Hirdetés
Aktív témák
-
Namelesske
addikt
válasz
moonman
üzenetére
Igen, hajalban jöttem rá én is ezekre a dolgokra, nem nagyon volt tiszta mi micsoda, mert nem nagyon volt szükségem erre, de jól feltaláltam magam. Köszönöm a segítséget, de lenne még valami:
A meghajtóm két részre van osztva, és én a másik partícióra másoltam a teljes Users Mappámat a TC-ben NTFS jogok másolásával, hogy a fájljaim védve legyenek a többi esetleges felhasználótól, elsősorban kíváncsi asszonykámra gondolok. Megjött a hivatalos lemezkép msdnre meg volt rengeteg probléma, úgyhogy újra telepítettem a rendszert, gyári msdn w7sp1 re. A jogosultságokat rutinosan átvettem, úgy hogy előtte minden fájlt kiszedegettem az akkori users mappából, alkalmaztam rájuk az új tulajdon jogokat, majd átmásoltam egy új USERS-t ami már az új telepítésű ÉN hez tartozik majd bele irányítottam a felhasználói mappákat, majd az átvett tulajdonú fájlokat szépen mindet bele helyeztem a helyére. Az a probléma hogy azóta kicsit megkergült, és nem hajlandó egyes fájlokat az én tulajdonomba venni, csak ha kézzel kurblizgatom, ez egy 500 fájlt tartalmazó mappánál már igen idegtépő feladat. Kérdés: Nincs valami eszköz ami rendbe teszi a jogokat figyelembe véve a mappát amiben vaj és ahhoz igazodva állítja be a dolgokat?
Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Óvodások homokozója
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Le Mans Ultimate
- Hegesztés topic
- Sok ponton erősít a HMD Crest széria az új modellel
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Dell Precision 5560 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA RTX A2000 FHD+
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- Asus TUF B760-Plus Wifi (apró hibával)
- AlzaErgo ErgoArm D65BN Essential
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TB (210-ARJD), WD19TBS (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest