- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Videós, mozgóképes topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
- Mini-ITX
- OLED TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZsYr
csendes tag
válasz
El Rey #258793 üzenetére
Én értem, hogy neked azzal sikerült, de abban is biztos vagyok, hogy nem te hoztad le vele az utolsó hullámot. Ne keltsük azt az ábrándot, hogy "jól használható" egy olyan tank, aminek röhejes a DPM-e, egész pontosan a fele a groménak.
Most a kommentjeiddel épp azt akarod sulykolni, hogy jól működik és jól használható, mintha másoknak is ajánlanád. Közben meg volt 4 társad aki kipótolta azt a dpm kiesést amit te jelentettél a BZ-vel. -
po1son
addikt
Üdv Komáromból! Monostori erőd és Duna között megtekinthető bárki számára ez a t55a.
-
jano_77
nagyúr
abban tud vki segíteni, hogy egy topikon belül tudok-e úgy keresni, hogy az én hozzászólásaimat listázza? nem itt kell, másik topikban. Köszi
-
ZsYr
csendes tag
válasz
ritkaság #258791 üzenetére
Akkor sem látom semmi értelmét duplának, mivel egyetlen lövés sebzését duplázza meg. A töltés gyorsítóval pedig még Grommal is 3 lövést tudok leadni, ami a legnagyobb alfájú és dpmű tank, még ott is másfélszer jobb a töltésgyorsító, minden más tankon pedig csak jobb ennél.
-
ritkaság
aktív tag
Én a 180ezret alapon gyűjtöttem. Amikor megindult mellőlem vagy közvetlen az oldalamról az ellen akkor egy dupla és utána egy gyorsító. Persze azt meg kell mondani, hogy nincs ehhez a módhoz megfelelő tankom. Ezért is nincs meg a brutál 5. hulláma. Pedig Zsolesz4 és csapata sokat segített. Ja 180ezret a Ferdivel és su-152-vel gyűjtöttem.
-
El Rey
tag
válasz
jano_77 #258786 üzenetére
A BZ 176 is jól használható. Brutál szintet azzal csináltam meg. Killem kevés volt értelem szerűen mert én a max hp-s tankokba lőttem 700-800-900 akat a többiek meg kilőtték őket. Elég jó a páncélja is. És mindig egy kupacban kell maradni az a legfontosabb.
Dupla sebzés helyett ajánlom a vámpír lövés vagy mi a neve ami szintén visszatölt hp-t de csak neked. Ja, és a rakétákkal lehet rammolni is. Nem is egy killem rammolással volt. -
ZsYr
csendes tag
Sebzés miatt sokkal jobb a gyorstöltést használni 2x, mint 1 db lövésre dupla sebzést, nem is értem miért használja bárki
-
jano_77
nagyúr
válasz
Szibilla #258785 üzenetére
tegnap esti közös csapatás után én is erre jutottam. Tök jó csapat volt mikor 5-en voltunk, mindenki jól csinálta a dolgát - jó néha volt rosszkor elnyomott heal - de tényleg frankó volt és mégsem sikerült, maradt 4db E50M a végén. Igazából nem nagyon tudtuk többen, hogy mit lehetne még másképp, jobban csinálni. :-(
Mostantól én is csak a sebzésre fogok menni és lehetőség szerint a killekre is, hogy az is gyűljön.ritkaság: ezzel kapcsolatban bennem felmerült az is, hogy gyakorlatilag 2-nél többre nem is nagyon van szükség, mert amik igazán hasznosak azok 50 Miriumba kerülnek, ami elég gyorsan el tud fogyni és többnyire a távoli célokra lövések miatt pl TS-5 nehéz begyűjteni a kis lila gömböket, így a végefelé nagyon meg kell gondolni, hogy mit és mikor nyom el az ember. Én jelenleg Csapatgyógyítást, Öngyógyítást eltűnéssel és töltésgyorsítást használtam, de a sebzésgyűjtés miatt lehet beteszek majd én is dupla sebzést a töltésgyorsítás mellé.
-
Szibilla
aktív tag
Én el is engedtem, az 1000 kill-t még összeszedem lassan, aztán ha közben véletlenül meglesz ez a brutál, akkor legyen, de nem fogok ráfeszülni.
-
jano_77
nagyúr
Köszi Srácok a mai veretést! Sokszor nagyon közel voltunk a végéhez, de 4 tank azért többségében túlélte. Pedig voltak nagyon ígéretes csaták és csapatok is. Nagyon sajnálom, hogy nem lett meg, szerintem megérdemeltük volna.
-
jano_77
nagyúr
Jön még 2 ember Babilonozni? (Grom, TS-5 legyen)
-
tsiga18
tag
Sikerült végignyomni a brutál szintet, az 1 darab raumfart ezt adta (JT proto már jött ingyen ládából)
Még ha 550 tankot kilövök akkor jön 2 raumfart, szerintem azok már nem adnak tankot -
Raidon
őstag
Mikor indul a buli?
-
dokee78
félisten
1,5 hónap kihagyás után vissza ültem játszani.
Semmit nem változott a játék pozitív irányba.
Ellenben még több idiótának kedvez a Wargaming. -
ZsYr
csendes tag
Van még egy fontos dolog, az első 3 waveben csak akkor érdemes használni bármilyen képességet, ha nagyon muszáj. Arra, hogy na gyorsan daráljuk le a T49-et semmi értelme pazarolni. Akkor van esély megcsinálni, ha a 4 wave második felében van elég pontod túlélni és megölni őket, és még az utolsó wavere és úgy tudsz fordulni, hogy jó esetben 100-150 pontod van, máskülönben iszonyat nehéz. Nem szabad gyors töltésre meg hasonlókra pazarolni az energiát az elején.
Ezért kell mindenkinél a group heal mellé a láthatatlanság képesség, ami tracket is javít, tüzet is olt és healel is. Mert ha te nagyon lowos vagy, de a melletted lévőek max hpn vannak, akkor nem 50 pontot pazarolsz el magadra, és van 10 másodperced újra pozicionálni. Fontos, hogy ha lősz, rammolsz, vagy a corruptedek területi sebzése megsebez, ugyanúgy megszűnik az láthatatlanságod.
Az ész nélküli képesség használat miatt nem sikerül sokaknak szerintem. -
jano_77
nagyúr
válasz
h1mpi #258755 üzenetére
Igen ez velem is előfordult 1x, de ezt lehetne megelőzni azzal, hogy a kinti emberek fokuszban a Rohamozós tankot lövik és nem ér el hozzád!. Mert ugyan felspottolódik a tank, ami oda áll - amit nem is értek - de nem lövik ennek ellenére! Viszont a tűz körökre annyit, hogy én akkor nyilván nem maradtam benne, hanem kigurultam, majd visszaálltam gyorsan. Egyik csatában működött, de volt olyan, amikor közel voltak a tankok és kergetőznöm kellett. Oda szerintem gyors, fürge és gyorsan lövő tankkal érdemes beállni, aminek jó a HE lövedéke is, pl a cseh prém TD. T49-eket szépen lehet onnan darálni a töltésgyorsítás elnyomását követően. Meg ugye az is szükséges, hogy a többiek, akik kint vannak a platzon azok fedezzék azt, aki beállt oda!
A BOT-ok meg eskü sokszor úgy tolják, mintha uniqmok lennének a másik oldalon!
Szerintem ma 20:00-tól tolhatjuk akinek van kedve!manu75: valszeg nincs olyan tankállománya, amiből tudna jobbat hozni! Talán tegnap vagy előtte este - összefolynak a napok
- klántagokkal mentünk pár karikát, de sajnos még itt is szedett-vedett tankokkal jöttek emberek, mert csak az volt Nekik.
Klánon belül általában a 10-es tankok az elvárás - mondjuk SH-ra jó lenne a 8-as tankállomány is, de nem volt azoknak az embereknek legalábbis, akikkel toltuk. Ez van.
-
manu75
aktív tag
válasz
jano_77 #258737 üzenetére
Tegnap észrevettem, hogy több körben is beálltak oda, mondtam is eskü beállok egyik körben, mi a búbánat van ott. Most így már tudom. Egyébként vagy csak rosszul helyezkedett de a rohamozó is kitolta full hp-ról az egyik delikvenst onnan. Ami érdekes, hogy erre van esze ezeknek bot képességűeknek kihasználjon minden bugot és el tudja lesni valahonnan, de ahhoz meg nincs egy grammnyi se, hogy behozzon egy értelmes tankot.
-
h1mpi
félisten
válasz
jano_77 #258748 üzenetére
Mennék én is, de a legfontosabb, hogy legyen hang. Akár a VTEPS vendégszobában is jó, nem Janó? Mert a low hp-s tankokat ki kell szedni gyorsba. Amúgy szerintem nagyon túltolták a srácok ezt most nehézségben.
#258751ZsYr: én beálltam 2-3x tegnap, de amikor a hp szívó tankok és a körök jöttek végem lett gyorsan.
-
ZsYr
csendes tag
Becsatlakoztam már a fiúkhoz is pár körre
-
ZsYr
csendes tag
válasz
jano_77 #258740 üzenetére
Jó csapatnak közel sem mondanám őket amúgy, átlag 3-4 ezres értékelések ahogy néztem, és úgy is játszottak, de valahogy mégis összehoztuk, legfőképp azzal, hogy 4-5x nyomtam el a gyorstöltő képességet és ettem meg egyedül az E50M-ek felét.. De igen, kell egy olyan csapat akik értelmes tankokkal játszanak és nem úgy viselkednek mint a komplett botok.
-
ZsYr
csendes tag
Hát bejöttem egyet randomokkal, elsőre meglett.. kill farmolásnak indultam, de az utolsó wavenél bepörgettem magam és megettem az E50Meket.
-
jano_77
nagyúr
Tudjátok-e - nekem mai infó - hogy a Babilonos mod BUG-os!? A középen lévő hangár szerűség egyik pillére mellé, ha beáll vki, akkor nem látják a botok, nem lövik, ellenben a sünik simán neki tudnak menni. Ha megfelelő fedezetet kap aki oda beáll - mondjuk egy Shptk-TVP-el, akkor onnan elég jó dmg osztható ki aránylag büntetlenül. Persze ehhez az is kell, hogy a többiek fedezzenek, mert ha a végére egyedül maradsz akkor az energia elszívó tankok elszívják a HP-t. Hátha vki még nem tudott erről.
-
Papooo
senior tag
A tokent decemberig gyűjtheted, én mindig év végén költöm el.
A zsetonok (amiket százasával ad) a bp szezom végén elvesznek, így érdemes elkölteni őket.
A sorsjegyeket (amiket az elit körben lehet gyűjteni) a szezon végén automatikusan lekaparja.Eddig 7 sorsjegyet kapartam 3x100k kredit, 3x 3500 szabad xp, és 200 alkatrész jött ki belőlük-
-
joker1220
őstag
Sziasztok!
Szakasz társakat keresnék ma estére, brutál fokozatra. 5 hullámig jópárszor sikerült eljutni, de random játékosokkal nagyon nehéz, ha csak egyetlen gyengébb is van a csapatban, már bukta...
Ha valakit érdekel, írjátok meg milyen néven vagytok a játékban és meghívlak szakaszba. Este 9 től bent leszek kb.
Üdv
-
diegho
nagyúr
Random társakkal azért nem egyszerű még a közepes sem. Amikor első hullámban 2-en pusztulnak, az elég erős. A kísérleti komponenseket akartam megszerezni, az meg is van, bőven jó.
-
zodo
nagyúr
Mostani BP token, stb. el kell költeni 06.04.-e előtt vagy át lehet vinni a következő szezonba?
-
kchryss
veterán
Néztem kicsit Mailandot ahogy ezt a túlélő módot nyomták. Csupa unikum játékos mégsem láttam őket egyszer sem nyerni brutál fokozaton. Elég nehézre sikerült ez a mód most ...
-
jano_77
nagyúr
Ha az MTB-B-be akarom tenni mondjuk a T57 HT legénységéből a lövészt, akkor megjelenik a töltő szerepkör. Ha ehhez választok skilleket, akkor vissza tudom tenni majd a T57-be?
-
kchryss
veterán
válasz
jano_77 #258707 üzenetére
Ha még az adatlapodon lévő MSI B450 Gaming Plus alaplapod van akkor abba hiába veszel gen4 SSD-t, "csak" gen3 sebességgel fog menni. Vagyis 4000MB/s alatt fog maradni. Ami persze még így is nagyon gyors és elég lesz neked. Csak azért írom hogy ha sebesség tesztet futtatatsz rajta és nem hozza a ráírt eredményt akkor tudd miért van.
Én magamnak hardverapróról vettem SK Hynix P801-et ( dobozos nevén Platinum P41). Szoktak lenni jó árban laptopból kiszeszerelt példányok amiken csak annyi írás van amennyi a rendszer telepítése volt vagyis majdnem olyan mint ha új lenne.
Nekem is B450-es lapom van szóval egyelőre nálam is gen3 sebességre korlátozva megy. -
jano_77
nagyúr
ITT nem cserélték fel véletlenül a sebzést és a lőszer sebességet?!?
Az a sebesség is "csodálatos". -
h1mpi
félisten
válasz
Puculo #258705 üzenetére
Én csodálkoztam is ezen, hogy viszonylag sokan kapunk tankot.
diegho: 3 körből csak a nehézségi fokozatok által adott ajándédkokat tudod összeszedni, de a küldetéshez minimum 20-30 kör kell, mert a 5x brutálon eleve lehetetlen szinte összehozni, de utána kell 180Kdmg is. Ha nagyon opé vagy, akkor 25k/kör.
jano:
-
jano_77
nagyúr
válasz
h1mpi #258703 üzenetére
na módosítottam a rendelést Kingston KC3000 lesz végül és veszek majd rá egy AXAGON CLR-M2XL vagy M2XT hűtőbordát is - ez utóbbit még ellenőrzöm este, hogy melyik fér el, melyiknek van elegendő hely, mert a proci nagy hűtője ventivel az pont arra áll és a VGA is ott van a másik felén.
-
diegho
nagyúr
Sziasztok,
A túlélő módban jól értem, hogy akár 3 menetből is össze lehet hozni az összes jutalmat?
-
ritkaság
aktív tag
Nyitottam az 5 ládát, de semmi értelmes, még arany sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ukrajnai háború
- Tőzsde és gazdaság
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Videós, mozgóképes topik
- Autós topik
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- További aktív témák...
- Philips Hue Play HDMI Sync Box (4K) eladó
- Honor Magic 6 Pro 512 Gb Black
- Gigabyte GA-A75 + AMD A8 -3870 + 16GB Corsair DDR3 + 240GB Samsung 840 Pro + Alpenföhn brocken hűtő
- Elite Dragonfly G3 13.5" FHD+ IPS érintő i5-1235U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Apple Watch Ultra 2 49mm Újszerű/2025.11.18.Apple Gar./Akku 100%/p4269
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- PROHARDVER matricás ház ingyen elvihető
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest