- Kapja az ívet az új Spider-Manben a DirectStorage, pedig csak teszi a dolgát
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Nem támogatja a Reflexet más cég képgenerálójával az NVIDIA
- GeForce RTX 5080 kártyák kvartettje a Manli szájíze szerint
- Karnyújtásnyira került a PlayStation 2-től a Nintendo Switch
- Gaming notebook topik
- Milyen monitort vegyek?
- Micro Four Thirds
- Apple notebookok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Steam Deck
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
h1mpi
félisten
válasz cherubion08 #257095 üzenetére
Én szerintem az E-25-el voltam egyszer 90%-on, de gyorsan lement Szerintem egy átlag játékosnak olyan tankkal lehet a 3 gm-et megcsinálni, ami nem meta/op. De azzal meg én se vagyok op
[ Szerkesztve ]
Fully electric lifestyle!
-
h1mpi
félisten
Scheff streamen írta valaki: Sziasztok, láttátok, hogy jön az erich konzept 1 és obj kust a ládákban?
-
h1mpi
félisten
Ez a mai is nagyon gyenge felhozatal, még a végén nem veszek semmit
-
h1mpi
félisten
válasz kisharsany #256815 üzenetére
Gratulálok a kitartásodért, én erre nem lennék képes. Van, hogy csak heti 2x játszok egy órát, de akkor működjön minden maxon
-
h1mpi
félisten
válasz kisharsany #256810 üzenetére
Senkit nem akarok megbántani, de F2P-ként ez a játék játszhatatlan lenne. Nem egyenlőek az esélyek, se átütésben, se semmiben. Az ajándék tankok a kuka kategórák, az OP tankok pedig mind fizetősek. Lehet 1-2 superunicum elvan F2P-ben, de egy átlagos player biztosan nem, amikor a stock fosokat kell grindelni.
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
válasz kisharsany #256807 üzenetére
Én sosem grindelek, szinte minden tankkal prémium ammot lövök és 38 000 000 kreditem van
-
h1mpi
félisten
-
h1mpi
félisten
Van valami infó mi lesz ma az összeszerelőben?
-
h1mpi
félisten
válasz xAttilax #256637 üzenetére
Ez van a topik figyelmeztetésében: Ahogy az ilyenkor, egy topicszintű figyelmeztetés után lenni szokott, aki a nyitást követően is ott folytatja, ahol abbahagyta, azt szigorúbban "pontozzuk": konkrétan most ez esetben, ebben a topicban egységesen, mindenért három hét PH-mentes gondolkodási jár, majd végleges kitiltás.
-
h1mpi
félisten
Nekem nagyon bejön ez a roham mód. Teljesen fun és kikapcsol, lehet gyakorolni a tankokat (pl. B-C.25t) és a napi/heti küldiket is megcsinálom. Nem kell rágörcsölni ennyi a titok
-
h1mpi
félisten
válasz gainwardgs #256593 üzenetére
Azt nem tudtam, mert úgy lövik szét, hogy csak pislog, aki játszik
-
h1mpi
félisten
Tegnap Tankelit elég sokat tolta az új buffolt tankokkal és az M-V-Y brutálisan jó lett.
Az E-100 nem lett jobb, a Type 71 jobb lett (legpontosabb löveg a játékban), de azt mondja még mindig nem meta tank. A 60TP nem változott különösebb módon, persze gyengébb lett.Fully electric lifestyle!
-
h1mpi
félisten
A Rambo tank az egy prémium M103 lesz?
-
h1mpi
félisten
-
h1mpi
félisten
-
h1mpi
félisten
válasz cherubion08 #256417 üzenetére
Mondjuk nekem nem sok csatám volt 2024-ben...
-
h1mpi
félisten
-
h1mpi
félisten
válasz phoenix1989 #256351 üzenetére
ja tudom csak full gázon nyomtam, mert 4-en lőttek nem szoktam amúgy autocélozni
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
Ezért próbálok tájékozódni. Alapvetően a kedvenceim a táras lightok és a táras medek a játékban. Tény, hogy nem úgy játszottam vele, ahogy mondtátok és a guntól sem vagyok elájulva. Ha esetleg van valami ajánlott setup szívesen fogadom, most a venti+kaja, vert. stab. és improved aimingel használom. A pálya és táras tank ismeretem szerintem nem rossz Majd még kipróbálom a kísérleti turbóval meg a kísérleti célzásjavító rendszerrel is.
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
Ezzel a Bc.25t-vel mit kellene játszani? 3 kör nincs ezres átlagom, ultra fos tank megint egy ág, amibe beleáldoztam egy csomó enegriát
-
h1mpi
félisten
Ez a 60TP annyira szar tank, hogy a világ vicce lesz, ha nerfelik. Az ágyú az valami borzalom és mellé nincs semmi páncélja. Bánom a goldot, hogy lecseréltem anno erre az ágra.
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
Mivel a HE lőszer nem sebez semmit így a betonkemp ellen jó az arty. Illetve ezért jöttek az események is.
-
h1mpi
félisten
Napi küldi: nyerj meg 3 csatát 4/4 lost, gyorsan át is pörgettem másra
-
-
h1mpi
félisten
Ez az egy kép az egész WN8 rendszert leírja. Nekem köszönhetően nyertük meg a csatát, mert mindenki bokorkempelt. Persze kilőttek előbb-utóbb és ad a 223 WN8-at 5266 spot dmg-re.... Szerintem 2025-ben minden statisztikai oldalt elfelejtek ez a fogadalmam, mert csak magamat idegesítem vele. BUÉK minden WoT-al szenvedő tankosnak 2025-re!
-
h1mpi
félisten
válasz gainwardgs #256074 üzenetére
Sajnos még mindig ezzel a legkönnyebb lesebezni a hp-dat. Tovább kellene butítani őket.
-
h1mpi
félisten
válasz gainwardgs #256026 üzenetére
Szerintem azt nézik melyik tank nincs meg sokaknak vagy melyikkel nem játszanak. 60TP siemkák kedvence, de a Type71-el ritkán látok bárkit játszani. Van esetleg linked a tervezett nerf/buff-ról?
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
Semmi hülye vagyok! törölhető[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
Na kellett beírnom ezt letekerték mindenemet. Pattogok, rólam senki, égek minden. Kellemes Karácsonyt WG .I.
-
h1mpi
félisten
válasz gainwardgs #256018 üzenetére
Karácsonykor is azt kívánom nekik, hogy rohadjanak meg
-
h1mpi
félisten
válasz gainwardgs #256016 üzenetére
Mekkora egy köcsög ez a WG. Egy középszerű tankot minek nerfelnek? Persze most váltottam át az ágat 10K gold-ért, rohadékok.
Ráadásul a pontosság? Olyan az a gun, hogy néha a holdat lövi szerencsétlen
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
válasz gainwardgs #255969 üzenetére
Hát ezek tényleg azok, épphogy kicsit buffolni kellene azt a gun-t rajta.
-
h1mpi
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- GAMER PC! Ryzen 7600 / RTX 3070 Ti / 32GB 6000MHz / 1TB Gen4 / 650w! BeszámítOK
- 14 gen i5 PC Garival
- GAMER PC! i5-12400F / RTX 3060 Ti / 16GB DDR4 / 512G NVMe / 500w! BeszámítOK
- Latitude 7320 27% 13.3" FHD IPS érintő i5-1145G7 16GB 256GB NVMe ujjolv gar
- Dell Latitude 5491 27% 14" FHD IPS érintő i5-8400H 16GB DDR4 256GB gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest