- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Új, Prime szériás ház jelent meg az ASUS kínálatában
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- OLED monitor topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Baltazár123
őstag
válasz
h1mpi #259113 üzenetére
én is a legnehezebbet választottam és teljesen elakadtam az 5 frag küldetéssel. Többször volt 4 úgy, hogy 1 lövés kellett volna még, de valaki mindig lelopta. Tegnap sikerült, de csak a 2k spot küldetésig jutottam. Nem adott nagyon jó dolgokat, de 4 nap prémiumot meg ilyen 1 héten belül lejáró boostok, ilyesmiket adott.
-
jano_77
nagyúr
válasz
h1mpi #259113 üzenetére
Na hál istennek én erről is lemaradtam - hála a gép újra pakolásának és mert amúgy sem nagyon volt időm játszani. Tegnap már meg volt az alap állapot, amiről csinálok majd ma egy Visszaállítási pontot (win újra rakva tisztán, driverek fent, windowsban minden beállítva, monitor ICC profilok hozzárendelve, WOT frissen telepítve). Már csak a modokat kell a WOT-hoz felraknom, beállítanom és lehet újra játszani.
Nem kapkodtam el.
-
köpet
aktív tag
válasz
h1mpi #259091 üzenetére
Nvidia app fent van?
Rendszer lapon globális beállítások-G-sync mit mutat?
Nálam inaktív, mert a monitorom nem tudja, de nálad itt kapcsolhatónak kellene lennie (ugye geforce -od van?):
Emellett még a játék beállításainál érdemes megnézni a függőleges szinkronizációt:
Itt az adaptív a g-sync elvileg. Itt mit látsz? -
köpet
aktív tag
válasz
h1mpi #259089 üzenetére
Nem nagyon értem, elvileg a driver alapbeállítás szerint az alkalmazásokra hagyja a dolgok nagy részét, így ha minden igaz ezt is. Ha ott nincs más beállítva (vsync off), akkor ez a megoldás szerintem erősebb limit bármilyen szoftveres dolognál, mert ha minden kirajzolt képkocka után választ vár a vga a monitortól nem mehet annak a frissítési frekvenciája fölé az fps.
A freesync/gsync is ezt tudja, csak okosabban, ezért ha a hardver támogatja azokat érdemes használni és akkor nincs ilyen "probléma".
A vsync off a legmagasabb elérhető fps miatt szokott ajánlott beállítás lenni, de ha nem az a cél érdemesebb bekapcsolni. Én a vga fogyasztás és melegedés csökkentése miatt használom ezt, korábban volt fps és power limiter is (msi afterburner), aztán amikor radeonom volt ment a freesync, most meg az, amit leírtam. Nálam működik (gtx1660s+LG freesync monitor), a hatása jól látszik a melegedésen és a fogyasztáson, és nincs tearing sem. Bocs a hosszú szövegért... -
Baltazár123
őstag
válasz
h1mpi #259044 üzenetére
Az aranyért nagyon sokat kell játszanod. Ha már nem akarsz tankot fejleszteni, akkor szinte teljesen felesleges a wot+. Olcsóbb ennél, ha veszel még pár karácsonyi ládát belőle és utána az aranyból hasznos cuccokat.
A lemondása is kalandos, nekem nem sikerült elsőre és még egy hónapot lekapott. Félrevezető a lemondás folyamat, direkt persze. Pénzt meg nem ad vissza a support, elkároltam.
-
po1son
addikt
-
-
L4Y0S
csendes újonc
válasz
h1mpi #258945 üzenetére
A játékban, a csata gomb mellett átváltasz roham módra (még engedi). És az éves jutalmaknál, ha a kurzort ráviszed a felszerelések képére, akkor ez a kis ablak ugrik elő. Közben megtaláltam, hogy ugyanezen a felületen, alul írja, hogy hamarosan megkapjuk a jutalmakat, csak legyünk türelemmel
. Gondolom majd akkor lehet választani. Nekem ez volt a WOT-os pályafutásom első roham sorozata (kifejezetten élveztem), szóval még nem tudom, hogyan működik ez a része.
-
jano_77
nagyúr
válasz
h1mpi #258937 üzenetére
Köszi.
Tegnap beraktam az új CPU-t és a Kingston KC3000. WOT újra telepítettem és nem kevés idő alatt újra beállítgattam a modokat. Mentem is pár csatát kipróbálni a dolgokat, hááát nem mondom, hogy nem lett gyorsabb, mert az lett pl Pandora modban még visszaszámlálást is látom 13-15 sectől, de azért nem annyival - tudom kchryss is felhívta a figyelmem és olvastam is róla, hogy mivel az alaplapom nem tudja a Gen4, ezért csak Gen3 sebessége lesz, de a SATA-s SSD-hez képest még így is a 3K és 0.5K között azért nagy különbség van. Na ezt nem tapasztaltam.
Persze tudom, hogy a modok lassíthatják, de Te is használod ASLAIN-t, tehát ennek nem szabadna ekkora különbségnek lennie azt gondolom.
Az esetleg lassíthatja a játék betöltését, hogy a windows régen volt újra rakva? Érdemes lenne csinálnom egy tiszta win telepítést, mit gondoltok? -
po1son
addikt
válasz
h1mpi #258875 üzenetére
Ebben a fantasztikus "kiegyensúlyozott" időjárásban sikerült kicsit megfáznom így edzés helyett most wotozás lett...
El Rey - Ámen, reméljük lesz extra akciós láda.
kisharsany - egy kis Mucsi Zoltán féle megnyilvánulás elő is szabadult belőlem nyitás után.
Taragas - Jól teszed, én lehet a kövi szezont meg kihagyom és csak ősszel térek vissza (úgysem sikerül)
-
jano_77
nagyúr
válasz
h1mpi #258755 üzenetére
Igen ez velem is előfordult 1x, de ezt lehetne megelőzni azzal, hogy a kinti emberek fokuszban a Rohamozós tankot lövik és nem ér el hozzád!. Mert ugyan felspottolódik a tank, ami oda áll - amit nem is értek - de nem lövik ennek ellenére! Viszont a tűz körökre annyit, hogy én akkor nyilván nem maradtam benne, hanem kigurultam, majd visszaálltam gyorsan. Egyik csatában működött, de volt olyan, amikor közel voltak a tankok és kergetőznöm kellett. Oda szerintem gyors, fürge és gyorsan lövő tankkal érdemes beállni, aminek jó a HE lövedéke is, pl a cseh prém TD. T49-eket szépen lehet onnan darálni a töltésgyorsítás elnyomását követően. Meg ugye az is szükséges, hogy a többiek, akik kint vannak a platzon azok fedezzék azt, aki beállt oda!
A BOT-ok meg eskü sokszor úgy tolják, mintha uniqmok lennének a másik oldalon!
Szerintem ma 20:00-tól tolhatjuk akinek van kedve!manu75: valszeg nincs olyan tankállománya, amiből tudna jobbat hozni! Talán tegnap vagy előtte este - összefolynak a napok
- klántagokkal mentünk pár karikát, de sajnos még itt is szedett-vedett tankokkal jöttek emberek, mert csak az volt Nekik.
Klánon belül általában a 10-es tankok az elvárás - mondjuk SH-ra jó lenne a 8-as tankállomány is, de nem volt azoknak az embereknek legalábbis, akikkel toltuk. Ez van.
-
jano_77
nagyúr
válasz
h1mpi #258703 üzenetére
na módosítottam a rendelést Kingston KC3000 lesz végül és veszek majd rá egy AXAGON CLR-M2XL vagy M2XT hűtőbordát is - ez utóbbit még ellenőrzöm este, hogy melyik fér el, melyiknek van elegendő hely, mert a proci nagy hűtője ventivel az pont arra áll és a VGA is ott van a másik felén.
-
jano_77
nagyúr
válasz
h1mpi #258680 üzenetére
Ha már a CC-k is bojkottálták az akciót, gondolom azért WG-nél is megszólalt vki, hogy picit csavarjanak az ingyen gömbökön, hátha megjön a vásárlási kedv.
Fontolgatom, hogy újra teszem a WOT-ot nulláról. Mindent leradírozok és újra telepítem.
Melyik az a file vagy mappa, ami a beállításaimat tartalmazza, azt szeretném elmenteni?!? -
kisharsany
aktív tag
válasz
h1mpi #258662 üzenetére
Teamspeak minimum. Nagyon sokat számít, hogy a kis HP-s tankokat kilövi-e egy gyorsan újratöltő tank, vagy nem számíthatsz a csapatra és neked kell foglalkozni velük mondjuk egy Grommal.
Ugyanígy a HP visszatöltéseket is lehet koordinálni, nem használják fel feleslegesen.
Random csapattársakkal ezek óriási hátrányok, főleg ha bejön valaki valami borzasztó tankkal ami sajnos elég gyakori. -
manu75
aktív tag
válasz
h1mpi #258631 üzenetére
Pedig az obszidián nem lenne rossz, pont neki kellene 15-16 kilőtt tankot összeszedni a gyorstöltéssel az általad meglőtt tankok után.
Az új német td is jól muzsikál 16k fölé sikerült azzal is menni van páncélja, forog a "torony", gyors így több lila bigyót össze lehet vele gyűjteni, mint pl. a turtle-val vagy ts5-tel.
Azt tudjátok, hogy a gyors töltés direktívát ingyen lehet használni a tankokon, az is dob egy picit az újratöltésen.
-
kisharsany
aktív tag
válasz
h1mpi #258596 üzenetére
Nekem nem nagyon van prémtankom, csak amit a játékból ingyen ki lehet venni meg az XM-66F, így ezekre adok tippeket, hogy mivel érdemes próbálkozni.
Sok energiát nem fogok beleölni ebbe a módba, de ma még kipróbálom a KV-5-öt, elég troll páncélja van és a rammolós tankok ellen kíváncsi vagyok milyen.
Mindenesetre a tech-tree tankok közül eddig a Kilana tűnik a legjobbnak.
-
jano_77
nagyúr
válasz
h1mpi #258476 üzenetére
most néztem Tankelit videóját erről az MBT-B-ről és azt kell mondjam, hogy bízom benne, hogy jó sokan vesznek sok ládát, hogy megkapják és lesz majd kit lőni! NO páncél, brutál hosszú töltés idő - kitárazás után letolt gatya - és a 6 lőszer az gyakorlatilag jó ha lesz 3, mert minden lövés másodikja az a holdba köt ki. Szal szerintem nem lesz az olyan félelmetes tank.
Pug: köszönöm a videót
-
-
válasz
h1mpi #258476 üzenetére
Szituációs tank. Ha páncélozott nehéztankkal kerül szembe ,akkor nem lesz olyan hatékony. Rossz az átütése, pattogni fog, míg tölt addig ki lehet lőni. Persze ha oldalról,hátúlról talál meg,akkor mindegy milyen páncél van. OP kör,majd rossz kör típusú tank. Ezt nem szeretik az emberek. Ha eleinte sok is lesz a csatákba, később kikopik. BZ 176 is már ritkán látok.
-
-
jano_77
nagyúr
válasz
h1mpi #258454 üzenetére
Ez ismét egy olyan mod, hogy ha össze tudsz szedni annyi embert, ami kiteszi a tejes csapatot és tudja mindenki mit kell csinálni, akkor meglehet egyszerűbben, viszonylag gyorsabban. Egyébknét totál szívás - pedig amúgy jó mod lenne.
Mit tudnátok tanácsolni nekem?
A probléma a következő: az utóbbi pár napban vmiért nagyon belassult a játék betöltése. Korábban mindig visszaszámlálás előtt márt bent voltam csatában, most meg volt, hogy már elindultak a tankok mire bekerültem. Nem értem az okot, mert semmit nem csináltam, nem változtattam sem a gépen, sem a modokon!? -
Puculo
aktív tag
válasz
h1mpi #258451 üzenetére
Igen, a fejemben összeállt a stratégia, de már megvalósítani nem volt idő. Habár a botok közül a PZ III j simán egylövésezett. A ferdinánd mikor kilógott a seggem meghagyta a hp-m harmadát.. szóval érdekes egy bot csapat volt.
Ráadásul sokszor nem mentek a hívó jelhez, csak miután felspotoltam. Nem fog hiányozni a mod, de a plecsnit sajnálom.
-
Puculo
aktív tag
válasz
h1mpi #258449 üzenetére
Gratulálok!
Az aknás nekem is könnyebb volt. Sajnos a végére hagytam az egészet. Nem foglalkoztam vele. Tegnap este ültem neki meló után. De mire leesett hogy nem volt elég a túlélés hogy maxoljam már késő volt. Elengedtem. Nem volt hangulatom este 9 körül hogy még halálozás nélkül is szerencsétlenkedjek.
-
Baltazár123
őstag
válasz
h1mpi #258407 üzenetére
Még 2 hét van hátra a rohamból. Az nagyon hosszú idő, hogy tétlenül kivárd, illetve akkor nem kapod meg a heti jutalmakat. Igazából a tank egy sima klón, csicsás skinnel, önmagában nem sokat ér. A legénység talán ér valamit, de például nekem az se sokat, mert így is tele a barakk. A küldetés meg egy csomó kötvényt meg egy lila felszerelést ad a végén. Az önmagában értékesebb, mint a jutalom tank.
sunsetjoy: aki nem tankgyűjtő, azoknak ezek a klón tankok nem sokat érnek. Aki meg tankgyűjtő, annak érdekes a gondolatvilága, hogy miért is az
szinte csak értelmesebb dolgot lehet mondani annál, amit érdemes gyűjteni, minthogy valaki tankokat gyűjt a WoT-ban.
-
jano_77
nagyúr
válasz
h1mpi #258403 üzenetére
Tegnap este rápróbáltam erre a postás micsodára az első Normál küldi sikerült is első nekifutásra. Na de a következő az már az a kategória, amire azt mondom, hogy már így is sok időt csesztem el, de sosem fog összejönni. Az hogy észrevétlenül szedjem össze az aknamezők terveinek darabjait, miközben annyi bot enemy van, hogy hemzsegnek és hiába küldöm el őket hamis paranccsal, a 10 sec, mire felszedem a darabot, már jönnek is vissza. Középen meg a 3 Ferdi a térkép részlet közvetlen közelében.....hááááát.
Én kihagyom, nekem ez a Chaffee 594 vagy micsoda bent van amúgy is a garázsban. Az hogy másik festéssel lehet megszerezni, nem mozgat meg ennyire.Ellenben mentem random csatákat tegnap a napi küldik teljesítése miatt - mivel nem tudtál jönni, így a Rohamot kihagytam van még pár napunk
- és a Prototipo 6 mentem, gyakorlatilag 8 csatából 1 bukó volt, 1 döntetlen - ezt simán nyerni kellett volna csak balfaszok voltak a heavyk és a végén megmaradt 2-3 TD - a többit nyertük. Igaz még csak 15 csatám van ezzel a vassal, de leszámítva a döntetlent és 1 vereséget csak győzelem.
Baromira tetszik a gép, nekem - én véleményem csak - sokkal jobban tetszik, szerintem sokkal jobb mint a Progetto. Játék közben ez az érzésem. Jobban működik mint a másik társa. -
tboj
tag
válasz
h1mpi #258391 üzenetére
Én megcsináltam. Azzal kezdtem inkább, mert egyszerűbbnek és gyorsabbnak tűnt mint a lopakodós. 2-3 "betanuló" kör után meg is lett. Csak arra kellet rájönni, hogy melyik a legrövidebb út meg hol jönnek az artyzások, a többi gyakorlatilag RNG. A botok nagyobb valószínűséggel lőnek el, ha kiszámíthatóan (egyenletes sebességgel, ugyanabba az irányba) mozogsz vagy sokáig állsz egy helyben, ezért én annyit csináltam, hogy finoman jobbra-balra "riszáltam" a tankot menet közben, ahol csak tudtam, meg az artyzások előtt próbáltam nem teljesen megállni, csak lassítani és közben oldalra majd visszakormányozni, amíg nem szabad a terep. Meg rájöttem arra, hogy minimálisan bele lehet menni a körbe a szélén és az aknamező szélén is a piros vonalra, ami még egy picit több extra teret hagy a manőverezésre. Aztán vagy ellőnek így is a botok vagy nem, de jellemzően kevesebbszer vagy ha szerencséd van, akkor egyáltalán nem találnak el.
A lopakodóssal is mentem pár kört, hogy betanuljam a pozíciókat, meg a botok helyzetét és mozgását, úgyhogy most már összeraktam a koncepciót fejben, hogyan teljesítsem tankveszteség és ölés nélkül, de arra már este nem jutott időm. Majd valamikor.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nintendo Switch 2
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Új, Prime szériás ház jelent meg az ASUS kínálatában
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- Bomba ár! MacBook PRO 13" 2020 4TB3 - i5 I 16GB I 512SSD I OS X Sequoia I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged