Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Kivizsgálja az Arc meghajtó magasabb többletterhelésének az okát az Intel
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
h1mpi
félisten
válasz
Raidon #258298 üzenetére
Tegnap Jano-val mentünk pár kört hanggal, előtte lévő nap hang nélkül. Elképesztő, hogy mennyire sokat számít még a hang is, sok esetben ki tudtuk segíteni egymást. Tudom ez csak nekem fura, aki nem szokott hanggal játszani, de sokkal élvezetesebb így a WoT szakaszban. Én örülök, ha megtartom az ezüstöt, az arany már nem az én szinten skillben.
-
h1mpi
félisten
Ha elértem az ezüst E rangot, akkor onnan von le pontokat inaktivitás miatt? Mert így meglett a Stinger egyelőre.
po1son: komoly teljesítmény
-
h1mpi
félisten
válasz
phoenix1989 #258284 üzenetére
Én is, mert nem adok a Lion-ért annyit, amennyit kellene. Egyszerűen nem éri meg. Még rohamba se enged be ezekkel...
-
h1mpi
félisten
válasz
Baltazár123 #258268 üzenetére
Én ezt kihagyom, megfogadtam, hogy skippelem az összes ilyen játékmódot. Talán a ládalopós lesz az egyetlen, amit majd játszok.
-
h1mpi
félisten
Adatbázis hibát dob a WoT. Nektek működik rendesen?
-
h1mpi
félisten
válasz
Baltazár123 #258234 üzenetére
Köszönöm, akkor fel kell tolnom magamat ezüstbe most is
Nekem nincs meg a T57 HT, tehát pont jól jönne.
-
h1mpi
félisten
válasz
Baltazár123 #258232 üzenetére
Oké köszönöm megnézem majd a gépnél és mire adja a zászlókat? Egy elért szint 1 zászló?
-
h1mpi
félisten
válasz
phoenix1989 #258229 üzenetére
Azt hol lehet megnézni, hogy hány db ilyen zászlóm van eddig? Azt hittem csak a legjobbak kaphatják meg a tankot, ezért nem is foglalkoztam vele.
Illetve azt sem találom, hogy mi alapján kapom a zászlókat? Gondolom a rang, de nem látom ezt így leírva sehol. -
h1mpi
félisten
válasz
phoenix1989 #258226 üzenetére
Akkor én meg se szólalok
-
h1mpi
félisten
M60 miért jobb tank, mint az M48 Patton? Szerintem sokkal könnyebben lőhető a kupola a tornyon. Skill szerint jobb.
-
h1mpi
félisten
válasz
kisharsany #258211 üzenetére
Nekem bronz C úgy hogy 4-et vesztettünk, de ott is jó voltam... ez fullrandom
-
h1mpi
félisten
válasz
phoenix1989 #258193 üzenetére
Szerintem itt inkább Te játszottál jól
a tank se rossz, de így full lebutítva azért nem kiemelkedő.
-
h1mpi
félisten
válasz
cherubion08 #258178 üzenetére
Akkor ma a szopok napom volt. Boroskólán is megjött a tegnap emlegedett “lézer” gun, ma lőtt mindenhova csak oda nem ahova céloztam, pedig kapott lila cuccokat is… tegnap
a simával sokkal jobb volt -
h1mpi
félisten
Milyen MM-em van ma atyaég, szinte minden +2 tier... régebben ezt sikerült nekik már javítani...
-
h1mpi
félisten
válasz
phoenix1989 #258169 üzenetére
Én ugyanígy vagyok vele, pedig az Obj. 261-el a legkönnyebb célozni.
-
h1mpi
félisten
válasz
xAttilax #258156 üzenetére
Jó persze én kimondottan olyan setupot tettem rá, hogy minél jobb legyen a gun. Szeretem ezt az odaszaladok belevágok kettőt és már ott sem vagyok stílust
sniperkedni nem jó, azt észrevettem meg úgy fordul, mint egy limuzin…
po1son: köszi, nem csodálom, a fun faktor megvan benne
-
h1mpi
félisten
Első boroskóla köröm
-
h1mpi
félisten
válasz
phoenix1989 #258130 üzenetére
Erre céloztam
-
h1mpi
félisten
válasz
phoenix1989 #258123 üzenetére
Ja értem, akkor elég sok csata kellett, hogy megtanulj jól játszani.
-
h1mpi
félisten
válasz
phoenix1989 #258121 üzenetére
Ez vásárolt acc vagy miért ilyen rossz a wn8-ad overallba?
-
-
h1mpi
félisten
válasz
Elit3Zotya #258057 üzenetére
Grat! Nézésre jobb tank, mint a Patton, de egyikkel se mentem egy kört se és nem is fogok
-
h1mpi
félisten
válasz
po1son #257903 üzenetére
Én leszűrtem kb. annyit költhettem én is a 8 év alatt kb. Ha azt nézem, hogy havi szinten lebontva ez mennyi, nem sok. Viszont más játékra nem költöttem csak pár ezer forintot, amikor megvettem a régi kedvenc játékokat Steamen. (HOMM, Theme Hospital meg ilyeneket 1-2 EUR-ért). Na a gyerek az megint más, ott repkednek az AAA címek
Amúgy meg most Porsche-ra gyűjtök, égő lett a TeslaMet: mondjuk tényleg fura, hogy ott van az irodájuk, ahol a nyaralóm: 105 Agion Omologiton Avenue, 1080 Nicosia, Republic of Cyprus
-
h1mpi
félisten
válasz
Papooo #257846 üzenetére
Meglett az utolsó doboz is... 50k kredit
Végig vittem minden küldit, de néha agyf*szt kaptam, ettől a módtól. Mindig azt mondom, hogy nem játszok, de most megint a ládák miatt álltam neki, aztán persze folytattam, ez volt a céljuk. Ha az egyik tankkal voltam, akkor a másik tank volt jobb, ha átváltottam, akkor meg az volt jobb
-
h1mpi
félisten
DBV-vel állok a bokor mögött nem mozdulok, egy Manticore ki tud spotolni mondjuk egy másik bokorból? (valami csoda setuppal?)
-
h1mpi
félisten
válasz
cherubion08 #257627 üzenetére
Meg most már a DBV
Azzal az álcaértékkel lehet spotolni is
-
h1mpi
félisten
Ez egy játék, persze, hogy belenyúlnak. Azt szeretnék, ha vérpistike is élvezné, mert lehet nem gondoljátok, de többet elkölt egy évben, mint mi. Még az ezüstöt is pénzért veszi sok ember....
-
h1mpi
félisten
válasz
phoenix1989 #257593 üzenetére
Illetve szerintem itt a field modok még fontosabbak, mint más tank esetén. De nem érdemes beletenni nagy melót, mert jó sose lesz.
-
h1mpi
félisten
-
h1mpi
félisten
válasz
ritkaság #257526 üzenetére
Én benne vagyok, nekem élvezet a roham mód, mert viszonylag keveset játszok t10-ben és így ismerkedek az újonnan megszerzett tankokkal. Pl. B-C.25t-vel is elég jól megtanultam játszani a rohammód alatt. Nekem a Frontline sokkal nagyobb "szenvedés".
forras2: roham módban érdemes azt is megnézni milyen különleges tulajdonsága van a tanknak. Pl. TVP vagy B-C.25t esetén a felezett reload time. Obj. 430 esetén, hogy 4 mp-ként lő stb. Ezek a tankok nem feltétlen jók randomban, de rohamban meg elég OP-k lehetnek.
jr1994: olyat még nem láttam, hogy tankot adna a WG utólag, még akkor sem, ha Ők a hibásak.
-
h1mpi
félisten
2 napot néztem, hogy kell játszani a DBV-vel. Most kipróbáltam, hát nem nagyon megy vele
max. 2 lövés per csata, de inkább egy... nagyon béna vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Házimozi belépő szinten
- Kivizsgálja az Arc meghajtó magasabb többletterhelésének az okát az Intel
- Linux kezdőknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Fotók, videók mobillal
- PlayStation 5
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 64/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/256 FHD IRIS Xe
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Renault Clio IV (4) Grandtour 1.5DCI Gyári Navigáció, könyöklő, radar
- Insta360 X4 + Cage + Premium és Standard Lens Guard + 2 db gyári akkumulátor + Telesin akksi töltő
- HP USB-C dokkoló G5, 120W-os táppal, Új
- Asus TUF Gaming B550M-Plus / Garancia!
- Acer Aspire ES1-520/ AMD A4 5000/ 6GB / 480GB SSD Windows 11.
- BESZÁMÍTÁS!ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS1000W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- APPLE Macbook Pro 14" (2023) - M3 - Asztroszürke - 16GB/512GB - 110 Ciklus - 2 év Garancia - MAGYAR
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest