- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hővezető paszták
- Fujifilm X
- Steam Deck
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 3DMark (2013) eredmények
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Ízléses, masszív és praktikus mikrotorony jött a Jonsbo műhelyéből
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
dfsz34
őstag
válasz
Pete55555 #80095 üzenetére
Tier5-ben nyilván nagyon kevés az 56 pen és az arany is csak 78. Oldalt, hátat meg lehet lőni, ha jó a szög, máskülönben az is nehéz. Tehát sebezni csak a szokásos sunnyogó taktikával lehet, többed magammal támadok és én megyek hátra, flankolok meg persze a gyenge páncélú célpontokra megyek.
Ennél fontosabb, hogy tier5-ben tényleg ki lehet használni a kamot. A wiki szerint nagyon jó a kamoja, de a gyakorlat is igazolja. Sajnos nem néztem a pontos távolságot, de nagyon közel volt egy kv1 és nem látott meg teljesen nyílt terepen. Persze nem lőttem rá, fölösleges is lett volna, de a társak kiszedték nekem meg jött a spot sebzés. A t2 light biztos gyorsabb, de a locust-nak is teljesen jó a mozgékonysága, oda tud érni mindenhova.
Bino kell rá és akkor tier5-ben spotolni lehet vele jól meg mozogni a félvak tankok észlelési távolságán kívül. Van pár jó látótávú tank, azokra kell figyelni, fcm pak, t40 stb, a többi nem fog észrevenni.
-
Pete55555
addikt
válasz
dfsz34 #80090 üzenetére
Én gondolkodtam már a Locuston, csak elbizonytalanodtam.
T2 Light megvan, de mióta T3-T4-be rak állandóan (régen gyakran T2 volt, ritkán T3, szerintem változtattak az MM-jén) nem sokat megyek vele.
Mondjuk a locust legalább jó legénység húzásra, a T2-n a rádióssal nem tudok mit kezdeni...
Locust nem szenved nagyon T5-ben ?(#80094) jano_77 4000 XP az az ágyú, a következő tank 28000 XP.
Arányaiban is megéri, ugyan nem annyira sokkal jobb az az ágyú, de szinte mindenben többet nyújt.
És igen, tudjuk, hogy elég sok csatád van, ezért tartjuk érdekesnek, hogy ilyet megkérdezel. -
v!ct0y
veterán
válasz
jano_77 #80084 üzenetére
Hát nem tudom mennyi csatád lehet de közel lehetsz a 10000 hez és még mindig képes vagy ilyeneket kérdezni...
Kezdjük akkor elölről. NEM érdemes felrakni rá azt az ágyút. Gyorsabban tölt, jobban is céloz. Ki nem szarja le.
Ezek mind másodlagos dolgok ebben a játékba. OKOSka. -
jr1994
addikt
válasz
galervin93 #80072 üzenetére
Gratulálok! A T-150 fullosan tényleg remek gép
Jano: a Chaffee egy vadállat, én igazi harcosként használtam. Rammer, stabi, optika, és az egyik legfürgébb tank a játékban! Sok light lomha hozzá képest, ki kell használni. Természetesen teljesen elitként kell használni. Két csillagig meg sem álltam vele, aztán fájó szívvel tettem át a legénygéget a T37-be
-
dfsz34
őstag
válasz
jano_77 #80084 üzenetére
Ha scout, akkor bino, optika meg venti, esetleg ha passzívat szereted, akkor venti helyett álcaháló. Ha harcolni is akarsz, akkor venti helyett töltés gyorsító és a bino/optika helyett függőleges stab (attól függően, hogy passzívan -bino- vagy mozogva -optika- szeretsz játszani valamelyik helyett).
Erról jut eszembe, hogy összegyűlt az ingyen arany a másod accomon és mondom veszek valami kisebb prém tankot belőle. Mivel amcsi light kell, ott kell a legénységet gyúrni, a locust-ot választottam. Elég fun tank azt kell mondjam, még így is, hogy nincs aktív hatodik érzék és csak csak 64% van a kamo a többi legénynek. Ergó többre lesz képes normális kamoval, hatodik zérzékkel meg látótáv növeléssel.
Volt pár vesztes csatám vele, most sikerült győzni és 17,7e kredit nettóban, prém nélkül. 572 sebzés, 210 assist/spot és 3 frag. Azt kell mondjam, hogy egy nem is túl erős csatában.
Ez tényleg egy fun tank és a statot sem vágja agyon. Ha amcsi light legénység gyúrása a cél, érdemes féláron behúzni. Ha valaki nagyon kis pénzű, akkor megkockáztatom, hogy még farmolni is jó lehet. Kigyúrt legénységgel szerintem ennél nem sokkal kevesebb átlagot lehet vele hozni. Meglepően jó kis tank.
Találkoztam már több pro játékossal benne (pl dyaebl-el találkoztam már többször is, de ő 1000 feletti sebzést csinált vele mindig
), azért is néztem utána, mert ha ők használják, akkor rossz nem lehet.
Map: Prokhorovka M22 Locust 2 155 (x2 minden nap az első csatáért) 22 833
Csatában elért Achievement Elit lövész, Kiváló sofőr jelvény: "II. osztály"
Legénységi XP: 4 476 Javitások: 250 Lőszer: 4 810
Teljes: 17 773 WN8: 4 219 (100) -
xAttilax
őstag
lol:
olcsó panther -
jano_77
nagyúr
válasz
v!ct0y #80082 üzenetére
szerinted beírtam volna ide csak úgy, ha nem segítség kellene, hogy döntsek!? Nem szoktam light-okkal játszani, így nem igazán ismerem őket!
Csak ennyire futotta? Ha ennyire okos vagy, hogy Neked ez természetes, akkor ennyi erővel azt is beírhattad volna, hogy igen vagy nem illetve miket tegyek rá!? Sosem fogom megérteni az ilyen okoskodókat, hogy minek is vannak ilyen fórumokon! Amúgy köszi a segítséget! I -
lacibacsi
addikt
válasz
galervin93 #80072 üzenetére
Hali! Ezeket a csata eredményeket milyen programmal nyeritek ki a játékból? A HyperSnap-et egyszerűen nem tudom rávenni, hogy kilopja... Köszi.
-
jano_77
nagyúr
jó reggelt!
Megvettem most a Chaffee-t és az lenne a kérdésem, hogy érdemes-e a 2-es számú M17 jelölésű ágyút kifejleszteni és feltenni rá? Adatok alapján 2-el tud többet lőni és minimálisan jobb a szűkülése illetve a pontossága!?Köszi előre is.
ui: illetve mivel érdemes felszerelni?
-
emre
veterán
Több fajtát tartalmaz, én a минималистичный mappából az EFF+WN8-at használom és így néz ki.
-
emre
veterán
válasz
Sixkiller6 #80074 üzenetére
-
Sixkiller6
őstag
urak, melyik moddal lehet harc alatt az aktuálisan elért a wn8/eff értékeket látni?
-
Spenike
tag
válasz
yarsley #80045 üzenetére
Hali
Baromság amit írsz !
Mert :
Normál tankok csak akkor hoznak jobban ha nagyon jó köröket mész ! már pedig nem sokan vannak akik folyamatosan op köröket mennek ! /lehet senki ,)/
Viszont ha nagyon szar köröket mész akármilyen prém tankkal akkor is hoz valamit ha jót sokat hoz ha pedig nagyon jót mint normál tankkal akkor sokkal többet hoz !
Ennyi !
-
galervin93
addikt
válasz
galervin93 #80070 üzenetére
Jessz, meg is van az első ász. :-)
Szuper cucc, megérte az a pár hónap "kempelés" tier5-ben (még valamikor két hónapja megvettem, mentem vele egy kört stock állapotban, valami 50 mp alatt kiszedtek, akkor döntöttem úgy, hogy maradok ott egy ideig), szerencsére a KV-1-et elég jól kiismertem (800+ csata), így már nem olyan idegen ez a gép sem.
Huh, madarat lehetne most fogatni velem. :-))) Szeptemberben kezdtem el játszani, előtte kb. a pasziánsz volt a "legdurvább" játék a gépemen, szóval sosem gondoltam volna, hogy ilyet mondok majd valaha is egy játék kapcsán. :-))) -
MinionFlasH
senior tag
Most vettem meg a bulldogot, milyen felszereléseket szerezzek be? Legényeket átültettem a T37-ből(6 érzék,álca,álca,álca)
-
galervin93
addikt
Juhú, nagyon szupi ez a T-150 a KV-1 után. :-) (Most léptem 5-ről 6-ra több ágon is.) Először fájt tőle a fejem, mert full stock volt (legénység is), most a rendes ágyúval és a KV-1-ből örökölt majdnem 2 skilles legényekkel nagyon baba, bár még szoknom kell. Éjfél-egy óta pedig a menetek is kiegyenlítettebbek. A T34-85 egyelőre nagyon nem megy, hiányzik a jó gyorsulás, gondolom a 8-as motor majd segít ezen (már csak per ezer xp). A nagy torony megvan rá, utána már csak az ágyú kell és ő is fullos lesz, várom már. :-)
-
jr1994
addikt
válasz
dfsz34 #80051 üzenetére
Egy ideje foglalkoztat hogy mit értesz azon hogy "kitermeli"? Egy ideig azt gondoltam hogy az hogy annyival jobb kört tudsz vele menni hogy még így is több lesz a profit mint egy prém fogyócikk nélkül, de a mostani irományod alapján csak az hogy így is simán +-os lesz a kör. Jól értelmezem, hogy az utóbbi?
És csak az én húsz éves fülemet b@ssz@ a benya szó négy bekezdés alatt háromszori használata?
Ahogy olvasom, az újévi kredithozam bónusz nem érinti a prémium tankokat, pedig már beleéltem magam hogy eszméletlen sok kreditet fogok farmolni
-
törölt tag
Ismertek olyan oldalt ahol összegyűjtötték, hogy melyik tank milyen szintű csatákban szerepel? Különösképp a premium tankok tier limitjei érdekelnének.
-
rlazol
veterán
Őszintén szólva egyre kevésbé értem, mit csináltál, jó lenne néhány screenshot (a printscreen gomb megnyomására a WOT/screenshot mappába teszi).
A német alacsony tierekben Maybach és Krupp motorok vannak, egyik se 200 LE-s. A Hetzer-nek van pár cseh (Prága, scania, tatra) motorja, de azok se 200 LE-sök. A Skodri nekem nem ismerős.
3.7-es cső van, de a Pz 38t és a TD vonalakon.akkor oké. eladni el tudod, de kevesebb pénzért előtte nézd meg, máshova nem-e lesz jó.
-
fsb1000
nagyúr
Két lehetőséged van.
1. Ott ahol kifejleszted a modult, rögtön megjelenik az ára is, ha rákatolsz az árra és megveszed akkor azonnal felteszi a renccer.
2. Kiválasztod a tankot akkor a tanklista felett és a tank alatt "négyzetekben" felsorolja milyen cuccok vannak rajta. modulok, felszerelések és fogyóeszközök. Elől a modulok (löveg torony, motor, rádió lánctalp). Ha rákattintasz bármelyikre akkor kinyílik egy lista az össze kompatibilis modullal (pl lövegek) és választhatsz közülük. Ha rákattintasz akkor felteszi, ha még nincs megvéve akkor felajánlja a vásárlást.(#80061) rlazol: jah... ha prémtankot kérdezett akkor mindegy. De arra fejleszteni sem lehet. Nem értem mit fejlesztett a fórumtárs.
-
rlazol
veterán
-
zarew
senior tag
Sziasztok!Egy kérdés: kezdő vagyok,van egy elit Pz.Kpfw.II.Ausf.D. tankom vettem hozzá erősebb 200 lovas skodri motort,3.7 es csövet meg felfüggesztést.Ezek a raktárban pihennek.Hogyan tudnám a tankra heftölni,már szanaszét klikkelgettem mindent.
-
galervin93
addikt
Rettenet ez a mai nap, 30% WR, egyszerűen mire sebeznék, elfogy a csapatunk. Egyetlen jó meccsem volt, t7-ben voltam Grille-lel, 12 heavy volt oldalanként, mind hetes. Ott összejött egy jó meccs 5e WN8-cal, és ennyi. A többiben a szokásos tizenöthárom vagy ide, de inkább oda, egyik sem túl élvezetes...
-
dfsz34
őstag
Egyértelmű, T-25. Ezt adja prémmel, 1194 sebzésre, 0 assist/spot és 3 frag. Nettó 36e, mert használok benne 100-as benyát, az 2,5e kredit akcióban, mindig bevásárolok előre egy csomót féláron. Prém nélkül 22,5e lenne nettóban.
Map: Mountain Pass T-25 6 015 (x5 minden nap az első csatáért) 41 515
Csatában elért Achievement Kiváló sofőr jelvény: "II. osztály"Mondjuk ez némileg erősebb csata, mint az átlag, de tényleg nem sokkal. Nekem 830 az átlag sebzésem vele, ez elég simán hozható vele, pláne, ha a fő kredit termelő tankom lenne, akkor még jobban kiismerném, így most csak legénységet húzok benne.
Arányosítva, kb 16-20e kreditre lehet számítani prém nélkül nettóban, teljesítménytől függően, benya nélkül. A benya igazából opcionális, minimálisat tesz hozzá, ha viszont a kredit termelés a cél, akkor nem használnám, az +2,5e, de amúgy meg simán kitermeli, ahogy látható és kellemesebb vele a játék egy kicsit, de tényleg csak nagyon kicsit.
-
törölt tag
Szerintem egy picit jobb a T-25. A Chi-Nu Kai egy kicsit lassabb és kevesebb a HP-ja.
Remusz911: Azért annyira nem rossz a Chi-Nu Kai, mint ahogy az idézeted előadja. Persze prem tankot inkább nemzet szerint válasszon az ember. Időnként jól tud jönni, hogy átképzés nélkül lehet beleültetni a legényeket. Pl. mint a mai 5x-es szorzó esetén.
-
Khaosz55
addikt
Ez az IS7 nagyon nagyon bejön. Pattog róla minden rendesen....
Ne erre megyek egy kört amiben X -es arty 2 találattal kiszed. Persze úgy hogy nem is látott csak randomra belőtte a szokásos útvonalat.
-
Remus389
veterán
Én a T-25-öst javaslom és a németeket
Itt mentem vele egy jó kört, jó kis játéktank [link], és általában jókat megyek vele
A japán ágban tier 6-nál tartok, de szerintem mindegyik fos, őszintén, igaz a prémium tankjukat nem próbáltam arany híján, de itt egy kis elemzés [link]
Mazochistáknak... a Chi-Nu-Kai egy tipikus új generációs prémium tank, azaz már nem a "különleges", hanem a "nem lehet jobb mint egy normál tank" jelszó égisze alatt született meg. Nos, nagyszerűen hozza is ezt a szintet. Nem mondom, hogy egy eredendően rossz tank lenne, de ha valaki megveszi a normál Chi-Nu-t, belerakja az alap motort, láncot és rádiót még akkor is egy jobb tankot kap mint a Kai. Ha pénz farmolásra kell egy Tier V tank, akkor ott a T-25 Skoda ami hasonló játékstílust követel, de nagyságrendekkel jobb mint ez a tank. A Kai-nak egyetlen funkciója van szerintem a játékban, mégpedig hogy legénységet húzzon benne az ember. Aki szeretné, hogy a japán ág minden rossz tulajdonsága egy tankba legyen sűrítve, akkor annak melegen ajánlom ezt a gépet. Egyéb esetben kerüld el messzire vagy ha már megvan gyújtsd fel, verd szét, ásd el és hintsd fel sóval a sírját. Két prémium tank van amit eddig megbántam, hogy megvettem... ez az egyik.
nem én írtam !
itt a T25 elemzése: [link] viszonylag jó ágyú, viszonylag jó páncél, viszonylag jó mozgékonyág, kiegyensúlyozott tank, ahogy írja, inkább támogató, vagyis második sorból csipegetni, viszont ha top tier-ben vagy vele, lehet előre is menni, a tier3-4-essekkel könnyen&gyorsan elbánik, a többi tier5 med-nél szerintem sokkal jobb (pl a japán te-go vagy mi, a T34-nél, Panzer4-nél) a tier 5-6 heavy-ket viszont kerüld, főleg a KV1-et, azoktól gyengébb
hátránya a lassú toronyforgatás
-
Emu
őstag
válasz
fradi81 #80044 üzenetére
Valahogy úgy
Jelenleg orosz med/heavy ágat húzom, T34-85nél járok, de sajna itt nincs jó prém med, IS6 meg nagyon sokba kerül...
Ha úgy nézzük akkor melyik a jobb STB-1/E50M v. Leopard1?yarsley: vbaddict statisztikákat nézegettem, az alapján egy prém tanknak kb. dupla credit hozama van.
Akkor hogy van ez? -
h1mpi
félisten
válasz
szallasi007 #80043 üzenetére
Nagyon szép, de nekem nem jött be az E-25.
yarsley: ma majdnem 700K-t farmoltam össze a T5-ös 105le prém artyval 18 meccs alatt
-
yarsley
aktív tag
Az a baj, hogy mostanaban nagyon ritkan megyek kis tierben, szoval ez egy picit kerdes lesz a tobbiek fele, de szerintem T5-os premiumok nem igazan keresnek tobbet mint mondjuk egy KV-1 vagy egy Churchill I.
Platoontarsam pl eskuszik a Nashornra, de majd az osszes T6 jol hoz ha jol tudsz veluk jatszani. -
szallasi007
őstag
Az iskoláját kb 12 óra alatt ráéreztem erre a kis kavicsra. Embertelen statpadder gép. Meg lett volna a tíz kill csak elkapkodtam sajnos.
Amit nem értek az az xp, alapból is jó 1436 de ebből hogy lesz 2584??ui.: azért van ennyi prém tankom mert noob vagyok és ezt kaptam a családtól meg a haveromtól is, és mer jobban élünk mint négy éve
-
Emu
őstag
Credit farmolásra vennék egy kis prém tankot, az alábbi kettőt szemeltem ki:
- T25 (német)
- Type3 Chi-Nu KaiMelyik bírja jobban egy kezdő szerencsétlenkedéseit, melyikkel jön jobban a credit? Melyik ággal szívok kevesebbet, ha úgy döntök kihúzom valameddig?
-
scyllarus
veterán
válasz
jano_77 #80040 üzenetére
A T40-et bármi átlövi. Ha meglátja
Alap 400m látótáv, eszméletlen camo, tavaly a legtöbb csatám azzal volt, hihetetlen jó kis gyilkológép. Amikor ilyen T4+ 25 killes küldik voltak, azzal szedtem össze mindig. Most lusta vagyok megnézni, de kb 20 Top Gunom lehet vele.
Szerk.: megnéztem, 22 van, 59% WR.
-
mrszitya
senior tag
válasz
#43783936 #80026 üzenetére
Jó, de a nerf (és korábban a wn8 paraméterek változása) miatt már jóval (vagy inkább csak egy kicsit?
) nehezebb lett azért vele a statpadderkedés. Pontosabban van egy sor másik tank, ami nála is alkalmasabb (illetve könnyebben használható) szerintem e célra, többek között az öcsikéje is.
Régebben nem szerettem én sem, most már a kedvenceim közt van.
Érdekesség: (a nerf szept. 20 körül volt)
-
jano_77
nagyúr
Egy kis megerősítésre - vagy épp ellenkezőleg - volna szükségem azt illetően, hogy jól tudom, hogy az amcsi T40 TD is olyan a saját szintjén, mint a T18!? Vagyis, hogy durva köröket lehet vele menni, mert nehezen tudják belőni? Érdemes megvenni holnaptól fél áron?
-
sequator
senior tag
Na ez már jobb volt, kösz srácok!
sautia
-
sequator
senior tag
Ez szép meccs volt HSC srácok, kár hogy harc nem igazán volt.
sautia
-
ddt500hu
veterán
-
rlazol
veterán
-
gardzser
csendes tag
Sziasztok.
Újévre lesz még valami jó akció?
-
törölt tag
válasz
yarsley #80023 üzenetére
Sétagalopp a WZ-120-hoz képest.
Annál nagyobb sz*pás szerintem nincs, mint az a tank, úgy hogy nincsenek meg a cuccok a light ágról.A T-54 móka és kacagás volt, stock állapotban 10 körön belül ászt csináltam vele.
mrszitya
Tegnap már Type 58-at toltam, ott 1600 prém XP-re még csak 1. osztályt adott, előtte 25-én Cromwelle toltam az ászokat, de az 1700 fölött adta csak meg.
Alapból nem szeretem a Hellcatet, mert az összes kis statratyi azzal hegyezi a cerkáját, annyira OP, de gyorsan le akartam tolni az amcsi küldihez a frageket.
-
mrszitya
senior tag
válasz
#43783936 #79893 üzenetére
Hellcat ma 1112 xp-re (prém nélküli) is adott ászt egyébként, ma legalább hármat össze is hoztam vele.
Az utsó 4600 sebzéses, 1680 xp-s, 7 killes lett. És nem csináltam semmit ezen a meccsen! (Ha kevésbé campfestelek, a RW medál is simán meglett volna.) Sand River...
Jól dorombol még ma is - nerf ide vagy oda - a cicus
-
yarsley
aktív tag
-
Jolet
őstag
na ma kivégeztem az amcsikat is és a kínaiból maradt 12 kill hátra, de elegem lett
már csak a franciákat kell megcsinálni, ott killből még a fele hiányzik
de akkor végre kész leszek
már rohadtul unom a szopást -
Bingisz
addikt
válasz
xAttilax #80014 üzenetére
Én máshogy gondolkodnék.
Ha kiveszik a jobb tankot, akkor sok-sok játékos elgondolkozik rajta, hogy meg kéne venni, mert az újabb tank nem lesz annyira jó és ezért az utolsó pillanatokban ruháznak be egyre, amit amúgy korábban lehet meg se vettek volna. Az új tankot meg úgy is meg fogják venni, bármilyen is lesz. -
yarsley
aktív tag
x5-re felszereltem par stock tankot: E75, T54, M46, E50 es 50 120. Melykell menjek, hogy ne bontsam szet a berendezest?
Ezenk kivul van meg egy T28 proto meg egy Chi-Ri de azokat mar nem mertem elinditani...
-
xAttilax
őstag
válasz
Bingisz #80013 üzenetére
akkor nem jól csinálják szerintem...
annyira nem különbözik az is6-tól, sőt a -3 gun dep még elég rendesen el is b*szhatja. De ha csinálnának valami értelmesebb tankot, mondjuk sokkal jobb ágyú és nem lenne tier limit akkor simán elgondolkodnék akár egy is6 mellett is, hogy megvegyem. -
mcwolf79
veterán
válasz
bluyoo #80004 üzenetére
Az sztem nem annyira fontos.
Én IS-8-ig elvoltam nélküle. Arra felraktam,mert már hülyét kaptam, hogy folyton ellövik az ammo rack-et, de aztán levettem, mert a sérülésen nem segít, csak a robbanástól véd meg valamelyest.
Bár jobban belegondolva, a töltő javítását beresetelheted,és lecserélheted bizt. elhelyezésre. -
Remus389
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest