- OLED monitor topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Akciókamerák
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Baltazár123
őstag
válasz
diegho #257372 üzenetére
na igen, csak limitálva van, hogy mennyit használhatsz és nem sok univerzálisat enged. Én bedobom az összes szabad xp-t, úgyse tudom már semmire se használni (igen, jön a tier11, de nem érdekel annyira) és kiegészítem ilyen töredékkel én is, a maradékot meg kreditből fedezem
-
po1son
addikt
válasz
diegho #256972 üzenetére
Nálam ami rontotta a nyerési statisztikámat az a csata chat.
Nem vagyok rá büszke, de jó pár alkalommal kaptam is chatbannt, mert sajnos nem tudtam normális kulturált módon beszélni ott a csapattársakkal. Néha joggal, de voltak esetek amikor kicsit túlreagáltam.
Amióta kikapcsoltam érezhetően nyugodtabb vagyok, nem érzek késztetést, hogy menjen a szájkarate, "csak" a meccsre fókuszálok. Ha 100 meccsből csak 3-4 meccsen már mást hibáztatok vagy fikázók és ő is velem van elfoglalva chatben, esetleg még megy a lökdösődés is, az már jó eséllyel -2-3% winrate ami már egyáltalán nem kevés.
Rájöttem jobb elengedi az ilyet, sok esetben amúgyis a
túl agresszív játékstílusom miatt saját magam ástam meg a síromat, mert hiába rendelkezem jó játéktudással, ha nincsen megfelelő support.
Vérnyomásomat és az idegeimet már csak a mesés RNG kezdi ki.Wr azóta amúgy stabilan 60% körül van nálam high tierben.
-
xAttilax
őstag
válasz
diegho #256971 üzenetére
Felesleges szájtépés.
Gyuri kolléga pár havonta feltűnik itt és ezt nyomja. Meg kell hallgatni azt ennyi
Ez több mint 2 éve volt de ha nagyon akarom 5-6 éves ilyen beszélgetések is előkerülnek.
Ha szeretsz gépelni akkor jó de kb mintha a falnak beszélnél. Nem fogad meg semmit, ugyanolyan szar lesz és jön 2-3 hónap múlva pont ezekkel.A WG és a jó játékosoknak nincs ártatlanság vélelme, itt neked/nekik kell bizonyítani, hogy nem csalnak. Már előkerült, hogy jobb MM-ed van.....
-
jano_77
nagyúr
válasz
diegho #256971 üzenetére
Az a baj, hogy folyamatosan Ti a random csatákról beszéltek, ahol tényleg nem fontos, hogy nyerünk vagy vesztünk - bár én szeretek inkább ez utóbbira törekedni - de a Roham játékmódban ez nagyon is fontos és én azzal kapcsolatban hoztam fel ezt a dolgot! Arról miért nem beszéltek?
Ott ha nem nyersz, akkor nem is tudsz haladni és hiába vagy Te tök jó és teszel meg mindent azért, hogy haladj, a csapat miatt NEM tudsz - és ez az, ami engem pl frusztrál, mert nem miattam nem vagyok pl most Ezüst liga elején....vagy akár Aranyban.
-
HellGreg
őstag
válasz
diegho #256943 üzenetére
Én tipikusan az a játékos vagyok, aki elérte a korlátait, ami kb 1140 wn8, ennél több ha megfeszülök se lesz. De nem is ér annyit, hogy egyesével átnézegessem, hol vannak a tankok gyenge pontjai, az enyémek, tanuljam meg fejből a pályákat, stb. Szóval ezt nagyjából elfogadtam. De nem értek veled egyet a győzelmi arány kapcsán. Ha bukunk, az 10-ből 8-szor úgy történik, hogy a felderitőnk 20 mp alatt meghal, és 1-2 perc elteltével már 0:4-5 az állás. Ha nyerünk, forditva. Darálás van, alig vannak izgalmas csaták. Mihelyt elérek egy 49.5-ös arányt, olyan bukósorozatok jönnek, hogy meg sem állok 49.1-ig. Számtalanszor volt már ez. Megtehetném, hogy pl. állandóan a Pz V/IV-gyel vagy a B2-vel játszom, mert ott tényleg előfordul, hogy rajtam múlik a győzelem, de nem fogok amiatt egyetlen tankkal játszani, hogy a statjaimat javitsam. Nem arról szól számomra az egész.
-
phoenix1989
őstag
válasz
diegho #255663 üzenetére
Grill az egyik legjobb, imádom. Jg e100 fos. E3 sokat nem változott bunker, jó páncél kellemes tuzero, én nem vagyok oda érte. Strv nagyon pálya függő a ki be kapcsolható mód miatt. Mino elmegy kategória de inkább heawy .v4 szerintem nem éri meg. Foch jó de nem mindenkinek. Alacsony pen és szét lövi minden, nem könnyű hasznalni
-
tasiadam
veterán
-
Baltazár123
őstag
válasz
diegho #255663 üzenetére
A mino nagyon jó onslought-ban, szinte csak azzal toltam, az ilyen pörgős csatákban és közelharcban jól érzi magát. A lövege olyan, amilyen, közelre jó, távolra már tud hibázni, hogy finoman fogalmazzak, nem finoman van vele homály lövés, igen
A tornyát gyengítették ugyan, de én nem nagyon érzem, hull down-ban szenvednek ellene. lila turbóval vagy kísérleti felszereléssel a sebessége is vállalható. Azért ha azt az ágyút működésre lehet bírni, elég b.szó tud lenni és gyorsan újra tölt, sose tudják mikor fogytam ki, hacsak nem számolja valaki vagy nem használ olyan modot.
szerintem leírtad minden tankot jól, válaszd azt, amelyik játékstílus jobban érdekel
-
h1mpi
félisten
válasz
diegho #255340 üzenetére
Ohh köszi a megerősítést és jó, hogy pont tőled jött. Akkor mindenképp kiveszek egy kísérleti túlélőképesség csomagot, olyan tankra, ami sűrűn ég el. Pl. SC.
ddt500hu: tipikus
én nekem nincs semmi elvárásom, inkább csak a prémnapok és a gold érdekel. Ha kapok valami jóféle tankot, akkor az is öröm, bár kifejezetten nem szeretek T9-ben játszani. Vagy T8 vagy T10.
-
Baltazár123
őstag
válasz
diegho #251121 üzenetére
Ez egy elég hogy is fogalmazzak finoman, kisarkítás. mindenki játszik ahogy tud és ez egy fórum, ahol mindenki elmondhatja amit gondol a játékról, ennyi. Nekem csak egy dologgal van gondom, bármit mondhatsz a játékról, vagy érdekel vagy nem, de amikor másokat oltanak le itt emberek, mert meg mertek szólalni a játékkal kapcsolatban. Ez nettó baromság, már a való életben sem illene ilyent csinálni, de ok, ott tétre mennek a dolgok általában, talán van valami értelme, de itt? Mi függ neked a WoT-tól, ami sérül mert valaki mond valamit, ami neked nem tetszik? Mindketten tudjuk, hogy semmi, csak vannak ilyen emberek, házmester típusúak
-
CirrMee
addikt
válasz
diegho #251111 üzenetére
Azért a felkapott streamerek is tudnak bőven baromságot beszélni, sőt a nagyobbak, mivel ebből élnek, leginkább azt mondják, amit a nézőik hallani akarnak, hiszen ezek az emberek tartják el őket. Jelenleg nem tudnék 5 olyan streamert mondani, aki hitelesnek mondható.
Magyarul lassan mindenki hülye (aki mást mer állítani) csak te vagy helikopter.
Nem tudom kinek milyen baja van ezzel a játékkal, de abszolút nem kötelező vele játszani.
Aki viszont játszik vele, annak lesz véleménye - amit ha jól értem, erősen neheztelsz. Vélemény ugyanis az is, amikor sorban egymást követő trágya meccseket valaki elhagyja - amire mindenkinek van lehetősége.
Én örülök neki, hogy van és annak is, hogy folyamatosan változik, mert ettől nem lesz unalmas.
Gyanítom senkinek sem a változással van baja, hanem annak az (eléggé elb*szcsizott) irányával...
-
CirrMee
addikt
válasz
diegho #251109 üzenetére
Vagy ez megint ilyen szar vagyok a játékban és ez a WG hibája okosság?
Az, hogy valaki nem tud mondatot értelmezni, nem az én/mi bajunk.
Nem rémlik, hogy idejött volna bárki is, hogy qrva prő vagyok, csak éppen a várgaming miatt nem tudom ezt megmutatni. Ellenben a játék baromságairól bőven tudnak a streamerek is mesélni... -
phoenix1989
őstag
válasz
diegho #250408 üzenetére
", ha egyedül vagy, akkor ez nem mindig a legjobb, de ha vannak veled, akkor nagyon erős"
ez a mondat kb az összes tankra igaz. ha vannak melletted mindennel sokkal könnyebb mint egyedül. a legszarabb tank is op tud lenni ha vannak melletted, és használod a fejed. bár ettől nem a tank lesz erős -
xAttilax
őstag
válasz
diegho #250412 üzenetére
Igen, tökéletesen jól érted. Az, hogy neked mi az alap és a cél az nem egyenlő, hogy mindenkinek. Én tudom magamról, hogy simán alapvető gondjaim vannak már egy nehezebb lövessél is, nem ebben szocializálódottam, soha nem játszottam cs go és barátait, nem tudom úgy "kezelni" az egeret, nem tudok / akarok minden szarra figyelni, betanulni a mapokat...stb. Túl sok időt töltök így is a WOT-al és nem szeretnék jobb játékos lenni, ennél többet foglalkozni vele... És még így is a többet foglalkozok vele mint a játékosok nagy hányada. Egy olyan tankkal ami statjaiban sokkal barátságosabb és könnyebb kezelni, több szituációban jobban használható (itt a 260), sokkal egyszerűbben tudok érvényesülni mint ami bizonyos helyzetekben és pozíciókban erős csak. De ez természetesen csak az én véleményem ami simán lehet, hogy nem fedi valóságot.
Felszerelésnél is csak azt tudom írni.
Tök igazad van, hogy mindenki számára elérhető, de legyünk őszinték, hogy nem így szoktak randomzgatni az Is7-el az emberek. -
Plata
félisten
válasz
diegho #250418 üzenetére
Én világéletemben sovány voltam,aztán 40 után jöttek a bulis dolgok,vérnyomás gond,cukorbetegség,satubbi és kicsit meghíztam,de nem vészesen,aztán 50 előtt jött egy kis magánéleti para,amitől napi 2-3 nyugtatót is be kellet nyomnom és iszonyú sokat ettem,még is a stessztől úgy le fogytam mint a fene,azóta nem híztam vissza.
Pedig többet zabálok mint három viziló. -
Baltazár123
őstag
válasz
diegho #250412 üzenetére
"Nem azt kellene alapnak venni, hogy mit tud a legjobb és arra törekedni, hogy mi is elérjük azt a szintet?"
rohadtul nem, ez még mindig csak egy játék, ami szórakozás, lazítás, ki mit akar vele kezdeni. esport része már nincs, úgyhogy kb a hajadra kenheted a játéktudásod, konkrét haszna az életben ==> 0 (nem mintha esporttal lett volna, de mégis pár embernek volt onnan valamennyi bevétele). Inkább törekedj arra, hogy kikapcsoljon a játék a lehető legjobban, hogy az élet tényleg fontos dolgaitól kicsit el tudj szakadni. Ilyen szempontból, ha nem szívat nagyon a játék, akkor még egy értelmes szintig azt is elviselem, mert játék közben tényleg nem gondolok másra és ez lenne a fontos egy hobbinál. Főleg a roham mód, de most a frontline is. Pl az "új" pályát még nem ismerem jól, ezért a boroskólával körbefutottam és jól szórakoztam közben, érdekes volt. Az eredmény nem közel 0 sebzés, de még egyszer kérdezem és akkor mi van?
Nekem tetszett így, ahogy van, hogy felfedeztem a térkép eldugott részeit. Ha nagyon szivat a játék, akkor meg viszontlátás majd holnap vagy utána találkozunk újra.
Nyilván egy cc, aki ebből tartja el magát részben vagy egészben az más témakör, neki a játszás a munka
-
joergie
őstag
válasz
diegho #249771 üzenetére
Nem hiszem, hogy mosolyogni kéne rajta. A homo sapiens felemelkedése jelentős részben tulajdonítható a hitre való képességben(mint a vallások, összeesküvés-elméletek), hogy idegenek tudnak kapcsolatot létesíteni azon az alapon, hogy azonos dolgokban hisznek, így tudtak a standard méretű 150-200 fős kommunáknál sokkal nagyobb társadalmak kialakulni. Harari könyveket ajánlom fogyasztásra.
-
Viktoár
addikt
válasz
diegho #249771 üzenetére
Lehet hogy igazad van.
De én azt gondolom ha minden teljesen random lenne, lennének kiugró esetek negatív és pozitív irányban is. Ebbe nem gondoltál még bele? Ha 200.000 ember elkezd dobókockával dobálni akkor minden embernek az átlaga 40-60% közé fog esni?
Nem célom senkit sem meggyőzni, mindenki szabad akaratából hiszi amit hisz.
Én is játszom a játékkal. elfogadom hogy ilyen, de szerintem lehetne sokkal jobb is. A wg-nek nem célja hogy a jók jobbak legyenek, a rosszak rosszabbak.
-
-
Baltazár123
őstag
válasz
diegho #249771 üzenetére
Alapvetően jogosan, mert tele van manipulációval
A te hivatkozási alapod is jogos, mert ez nem egyénre szabott, nem név szerint csavargatják a potmétert, hanem a szituációnak szól. Pl a legkevésbé letagadható az utolsó esély, amikor rajta hagy pár hp-t a tankon, mert csak. Tele vannak a csaták alacsony hp-s tankokkal, elég csak nézni és észrevenni. Volt amikor nekem segített, röhögtem is rajta, hogy nem bírtak kiszedni, de van amikor meg kellemetlenül érint, főleg ha könnyű tank tud elmenekülni így. Ez a játék része. Ha kevesebb lenne a manipuláció, akkor a zemberek persze találnának más köpködni valót, de az egy másik történet.
-
galervin93
addikt
válasz
diegho #249137 üzenetére
Ez így van, nem is mond ezeknek ellent az én írásom sem.
Sőt, magukat a tüneteket csak még látványosabbá teszi, ld. a béna ebben a metában, ilyen körülmények között még bénább. Ahogyan az utolsó előtti mondatodat is nem is olyan rég megfogalmaztam, majdnem ugyanebben a formában, szóval igen, egyetértek az irományoddal.
Sok tényezős az egész, nem lehet egy-egy aspektust kiemelni.h1mpi
Valóban növekedett valamelyest a hp, de egyrészt közel sem annyira, mint a dpm/alfák, másrészt a hp-t alig kehet növelni, míg a dpm-re egész sereg skill, perk, felszerelés stb. van. -
Viktoár
addikt
válasz
diegho #249137 üzenetére
Természetesen nem várható el a wg-től hogy megtanítsa az emberek játszani bár köthetné bizonyos szinthez vagy csataszámhoz a tier-ket, de nyílván nem lenne jövedelmező. Azt viszont minden további nélkül megcsinálhatná hogy a személyes értékelést is nézi az mm és akkor nem lenne olyan hogy a 11k személyes értékelésű top tanknak több a wtr-je mint a másik oldalon lévő 10 játékosnak összesen.
-
jano_77
nagyúr
válasz
diegho #249137 üzenetére
Tökéletesen egyetértek veled.
Nekem az lett az utóbbi időben fura - a sok nagyarányú vereség vagy akár győzelem hatására ami ráadásul villám csata volt - elkezdtem megnézni pár "ügyes" játékos statját és nem hittem a szememnek, hogy mennyire kevés csatával rendelkeznek! Nem akarom elhinni, hogy ennyien kezdtek el játszani, sokkal inkább gondolom azt, hogy ezek botok - már csak az értékeléseik alapján is! -
po1son
addikt
válasz
diegho #248818 üzenetére
Jól összeszedted, még annyit hozzá tennék, hogy érdemes ezt az oldalt nézni https://skill4ltu.eu/ ahol le van írva milyen felszerelés és skillek ajánlottak a tankra/legénységre.
+ https://tanks.gg ahol 3d meglehet nézni az összes tank páncélvastagságát.
Vannak állatfajták, akiknek valószínűleg ez sem segítene sajnos.
-
popey37
addikt
válasz
diegho #244529 üzenetére
én soha nem leszek 60% körüli játékos, nincs meg hozzá a tudásom és nem is törekszem arra, hogy meglegyen. én a wotot játéknak fogom fel, persze néha kibacca a biztositékot, de akkor is csak játék, kikapcsol a napi hajtás után. ha nagyon felcsesz, akkor kilépek és mással játszom, van pár game a tarsolyban a woton kivül, olyan is, ahol nincs rng, csak rajtam mulik a fejlödés.
-
Baltazár123
őstag
válasz
diegho #241183 üzenetére
Miért kéne a statot/wn8-t húzni bárkinek is? Ez az amit én soha nem fogok megérteni. Olcsóbban adják a kenyeret a boltban, ha magasabb valakinek a wn8? Maximum a hasonszőrűek előtt lehett villogni ilyesmivel, mint a Christian Bale filmben, amikor egymást kábították a spéci névjegykártyákkal a rendkívül tehetségesek
-
phoenix1989
őstag
válasz
diegho #241181 üzenetére
nem értek egyet. egy op tankkal könyebben megy jobb kört az átlag wn8 ánál mint egy szar tankkal. gondolj bele ha szarul játszol egy jó tankkal jobban teljesítesz mint egy rosszal. ne a 3k + os játékosokat vedd alapul hiszen az már csak tényleg farok méregetés hisz 3k felett már mindenki full lila, max csak erre veri ki hogy neki hárommal több .
még annyit hogy én is tudom húzni a wn8 am op tankkal pedig nem fosom az aranyat. rohadt keveset használom. szóval ez is hülyeség hogy aranyat kell fosni.
-
-
Dobi 562
addikt
-
Jadro
veterán
válasz
diegho #240721 üzenetére
Ez az egyik meglátás. Részemről hányingerkeltő, hogy dől a pénz a játékba és még fizess elő normális VPN-re ha játszani is akarsz. Mivel én is fizetek nekik, lehet jogos a sírás is akár.
Látva, hogy a WG zsebei tele vannak a játékosok pénzéből, elég bicskanyitogató a hálózaton spórolós megoldásuk. Más farkával könnyű ugye a csalánt...
Persze sírni felesleges, nem kell őket tömni és talán változik a hozzáállásuk. Egyelőre azonban szalad a szekér, nincsenek rákényszerítve. Na de nem sírásnak szántam, csak egy másik véleménynek. Én egyelőre töröltem a játékot (persze nem végleg), de egyelőre ismét besokalltam a karácsonyi időszaktól. Sajnos minden visszatérés egyre nehezebb, mert nem látszik hogy jó irányba megy az egész. Egyszer majd eljutok oda, hogy le tudok jönni róla.
-
hulp01
senior tag
válasz
diegho #240721 üzenetére
Azért ebben az esetben a wg a hunyó, mégis kit kéne szidni (még ha eredménye az itteni szidásnak nincs is). Talán nem kéne olcsójánoskodni valami olyasmin, ami a játékuk alapját adja. Az ingyenes VPN annyira nem ajánlott én meg pluszban nem fizetek ezért. Jó, velem nem veszítenek semmit, mert a játékra eddig sem költöttem, de ha fizető játékos lennék, nem biztos, hogy fizetni akarnék pluszban VPN-t is az ő sóherségük miatt.
Vagy esetleg a wg is választhatna olyan public peeringet, amire nem délután 5 és este 11 között ömlik rá valami brutális lassító tényező (ha egyáltalán lehet ilyet).#240720 dante3
Mindenki gyűlöli őket, csak az nem, aki éppen játszik vele. Totál elkúrt balanszolatlan op tank. De nem baj, majd jövőre jön egy még rosszabb. Most már nem sír a Skoda T56 miatt senki, mert annak legalább kétszer el kell találnia ugyanekkora sebzéshez. Meg nincs rakétája és beüthetetlen frontpáncélja se. -
MoVieFaN
aktív tag
válasz
diegho #240697 üzenetére
Van egy pár éve vett KeepSolid VPN Unlimited Lifetime előfizetésem, gondoltam kipróbálom azzal. Ráböktem a németekre, Düsseldorf, így belépve a ping 25-30 között ugrál, ezzel bőven játszható.
Bár nem túl komfortos, hogy közben mindent ki kell lőnöm ami VPN érzékeny, nem akarok egy Steam, Origin stb. ban-t. -
tasiadam
veterán
válasz
diegho #239952 üzenetére
Kb 1500 jatekbol 1300at a troll gunnal toltam, amibol kb a fele HE-vel ment le. Az huz fel, hogy ha telibe lovom a kupolat, akkor didnt pen, mert 1mmel erte a torony tetejet, es az mar beleszamolodik. Ott a meteres lyuk, de didnt pen. Vagom, hogy a HEAT 1 faagban is megakad, most nem is ez a lenyeg. De akkor nem bantasbol, de mond mar el, hogy te egy sconq tornya ellen mi a pcsat losz, ha az AP nem uti be, a retard kolykok miatt a HE hulladek, a HEAT lemez ellen nem jo, a 128as goldja meg nem uti be? Csak kivancsi vagyok
-
Viktoár
addikt
válasz
diegho #239766 üzenetére
Teljesen logikus amit írsz.
Ha a wg nem túltolt tankokkal próbál segíteni a "bénákon" hanem valamilyen tutorialon kell végig menni akár tierenként vagy tanktípusonként akkor most nem lenne 90% agyhalott.
A mostani "kiképzés" kimerül kb annyiban hogy WASD+Bal klikk. (persze artyhoz csak a Bal klikk
) És nem a játékosnak kellene feltúrni a netet tanító videókért hanem a kliensben kellene lehetőséget biztosítani a tanulásra. Például az ilyenekre nyugodtan lehetne szórni a 3-as prémeket meg garázshelyeket jutalomként ha egy újonc megnéz egy oktatóvideót majd gyakorlásként többször alkalmazza a látottatak. Utána léphet tovább.... Rögtön nem a fogalmatlan hülyék gurulnának be tier 8-9-10-be.
Én (már) nem tartom annyira a játékot hogy ennyi pénzt öljek bele, túl sok a negatív együttható. Prémnapot még hébe -hóba veszek de ennyi. Van hogy hónapokat hagyok ki mert nem érzem a késztetést még arra sem hogy belépjek. Nem látom a pozitív fejlődést, pedig sok pénzt pumpálnak bele az emberek csak wg nem.
Más:
Ebben a karácsonyi eventben ahogy haladunk, egy szint után feldobja hogy kijelölhetsz egy valamilyen szintű járművet amire kedvezményt kap vásárláskor. Ezt hol lehet megnézni mert én nem jelöltem ki akkor amikor feldobta, de kredit miatt azért vennék valamit eladásra.
-
xAttilax
őstag
válasz
diegho #238809 üzenetére
jó látni, hogy egyre "aktívabb" vagy itt a fórumon
+ még Stigma.HC is.. Visszatalálnak itt a kis elveszett bárányok
Témához:
Nyilván tudom.. DE ez a munkán! és ezért fizet engem itt a WGEz nem igaz! megint butaságokat beszélsz mint régen! A WG nem csal! apropó nem tudom, hogy forint tovább erősödött-e?Mivel csak magyar fórum, ezért nem adtak unicum accot, csak ilyen közép szart. De a kis EURO mindig jön időben!
-
Argh!
aktív tag
válasz
diegho #238809 üzenetére
"Már az account létrehozásakor eldönti, hogy super unicum, vagy tereptárgy leszel"
Ezt tényleg komonyan gondolod?
És azt mivel magyarázod hogy unicum játékos elvállalja hogy valami gyenge accon kifarmolja a 279e tankot és neki müködik az account? Mert elég sok gyenge accon van 279e.
Megnézel egy top játékost pl Dakillzort, és a tank mozgásán is látszik hogy a tudás a lényeg. Olyanokat müvel a tankokkal hogy az már nem játék hanem müvészet.
Nem elég ha megvan a legjobb tankod lila cuccokkal, tudni kell használni is.
-
Swinegod
őstag
válasz
diegho #228134 üzenetére
Lassú... Megelőztem a Kranvagnt, tudod, azt a Kranvagnt ami olyan gyors, mint egy med...
Geco akkor már a 18-as le/t meg a 60km/h végsebesség is lassú úgylátszik
Már bocsánat, de mértéktelenül fekúrnak az ilyen megmondóemberek, hogy hurrdurr ne menj oda, ENGEDD EL A FELE PÁLYÁT ÉRTED, HELYBŐL A FELE KURVA PÁLYÁT, menjé szépen a maradék 10 emberrel egymást nézni jobbra, a helyre ami rohadul nem jó neked na az aztán optimális lesz. Ne zavarjon, hogy egy relative mobilis tank vagy, jó hulldown potenciállal és ágyúsüllyedéssel, engedd el szépen, mert az autista csimpánzok a WG pályadesign részlegénél úgy gondolják 80%hp-t elveszteni miközben a helyedre mész az bizony egy jó dolog
Szóval igen, ezt a retkes kutyaszar pályadesign a WG hibája pontosanEgyébként első lettem csakazértis, biztos én jöttem szar helyre, 5k dmg ha nem lopja le az az 1500hp-t az elején a shitbarn
-
notika77
senior tag
-
popey37
addikt
válasz
diegho #227393 üzenetére
na jó. szerinted a lepattanó lövést amit bekapsz mennyivel számolja a játék?
én szerintem az alfa sebzéssel.
nomármost az előző linkelt képen a turtle 3x pattant rólam, DE csak 660 lepattanót kaptam tőle.
az összes többi lepattano a rámlőtt tank alfáját adta.
a turtle sebzése 247-413 hp. ennek az alfája 325.
kaptam tőle 3 lövést és 660 lepattanót, normál löszerrel lőtt, mert a he,hes, rro lövéseket nem számolja bele a lepattanóba.
ha kell teszek fel képet ahol látod a lepattanókat.akkor ilyenkor mi is van?
-
válasz
diegho #222829 üzenetére
Ki sírt itt? És miért tegyek fel magaknak kérdést?
Van egy véleményem, amit leírtam és tartok is.Nagyon ügyes vagy, hogy ilyen sok kredited van.
hoenix1989 #222825
8 kill és 1700xp mellé? Igen, keveslem.
Sajnálom, ha a T9 példa amit hoztam, az neked nem jó. -
popey37
addikt
válasz
diegho #222668 üzenetére
én nem azt mondtam, hogy minden csata szar vele, de jó körök ritka mint a fehér holló.
ha 50 csatából 1 ilyen összejön, az az én olvasatomban azt jelenti, hogy gyenge tank.
most pl. mentem én is vele egy kört, az AT-7 szemben, kb. 150 méterre és a skorpió nem vitte be a tankot, test felső lemez és pattant a 248mm átütés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED monitor topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Sorozatok
- PlayStation 5
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- iPhone-t használók OFF topikja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Befutott a Realme 14 Pro+
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-32Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged