Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Philips LCD és LED TV-k
- DV digitalizálás
- Kivizsgálja az Arc meghajtó magasabb többletterhelésének az okát az Intel
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 3D nyomtatás
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
phoenix1989
őstag
válasz
Malachi #222097 üzenetére
ezekre gondolsz? mert ha igen akkor nem az a küldetés hogy 9x deríts fel tankot úgy hogy nem látnak. 9 tokent kell gyűjtened. A tokeneket meg 3 különböző küldetéssel kapod. deríts fel 1-2-3 tankot és téged ne lássanak. ezeknek a teljesítésével kapsz tokent. ezeket 3x lehet megcsinálni. lehet hogy az 1 tankosat már megcsináltad 3x így azért már nem jár több.#222099nomic
Progetto használhatóbb szerintem jelenleg mint a BC -
nomic
aktív tag
Szerintetek a B-C 25t vagy a Progetto érné most meg jobban? Csak egyikre van kredit, a Progetto 5.1 millió, a Batchat 4,2. Mindkettő elődjét szeretem, még a statom is kb egyenlő velük, a Standardot talán jobbnak tartom a mostani metában (ebből kifolyólag a Progettonál is hasonlóra számítok), viszont a Batchat olcsóbb egy millióval és elég szarul állok (6m).
-
Malachi
addikt
Helló, gondoltam megkérdezem hátha: van ez a mission most lightoknak, hogy detect, de úgy, hogy téged ne lássanak. 9-szer kell teljesíteni. na ez ment is elég könnyen egészen 7 teljesítésig, aztán azóta semmi, mintha elvágták volna és nem értem miért. nincs rajta időkorlát meg semmi és hiába spottolok egy bokorból ponyvával a fejemen és a kutya nem lát, egyszerűen nem halad a mission előre. van ilyen bug, vagy mit rontok el, mi ez?
-
phoenix1989
őstag
ez a napi ajánlat kártya mekkora hülyeség. tegnap nyitottam egy kreditest 650,000 kreditér vehetek egy 2. osztályú turbót, plusz barázdát, fejlesztett forgási mechanizmust. de a játékon belül ugyan ennyibe kerül.
-
hulp01
senior tag
Hú, ez de jó kis light-os csata volt:
[kép]
Az északi oldalról kezdtünk. Onnan elmentem a térkép jobb oldalán a dombra, ahol felspottoltam egy batchat 25t-t, aki észlelve elég agresszívan rámjött, de szerencsére a csapat megmentette a seggemet és csak egy lövést kaptam be. Visszamentem a hegyre, ahol már csak egy menekülőben lévő skoda volt akit üldöztem egészen a sínekig. Ott megvártam, míg az artyk kinyírják, plusz a csapattársak is jöttek utánam. Ide a sarokba befészkelte magát tőlünk egy Phase 1 meg még valaki. Visszamentem középre, és összefutottam egy a töltés túloldalán lefelé igyekvő obj705a-val. Végig proxyspoton tartottam a töltés túloldaláról. Miután ő is meghalt bementem középre a kis falu felől. Ott EF-2-3-ban a teknőbe egy t-44 volt, akit kinyírt a csapat, itt be is kaptam egy lövést. Kis kóválygás után EF-1-ben meghalt a spottolt IS3. Itt gondolkodtam, hogy a bokorsoron toljam-e végig, de mivel az E5 valahol középen kellett, hogy legyen, inkább úgy döntöttem, hogy visszamegyek a sínekig, és onnan mentem be a G5-ben (vagy lehet, hogy H5-ben) lévő kis bokorba, ami egy kis gerincen van. Meglett az E5, aki a másik gerinc másik oldalán volt, de ment középre, szóval spottoltam. Sajnos 120hp-ja maradt, és visszament a gerinc mögé, ahol már nem láttam. Úgyhogy itt volt egy kis kempelés, de közben spotra került a H3-ban a gsor. Na kicsit bátrabban bementem, spottoltam az E5-öt, meghalt, onnan meg már könnyű volt a sarokban kempelő többi ellenséget felderíteni. Nagyon élvezetes csata volt. Sajna replay-t nem mentek, ezért csak ez a szóbeli leírás van, ha érdekelt valakit.
(Pedig amúgy csak a spotolj 3 tankot küldetést akartam megcsinálni vele.)
-
Mentem tegnap pár kört az AE Phase I-el (tokenből váltottam). Amikor velem szemben szokott állni, akkor nem tűnt úgy, hogy ennyire mafla tank lenne.
Egyik csatám, ami jól jellemzi azt az összesen 4-et amit mentem eddig: 24 lövés, 14 találat, 4 átütés.
Ez a tetű 150 méterről se talál el semmit. De legalább nem tudnak belőni, és mobilis.Mellette mentem egy párat a Patriot-tal, mondván elbúcsúztatom, nem kell két "prém" tank egyszerre. Megsajnált a WoT, berakott egy Tier 8 csatába, és a páncélom is működött:
Jelenlegi helyzet pedig a szokásos Voda net kálvária. Délután reménykedtem, hogy megjavult, jó élmény volt 30-as pinggel játszani, de 18.30 után újra 300-ra ugrottunk.
Próbáltam egy T110E3 kört menni, az úgysem egy sietős tank, de csak felidegelt egy belőhetetlen Obj 277, úgyhogy félreteszem hanjalig, amikor visszatér a normális net. -
popey37
addikt
viszont nem szeretek vele tier 5-6-ban játszani, jobb a tier 7-8. az alacsony tierben gyorsak az ágyúk és mire az M6 betőlt, szét is szednek. magas tierben viszont kiegyenlítődik a töltésidő és ott lehet nagy meglepiket okozni vele. pláne a 243mm goldal. persze vigyázni kell mert ha elkapnak vége a csatának.
-
Szibilla
aktív tag
válasz
Bad Pritt #222089 üzenetére
Már túl vagyok rajta, csak a BP-pontokat akarom még majd kimaxolni vele. Nekem nem sikerült rendesen működésre bírni, de tény, hogy sokkal jobban kedvelem, mint az orosz tankokat. Ehhez nekem még kevés a pályaismereten, egy hiba és vége a dalnak, mert páncélja az nincs és ahogy irtad, nagy és a pálya túlvégéről is belövik.
Az ágyúja viszont tényleg jó, csak ugye döglött tank nem sebez sokat. -
Bad Pritt
félisten
Lassan végzek az M6-tal is, ez egy irgalmatlan erős tank. Látható milyen legénységem van most benne, mégis brutál jól lehetett használni még tier 8-ban is. Tier 6-7-ben bőven elég az alaplőszer, tier 8-ban meg lehet spammelni a kolosszális 243mm-es átütésű apcr-t.
Főleg Castornak ajánlanám, mert habár szép darab jószág, a páncélja sem a legjobb ezen a szinten, de nagyon kezdőbarát, nem lövik el a modulokat, elég mozgékony, az ágyúja meg top tier 6-ban. Élmény vele minden kör, kevés tankról mondható ez el. -
popey37
addikt
válasz
notika77 #222087 üzenetére
persze: 136 csatával, nekem 600+.
a winrate meg Te is tudod, hogy nem rajttad mulik. ha végigkempelte a csatákat és a többiek lehozták a nyerő meccseket, lehet akár 80%-os is, az átlagsebzés és az átlag xp szerintem az, ami megmutatja igazán ki milyen játékos és azt mennyi csatából hozta össze. -
-
Nyugis
senior tag
sziasztok!
az a kérdésem, hogy egy ilyen abszolute gamer mentes laptopon vajon elindul e a WOT és ha igen játszható lesz?
annyi hogy van benne egy 200 gigás M2es SSD- és kölön egeret használ.
ha csak SD- minőségben tölti le a kolléga akkor menni fog?
Esetleg valaki aki játszott már ilyen "mosógéppel" van valami tapasztalat?
vagy inkább bele se kezdjen? -
popey37
addikt
ilyen értékelésű játékos, de a wg az ilyeneket segíti: 600 méterről vakon, spott nélkül 1 lövéssel garázsba küldte a skorpió G-t, full hp-ről, úgy, hogy előtte nem voltam spotton.
ez az egyetlen lövése volt egész csata során ami 12 percig tartott.
én nem tudom, hogy a wg miért nem tartja tiszteletben a játékosok tudását és miért segíti a balfaszokat?
tényleg ezek hozzák a pénzt? nem hinném. -
hulp01
senior tag
válasz
kchryss #222078 üzenetére
Köszi.
Totál egyetértek veled a T34-est illetően. Most improved rotation mechanism, turbo és rammer van rajta nálam. A turbo szerintem nagyon jó rá, és úgy már semmi gond a tempójával. Néhány körre kipróbáltam azt, hogy a turbo helyére ment a célzásgyorsító a rammer helyére pedig az improved aiming. Szinte semmit nem értek, ugyanúgy a holdat meg a talajt lőtte. Ezért gondolom, hogy lehet ezen a tankon valami soft stat, amit nem látunk és Ivánék nagyon letekertek. Mondom, az O-I-nak ennél lényegesen pontosabbnak érződik az ágyúja, pedig ott még a célzókör is látványosan nagyobb. Szóval ment vissza a turbo meg a rammer, ha már pontatlan az ágyú gyorsabban érjek közelebb és tudjak talán eggyel többször lőni.
-
kchryss
veterán
válasz
hulp01 #222077 üzenetére
Nagy grat a 3 markhoz!
Sokaknak ez az első 3 markos tankjuk. Ideális tanuló tank kezdőknek is tanulni a játékot és azoknak is akik a kiválósági jel hajszolásába akarna belekóstolni.
Reszpekt hogy gold és pótkaja nélkül csináltad!
#222045 Viktoár
T34 téma:
Az 1600-as alap dpm tényleg nem sok, de ettől még simán lehetne jó tank. Érdemes összehasonlítani a löwé-vel: [link]
Teljesen ugyanannyi a dpm-jük. Ugyanaz a szerepkör, hulldown tornyozós tankok. Végsebesség is egyforma, a T34-nek kicsit jobb a lóerő/tonna aránya cserébe kicsit rosszabb a talaj ellenállása szóval a mozgékonyságuk is nagyon hasonló. A T34-nek nagyobb az alfája ami ennél a szerepkörnél sokkal fontosabb mint a dpm, jobb az átütése, erősebb a tornya. Szóval ezek alapján a T34-nek jobbnak kéne lennie mint a löwé-nek aztán a valóságban mégis a löwe egy kifejezetten jó tank míg a T34 maximum játszható kategória. Ennek egyetlen oka a pontosság. A löwé-nek pontos ágyúja van eltalálja amit kell a T34-nek meg össze-vissza mennek a lövedékei. Elég lenne a pontosságán javítani és jó tank lenne az alacsony dpm és gyenge mobilitás ellenére is. -
hulp01
senior tag
Az első olyan tankom, amire sikerült feltenni a 3. gunmarkot
:
Tudom, csak t6, meg alacsonyan van a GM határ is, de én akkor is nagyon örülök neki. 126 csatából lett meg, szóval nem is kellett évekig játszani vele. És ami talán kicsit értékesebbé teszi számomra az az, hogy goldammo és pótkaja nélkül sikerült elérni.
Mekkora megkönnyebbülés a névrokonnal való egész hetes szívás után. Fura, hogy ennél a tanknál a célzókör tényleg hasznos és a lövések azon belülre mennek. És eltalálják a célpontot is. Elképesztő. -
nomic
aktív tag
már csak 200 az esti ping, lassan játszható lesz
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Warton #222066 üzenetére
Nem lényegtelen, mert Skill nincs hová fejlődjön már gyakorlatilag a játék jelen keretei között, minek írjon neki bárki bármit, ebben a játékosban viszont bőven van még tartalék, hogy finoman fogalmazzak, csak ehhez nyilván kell minimális önreflexió, ami az emberek nagy részében nincs meg.
Azt tartom szánalmasnak, hogy ebből is kifejlődhetett volna egy normális párbeszéd, írhatta volna, hogy új neki a tank, szar a legénység, foglalós küldit csinált és akkor elfogadom, miért szarta el 10 másik ember játékát, de nem ezt írta és ez a gyász az egész sztoriban.
Elfogadom azt, hogy te nem fogsz írni senkinek, ez is egy megoldás, de szerintem meg lehet találni az egészséges balanszot a folyamatos cyberbully pofázás miatti chat ban meg a te hozzáállásod között, elvégre csapatjátékot játszunk.
Meg amúgy azért írtam ennek a játékosnak is, mert előtte volt több pozitív beszélgetésem randomokkal hasonló helyzetek miatt, szóval ha 10-ből 1 emberrel sikerül normális keretek között megbeszélni a dolgokat, akkor nekem már megérte írni. -
hulp01
senior tag
válasz
Viktoár #222045 üzenetére
Ha megnézed a T28 proto top ágyúja ugyanez. Talán még a típusszáma is ugyanez. Annak valami 8s a töltésideje. Nálam a T34-nek 12,6. De én még a töltésidővel is ellennék, ha eltalálná az a szar, amit céloztam. A 122TM-nek is iszonyatos töltésideje van. Nálam hasonló feltételekkel, mint a T34-nél, a kínainak 14s feletti a töltésideje. Egy horror. Viszont az legalább eltalálja a célpontot és nem is kell vele órákig célozni. 1700 felett van vele az átlagsebzésem. A T34-gyel meg az elmúlt egy hétben szerintem 1200 körül (egy nap kivételével, amikor valami csoda folytán mentem egy 10 meccses szériát 1900 felettivel és akkor lett meg a 2. gm is).
Tegnap amúgy nekem is volt egy kurvaanyázós stb1 a csapatomban. Miután meghalt folyamatosan üvöltve szidott engem meg egy t44-et. Egy-két pillantás után láttam mit művel, szóval ment a banlistre. A vicces az volt, hogy a végén T34-gyel top xp-m lett a csapatban 2200 feletti sebzéssel (t10-es meccsen).
Természetesen vesztettünk. Gondolom neki nincs meg a tank, és nem tudta, hogy nem azért tűnök el 12-13mp-re, hogy szivassam, hanem mert ilyen vacak a töltésidőm.
-
Warton
őstag
válasz
Bad Pritt #222062 üzenetére
Tök lényegtelen, hogy felső hány százalék. A kéretlen tanács az tulajdonképpen kritika, konkrétan támadás a másik személlyel szemben, még akkor is ha szépen becsomagolod. Jogodban áll kéretlen tanácsokat osztogatni, de ha a kéretlen tanácsodra azt a választ kapod, hogy s*ck my d*ck! akkor az egy kissé faragatlan, de természetes reakció. És az a sok barom aki tanácsokat osztogat a skillnek se nagyon csodálkozhat, ha bannolják a fentiek miatt.
-
hubai38
aktív tag
Köszönöm szépen a segítséget mindkettőtöknek,próbálkozom tovább. Vale_46
Bad Pritt
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Warton #222060 üzenetére
Leszarom, hogy kért-e, kapott.
Csapatjáték, mindenkinek megvan a saját feladatköre, ő homlokegyenest mást csinált (és a statjai alapján csinál állandó jelleggel), úgyhogy szóltam neki, hogy van olyan tank, ami jobban alkalmas arra a feladatra. Meg érted, Super Chaffee, Prokhorovka, beáll kempelni, pedig meccs közben is pittyegtek neki, hol lenne hasznos, nem fogom szó nélkül hagyni, potenciális tank ász kört baszott el így magának.
Skillt meg ne keverd már ide pls, felső 0.01%, nyilván nem fog hallgatni tanácsokra. -
Warton
őstag
válasz
Bad Pritt #222052 üzenetére
Kért tőled tanácsot? ... Naugye. Amúgy skill is bannolgat embereket, amikor tanácsolgatnak neki összevissza mindenfélét. Az az Ő játéka és kész.
Én továbbra sem tudom megérteni, hogy minek szóltok bele másnak a játékába. Fogalmatok sincs, hogy épp mi zajlik le az adott játékosnál. Egyébként úgy általánosságban is elmondható szerintem, hogy ez egy sokkal szebb világ lenne, ha mindenki a saját dolgával foglalkozna és abban nyújtaná a legjobbat. Nem pedig másnak a vélt vagy valós hülyeségével foglalkozna és a saját kudarcai miatt másokat hibáztatna.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
hubai38 #222057 üzenetére
Ezt az oktatást tuti meg tudod nézni valahol, hogy mi a négyes-ötös lépés, beállításoknál, a Fejlesztés fülön, valahol tuti írja. Itt egy videó amúgy, nem tudom, ez mennyire segít meg hol tartasz ez alapján, illetve ha semmi nem megy, akkor ezzel a képpel adj fel egy ticketet a wg-nek, hogy ilyenkor mi a teendő, mit kell csinálnod.
-
jozefgucci1
addikt
válasz
Warton #222048 üzenetére
Azért nem olyan stílusban teszem és jellemzően leírom szerintem mi az amit nem csinált jól és csak aztán retardáltozom le . Egy nyolcéves sanszos , hogy amúgy is ignorálja és nem is érti . Nekem is játszott már nyolc évesen a gyerekem ezzel és nem maradt vissza a fejlődésben , pedig akkor még csata közben az ellenségnek is lehetett írni
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Black_Sheep #222050 üzenetére
Pipáld be a beállításoknál, hogy üzenetek fogadása csak barátlistáról, szerintem gyerekeknél ez egy must have.
Tegnap én is írtam egy csapattársnak, de nem becsicskítani akartam. Super Chaffee-vel fogta magát és Prokhorovkán beállt a szigetre északra, majd elment bázist foglalni és ennyi volt a hozzátett értéke, írtam neki meccs után, hogy ha oda akar menni kempelni, akkor ne Chaffee-vel játsszon, hanem valami td-vel, nem is lebaszás jelleggel, hanem csak tanácsként, erre visszaírt, hogy s*ck my d*ck.
Amúgy kérdés: a chat beállításokban a "szemét elrejtése" pipa pontosan mit takar?
-
Viktoár
addikt
válasz
Warton #222048 üzenetére
A gond ott van hogy meccs alatt sem mozdul meg hiába írod vagy pingeled mit kellene csinálni.
Tehát a elsőként azt kellene felfogni minden játékosnak kortól függetlenül hogy csapatban vagyunk, segíteni kell egymásnak támadásban, védekezésben, és nem elmenni A1-be a top tankkal várni hogy lejárjon az idő.
Esetleg a "lehet éppen egy 8" éves beír csetbe hogy a női nemű szülőm egy éjjeli pillangó, a férfi nemű pedig tegye oda a férfiasságát ahonnan nekem kijön a már megemésztett táplálék.A más kérdés hogy nem ér semmit a szitkozódás mert 40k csatával ott tart ahol egy értelmesebb 2k-s.
-
Black_Sheep
tag
válasz
Warton #222048 üzenetére
A fiam pont ennyi idős, ő is megkapta, hogy e-bay acc, retard monkey, stb... Megmutattam neki, hogy ha felugrik egy ilyen ablak, akkor hogyan kell bezárni, az olvasással se fárassza magát. Csináltam neki új accot, de magasabb tierben jobban néznek ki a tankok, azokat szereti használni, ezért inkább az enyémet próbálgatja. T10-be azért nem engedem.
-
Black_Sheep
tag
válasz
jozefgucci1 #222042 üzenetére
Az anonimitás lehetősége a legjobb fejlesztés, amit behozott a WG az elmúlt időszakban. Nincs xvm fókusz, ha normál tankban ül valaki (azért az Obj. 260-at szeretik fókuszálni).
Jókat szoktam mosolyogni a lila szakasztársaimmal, amikor a csapattárs beírja, hogy 20% győzelmi esély, tuti veszíteni fogunk.
#222047Bad Pritt:valahol félúton az igazság. Elkezdtem tolni a T95-öt, sikerült egy hosszú és emlékezetes csatát mennem vele Redshire-on, ahol szinte végig beletoltam a "W"-t a klaviatúrába. A csata 14 perces volt, a heavy dühöngőbe cammogtam, lett 1 killem 13 sebzéssel, toltam tovább, majd vissza kellett fordulnom a saját zászlóhoz, így keresztbe-hosszába végigcammogtam a térképet anélkül, hogy esélyem legyen lőni. Nyertünk ugyan, de nem rajtam múlt. A következő csata El Halluf, 5700 sebzés, 4 kill, 4k lepattanó, épp hogy behúztuk. 3. kör, a csapattársak elfutnak, engem láncolnak, körbevesznek, 0 sebzés és vesztünk. A győzelmi ráta nagyrészt azon múlik, hogy milyen tankot viszel be adott pályára, mennyire súlyt az RNG, mennyire tudod kompenzálni a gyengébb csapattársakat, illetve szakaszozol-e, ha igen, milyen szintű társakkal.
-
Warton
őstag
válasz
jozefgucci1 #222046 üzenetére
Pedig okozhatna, lehet, hogy épp egy nyolc évest oltasz le.
-
jozefgucci1
addikt
válasz
Bad Pritt #222043 üzenetére
Á értem , hát én a hülyéket utólag szoktam zaklatni , szóval nekem ez nem okoz gondot .
Tegnap én is elfelejtettem játszani , illetve olyan negatív rng-t kaptam , hogy ilyen nincs is. Egymás után négy körben égett le tankom , mert pótkaja volt benn+ kétszer lerepült a tornyom . Majdnem mind full hp-ról tier10 csatában
-
Viktoár
addikt
válasz
hulp01 #222041 üzenetére
Ha másoknak sem megy vele akkor esik az elvárt érték a gunmarkhoz, legalábbis én így tudom. Tehát akár még emelkedhet is neked ha gurulsz vele pár jó kört.
Már az is sokat segítene ha a dpm-en emelnének egy kicsit.
Ez a ~1600-as alap dmg elég gyatra mert a jobb 8-as nehezeknek bőven 2000 felett van és azoknak még páncéljuk is van mellé.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
jozefgucci1 #222042 üzenetére
Persze berakták ezt az anonim dolgot , hogy a valós név nem látszik ez mi miatt van amúgy ?
Nem a jó játékosok miatt fejlesztették, QB is nagyon azt akarta hinni, hogy miatta rakták be, őt ne fókuszálják, de a valóság az, hogy a rossz játékosok és a cyber bullying miatt hasznos sokaknak. -
jozefgucci1
addikt
válasz
Barcelona95 #222000 üzenetére
Nahát végre valami pozitív húzás . Akkor most most a sok epénisz nézegető mit csinál három reroll után ?
Persze berakták ezt az anonim dolgot , hogy a valós név nem látszik ez mi miatt van amúgy ? Gondolom , hogy az xvm ne mutassa a statot ? Ez is hogyan jutott eszéba wg-nek nem is értem ,de azért ha bejön egy ilyen klános revard tankal pl T95FV gyorsan ki lehet végezni ha ráesik szakaszban az ember
A minap is kétszer egymás után rakott össze egy Fémes játékossal az mm és csórit leabáltuk hárman , hogy sebezni csak párat tudott a végén meg is "dícsért a nyomorék a jó fókusz miatt
-
hulp01
senior tag
válasz
Viktoár #222037 üzenetére
Azért volt nálam hatalmas sokk, amikor újrakezdésem után elővettem ezt a tankot. Régen csak ez az egy prémium tankom volt, szóval csak ezzel tudtam creditet szerezni, és szerettem is játszani vele. Egyáltalán nem volt ilyen rossz szerintem. A tornya is eléggé meh, sokszor simán belövik, ha meg nem, akkor tölti a sok nyomorék a goldot, aztán hajrá. Ehhez a metához én valahogy nehezen tudok alkalmazkodni, de akkor is sokkal jobban kéne mennie. Ennek ellenére meglett rá a második GM (bár azóta egész biztosan visszaestem 80% alá), szóval másoknak se megy vele, ezért nem is játszik vele senki.
Majd javaslom skillnek a hétfői játékra, amikor fos tankokkal játszik.Bár ő a TVP VTU-t is működésre bírta. Más kérdés, hogy hátulról lövöldözött, és tudása ellenére se nagyon tudta befolyásolni a csata kimenetelét. Egy Progettoval lehet, hogy tudta volna.
Nem, nem lesz. Nincs plusz credit hozama. Egyedül legénység fejlesztésére jó. Meg xp-re, de azt a mai napig nem értem ki az aki goldért (tehát valós pénzért) xp-t vált.
-
válasz
Viktoár #222037 üzenetére
Hasonló okok miatt nálam is fél éve pihena garázsban a T34.
Teljes mértékben áttértem a Patriot-ra (T26E5P), amit persze szintén gyengítettek, már nincs front Hull páncélja, de legalább gyorsan lő.Hamarosan meglesz a kilencedik tallér is, amiből az AE Phase I-et tervezem megvenni, hátha az végre egy igazi prém heavy lesz.
-
po1son
addikt
Jó kis twitch dropok lesznek megint hétvégén, most 150 perc után 1 nap prémiumot is be lehet húzni [link]
-
Viktoár
addikt
válasz
hulp01 #222030 üzenetére
Nálam az ágyú még elmegy, persze lehetne rajta javíatni. De ez a dpm illetve a tanktest hozzá nem jó. A toronyfronton kívűl 8-as heavy létére vaj puha és az alacsony dpm miatt 1v1 szituban szinte garantált a garázsmenet.. Mobilitása még a nehezek között sem kiemelkedő, lassú, bár engem ez sosem zavart.
Ennél a tanknál túl sok a negatívum (a szintjén lévő tankokhoz képest) amit nem kompenzál egy toronyfront illetve a jó átütés. Értelemszerűen úgy nem lehet tolni a frontot hogy csak a tornyod látszik. A jó átütés csak akkor érvényesül ha eltalálod amit kell.
Tehát ez a két pozitívum is szituációfüggő ezért gyenge a tank.
Viszont jól hozza a kreditet, remélem egyszer kap buffot mert jó kis farmoló vas lehetne.
Geller72: Holnap reggel új acc új remények!
-
-
Nyugis
senior tag
Üdv!
ESETLEG az SPD- lövedékek splash DMG-röl látott már valaki összehasonlító táblázatot?
Sajnos én nem találtam, bár lehet hogy rosszul paramétereztem a keresést.
Szóval valaki? -
BerserkGuts
addikt
válasz
Szibilla #222028 üzenetére
igen simán bele kell nyugodni az rng-be meg hogy szar a játék
10éve is ,megfejtették már a titkokat akkor még lehetett párbeszédet fojtatni az akkori vezetéssel mondjuk az artista seggnyalásról azóta szerencsére leszoktak csökkentették rendesen a szerepüket nem is olyan népszerűek mint régen 6v6
de az rng az maradt -
hulp01
senior tag
válasz
Viktoár #222018 üzenetére
Nem olvastad a folyamatos sírásomat a T34 miatt? Az nagyjából ugyanez a tank. Egyszerűen játszhatatlan a cucc. Mintha valami anticélzóköre lenne. Ami terület a célzókörön belül van, na oda biztosan nem megy e lövés. És a legfájóbb, amikor fullra becélzol valamit (ami azt jelenti, hogy 10mp-ig mozdulatlanul állsz), és felkészülsz, hogy fasza, az ellenfél kap most egy szép 400-ast, és aztán jön a nagy semmi. Mert volt egy pixel, ami pont nem volt rajta a tankon. Na, a lövés oda ment. Az ebr kivételével elég jól mennek az előretartásos lövések, jól szoktam felmérni mennyivel kell elé lőni egy mozgó tanknak. Még ezzel az ótvar tankkal is. És el is találom a tankot, aminek rendszeresen track (általában csak sárga) lesz a vége sebzés nélkül. 247mm a penje basszus, de ez sehol nem érződik. A LIS-szel átlőttem az E100 oldalát, a T34-gyel meg nem. Pedig van köztük 40mm különbség átütésben. Mielőtt abbahagytam egy időre a játékot, volt vagy 2300 csatám vele 1700 feletti átlagsebzéssel. Most komolyan örülök, ha 1200 felett van. De nem baj, mindjárt kipontozódik, és nem kell vele többet játszanom. Nem véletlenül nem játszik vele senki.
-
peterson79
őstag
válasz
Szibilla #222028 üzenetére
Sajnálom, hogy így látod, bár azt is sajnálom, hogy igazad van :(
Többféle értelemben is. A belénk kódolt károgás meg sajnáltatás, holott mi megyünk helybe a pofonért
Nekem szerencsére van annyi gógyi, hogy ilyenkor félreteszem és mással töltöm az időmet. Nem éri meg felbaszni magam, ha nem adja, akkor nem adja...
Tegnap megvettem a Death Stranding-et, addig azzal csapatomAzért, ha van kérdés nyugodtan tedd fel, szívesen segítek/ünk.
-
Szibilla
aktív tag
válasz
zozyk #222027 üzenetére
Ez jó kérdés.
Alig 1 hónap alatt eljutottam addig, hogy fáj ebbe a topikba benézni, mert 90%-ban nem szól másról, mint károgásról, hogy “mindenki hülye”, “szar a WG”, stb. Tényleg jó lenne tudni, hogy a folyamatosan nyafogók minek játszanak vele tovább.
Szerintem meg tök jó játék, helyén kell kezelni, aztán kész....ha rossz nap van, akkor vagy becsukni és mást csinálni vagy benyelni a vereségeket, a döntés ízlés és hangulat kérdése.Vannak ezek szerint mazochisták, régóta sejtettem, hogy a népünkbe ez kódolva van.
-
zozyk
addikt
válasz
Geller72 #222024 üzenetére
Magyarázd már el kérlek, hogy ezzel most mi a gondod?
Károd származik belőle? Vagy csak jó mindenért károgni?
Tényleg nem értem, hogy ha ennyi bajod van ezzel a "jól megírt programmal" , akkor minek ülsz le elé minden nap?Pistike: - Anya, tegnapelőtt megvertek a kocsmában, tegnap megvertek a kocsmában de azért ma is bemegyek.....
-
tasiadam
veterán
válasz
Malachi #222022 üzenetére
En emillel agro vagyok/voltam. Ugy lett meg a 2 gunmark hogy alig lottem. 4 talalat mar adja a gunmarkot, es van benne 15 skulo. Arcukba mesz a heaviknek, mondjuk tudsz hulldownal jatszani, alig tudnak kezdeni valamit vele. Benyelsz par lovest, de kiosztod a sokszorosat. Ugyan igy jatszom a kicsi emillel, azaz dicker maxal. Bele az arcukba.
-
Malachi
addikt
válasz
Bad Pritt #222021 üzenetére
a Grille ág, jó ég az a St. Emil grind rémálmomban ne jöjjön elő soha többé. mikor nagy nehezen kipörgettem úgy adtam el, hogy csak nyekkent. nem tudok viszonylag kezdőként camper tankokkal játszani, hiába állok be egy pontra a csata általában máshol zajlik, nem nagyon van logika vagy kiszámíthatóság az alacsony tier meccsekben, majdnem mindenki csak megy mint a világtalan, én meg várom, hogy a számba repüljön a sült galamb mert lassú vagyok mint a dög. de hiába. ha meg utoljára maradok, a papírtankomat belövik egy légpuskával is aztán annyi.
nagyon nehéz nulláról haladni ilyen csapatok meg ilyen matchmaking mellett. de legalább ingyen van, haha.
-
Bad Pritt
félisten
Ez lett a mai Jagdpanzer IV BP grind vége, meglett a 100 pont.
Ezt csak azért osztom így meg, mert februárban kezdtem újra játszani szinte pontosan 5 év kihagyás után és ez a mai volt az első olyan több órás, legalább 10 csatás session, ami után azt érzem, hogy nagyjából olyan szinten sikerült minden meccsen játszani, ahogy régen és nem kellett ráfeszülni végre meg try hard módon fókuszálni, szóval nagyjából 3 hónap kellett ahhoz, hogy teljesen visszarázódjak meg adaptálódjak a mostani metához.
Kíváncsi leszek, high tierben sikerül-e hasonlóan okosan játszani majd, a BP után folytatni akarom a Bat-Chat meg Grille ágat. -
Viktoár
addikt
Évekkel ezelőtt megvettem a T34B-t még feketepiacon. Gondoltam leporolom, hát még az átlagostól is messze van. Nem terveznek ezzel kezdeni valamit?
-
dokee78
félisten
-
manu75
aktív tag
Mai egyik csatám 300 pinggel gondoltam artyval is lehet játszani. Lakevill az a mód mikor egy zászló van. Nálunk a végére maradt egy M53/55 arty ez ellenfélnél egy bc25t, charfutur, conqueror, és két arty egy obj261 és a 10-es brit. Igaz a ellen bc-je oldalra volt fordulva, de még így is nagy teljesítmény volt és kabaréba illő ahogy megnyerte az arty-nk a meccset az öt ellen.
-
nomic
aktív tag
Amúgy javul a ping, most már csak 300, nem 6-700
. Pár hét és játszható lesz. (remélem
)
-
jano_77
nagyúr
Szeretem, amikor a játék dönt, hogy kinek megy be és kinek pattan!
Megnéztem tanks.gg oldalon a beállításokat és szinte pontosan ugyan annyi % esélyem volt nekem beütni a 122TM-et a 60TP-el, mint ahogy neki az Ő lövésénél! Neki bement, nekem pattant! Ő 8-as szar, én 10 top! Aha, persze!
Sajnos tanks.gg oldalt nem tudtam fotózni, hogy az átütési esélyek is rajta legyenek. Ezt hogy lehet megcsinálni? -
popey37
addikt
nincs itt kérem semmi csalás: az M6 gold 237mm és 4x pattantam le a pudelről egymás után.
de nincs semmi csalás ebben a játékban. a pudelt szemből 130mm-el simán lehet lőni, de a 237-el lepattan. csak azért nem irok csúnyát mert most telt le a csetbanom.
A wg-nél mindenkinek be kellene aranyozni a kezét: sorban folyékony aranyba mártani, mindkettőt. -
Bad Pritt
félisten
válasz
Geller72 #222007 üzenetére
Meg nagyon sérülékeny, minden lövéssel elmegy valami vagy valaki, általában a lőszerrekesz. Egy kis átütést szerintem is adhatnának még neki, bőven a legalacsonyabb az összes T6 td közül, még az amcsiknak is 160mm, a kínai, az ARL vagy akár a Nashorn mellett nevetséges ez a 145 vagy 150mm pen.
Én mostanában nem is nagyon szoktam látni és az is árulkodó, hogy ez a mostani ász xp vagy egy százassal elmarad az eddigi legtöbb xp-től, amit szereztem vele és eddig csak első osztályom volt, szóval a hős időkben jóval magasabban lehetett a szint vele. -
Geller72
veterán
válasz
Bad Pritt #222006 üzenetére
Nekem ma is nulla százalék wr, 9 csatával. Ebből hétben azért top 2-n belül voltam, szal teljesítmény az ok volt.
A jagddal az átütés a bajom legtöbbször, mivel szinte minden csatában low tierben vagyok vele. Amúgy nagyon faja kis gépezet lenne.. talán pont ezért is van alacsonyan az ász határ, mert nem sokan játszanak vele.
-
manu75
aktív tag
Ping problémához. Nálam is össze vissza ugrál elméletileg a vodafone-hoz tartozik bár úgy tudom a helyi kábeles a digitől veszi. Hogy már egy cég nem tudom.
A lényeg, hogy jeleztem a WOT supportnak, tudnak róla volt a válaszban és kérték az external ip-t. Küldjem meg nekik és továbbítják az illetékesek felé, próbálnak valamit elérni. Azt javaslom akinek ilyen problémája van írjon jegyet, hátha tényleg lesz belőle valami.
-
eddieke666
aktív tag
válasz
Barcelona95 #222000 üzenetére
Akkor jól emlékeztem.Köszönöm szépen a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sorozatok
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nők, nőügyek (18+)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Filmgyűjtés
- Milyen okostelefont vegyek?
- BestBuy topik
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- JBL PartyBox 200 használt bluetooth hangfal! Erőteljes hangzás!
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 64/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/256 FHD IRIS Xe
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Beszámítás! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest