-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
h1mpi
félisten
válasz
phoenix1989 #259118 üzenetére
RNG
Bc.25t heat 5/4 bement
-
h1mpi
félisten
Én csak bejelöltem ezt a küldetést a legnehezebre, de nem figyeltem/alig játszottam a múlt héten meg ezen a héten is. Mit lehetett nyerni vele?
-
h1mpi
félisten
válasz
köpet #259090 üzenetére
Értelek én is ezért szeretném beállítani. Nekem egy G-SYNC monitorom van és egy viszonylag erősebb konfig, tehát lazán viszi full grafikán 300-400 FPS-el. Én is feleslegesnek tartom, mivel 240Hz-et tud a monitorom. De ha a játékon belül állítok be bármit, ugyanúgy 240 FPS feletti értkeket mutat.
-
h1mpi
félisten
válasz
Baltazár123 #259045 üzenetére
Sokat nem játszok, én ezeket az előfizetéseket mindig egy Revolut Virtual kártyára rakom, ahol aztán le tudom tiltani. Első sorban az xp, ami tetszik, illetve a napi ajándékok.
-
h1mpi
félisten
válasz
po1son #259009 üzenetére
Komoly vagy, nekem a 89% volt a max. Igaz én nem spotterkedek vele, szellőzés+lila vert stab. és lila célzásgyorsító van rajta, így szinte 1 mp alatt be is szűkül. De kiprobálom majd a Te setupodat is, nekem ez a kedvenc tankom a játékban. A 3 gunmarkhoz spotolni is kellene vele
Megnéztem a statodat vele 100 csata, 5000+ WN8
-
h1mpi
félisten
Engedi betenni a Stingernél a jutalom vert. stabot és a tűzvezető rendszert egyszerre. -36% a szórásból és 2.26-os célzás sebesség. Egy ventivel kiegészítve megpróbálom ezt a setupot. Direktívával -41%
-
h1mpi
félisten
válasz
phoenix1989 #258951 üzenetére
Köszi nem voltam még gépközelben eddig
-
h1mpi
félisten
válasz
jano_77 #258919 üzenetére
Pont megtaláltam a választ:
Ne feledd:
Ha az 1.29.1-es frissítés megjelenéséig nem választasz fejlesztett felszerelést, akkor automatikusan a Megnövelt lövésállóság felszerelést kapod meg.Ha az 1.29.1-es frissítés megjelenéséig nem választasz kísérleti felszerelést, akkor automatikusan a Mobilitásjavító rendszer 3. szint felszerelést kapod meg. -
h1mpi
félisten
válasz
kisharsany #258867 üzenetére
Fel lehet ugratni turbó képességgel, van ott egy kis domb G2-nél. Sokat nem ér vele, mert ugyanúgy lövik.
-
h1mpi
félisten
-
h1mpi
félisten
válasz
jano_77 #258819 üzenetére
Én beálltam tegnap a közelebbi ház alapjára, de lőttek simán. Meglett az 1000 kill, így nem erőltetem már a brutal szintet, ha esetleg összejön majd, akkor örülök, de kevés esélyt látok rá. Amit kaptam 3 gömböt nem volt benne semmi csak kredit meg képzési könyv...
nem tudom honnan kaptam a plusz egyet, de 3 volt. -
h1mpi
félisten
válasz
jano_77 #258748 üzenetére
Mennék én is, de a legfontosabb, hogy legyen hang. Akár a VTEPS vendégszobában is jó, nem Janó? Mert a low hp-s tankokat ki kell szedni gyorsba. Amúgy szerintem nagyon túltolták a srácok ezt most nehézségben.
#258751ZsYr: én beálltam 2-3x tegnap, de amikor a hp szívó tankok és a körök jöttek végem lett gyorsan.
-
h1mpi
félisten
válasz
Puculo #258705 üzenetére
Én csodálkoztam is ezen, hogy viszonylag sokan kapunk tankot.
diegho: 3 körből csak a nehézségi fokozatok által adott ajándédkokat tudod összeszedni, de a küldetéshez minimum 20-30 kör kell, mert a 5x brutálon eleve lehetetlen szinte összehozni, de utána kell 180Kdmg is. Ha nagyon opé vagy, akkor 25k/kör.
jano:
-
h1mpi
félisten
Nincs valami videó, hogy brutalon hogy lehet megcsinálni? Biztos van valami helyezkedési trükk is. Mert akkora a túlerő, hogy azt lehetetlen lelőni.
-
h1mpi
félisten
Ha ma van 8 töltésem és 1099 pontom, akkor tuti ezüstben maradok ugye?
Azt számolom, hogy max. 20 vagy 40 pontot von le 05.26.-ig. -
h1mpi
félisten
válasz
kisharsany #258645 üzenetére
Eddig egyszer jutottam el a 5. hullámig, 99%-ban a 4. hullámban meghal a csapat. Én elengedem szerintem, mert nem ad semmi olyat, ami miatt ennyit érdemes lenne játszani vele.
400 kötvény plusz a badge nem ér ennyit. A küldik meglettek. -
h1mpi
félisten
A "csapat"
-
h1mpi
félisten
-
h1mpi
félisten
-
h1mpi
félisten
válasz
phoenix1989 #258571 üzenetére
Abban igazad van, hogy Skill szerint is sárga, tehát játszható kategória. Meglátjuk.
-
h1mpi
félisten
válasz
jano_77 #258566 üzenetére
Most kaptam miután kiléptem, pont azon dühöngtem, hogy nincs se Grom-om se TS-5-öm Babilonozni, erre beadja
Amúgy nem rossz a cérna sem, elég sok dmg-et ki lehet tolni vele.
phoenix1989: azért op, mert elég nagyot oda lehet vágni vele, nekem tetszik az alapján, amit láttam eddig róla. Aztán majd meglátjuk, de ingyen volt -
h1mpi
félisten
LOL megkaptam a Grom-ot az ingyen ládából
Már van OPÉ tédém, ebbe PVE módba is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Baby design smart sportbabakocsi
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- RITKASÁG !! ASUS P5QL-M DELUXE/WIFI-AP /Xeon Bios /Xeon X5470 /2X4GB DDR2 /Thermaltake Hűtő
- Szép Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Szép! Lenovo ThinkPad P53s "Kis Tervező Vágó Laptop" -65% 15,6" i7-8665U 16/1TB QUADRO P520 2GB FHD
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged