- 3D nyomtatás
- Milyen notebookot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Hővezető paszták
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozefgucci1
addikt
válasz
Stanislav84 #144099 üzenetére
Az így azért elég laza GG .
-
Stanislav84
tag
válasz
jano_77 #144095 üzenetére
Nekem is az van, meg h1mpinek is azt hiszem. Nagyon jó hangzása van a fülesnek, strapabíró és kényelmes is. A cloud II-ben van beépített USB-s hangvezérlő, amit akár ki is hagyhatsz, de jobb hangzása van, mint az alaplapi hangkártyának. Ha viszont van jobb hangkártyád, akkor érdemes a jack dugós részét használni. Én teljesen meg vagyok vele elégedve így 3 év után is.
-
sith7
félisten
A kínai light ág profitál valamit a med/heavy ágból ? /ágyú, motor stb./
-
jano_77
nagyúr
Off:
Használ vki innen HyperX Cloud II fülest?
Tényleg van olyan jó a hangja, hogy megéri a majdnem 30K-t?!?Bocsi az offért, csak eltört a fülesem (Trust GXT363), egy-két botrányos csata után az asztalon landolt
- és most azon tanakodom, hogy megint ugyanaz mert bejövős vagy a HyperX amit nagyon dicsérnek áruházi oldalakon.
Érdekelne innen vélemény ha van bárkinek ilyen fülese, hogy milyen vele a WOT? -
Stanislav84
tag
válasz
BÁ Nutrition #144091 üzenetére
Majd csak összejön... nekem most 4 egymás utáni meccsen jött össze kb 20-22 ezer xp. T20-al, IS-3-al, T-54-el és ezzel. Múlt héten pedig egyáltalán nem ment...
Ez ilyen. Mint írtam TD-vel sajna ritkán jön össze, mert számít, hogy a saját spotod lődd.
(#144093) h1mpi
Azt vedd meg, ami neked tetszik, ez a lényeg. Bár a legtöbb tier10-es light rangsorolásban kb utolsó vagy utolsó előtti helyre helyezik a hatalmas mérete és rossz álcaértéke miatt. Én is anno az amerikai light ágon indultam el... most már végig is fogom vinni.
Elsőnek a WZ-t mondják többen, utána 13 105-öt és a T100 LT-t kb egy helyen (utóbbit az álcaértéke és alacsony termete miatt), utána jön a Sheridan és az rhm pzwg-n a végén. De szerintem ez mind preferencia kérdése. Bár tény a WZ tornya nem semmi, és lehet medként játszani vele.
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
Stanislav84 #144087 üzenetére
gratulalok
, nekem ma kihullott a hajam torony nelkuli tdvel, igy a t43al próbálkoztam helyette.
tier 7tol felfele relative keves olyan tankom van amivel jól tudok jatszani annyira h mondjuk legalabb 2-3 koronkent a legtobb xp összejöjjön. altalaban a jagdpanter adja meg a t43. a t44 se rossz de top xp mar macerasabb bottom tierben ami alig 80% esellyel van csak
hetvegen folytatódik a buli -
po1son
addikt
válasz
jimmy74 #144058 üzenetére
Múlt héten vettem meg és 73 csata után azt kell mondjam megérte az árát (+1900 dmg - +1100xp / meccs).
Elején nagyon nem ment vele, mert próbáltam azt játszani vele, mint egy átlagos tier 8as heavy tankkal, de nem igazán fekszik neki ez a stílus.
Viszont hull down pozícióba szinte verhetetlen a szintjén, a gyors újratöltés (5.94 cola nélkül) pedig megint csak hatalmas nagy előnyt jelent, mert folyamatosan láncon lehet tartani a legtöbb ellenfelet. A alpha dmg nagyon alacsony, de a magas átütés és a jó dpm miatt kellemesen lehet darálni a tankokat.
A mobilitása is egészen jónak mondható, mivel hamar eléri a 35-40 km/h-t, amit stabilan tart és hamar kulcsfontosságú helyekre lehet vele érni a fordulási sebessége meg átlagos. Párszor próbált már körbe rohangálni egy-kettő scout tank, de ha toronnyal rásegítek akkor ők húzzák a rövidebbet.
Égni nagyon ritkán szokott és nem lőszerrekesz érzékeny .
Kredit bevételbe megint remek és a Japán Tigrist is evvel szereztem meg tegnap.h1mpi - Biztos vagy te benne, hogy a Sheridanra érdemes költeni? Csak azért kérdezem, mert elég sokan szidják. Én a helyedbe gurulnék pár kört vele a teszt szerón.
-
h1mpi
félisten
válasz
galervin93 #144088 üzenetére
Ezek szerint a Sheridan is lesz akcióban? Mert akkor nem veszem meg most. Lassan összejön a 6 millió kreditem, de akkor várok...
-
galervin93
addikt
Ma nem panaszkodhatok a MM-re, 17 T8 meccset játszottam (farm), ebből kb. az egyharmada volt T10, 2 T9, 3-4 full T8, a maradékban meg 6-os gépek is voltak, így azért el lehetett lenni.
Ami bosszantóbb volt az a borzalmasan mínuszos szórás, egyszerűen olyanok mentek mellé meg láncba, amik nem szoktak, nagyon feltűnő volt, snapshot, mint olyan, ma abszolút felejtős volt... Mindegy, legalább összejött bő másfél milla kredit, egy (akciós) 10-es gép ára lassan meg is lesz. -
törölt tag
válasz
sequator #144085 üzenetére
Ezt értem, de a rendszer képtelen annak a felismerésére, kezelésére, ami példaként is feljött: vétlen vagy. Ez semmilyen szellemi szintet nem minősít és a taktikára sincs kihatással. Eléd megy, ám ezt te nem láthatod... nem ok nélkül fejlesztették ki a Himpi által is alkalmazott módosítást. Csak én sem akarok semmilyen módot (örülök, hogy már minden bekerült a játékba, amit korábban csak moddal értem el).
-
sequator
senior tag
Mondjuk lehetne az is büntetése a gyakran sajátot sebzőnek, hogy utána nem tud sajátra lőni (X ideig, vagy soha többé). A WG jobban jár, mert nem veszít játékost a banolás miatt.
Szerintem harci játékban igen is van helye a csapat sebzésnek, teljesen más taktikai döntéseket kell hozni ilyenkor. Sajnos a játékosok jelentős többsége szellemileg vagy idegileg nem elég érett hozzá.
sautia
-
törölt tag
válasz
palfitom #144081 üzenetére
Amíg az ilyen szituációt nem képes korrekt módon kezelni a rendszer, addig semmi értelme az egész büntetésnek. Márpedig nem várható, hogy valaha is működjön az eléd menő, általad vétlenként való sebzésének elkülönítése, így inkább vegyék ki a játékból. Örvendetes, hogy felmerült a téma.
-
palfitom
félisten
válasz
#77646080 #144079 üzenetére
Egyetértek.
A múltkor én is összegabalyodtam egy csapattárssal. Sniper-módban voltam, céloztam, lőttem, ő meg elém ugrott a lövés pillanatában, és persze őt találtam el. Természetesen fel volt háborodva, belém eresztett egy combosat, s fele HP-m odalett (papír TD-vel voltam). -
BÁ Nutrition
addikt
-
sith7
félisten
válasz
jozefgucci1 #144068 üzenetére
én kérek elnézést
-
jano_77
nagyúr
válasz
jozefgucci1 #144068 üzenetére
Azért mert nem tudsz játszani sima lőszerrel!
-
adamgreen
senior tag
Team Damage ugy néz ki off. Idén még elkezdik tesztelni hogy randomba milyen visszhangja lesz.Blitz be már állitolag nincs ahogy olvastam .
-
Jadro
veterán
válasz
GeneraL_XTX #144072 üzenetére
A kínai az elég fun, pláne most hogy az 59-16 is megjavult. Én is a type64 miatt álltam neki, de a mai napig szeretem és sokat megyek ezekkel a lightokkal.
Jokerdapro: Semmivel, csak feszültséglevezetés. Az az igazi, ha jön egy ilyen hülye és még ő festi kékre magát.
-
Jokerdapro
senior tag
Értem én hogy sok a hülye a játékba, de attól hogy az ember kékre festi magát mivel lesz jobb.....?
-
GeneraL_XTX
veterán
nah most már el kell döntenem melyik könnyű ágat kezdjem el, a bulldog nerf meg a tervezett amerikai ág katyvasz maitt most már nagyon nem tudom melyik legyen??
kínai wz
vagy amerikai?
kínaiakhoz van már egy normális legénységem, mert van type64-em.
-
IMIIKE1998
őstag
Tegnap én is felcsesztem magam... Wz-131 barom ott tekereg, majd zöld játékos létére telibe belémjön és nem hogy próbálna kikerülni előlem, hanem folyamatosan tol, el is rontottam így két lövést. Na én meg láncoltam, utána meg ő sebzett is, én utána mentem és hátulról belevágtam egy repeszes töltetet...
-
jimmy74
őstag
nem adott kedvezmény kupont pedig vettem ajándéknak egy patriotot
-
sith7
félisten
AMX50B - nek nerfelték az átütését ?
Csak olyan amx50b játékossal találkoztam akik full gold - dal tolták
Nekem is megvan ez a tank, annyira nem rossz a lövege, hogy full - ba kelljen gold -- ot tolni -
galervin93
addikt
válasz
galervin93 #144064 üzenetére
No meg egy tegnapi emmegmivót kategóriás eset. Persze máskor meg olyan tankba adja be, ami közel sincs a lövedékhez. Rémlik hogy volt róla szó itt is, gondolom a szerveren már nem ott volt az a Revó, mint ahol én láttam. Mondjuk így azért nem olyan könnyű a játék, végre egy kis kihívás.
-
galervin93
addikt
válasz
dokee78 #144056 üzenetére
Oszt még dicsekszel is vele. Gúdzsáb!
---
Nekem tegnap csak ennyire futotta a T29-cel. Nem játszok vele sokat, néha szakasz, fun, meg mint tegnap amikor pár nap-hét kihagyás után vissza kell zökkennem a játékba, akkor megyek alacsonyabb szintű nehéz gépekkel. Tegnap is az első kör viszonylag jól sikerült (2.5k sebzés), gondoltam rápillantok már a kiválóságra, mert csak egy csillag van, miközben ha néha játszok vele, akkor azért adja. 84.9 volt, mondom ezt nem hagyom annyiban... és ott is van a következő meccsre a jel, T9-ben top sebző. Jó masina, no.
-
Jadro
veterán
válasz
dokee78 #144060 üzenetére
Ügyesen kell csinálni, nem indulatból. 4 lövés az 4 lövés, még ha pattan is.
Vagy láncolsz, vagy számold a lövéseket. Esetleg kombináld, láncolással a tűzvonalban fergeteges eredményeket lehet elérni.
Büntetlen előélet esetén 2 lövés belefér, tegnap még csak nem is kékültem tőle. Az idiótája 1 sebzőt lőtt belém (ezt visszakapta), majd pattant egyszer (közben anyázott, ezért kapott még egyet.) és harmadikat is lőtt. Bekékült és meghalt.
(Nem én lőttem ki, más is megunta.)
Magyar barom természetesen, aki szerint ha nem rongyolsz ki egyedül támogatás nélkül a hegyen (Megjegyzem T-10-el ami nem az a szó szerint heavy tank) akkor az kempelés. Természetesen mindezt T-34-ből pofázza a hegy aljában a házak közt állva.
A végén sebzett 300 körül, nekem ezt leszámítva egy egész jó kör kerekedett belőle. Utána még cigányozott egy sort cseten, miközben én jeleztem neki hogy inkább tanuljon meg játszani, mert 1000 körüli WN8 még nem a csúcs. Látok némi fejlődési teret ahová el lehet még érni a sok anyázás helyett. Aztán letiltottam, mert nem volt túl választékos a szókincse.
Ez a T-10 fekszik nekem mostanában, élvezetes kis köröket lehet vele tolni. Szokni kell hogy nem egy páncélrengeteg, de az a löveg csúcs!
-
dokee78
félisten
válasz
jozefgucci1 #144061 üzenetére
Ez van,most kaptam CT-re is egyet.
Hegy szélénél lövöldözök erre jön a Type 5 és tol kifelé,több mint fele HP-m oda lett.
Összesen 2700 csatából 3. bann (-1 nem az én accomon) nem nagy szám,főleg ilyen kretén marha miatt,mint ezek.
Na megyek a saját accomon addig CT-t. -
jozefgucci1
addikt
válasz
dokee78 #144056 üzenetére
Remélem legközelebb egy napra megy a bann . Tegnap én is hamarabb értem egy spot bokorba a 1390-el ,de egy másik light úgy gondolta az az övé erre elkezdett lőni és tologatni .Megvártam míg spotot kap és leláncoltam aztán ment a garázsbe persze egyböl jött , hogy milyen szemét vagyok .
-
dokee78
félisten
válasz
GeneraL_XTX #144057 üzenetére
Csak 2-be lőttem kicsit.
3. és 4. Lepattant -
jimmy74
őstag
sztem is az lesz
patriot
bár érdekes páncélzata gyengébb mint a t32 mégis ahogy látom valahogy a patriotot kevésbé lövik át szemből..... -
dokee78
félisten
Mines pálya TD-k helyét elfoglalták a Heavy-k.
-
Jadro
veterán
válasz
BÁ Nutrition #144046 üzenetére
Sajnos ez sem pozitív példa, csak több az XP a végén ha sikerül sebezned. Heavy tank esetén, lehet oda se érsz a csatába.
Az MM ugyanúgy szar itt is, ebben én túl sok pozitív dolgot nem látok.
-
jimmy74
őstag
sziasztok.
még mindig vacilálok melyiket vegyem meg
patriot libertre lorrain
basszus mind3 jó.talán a patriot ami most nyerő de a lorrain se rossz,tetszik hogy gyors táras.
SH-n viszont nem használható nem értékelik ugy látom.. -
zodo
nagyúr
válasz
BÁ Nutrition #144049 üzenetére
Oh
azok a fránya kisbetűs részletek.
Tényleg visszaadhatnák a régi kinézetét a küldetések menünek mert ez nem frankó de biztosan sokat melóztak vele. -
BÁ Nutrition
addikt
bakker jatszok itt a t34-85mel es nem adja be a kuldibe, aztán rajovok h utso korben tier 7 minimum
-
zodo
nagyúr
válasz
GeneraL_XTX #144039 üzenetére
Nálam 15 meccsből 4 tier VIII , 7 tier IX és 4 tier X de minden további stimmel.
Agyhalott csapat, unikum player nálam is kevesebbet sebez heavyvel és stb de én hiába mondom.
Konkrétan 1 csatám volt szórakoztató és még ezért fizetek is.
Az is szégyenteljes saját tier és még el is buktuk. -
BÁ Nutrition
addikt
utolso stage on
nice start egy jagdpanther asszal [link] csak h pozitiv pelda legyen mikor az ellenfel csapata full bot -
BÁ Nutrition
addikt
válasz
Atti777 #144044 üzenetére
egyensúlyozzanak ugy h az tankonkenti atlagxp szerint osszak szet a jatekosokat a csapatok kozott
pl van ket o-i ket kv-2, egyikben ket 150 wn8as jatekos a meccsekenti 300xpvel masik ket tankban a mondjuk meccsenkent 600, valassza ki a ket csapat szamara ugy h atlagxp szerint legkisebb kulonbseg legyen. ez max kozepiskolas feladat es akkor nincsenek ilyen csatak: [link] a csapatból 5 jatekos volt kepes 2 db loves leadasara, mondjuk gyulik igy is az xp a kuldihez csak lassabban mindha mondjuk 50% winrate lenne
-
Olyanok vagytok... A WG programozói vért izzadva küzdöttek hogy összerakják a szuper új MM-et, ti meg nem értékelitek, folyton csak a problémák meg a sírás...
Jó, hátszarosszabb lett mint volt, van ilyen, csak az nem hibázik aki nem dolgozik.
És az egész különben is miattatok van, mert nem veszetek elég prémium időt és prém tankot, így csak ilyen programozókra telik, majd ha többet áldoztok a játékra, akkor jobb lesz. Nekik biztosan.
És addig örüljetek, amíg a nagy tank újraegyensúlyozást el nem kezdik, akkor kezdődik csak az igazi mulatság!
Még jó hogy több év, mire bármit elkezdenek amit meghírdetnek -
BÁ Nutrition
addikt
válasz
BÁ Nutrition #144041 üzenetére
kb igy igy: op team [link]
legalabb a kuldibe beleszamit -
BÁ Nutrition
addikt
válasz
wwenigma #144040 üzenetére
abban lehet meg keresni talan a megoldast h nem gyozelemre mesz, csak h sebezz valamennyit amennyit epp enged a csapat szinvonala, az mondjuk eleg bosszanto tud lenni mikor ez +10 csatan keresztul a szanalmas szintet uti meg.
a wg-nek azzal kene foglalkozni h lehetne ezen fejleszteni, lehet gondolkoznak is, csak nem valami hatekonyan -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
GeneraL_XTX #144039 üzenetére
Mindemellett egyszeruen jatszhatatlan, annyi retardot pakol a csapatba. De tényleg , fullba nyomják.... 4/13 30% win ma ezek miatt, tokmindegy mit csinalsz.
-
GeneraL_XTX
veterán
Teljesen el lett baxva az MM mostmár tényleg. Egész hétvégén direkt vettem prém fiókot farmolni a tier8-as prémiumokkal, egy kezemen meg tudom számolni szakaszban hányszor voltunk full tier8 meccsen a többi mind 9-10, 6-os és 7-es tankokat konkrétan NEM LÁTTUNK az egész hétvége során. A sorozatos vereségeket már nem is mondom.
Komolyan, felháborító már
-
törölt tag
válasz
galervin93 #144033 üzenetére
Ha annyit foglalkoznál a játékkal, amennyit a prémium hiánya miatti sírással eltöltesz, szerintem előrébb lennél...
Ennyi...
-
szallasi007
őstag
válasz
kchryss #144034 üzenetére
Köszi a linket és ezt a bejegyzést is.
Hála az égnek megint nem lesz időm kb 2 hónapig rendesen játszani, de ha a wg engedné akkor én már olcsóért is megválnék az accom-tól, mert nevetséges amit ezzel a játékkal művelnek.
Ugyanakkor mivel már nem érdekel a játék tényleg csak leülök lövöldözni, de botrány ez az rng és az "új" mm ami nekem konkrétan talán 2-3 napig működött, úgy ahogy szerintem kellene. -
lacibacsi
addikt
válasz
IMIIKE1998 #144027 üzenetére
Egy picit tévedsz. Az eddigi Xp gyűjtögetős küldiknél ritkán fordult elő, hogy csak alap Xp-t adták. Az alap alapján rangsorolnak, de a szorzókkal növeltet adják hozzá az összesítéshez. Igen, prémium és boost beleszámít. Használj te is!
-
kchryss
veterán
válasz
Tarill #144032 üzenetére
Pont a pontosság az a paraméter ami nem sokat ér a mostani wot-ban. Múltkor linkeltem lemmingrush videóját miszerint a játékban lévő legpontosabb 10-es med, a leo1 is alkalmatlan a sznájpolásra, mert túl sok lövés megy a célzókör szélére. A jelenlegi metában szerintem használhatóbb lesz egy hangyafosnyit az új paraméterekkel. De egyébként a régi és az új paraméterekkel is a legrosszabb 10-es med, szóval kb tök mindegy. Ahhoz hogy tényleg jó tank legyen, jobb szórásképet kéne kapnia vagy még a réginél is pontosabb ágyút. De ezt nem fogják megcsinálni, mert az aimbotok miatt ha túl pontosra csinálnak egy tankot akkor azzal állandóan ammo rack-et lőnek a csíterek illetve minél pontosabb egy tank annál jobban számít a skill márpedig a wg-nek az az érdeke hogy nagy legyen az rng szerepe így pedig kisebb a különbség a jó és rossz játékosok között.
(#144033) @galervin93:
+1
Egyébként meg évek óta szinte az összes xp gyűjtős küldetés olyan hogy a tényleges kapott xp számít bele, vagyis a prémium is. Ezt nem most találták ki, nem is emlékszem olyanra hogy az alap xp-t kellett volna gyűjteni, csak olyanra hogy az alap xp alapján a top10-ben levés volt a feltétel. -
galervin93
addikt
válasz
Nem igaz a kizárólagosság, van hogy ez, van hogy azt veszik figyelembe, és mindkettőnek oka van.
Ha annyit foglalkoznál a játékkal, amennyit a prémium hiánya miatti sírással eltöltesz, szerintem előrébb lennél... -
DUB Inc.
aktív tag
-
törölt tag
válasz
Nem, egyáltalán nem furcsa, ha figyelembe veszed azt az okot, ami a mostani XP láz és az ezt megelőző kampány során is ugyanaz volt: folyamatosan csökken a játék jövedelmezősége*, ezért le kell ültetni az embereket a gép elé. Ezzel párhuzamosan vonzóvá kellett tenni a prémium tankok és fiók vásárlását.
*Forrás: aktuális bevételi lista alapján készült rangsor, amin a WoT egymást követő alkalmak során egyre hátrébb szorul a Top 10-ben.
-
kchryss
veterán
válasz
szallasi007 #144019 üzenetére
AMX 30 B most vs teszt szerver
Ha jól látom lesz itt buff és nerf is, de összességében szerintem használhatóbb lesz a tank vagyis inkább buffnak fogható fel.
-
ddt500hu
veterán
válasz
IMIIKE1998 #144023 üzenetére
Kis naiv.
-
törölt tag
válasz
IMIIKE1998 #144023 üzenetére
Van egy olyan érzésem, hogy te alaposan eltévesztetted a házszámot. A játék fejlesztését, a szerverek működtetését egy profitorientált magánvállalkozás végzi.
-
mcwolf79
veterán
válasz
Razermazer #144013 üzenetére
Nem fogalmaztam pontosan :az utolsó 50k XP-s rész lett meg 2 nap alatt.
Tegnapelőtt este kB. 3 óra, tegnap kB. 5 óra, na másfél óra játék alatt jött össze. Persze személyes tartalék aktiválva volt, de azt szerintem nem számolja, csak az alap XP-t. Na szerencsém volt, a duplázós körök közül szinte mind sikerült az elsőnek lennem. Gyakorlatilag 4 meccs alatt lett meg 20000 XP, a maradék 5000 meg apránként meglett.
Tier 8 és tier 10-ben toltam. -
törölt tag
válasz
IMIIKE1998 #144011 üzenetére
Igen, számít a prémium idő és az egyéb szorzók eredményei is. Lehet vele haladni.
-
Razermazer
őstag
válasz
mcwolf79 #144005 üzenetére
Huuuuuu gratula nem semmi én még az első 50k-s küldi negyedénél járok
van ott tudás hallod, szép.
Jah prém nap, meg személyes tartalékok belőve 14 órákat tolta biztos, akkor kicsit hamarabb megy de így is ugye első 3-ban kell lenni meg az legjobbnak az utolsónál.
Igazság szerint itt is a fogyóeszközök az érdekesek, két tigris I-em is van a 131 meg az ágon fejlesztett.
Szarrá van nerfelve mindegyik, saját tierjében királynak kéne lennie, de orosz játékról van szó, így az ellenség tankja nem lehet erős.
-
h1mpi
félisten
válasz
IMIIKE1998 #144011 üzenetére
Gondolom nem 2-3 órát játszott egy nap alatt
-
Stanislav84
tag
válasz
GeneraL_XTX #144004 üzenetére
Nem csak a tier10 miatt... hanem, mert a mostani tier10-es ezentúl nem lesz elérhető, de megtarthatod, mint jutalom tankot. (olyan lesz, mint bármelyik tier10-es CW jutalom tank)
-
Tarill
őstag
Ha az amx 30/30B-t nerfelik a kövi patchbe akkor leo pta és leo1-et mért nem?? Elvégre alig játszik már valaki ezekkel a tankokkal mindenki bat chatezik akkor szét kell b*szni az amx vonalat...
-
-
Zolee_70
senior tag
válasz
Barcelona95 #143996 üzenetére
Nem jobb a Foch egy szikrányit sem. Az is tömény szívás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mikrotik routerek
- PlayStation 5
- 3D nyomtatás
- Milyen notebookot vegyek?
- Facebook és Messenger
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió + Számla + Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest