-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
po1son
addikt
válasz
phoenix1989 #258196 üzenetére
Látom megfertőztelek, következő arty játékos a topikban megérzésem szerint xAttilax lesz.
Viszont megkérlek holnap hanyagold obj 261-el a játékot, nyugodtan tudjam gunmarkolni az E4-et.
-
Sunsetjoy
aktív tag
válasz
phoenix1989 #258196 üzenetére
Gratula, a Fadin medálhoz az RNG gépezetét locsolni kell erősen lóhere-koktéllal, hogy beadja
-
forras2
őstag
A 9-es M-VI-Y tankra megéri feltenni a nagyobb tornyot?
Alap tornyon csak 1 belőhető kupola van, talán egyszerűbb levédeni löveggel, mint a 2 kupolát... Mi a véleményetek? -
phoenix1989
őstag
utolsó ellenfél utolsó lőszer.
-
h1mpi
félisten
válasz
phoenix1989 #258193 üzenetére
Szerintem itt inkább Te játszottál jól
a tank se rossz, de így full lebutítva azért nem kiemelkedő.
-
-
phoenix1989
őstag
ez a 430 tényleg ennyire jó? t44 legénység van benn átképzés nélkül skillek nélkül és felszerelések sincsenek. 4 csata 2700átlag és 3600 kombi. így hamar összejön a motor
aztán adhatom is el. -
Derron
aktív tag
Sziasztok, A Boros meddig lesz megvásárolható? 22.-éig? Vagy ma lejár?
-
zozyk
addikt
Ma nem is játszottam de az összeszerelő műhely feldobott egy sorszámos tankot!!!
-
Puculo
aktív tag
-
El Rey
tag
válasz
jano_77 #258185 üzenetére
Úgy vettem észre, hogy az ágyúja nagyon szar. Kb annyi idő vele a célzás mint egy artyval....
Jelenleg Improved Ventillation, Gun Rammer, és Coated Optics van rajta de a rammert le kell cserélni mert így fos nagyon az ágyú sajnos. Vagy Gun laying drive vagy improved aim kell rá. -
El Rey
tag
Ez a VK nagyon fasza kis tank. Sajnos a T-34 közel sem olyan jó. Legalábbis nekem nem áll kézre.
-
Sunsetjoy
aktív tag
Ezek a minimális arty sebzések nem lehet, hogy repeszpáncél és/vagy megbízható elhelyezés esetén jönnek be? Maga a páncél 50/60%-kal csökkenti a sebzést, a perk meg ha jól értem, 15-tel?
Én is szoktam látni ilyeneket, akkor vagy másvalakit lövök, vagy ha lehet, AP-t próbálok lőni az artával. -
h1mpi
félisten
válasz
cherubion08 #258178 üzenetére
Akkor ma a szopok napom volt. Boroskólán is megjött a tegnap emlegedett “lézer” gun, ma lőtt mindenhova csak oda nem ahova céloztam, pedig kapott lila cuccokat is… tegnap
a simával sokkal jobb volt -
-
h1mpi
félisten
Milyen MM-em van ma atyaég, szinte minden +2 tier... régebben ezt sikerült nekik már javítani...
-
phoenix1989
őstag
válasz
po1son #258175 üzenetére
nem a nagy bumm a lényeg, csak iritál mikor belém a legkisebb fospuska is 500+ ver én meg odavágok egyet és 200 nál nem kap nagyobbat. ma is volt olyan csatám ahol 70hp-s tank mellé odavágtam 3x és nem halt meg. ott robbant a tank mellett , bezzeg mikor mellém lőnek megy a mínusz 500
-
po1son
addikt
válasz
phoenix1989 #258169 üzenetére
Ha nagy bumm kell, akkor T92 arty.
Avval könnyen lehet +1000 felett sebezni még akár tier10 heavy tankba is. -
xAttilax
őstag
skill frissített a kis besorolását és végre helyére került pár tank.
-
h1mpi
félisten
válasz
phoenix1989 #258169 üzenetére
Én ugyanígy vagyok vele, pedig az Obj. 261-el a legkönnyebb célozni.
-
po1son
addikt
válasz
phoenix1989 #258163 üzenetére
A véremben van az artyzas sajnálom.
Más lebukott egy hülye gyerek, hogyan gunmarkol a játékban link
Még tegnap én is láttam a facebook posztot, ahol a magyar huda klán fiatal tagja büszkélkedik, hogy mekkora király a játékban a chieftan gunmark miatt.
Egy szó jut csak erről eszembe SZÁNALMAS.
-
manu75
aktív tag
válasz
jano_77 #258159 üzenetére
Köszi, belenéztem a videókba a két srác igen jól tolja. Szinte az összes roham tankon amit használok a módban van turbó. Mivel ez mozgékonyabb, mint az E3 lenne értelme esetleg szellővel kipróbálni vagy esetleg próbálta e úgy valaki? Van egy sor lila cuccom a depóban amit nem használok azt tenném fel az E4-re.
A M-V-Y-t használtátok e roham módba? Az Scon a lomhasága miatt nem jön be közel sem tudtam vele úgy teljesíteni, mint az Obj277-tel vagy az E5-tel a 60tp-t cseréltem le E5-re és a legjobb winratem lett ezzel a tankkal roham módban.
-
Gyuri27
félisten
-
forras2
őstag
Facebookos csoportba jött velem szembe az az állítás, hogy a statpadderek mind az EU3 és EU4 szerveren játszanak, mert rengeteg az AFK játékos, és szinte minden meccsbe van free dámázs.
Ez csak 1 újabb irigységi reakció, vagy tényleges állítás? -
phoenix1989
őstag
válasz
po1son #258151 üzenetére
nem tudom neked hogy adja ennyire az arty. most vissza vettem kettőt az elmaradt küldetések miatt de ez valami borzalom. a legtöbb helyre be se tudok lőni, ha mégis akkor vagy nem talál vagy szart se sebez. telitalálat esetén 2-300 sebzés max, ha mellé akkor 0 és kábítás is csak ritkán. szörnyű. bezzeg mikor az én tankom mellé odapörköl alap a mínusz 4-500
-
jano_77
nagyúr
válasz
h1mpi #258161 üzenetére
Na nekem ez most a kis ajándék Chaffee 594 esetében jutott eszembe, de pontosabban úgy, hogy kb a gyorsulása mint egy kombájn-nak. Hiába megy max 55 km/h, mire eléri a fele csata lement.
Borzalmas a kis dög.....elszomorít, mert nekem a Chaffee-ről jó emlékeim voltak, de ennek a lóerő/tonna aránya borzalmas! Fele mint a T50-2-nek! -
h1mpi
félisten
válasz
xAttilax #258156 üzenetére
Jó persze én kimondottan olyan setupot tettem rá, hogy minél jobb legyen a gun. Szeretem ezt az odaszaladok belevágok kettőt és már ott sem vagyok stílust
sniperkedni nem jó, azt észrevettem meg úgy fordul, mint egy limuzin…
po1son: köszi, nem csodálom, a fun faktor megvan benne
-
jano_77
nagyúr
válasz
manu75 #258148 üzenetére
Nézd meg Tankelitnek van róla videója. Ő nagyon pozitívan nyilatkozik róla, konkrétan azt is megjegyezte, hogy talán még az E3-nál is jobb a torony forgathatóság miatt.
Tankelit1
Tankelit2
Scheff összehasonlításaBaltazár123:
mint ahogyan a TOTT-ra is azt mondták, hogy majd esetleg később visszatér, aztán kiderült, hogy rohadt nagy hazugság volt a játékosok képébe! Mert a WG semmitől sem riad vissza. -
Baltazár123
őstag
válasz
manu75 #258148 üzenetére
volt róla szó, én is vártam, de a népek hisztirohama miatt azt a verziót, amiben az egy legénység több normál tankra lehetőség volt elvetették és csinálták helyette a mostanit. Ebbe meg már nem rakták be. Egyébként nem volt olcsó, több száz aranyról beszélünk, de lenne pár tech tree tank, amivel mennék szívesen, ha lenne rá legénység.
Annyit mondtak erről egy kérdésre, hogy majd talán a jövőben, esetleg, ha és amennyiben, szóval nincs teljesen elfelejtve, de ki tudja mikor jön? még talán a wg se tudná megmondani.
-
h1mpi
félisten
Első boroskóla köröm
-
po1son
addikt
Kellemes hétvégét mindenkinek!
-
manu75
aktív tag
Na be is került a kedvenc tankok közé egy csata is elég volt. A 2 rakétás majom nekem támadt az egyik 800+ belém is kóstolt de sikerült a garázsba küldeni mindkettőt. Jól van nem nagy kunszt X-es tankkal de na.
-
manu75
aktív tag
válasz
jano_77 #258147 üzenetére
Nem volt szó olyanról, hogy egy parancsnokot több tankra is ki lehet képezni? Vagy ez a be nem került legénységi rendszerről írták? Már nem emlékszem. Prém járműs dolog egyértelmű, nincs másik amcsi td-m ami nem prém, hogy belepróbáljam mit mutatna csak emiatt nem akartam venni. Most , hogy megvan az E4 ahogy nézem csatába be tudok menni az E3 legényekkel csak a skillek nem működnek. Jó lett volna egy kiskapu.
Akinek megvan a td rohamhoz milyen felszerelést ajánlana?
-
jano_77
nagyúr
válasz
manu75 #258145 üzenetére
Értem én, hogy mindkettő amcsi TD, de nem ma kezdted a WOT-ot emlékeim szerint, vagyis mégsem értem a kérdésedet! Normál tank legénységét lehet beletenni bünti nélkül azonos prémium járműbe, de pl visszafelé már nem! Ez gyakorlatilag a kezdetek óta van így.
Kell képezned egy teljesen új legénységet - a rahedli könyvek világában ez már nem lesz nehéz - vagy pedig átképzed az E3 legénységét csak akkor meg az E3 nem tudod majd használni. -
manu75
aktív tag
Megvenném a T110E4-et van valami trükk, hogy átképzés nélkül az E3 legénységét átrakva teljesen működőképes legyen az E4-ben? Vagy újakat kell bele tennem?
-
po1son
addikt
Tokeneket ne felejtsétek elkölteni a héten!
-
forras2
őstag
Téma összefoglalót nem illene már frissíteni?
-
h1mpi
félisten
válasz
phoenix1989 #258130 üzenetére
Erre céloztam
-
xAttilax
őstag
válasz
phoenix1989 #258121 üzenetére
Én sem érzek akkora problémát
Pedig már sokszor kajak bot vagyok, ma TL-7 el volt egy 356dmg kör és utána megkoronáztam egy szép 0-ással. De az a tank valami igazi kutyaszar.
-
h1mpi
félisten
válasz
phoenix1989 #258123 üzenetére
Ja értem, akkor elég sok csata kellett, hogy megtanulj jól játszani.
-
h1mpi
félisten
válasz
phoenix1989 #258121 üzenetére
Ez vásárolt acc vagy miért ilyen rossz a wn8-ad overallba?
-
phoenix1989
őstag
valamit akkor rosszul csináltok
-
slett27
addikt
Sziasztok ! Gyors kérdés. Valahogy lehet még SMS-el venni aranyat WOT-ban ? Sehogy sehol nem találom.
Köszönöm,
s -
El Rey
tag
E100-77 ezer csata 3700 wtr
Bc25t-148 ezer csata 3700 wtr
Felice-125 ezer csata 4800 wtr
FV183-50ezer csata 2600 wtr
Bc25t-51ezer csata 3400 wtr
Meg volt mér 4-5 játékos 2-3 ezer csatával 2-3 ezres wtr el a csapatomban.
Az ellenfél csapatában a legrosszabb játékos 4400 as wtr es volt.
Lehet tippelni, ogy melyik csapat nyert. Tiszta öröm így játszani, hogy ennyire egyoldalúak a leosztások. -
-
kchryss
veterán
Ruszki szerverre megint jött egy új mechanika.
Pirométerrel felszerelt tankok. Gombnyomásra aktiválható csatánként 3x. 15 fokos szögben minden ellenséget spotol előtted 445 méteren belül.
Prokhorovkán és Malinovkán igen hatékony lehet.
[link] -
ritkaság
aktív tag
Sziasztok!
Egy kis noob statisztika:
20 csata T5-T8 tankokkal.
9 győzelem 11 vereség
MM besorolás:
magasabb tier1-gyel és 2-vel: 8
magasabb tier 1-gyel:5
1-gyel alacsonyab és 1-gyel magasabb tier: 1
sajat tier: 2!
1-gyel alacsonagy tier: 4
1-gyel és 2-vel alacsonyabb tier: 0! -
tween
őstag
9-es prémium tankot is be lehet cserélni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest