-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szibilla
aktív tag
válasz
Looserke #258518 üzenetére
Majdnem...egy fontos változó kimaradt és nem is közölték, mégpedig, hogy mekkora eséllyel kapsz "fejlettebb" ládát. A 20% csak az, hogy eshet valamilyen láda, de az lehet alap verzió is.
Amúgy nekem sem tetszik ez a rendszer, kíváncsi vagyok, mennyi lesz csatában az új 10-es tankokból. Eddig mindenki tudhatta, mennyi láda kell neki maximum, hogy mindent megszerezhessen az adott eseményen, most teljesen mázlin múlik a dolog.
Szerintem amúgy a nálunk szerencsésebb fejlődésű országokban így is népszerű lesz az esemény. Engem mindig meglep az is, hogy mennyi pénzt hajlandók költeni a népek rendszeresen 1-1 streamer támogatására...de ez más téma.
-
MoVieFaN
aktív tag
válasz
Looserke #257437 üzenetére
Mondjuk ezt cáfolja az a tény, hogy az 50.000 db számozott kb. 19:42 körül fogyott el.
Ennyit kaptam a wg-től a ticket-re:
Commanders!
We are currently working on resolving existing technical difficulties. Our priority is to restore all gaming services as soon as possible. We will inform you on our further steps, including potential compensations for technical problems tomorrow.
Sincere apologies for the inconvenience caused.Meglesz az 1 prém nap érzem, gálánsak lesznek.
-
jano_77
nagyúr
válasz
Looserke #253940 üzenetére
Nekem tegnap botrányosan szar napom volt!
Gyakorlatilag mindegy volt hogy melyik játékmódban mentem (WT, Roham vagy Random), folyamat szopatva voltam. Hol a gyatra csapatokkal, hol az eltűnő lövéseimmel vagy ha éppen találtam, akkor lepattantam, olyan helyekről is, ahonnan eddig nem. Semmit nem adott be a játék. Szívem szerint hagytam volna a fenébe, de a tegnap estém volt szabad, akkor volt időm a játékra és haladni szerettem volna WT-s és a Roham módban is. Nem sikerült nagyon, mert WT-el talán 2 max 3 szakaszt jutottam előrébb (8-on állok), a Rohamban meg csak vissza estem. -
Baltazár123
őstag
válasz
Looserke #253934 üzenetére
ezek jó tankok. A jármúveknél le tudod szűrni a statisztikádat és nézd meg, hogy melyik tank hozta a legjobban a prestige pontokat és azt favorizáld, persze a térképtől is függ ez. A prestige pont nem a rating pont ami a +- szám, de szorosan összefügg. Van tornyozó nehezed, városi meg sík terepes nehezek, meg 2 med. A cent ax-nél az inspire-re kell figyelni, hogy olyankor nyomd el, amikor a csapattársak támadják vagy támadni készülnek az ellent és behúzod az asszisztot. Az ágyúval/artyval, ha sikerül behúzni én pl szoktam várni, mikor indítsam, mert vagy kiszedem vele az ellenfelet vagy hogy sok stun asszisztot adjon. A frag talán értékesebb xp szempontjából, de ott tökéletesen kell időzíteni.
ennyi, ez egy türelemjáték volt mindig is. eddig a legjobb eredményem vesztes csatában a -1 pont volt, de mikor berohan az ellenfél foglalni és nulla vagy minimális sebzéssel zárom, akkor meg az csúnya. Ha sok a vereséged, akkor csak a magas prestige pontú takjaiddal told, azok kevesebb pontot hullatnak el vesztes csatában.
ez megintcsak saját megfigyelés, de amikor haladni akarok, akkor legalább 100-110 prestige pontátlagú tankokkal megyek. most van egy olyan kínom egy ideje, hogy még van egy nagy rakás x5 küldetésem és nem akarom elszórni ezeket onslought-ban
úgyhogy 1 győzelemig játszhatok csak egy tankkal, ez mondjuk a haladást is lelassítja vagy akadályozza, de az az én egyéni kínom csak.
Itt lehet az átlagodat megnézni:
-
-
Baltazár123
őstag
válasz
Looserke #253931 üzenetére
rohadt sok idő és kredit (használj több arany lőszert), meg próbálj rankedben jól teljesítő tankokat vinni, a terephez igazodót. Én úgy tapasztaltam, hogy az elején még jól lehet haladni, mert a csapattársak is olyanok, akik haladni akarnak. Mostanra meg aki beragad bronzba vagy még lejjebb, az olyanokkal játszik, akik csak a heti küldetésre hajtanak és fontosabb mondjuk egy frag nekik vagy a sebzés, mint a győzelem, mert éppen ott tartanak.
Ha az átlagod 50% körül van és a vesztes csatákban sikerül kevesebb pontot veszíteni, mint a nyertesekben nyerni, akkor sok csatával elméletileg eléred, csak idő kérdése. Vicces amúgy tényleg, de sok száz pont ingadozás is összejöhet egyik nap után a másik napon. Hosszabb távon függ a képességeidtől, de ilyen napon belül sima bukó sorozat is lehet. Ez ilyen, a streamerek játszanak feljebb, ott azért komolyabban veszik, de a bronz és vas ligában rengetegen csak a heti küldit akarják behúzni.
foglalás, foglalás resetje, meg a ranked speciális skill használata sok xp -t ad, meg ha olyan tankkal mész, aminek "Inspire" képessége van, akkor szépen kivárod, hogy látszódjon az ellen és akkor aktiválod, szépen hozza az assziszt sebzést.
-
fradi81
veterán
-
Yofej75
aktív tag
válasz
Looserke #159097 üzenetére
Jaja, működik az elméleted. Én megkaptam a 7200 aranyat
Köszi a tippet
(#159119) Dr.Én kizárólag gondolatban de ha jobban belegondolok akkor szerintem én is arra a döntésre jutnék, mint Te és belevágnék. "Ingyen" jött a T26E5, amit nyersz a beszámítással az valóban megfelelő kedvezmény
-
jano_77
nagyúr
válasz
Looserke #158904 üzenetére
Ez micsoda remek hír! Végre lesz tempója, talán ez az egyetlen dolog, ami méh hiányzott hozzá.
T25 Pilot-ot nem tudok cserélni ugye, mert nincs bent a fában? Vmit cserélnék Pilot-ra, mert azt láttam, hogy nagyon jól használható, de sajnos anno a marathon idején nem tudtam játszani, így nem lett meg.
(#158909) Jokerdapro: nekem tetszik, én bátorítalak a vételére, nem fogsz csalódni benne szerintem. Páncél kevés, de néha meglepőket tud pattintani, gyorsan köpköd és tierlimites!
-
-
-
lacibacsi
addikt
válasz
Looserke #149115 üzenetére
Állítólag ez már valami saját fejlesztésű motor...
Tegnap mentem pár kört SB-on. Hát... Nekem nem jön be ez a grafika. Szép, meg életszerű, meg minden, de az én jobban szeretem a letisztultabb low quality-t. Ráadásul alig találom a helyem a térképeken, mert egyszerűen nem ismerősek a pályaelemek.
Apropó pályaelemek! Azért erősen korlátozzák az arty-k lehetőségeit az elhelyezett várromokkal. Mines és El halluf eddig lőhető részeinek jórésze beszűkül. Mondjuk arty-val még nem próbáltam, lehet, hogy annyira nem vészes...
Apropó arty! Nagyon látványos az újfajta nyomjelzős lövedék. Kár, hogy a valósághoz kb. semmi köze sincs...
A játékot maximum beállítással játszom, az ultra beállításnál kifagy a betöltő képernyő alatt. Kérdésem: a lövésnél mozgó bokor csak az ultra beállításnál látható, vagy van valami, amit még át kell állítanom hozzá?
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Looserke #149115 üzenetére
Én is így tapasztaltam. 6 csatából nem tudtam leszorozni ugyanazt a tankot, mert mindegyiknek az a vége, hogy 2 perc után harmadmagammal állok szemben 10+ ellenféllel.
Sebaj, a héten vettem bagóért Shadow of Mordor-t, délután meg SandBox pályabejáró és kísérleti stream a haverokkal.
-
jano_77
nagyúr
válasz
Looserke #132337 üzenetére
ilyet csinált nekem is. mod okozza, dehogy melyik az passz! teljes játék újra rakása megoldotta a problémát.
T25 pilot 1: ahogy az első küldetést nézem, nem lesznek nehezek, teljesíthetetlen feladatok, de ez megint azoknak szól csak, akik minden nap le tudnak ülni a gép és a játék elé!
-
Stanislav84
tag
válasz
Looserke #126979 üzenetére
A Liberté sokkal inkább megtűri a hibákat, mivel szemből nagyon erős páncélja van, ami még T9-T10-ben is nagyon jó.
FCM meg papír, bármi belövi (még T6 is), bár tier limites tank, viszont jó átütése van és elég gyors töltési ideje, emellett lényegében egy nehéz tankba bújtatott közepes tank, mivel elég mobilis. Viszont nem tűr meg emiatt túl sok hibát. -
jano_77
nagyúr
válasz
Looserke #125528 üzenetére
Nekem féláron 5400-ért ajánlja fel! Még gondolkodóba is estem.
Nyomjatok egy CTRL+F5, hátha akkor nektek is a friss árak lesznek fent. Pláne akkor, ha folyamatosan nyitva van az oldal.(#125531) mikron: tényleg jó arty, de azért óvatosan az örömködéssel, mert nem minden csata lesz ilyen.
-
04ahgy
nagyúr
válasz
Looserke #124666 üzenetére
Nekem azért volna comment... Mégpedig az, hogy ezen a pályán simán lehet 3-4e spot sebzést összeszedni. Sajnos arról nem tehetnek a heavy csapattársaid, hogy a light-juk a csapatból a felderítés helyett a "sebezni akarok" szerepkört választotta.
Egyre inkább tapasztalom, hogy a meccsek a spotteren állnak vagy mennek el meglehetősen gyakran.
HGyu
-
Jadro
veterán
válasz
Looserke #122145 üzenetére
Mert csak egyet lőtt beléd, Te meg beletáraztál. Nem a sebzés mértékét nézi, hanem a lövések számát. Amennyire tudom lőhetsz bele többet is, de ezek száma attól függ, voltál-e már figyelmeztetve az elmúlt időszakban, stb. Elég belelőni kettőt és a seggében maradva idegesíteni végig.
(Luchs-szal nem tudod lelökni a hegytetőről, de máskor az is megoldás.
)
-
po1son
addikt
válasz
Looserke #121856 üzenetére
link
Lehet mondani a Grille kistesója a tank, amivel ugyan abba a játékstílusban kell játszani... Sokan panaszkodnak itt a fórumon, hogy rossz a camoja, de szerintem az is teljesen rendben van, ha skilles legények vannak benne. Igaz a rutinosabbak tudják, hogy mekkora távolságból fog villanni a lámpa az adott helyzetbe.... Én általában csata elején (map függő) előre gurulok egy lövésre a tank gyorsasága miatt és az első percben már van egy csinos hittem. Utána átadom a helyem a nagyfiúknak, de ezt a entry hitet csak úgy érdemes csinálni, ha az ellenfél messze van és te pár másodperc alatt ködé tudsz válni a pályán egy fedezék mögött, mert ha nem, akkor elgondolkodhatsz hány imát ismersz. Aztán szépen hátra vonulsz a második vonalba és csipegetsz a nagyokból okosan és amikor végjáték alakul ki megint rá lehet támaszkodni a gyorsaságra, mert nagyon jól lehet vele lopni a frageket vagy lakmározni egy hátul maradt ellenséges heavy tankon.
Ami talán még fontos megemlíteni, hogy nekem a tier8as prémium járművek közül ez állja meg legjobban a helyét tier10be (goldot ritkán kell tölteni). Hirtelen most ennyi. -
kchryss
veterán
válasz
Looserke #121587 üzenetére
A WGR a wg által behozott stat érték. A szolgálati feljegyzéseknél Személyes értékelés néven találod meg. Senki sem használja, mert erősen torzít a képlet.
Hogyan értelmezzük a WOT statisztikáit I. (írta: Jackal_hun) -
Jadro
veterán
válasz
Looserke #121583 üzenetére
http://www.modxvm.com/en/ oldalon bejelentkezel és jobb oldalt a felső sávban lesz egy olyan hogy settings. Azt lenyitod és a rating résznél a WN8 legyen bepöttyözve.
-
fradi81
veterán
válasz
Looserke #121469 üzenetére
Ha megvan a 2 befutó tesztszerveren próbáld ki őket és úgy dönts. A t54 mod1 sem rossz még a medek közül.
Hívogat a kedvenc csapatom, lehet nem kéne elszalasztani
-
törölt tag
válasz
Looserke #121469 üzenetére
Ha jól tudom, az IS-6 HD modellje megjelenésével kapott némi páncél buffot. Nekem egyik prém tank sincs, így ezekről nem tudok nyilatkozni. Ma még kapható a shop-ban a Pz-58 Mutz. Nézz meg 1-2 gameplay-t róla, hátha kedvet kapsz hozzá.
Ha farmolni szeretnél, a CDC sem rossz választás. -
Pete55555
addikt
-
Kakumix
senior tag
válasz
Looserke #28594 üzenetére
1. Buffolni nem fogják, mert inkább bevezetnek egy új prém tankot
2. Ha most nem csalnak az MM-nél vele és később sem fognak, akkor a nerf "jót" tett neki, bár sokkal könnyebben belövik, azért pattintani is tud. Én a 8.8-ban jó csatákat mentem vele és nem adom el, de a 8.7-ben borzasztó volt vele játszani. Ekkor röppent fel, hogy nerfelni fogják, előtte a 8.6-ban szintén jókat mentem vele. Hogy ez jelent-e valamit vagy csak hülye vagyok, nem tudom.dfsz34 (#28588): Két embert is ismerek, akinek a hétvégére biztos meglesz a WT E100. Mindkettő magyarországi fizetésből élő magyar ember, egyik a klánomban van. Szóval pénzesebb környékeken még többen megengedhetik maguknak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest