Hirdetés
Aktív témák
-
icy68
csendes tag
válasz
expander
üzenetére
Nekem is volt hasonló csak nekem XP alatt, A WD Align Utility fogta és eltűntette a partícióm, aztán Xp partícionáló képernyőn meg azt írta, hogy nem particionált terület.
Én úgy oldottam meg, hogy elvittem haverhoz ott az ő gépéről elindítottunk rajta egy ilyen adatvisszanyerős programot és gond nélkül átmentettük egy külső vinyóra az összes adatom.
Ennek ugye az a hátránya, hogy kell hozzá egy másik tárhely ahová lemented a vinyódról a cuccokat, meg kb 1 nap mire feltérképezi, meg átmenti.
2 ilyen program van ami nekem eddig bevált, csak sajna teljes verzióval lehet megoldani:
Ontrack Easy Recovery
ICare Data Recovery
Aktív témák
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- PC Játékok (Április 3. UP!) Olvass...
- iPhone 17 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- TOP Pure White PC /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB M.2 PCIe SSD/ akciós áron eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Használt Zealot S79 hordozható bluetooth hangfal fekete / 12 hó jótállás
- Utolsó! M1 Max MacBook Pro 16"/ 64GB / 2TB / 27%-os ÁFÁS - (0307AB)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest