-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
h1mpi
félisten
válasz
phoenix1989 #259118 üzenetére
RNG
Bc.25t heat 5/4 bement
-
diegho
nagyúr
válasz
phoenix1989 #259065 üzenetére
Én mostanában 5k körüli kombinált etapokat megyek vele. Tegnap is 5k felett volt, pedig nem lövök vele goldot és gyakran vagyok első sorban. Grille-m nincs, pont amikor meg akartam venni free-ből, akkor jött a dbv. Az elején sokat kísérleteztem, hogy milyen stílusban kell játszani, milyen felszerelés kell rá, aztán szépen lassan összeállt, pedig ha jól emlékszem 100+ csata után is 3k alatti átlag dmg-em volt vele, ami ritka szar. Mióta venti, rammer, experimental turbó van rajta, azóta teljesen más lett.
-
ddt500hu
veterán
válasz
phoenix1989 #259062 üzenetére
Leegyszerűsíted a tankot az ágyújára.
-
po1son
addikt
válasz
phoenix1989 #259060 üzenetére
Próbálgasd, nekem sem indult vele jól a kapcsolatom, aztán voltak olyan meccseim vele, hogy fogtam a fejemet pozitív szempontból.
-
ddt500hu
veterán
válasz
phoenix1989 #259059 üzenetére
Nálad biztos.
[link] -
ddt500hu
veterán
válasz
phoenix1989 #259057 üzenetére
Hát nem a 800-as alfa miatt istenítették.
Kapsz egy Grille 15 szerű ágyút, körbeforgó toronnyal, sokkal jobb camoval, és még fürge is.
Nálam sima felszereléssel 43,5% camoja, a prohi edition 49,5% alap boostolt kipufogóval.
Hátrányai: nagyon lassan tolat (háttal kell vele beállni), még lassabban forog a tornya.
Viszont van annyi páncélja, hogy az átlagos repeszek ne üssék be.
Én nagyon csipázom. -
ddt500hu
veterán
válasz
phoenix1989 #259040 üzenetére
Bár most mentem vele majd 20 csatát és mintha tényleg fölénybe kerültek volna a 6-700-as rollok.
Ezt is nerfelték titokban. -
ddt500hu
veterán
válasz
phoenix1989 #259040 üzenetére
Kedvenc tankom.
Rengeteg vele a 900 feletti roll. 2-3 hete lőtt egy 1000-est is, ami a maximum ugyebár. -
h1mpi
félisten
válasz
phoenix1989 #258951 üzenetére
Köszi nem voltam még gépközelben eddig
-
xAttilax
őstag
válasz
phoenix1989 #258565 üzenetére
te magad vagy a példa:
A legjobb DPG-d van vele a 8-as tankok között
Szóval ha nem is OP akkor is erősen jó tank.
jano_77
nagyúrGratula!!
-
h1mpi
félisten
válasz
phoenix1989 #258571 üzenetére
Abban igazad van, hogy Skill szerint is sárga, tehát játszható kategória. Meglátjuk.
-
Raidon
őstag
válasz
phoenix1989 #258401 üzenetére
Általában mindig láncot kaptam az insta halál. Ferdinand meg egy lövés kb
-
h1mpi
félisten
válasz
phoenix1989 #258284 üzenetére
Én is, mert nem adok a Lion-ért annyit, amennyit kellene. Egyszerűen nem éri meg. Még rohamba se enged be ezekkel...
-
ddt500hu
veterán
válasz
phoenix1989 #258259 üzenetére
Mondjuk ha az eleje elszaródik egyből kilépek. A rekordom 11mp.
-
ddt500hu
veterán
válasz
phoenix1989 #258257 üzenetére
Igen, van minden. Type5 heavy-t, E100-at is többet láttam.
-
ddt500hu
veterán
válasz
phoenix1989 #258255 üzenetére
Mondjuk aki SU-14-1-el jön a futamra.....
-
ddt500hu
veterán
válasz
phoenix1989 #258253 üzenetére
Köszi. Működik.
-
ddt500hu
veterán
válasz
phoenix1989 #258251 üzenetére
Ez az akadály a kulcs. Ha itt sikerül elsőnek átérned, onnantól a magad ura vagy.
Nekem itt nem sikerült.
-
ddt500hu
veterán
válasz
phoenix1989 #258245 üzenetére
Csak sikerült.
-
ddt500hu
veterán
válasz
phoenix1989 #258245 üzenetére
3.
-
h1mpi
félisten
válasz
phoenix1989 #258229 üzenetére
Azt hol lehet megnézni, hogy hány db ilyen zászlóm van eddig? Azt hittem csak a legjobbak kaphatják meg a tankot, ezért nem is foglalkoztam vele.
Illetve azt sem találom, hogy mi alapján kapom a zászlókat? Gondolom a rang, de nem látom ezt így leírva sehol. -
h1mpi
félisten
válasz
phoenix1989 #258226 üzenetére
Akkor én meg se szólalok
-
po1son
addikt
válasz
phoenix1989 #258196 üzenetére
Látom megfertőztelek, következő arty játékos a topikban megérzésem szerint xAttilax lesz.
Viszont megkérlek holnap hanyagold obj 261-el a játékot, nyugodtan tudjam gunmarkolni az E4-et.
-
Sunsetjoy
aktív tag
válasz
phoenix1989 #258196 üzenetére
Gratula, a Fadin medálhoz az RNG gépezetét locsolni kell erősen lóhere-koktéllal, hogy beadja
-
h1mpi
félisten
válasz
phoenix1989 #258193 üzenetére
Szerintem itt inkább Te játszottál jól
a tank se rossz, de így full lebutítva azért nem kiemelkedő.
-
po1son
addikt
válasz
phoenix1989 #258169 üzenetére
Ha nagy bumm kell, akkor T92 arty.
Avval könnyen lehet +1000 felett sebezni még akár tier10 heavy tankba is. -
h1mpi
félisten
válasz
phoenix1989 #258169 üzenetére
Én ugyanígy vagyok vele, pedig az Obj. 261-el a legkönnyebb célozni.
-
po1son
addikt
válasz
phoenix1989 #258163 üzenetére
A véremben van az artyzas sajnálom.
Más lebukott egy hülye gyerek, hogyan gunmarkol a játékban link
Még tegnap én is láttam a facebook posztot, ahol a magyar huda klán fiatal tagja büszkélkedik, hogy mekkora király a játékban a chieftan gunmark miatt.
Egy szó jut csak erről eszembe SZÁNALMAS.
-
h1mpi
félisten
válasz
phoenix1989 #258130 üzenetére
Erre céloztam
-
xAttilax
őstag
válasz
phoenix1989 #258121 üzenetére
Én sem érzek akkora problémát
Pedig már sokszor kajak bot vagyok, ma TL-7 el volt egy 356dmg kör és utána megkoronáztam egy szép 0-ással. De az a tank valami igazi kutyaszar.
-
h1mpi
félisten
válasz
phoenix1989 #258123 üzenetére
Ja értem, akkor elég sok csata kellett, hogy megtanulj jól játszani.
-
h1mpi
félisten
válasz
phoenix1989 #258121 üzenetére
Ez vásárolt acc vagy miért ilyen rossz a wn8-ad overallba?
-
xAttilax
őstag
válasz
phoenix1989 #258014 üzenetére
Nézd meg a statját. Tök igaza van, szar játékos.. legalább nem lesz útba és nem fog lökdösni vagy vergődni a fos helyeken.
Bár, hogy erre valaki időt basz el az már más kérdés. -
Met
nagyúr
válasz
phoenix1989 #257961 üzenetére
Továbbra sem látom hol írtam hogy engem (leírom lassabban is hogy te is megértsd, e n g e m) idegesít ha nem nyerünk.
Az 50%-os győzelmi arányommal biztos mástól szoktam elvárni hogy lehozzák a csatát
De tudod mit, részemről a téma lezárva. Légy szíves ne válaszolj nekem. -
Met
nagyúr
válasz
phoenix1989 #257954 üzenetére
Sose picsogtam hogy nem enged nyerni a WG.
Összekeversz valakivel... -
po1son
addikt
válasz
phoenix1989 #257958 üzenetére
Nah ha lesz időm felrakok egy olyan videót, hogy eldobod a billentyűzetet.
(Tegnap ház mögül lőttek ki)
-
po1son
addikt
válasz
phoenix1989 #257954 üzenetére
Engem meg nem enged gunmarkolni...
-
köpet
aktív tag
válasz
phoenix1989 #257865 üzenetére
Nem tudom, szerintem az E4 nem egyértelműen jobb a T30-nál. Tudom, hogy több paramétert nézve az, de összességében - számomra - nem használhatóbb vagy élvezetesebb, sőt. Ha valaki csak a fa végére hajt annak megértem, ha felesleges, de talán van más is.
-
Taragas
aktív tag
válasz
phoenix1989 #257865 üzenetére
Volt egy barátunk, úgy húzta ki a tizest, hog nem fejlesztett semmit. Rávettük, hogy pròbálja már meg azért a nagyágyút is. Azòta ott van a tank a Garázsába, és nyom vele néha 1-2 csatát.
-
válasz
phoenix1989 #257831 üzenetére
Tank nekem se lett. Bár nekem az is élmény,h nyitogatom a ládákat, tiszta hül.e vagyok
-
Baltazár123
őstag
válasz
phoenix1989 #257812 üzenetére
Szép fogás, nekem a 3 ingyen láda adott 3 nap prémiumot, meg a szokásos csetreszt. ez van.
A web lapon a rejtett tárgy a fali plakát, jobbra a lóhere mellett, ad pár csetreszt, de ládát nem
-
po1son
addikt
válasz
phoenix1989 #257814 üzenetére
Meg a 75e szabad xp helyett igazán adhatott volna neked 100e xp-t
-
xAttilax
őstag
válasz
phoenix1989 #257814 üzenetére
hoz kötvényt és nem túl drága a lőszer a tulajdonságaihoz képest, szóval kreditet is lehet vele bőven. Én túl agresszív vagyok vele és arra nem jó, de ha tudok az elején lődözni és csak utána menni akkor jönnek a jó körök.
-
xAttilax
őstag
válasz
phoenix1989 #257812 üzenetére
gratula!! az nem egy rossz tank
-
dokee78
félisten
válasz
phoenix1989 #257803 üzenetére
Figyi,nálam az a gond szeretnék jobb winratet elérni és túl rá görcsölök.
Pár hete elhatároztam,hogy 5-10 csata körül,amikor kb 55-60% WR-al zárok,leteszem aznapra a játékot!
Pár napig működött.Aztán utána vissza jöttem elkezdte nem adni és olyankor már nem bírom abba hagyni és felhúz,majd idegesen kapkodok,nem koncentrálok és a kezdeti 55-60% WR suépen lemegy 35-48% körülire!
Na is reggel jól álltam 15 csata után,majd mivel imádom a tankokat,vissza jöttem és ez lett az eredmény: 55 csata 43% WR
-
dokee78
félisten
válasz
phoenix1989 #257799 üzenetére
Csapaton múlik a győzelem,nem egy játékoson.
De kíváncsi lennék,hogy nyernél olyan csapattal amelyik esetében 15-ből kb. 5 játékos 44%-os és a legjobb is csak 51%-os míg a többi a 45-50%-ot fedi le?
Tisztában vagyok vele hogy átlagos vagyok a 49,7% winratemmel,de arról nem én tehetek,hogy például prohorovkán Super Conqueror az első elhalálozó.
-
dokee78
félisten
válasz
phoenix1989 #257799 üzenetére
Tényleg?
Olyanokkal hiába játszok jól aki szart se tud a játékról.
Cseszheted,ha barom a csapat.
Meg persze a játék azt mondja "not today".
Pont most csatáztam,Panther ll-nek csak kritikust lőttem 3 x330 pennel,persze ő belőtt simán alap lőszerrel. (T-55A-val voltam.Lőhetek 4-5k-t ha batmok vannak
Manapság már nem az a csapat győz,ahol jobbak a játékosok,hanem éppen akinek a Wargaming kedvez,akár az MM,akár az RNG manipulálásával.
Ebbe bele tartozik az álca érték,a sebzés mértéke is. -
zodo
nagyúr
válasz
phoenix1989 #257593 üzenetére
és po1son
Turbo-t Tankelit-től lestem de akkor cserélem.
Amúgy több streamernél is látni ha nem is elsődleges de alternatív felszerelésként.
Lehet lőszer választás sem a legjobb, első két típust használom.Eddig ez a legjobb szereplés.
5. kill a csata végén meglehetett volna de 20-30 méterről (egymással szembe én álltam ő jött) teljesen szemből egy Leo PTA alsó lemeze meg sem érezte a találatot
-
Taragas
aktív tag
válasz
phoenix1989 #257598 üzenetére
Játékosok 99%a örül ha valamire egyáltalán első osztályt szerez. Egyáltalán ne szòld le az ászt.
És 3-4k damagem volt vele átlagba. De az unalmas csata nem csata. Amikor a háttérben lévő agymenők rész izgalmasabb mint a csata az nem számottevő. Múltkor kis accounton ìgy csináltam kolobanovot. Pont leszartam a meccset. Izgalmasabb volt a sorozat ami a háttérben ment. Az ászos fv kör viszont izgalmas volt.
-
h1mpi
félisten
válasz
phoenix1989 #257593 üzenetére
Illetve szerintem itt a field modok még fontosabbak, mint más tank esetén. De nem érdemes beletenni nagy melót, mert jó sose lesz.
-
El Rey
tag
válasz
phoenix1989 #257302 üzenetére
Múltkor egy játékos nagyon osztotta az észt (miután ő megpusztult), hogy ki miért idióta és kinek mit kellene csinálnia, hová kellene mennie, meg, hogy senki sincs tisztában alap dolgokkal. Csata után ránéztem. 4k-s játékos volt 49% winrattel.
Az elsőnél 1.9k játszott csatával még akár indokolt is lehet az a rating a többinek nincs mentsége.
-
kchryss
veterán
válasz
phoenix1989 #257287 üzenetére
#257288 jano_77
Valahova fel volt töltve az adás, pár hete még vissza lehetett nézni de már törölve lett. Sajnos nem mentettem le időben.
Kár érte, kuriózum volt.Azt mondta kifejezetten sokat szokott wotozni, ezzel üti el a szabadidejét. Ugyanúgy szidta a WG-t mint itt sokan és ő is mondta hogy régen sokkal jobb volt ez a játék. Egy aranyos, joindulatú csaj egyébként az alapján a pár óra alatt amit láttam tőle.
Képernyőképem maradt róla és linket tudok adni. Akit komolyan érdekel az írjon rám privátban és kérje el.
Ide többet nem írok erről mert nagyon off topik. Csak példának hoztam fel hogy tényleg nem tudhatjuk ki mikor miért és milyen körülmények között játszik. Lehet hogy valaki súlyos beteg és ez az egyetlen szórakozása, lehet hogy egy kisgyerek, lehet hogy egy a tankok iránt nosztalgiát érző idős szenilis katona, tényleg bárkivel összefuthatsz randomban. Egy normális állandó rangsorolt játékmód kéne a játékba a sima random mellé ami tényleg képességek alapján osztja szét a csapatokat. A mostani roham mód az semmire sem jó. Igazi jól összerakott rangsorolt játékmód még nem volt ebben a játékban sajnos. -
jano_77
nagyúr
válasz
phoenix1989 #257287 üzenetére
az én haveromat is érdekli!
-
bolygo85
tag
válasz
phoenix1989 #257202 üzenetére
Pazar
-
Cseri0058
őstag
válasz
phoenix1989 #257047 üzenetére
Már miért lenne pocsék?
Szerintem egy nagyon jó tank. Főleg, ha azt nézzük, hogy ingyen beszerezhető. -
válasz
phoenix1989 #256937 üzenetére
Akinek magas wr-je van az nem véletlen. Sokan állítják rengeteg fórumon hogy amikor megcsinálod az accountodat a wg beállítja előre hogy milyen lesz wr. Előre eldönti a gép hogy lila vagy sárga játékos leszel. Lehetsz te bármilyen jó sárgánál jobb statod sosem lesz. Jah meg a gunmark se a tudáson múlik csupán sokat kell hozzá játszani egy tankkal.
Sokan monják szóval csak igaz lehet.
-
Guargumi
tag
válasz
phoenix1989 #256937 üzenetére
Az összes winrate nekem is közelít az 50% hoz, 49,1 kb....szóval lehet csak mostanában nem megy...az is lehet, hogy rossz tankokkal játszom, amivel nem lehet befolyásolni egy meccset.
-
jano_77
nagyúr
válasz
phoenix1989 #256934 üzenetére
szerintem el vagy varázsolva, ha azt gondolod, hogy egyedül tudsz befolyásolni egy csatát akár randomban, akár Rohamban!
Ma volt egy csata, ahol JPzE100 elment totál semleges részére a mapnak Roham játékmódban és a végén 108 HP-al végzett, aminek nagy részét úgy szerezte, hogy vhogy sikerült ráfordulnia egy Obj.430U-ra és agyon nyomta.
Ilyen véglényből a 7v7 csatában elég bőven egy, de többször fordult elő, hogy több is volt. Megnéznék pár ilyen csatádat, hogy hogyan hozod le a túlerővel szemben. Taníts kérlek, mutass pár ilyen csata replay-t, hogy tudjak belőle tanulni, mert hidd el szeretnék és fejlődni is. -
Gyuri27
félisten
válasz
phoenix1989 #256932 üzenetére
Másba hiba? LOL ez csapatjáték. És igen ha 10 játékos 3000wtr környékén van amott meg mondjuk 3 garantált a bukó.
És ennyi is volt. Nem véletlen majd minden játékban ligák vannak. A csapatban kb azonos képességű playerek. Na ott rajtad múlik. Itt az átlagos 3 perces csatáknál főleg ha nem meta tankkal játszol kb semmi nem múlik rajtad.
Azokon a bizonyos napokon amikor 20-30% a wr azt tudod hozni ha afk vagy is.
Ennyit erről. -
Guargumi
tag
válasz
phoenix1989 #256928 üzenetére
Nálam ez nem működik, annyira nem vagyok jó, s bizony szoktam menni elég gyenge tankokkal is.
Wtr ügyileg, a 2k környéki játékosok szinte semmit nem csinálnak, még roham módban sem. -
Gyuri27
félisten
válasz
phoenix1989 #256928 üzenetére
Ez lehet a kékeknél, liláknál müködik (ráadásul ők szar tankkal nem játszanak + extra felszerelések).
Mai egy két nagyon bukó csatát megnéztem wtr ügyileg. Sírós.
4000k, 3000k, alattiak de még volt 2x00 is.
Ez mondjuk 10 játékos. A maradék öt wtr 5000-6000.
Na most ezeknek ad a wg 25% rng-t meg + t2-t.
Nem hiszem, hogy ezek a playerek ezt élvezik.Simán le kellene venni, az rng-t és a remek szórásképet is javitani (50méter földbe, holdra lövés pl). 4000 alatt nem is raknám öket csak tier azonos játékba vagy -1t-be.
6000k alatt +-1t de javarészt tier azonosba.
Legyen élmény és lehessen fejlődni.És nekem ne mondja a wg, hogy ezt nem nézi. Mert sok szopóroller után elkezdi az ellenfélhez ezeket a botokat dobálni (ja és biztos vagyok benne hogy t6-8-ban is vannak botok).
-
Guargumi
tag
válasz
phoenix1989 #256925 üzenetére
50+% mit? győzelmi arányt? 15 vs 15 esetén egyedül kevés vagy, mert nem tudsz mindenhol hasznos lenni, a többiben igazad van.
-
Guargumi
tag
válasz
phoenix1989 #256923 üzenetére
Félreértesz, olyan emberek legyenek mindkét csapatban, akik mondjuk egyforma tudású játkosok, nem kell, hogy helyettem vigyék győzelemre, mert 15-4 és hasonló győzelem legalább annyira élvezhetetlen, mint a hasonló vereség.
A jó vagy, rossz vagy, azért elég relatív ebben a helyzetben is, szerintem. -
po1son
addikt
válasz
phoenix1989 #256862 üzenetére
Elméletileg nem volt még 50.000 darab licit.
Ha lesz, akkor fogják mutatni a medián értékét. -
jano_77
nagyúr
válasz
phoenix1989 #256865 üzenetére
én sosem láttam még ilyet megvehetőként! Te hol láttad és mikor?
-
Baltazár123
őstag
válasz
phoenix1989 #256865 üzenetére
A nagyon sok lehetőség volt megszerezni alatt nem pontosan tudom mire gondolsz. Különösebben nem követem a bolti árakat, mert már nem költök a játékra, de most így nem rémlik nekem, hogy mikor árulták ezeket.
Csak arra emlékszem, hogy az első accomon némi szenvedés után, de kihúztam az obj260-t. Most meg elakadtam évekre és sajnos a t55a spg küldetést kiváltottam, mondván, hogy majd megcsinálom később a küldetést teljesen. Pont sikerült egy olyan arty kör nem sokkal azelőtt. Na ennek kb 2 éve és azóta se mentem még csak hasonlót se. Úgyhogy oda beragadt 4 parancsom. Mondjuk mindegy, mert a többi küldetéssel se vagyok kész, bár nem is fókuszálok rá. Nagyon nehezek lettek bizonyos küldetések és szinte mindegyik tanktípus érintett benne, arany spam, eszement rohanás, alig van hosszú csata, stb. -
HellGreg
őstag
válasz
phoenix1989 #256862 üzenetére
Ja, akkor a duplacsövünél volt.
-
HellGreg
őstag
válasz
phoenix1989 #256857 üzenetére
Ez volt tegnap is, órákig semmi, aztán felment az egekbe.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
phoenix1989 #256857 üzenetére
Lehet a játékosok zöme nem is tudja, hogy mi az.
-
cooi11
senior tag
válasz
phoenix1989 #256388 üzenetére
Élmény szerzés!
Farmolni a TORNVAGN-t használom!
Nekem élmény az ALPINE TIGER szeretem hogy gyors
és ha betalál akkor sebez! -
h1mpi
félisten
válasz
phoenix1989 #256351 üzenetére
ja tudom csak full gázon nyomtam, mert 4-en lőttek
nem szoktam amúgy autocélozni
-
ritkaság
aktív tag
válasz
phoenix1989 #256315 üzenetére
De beszélnek. Csak most sajna nem hallom.
-
forras2
őstag
válasz
phoenix1989 #256228 üzenetére
Én is Téged
-
h1mpi
félisten
válasz
phoenix1989 #255797 üzenetére
Nem adott tier9-es tankot? Milyen meglepő
-
po1son
addikt
válasz
phoenix1989 #255755 üzenetére
Csak stun-os lőszert használok, mert a nélkül lehetetlen lenne lemarkolni.
Gwe100 és Conq GC-ben sok lőszer van, ezért azokba szoktam rakni AP lőszert is, amit vesztes csatáknál szoktam használni búcsú ajándéknak, amikor már csak egy lövésre van sanszom.TD tankot nem lenne kedved markolni amúgy!? 10es Ebr-t szeretném markolni, de egyedül nem igazán megy, 90% körül mozgok vele mindig.
-
tasiadam
veterán
válasz
phoenix1989 #255755 üzenetére
Emiatt is csodalkoztam, hogy hogy nem tudom 700-800 wn8-nal tobbet tolni, mikozben mas markolja ugyan azt, ugyan ugy cellozva. Ugye en alap loszerrel tolom, mig mas goldal. Emiatt el is adom inkabb az osszes atrym
-
po1son
addikt
válasz
phoenix1989 #255745 üzenetére
Csinálom én helyetted az arty gunmarkot
Viszont idei évre ráuntam már én is, de ne aggódjatok, az újévi fogadalom a bc arty gunmark lesz.
-
Reggie0
félisten
válasz
phoenix1989 #255735 üzenetére
Nem tudom mi a bajod az artykkal, tok cukik.
-
po1son
addikt
válasz
phoenix1989 #255735 üzenetére
Erre a meccsre csak 2. osztályt adott?
Pedig ez kiemelkedően jó sebzés 261-el.Én szeretek minden tankosztállyal játszani, de persze engem is roppantul idegesít, ha folyamatosan csak engem kasztráltat az arty.
Viszont én úgy gondolom szükség van rájuk az MM-ben, mert ha nem lenne arty, akkor ennél is gyorsabbak lennének a meccsek és a jó játékosok még agresszívabban tudnának játszani büntetlenül.
255717 tween - mindig boldogsággal tölt el, ha vannak őszinte rajongóim
255718 Elf - ha végeztem a t92 gunmarkal (94,11% jelenleg) befejezem az arty témát egy időre.
-
válasz
phoenix1989 #255681 üzenetére
ezt gondod at ujra...
Akinek megvannak a regiek az uj miatt venne a ladat, neki szivas mikor beporget egy regit, hiszen tobb ladat kell vennie, hogy meglegyen az uj...
-
Reggie0
félisten
válasz
phoenix1989 #255679 üzenetére
Mondjuk az akkor szivas, ha sok regi megvan, mert akkor aranyert vetted a dobozt.
-
Reggie0
félisten
válasz
phoenix1989 #255675 üzenetére
Ja, de az mar reg volt, azota valaszoltam is magamnak, mert vegre el tudom olvasni
-
Reggie0
félisten
válasz
phoenix1989 #255672 üzenetére
Tuti kapsz, 50 ladankent garantalt a 8-9-es prem tank, amugy meg ha nagyobb csomagokban veszed(min 80), akkor nem sokkal rosszabb az arany kihozatala, mintha csak aranyat vennel. Ha kiporgeted mint az 5 felso premet, akkor lesz 2 evnyi premium accountre aranyad, meg vagy fel ev helybol.
A nagy szivatas az lenne, ha tobbszor dobna ugyanazt a 8-9-es prem tankot es aranyat adna erte. Ha nem, akkor a 240-es csomagbol szinte biztos meglesz mind az ot.
Amugy belgiumban nem veletlen tiltott a nagy lada, ott szerencsjateknak minosul ami engedelyhez kotott.
-
L4Y0S
csendes újonc
válasz
phoenix1989 #255647 üzenetére
Na tessék. Én egész jól jártam az ingyé' ládával. Pedig soha semmi értelmes nem jött ezekből a ládákból. Mondjuk sokat nem is költöttem rájuk
"Nézem" ezeket a Twitch közvetítéseket is, onnan se jött még tank, soha.
-
Reggie0
félisten
válasz
Ezeknek a csomagoknak van amugy valami ertelmuk?
-
Baltazár123
őstag
válasz
A másod accomra kaptam a horgász 3d skint, 500 aranyat meg a faluhoz cuccokat, de a grille ugye a fő accomon van csak. A fő accra meg adott 250 aranyat, 500e kreditet meg valamennyi cuccot az ünnepi faluhoz. Ingyen volt. ha lesz idén is 4 láda nagyon olcsón, akkor azt megveszem, mást nem, a kocsi elvitte a pénzt
de amúgy se vettem volna mást, csak egy 12 ládás csomagot.
-
Plata
félisten
válasz
Nekem 500 arany volt a legjobb.
De általában 250 arany meg pár vacak.Ma is volt csőtalálatom,de ma nem sebzett.
Egy csatát tudtam menni.Hori-ba és toroba ütközéssel is sebeztem mert sok kávét ittam és yolo.
.
-
tasiadam
veterán
válasz
phoenix1989 #255499 üzenetére
vagy igy:
-
tasiadam
veterán
válasz
phoenix1989 #255499 üzenetére
Papirgalacsin az elssorban
-
Plata
félisten
válasz
phoenix1989 #255451 üzenetére
Jah,akkor kevertem a loot boxokkal.
-
Plata
félisten
válasz
phoenix1989 #255440 üzenetére
Elméletileg ki kellene hogy írják valahova.
A hajósban a boltban ott van felsorolva mi mennyi %. -
tboj
tag
válasz
phoenix1989 #255433 üzenetére
A telhetetlenség és a mohóság is user error
-
dokee78
félisten
válasz
phoenix1989 #255379 üzenetére
Ez a sok láda baromság csak elő csalja a nyomorék töltelék szarokat a barlangból.
Ezeket a rákos agyu bot szarokat,akik azt se tudják milyen rendezvényen vannak
Mert játszani kell a kis nyomoréknak,mert nézik a streameket milyen jó kis játékAhelyett hogy tanulna játszani,veri a streamerekre.
-
válasz
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
Szintén, vagyis idén nem költök ládákra. Eddig vettem egy tucatot per esemény, azaz évente, talán jövőre is fogok, de az idei kimarad. Haladok a napi begyűjthető dolgokkal, ennyi.
-
h1mpi
félisten
válasz
phoenix1989 #255292 üzenetére
Köszi!
-
jano_77
nagyúr
válasz
phoenix1989 #255292 üzenetére
én festésre nem fogom elherdálni a token-t az biztos.
szerintem, de az csak az én véleményem, lila felszerelésre és kísérleti cuccra érdemes - én erre fogom elkölteni. -
kisharsany
aktív tag
válasz
phoenix1989 #255065 üzenetére
"Amúgy ezeken a gépeken és beállítással vannak azok akik nem értik mi lett a lőszerrel mert a fele textúra be sincs kapcsolva."
Ezek szerint mégis rám célzol, vagy tanulj meg rendesen fogalmazni. Segítek: általában, gyakran, olykor, többségében, etc. -
kisharsany
aktív tag
válasz
phoenix1989 #255060 üzenetére
Mikor sírtam én elakadt lőszerek miatt? Semmiben sem korlátoz az alacsonyabb grafika.
-
Plata
félisten
válasz
phoenix1989 #255060 üzenetére
Pedig egyesek szerint azért kell szar grafikára váltani mert könnyebb találni vele.
Vagy meglátod vele azokat a hibás textúrákat ahol át lehet lőni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24P1 24 FHD 60Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged