- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Androidos tablet topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Áramkiegyenlítőt fejlesztett a modern GeForce-okhoz az Aqua Computer
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Sötét fantasy eposszal csábítja potenciális vásárlóit az AMD
Aktív témák
-
polonic
félisten
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Érdekes jelenség ez, majd biztos jön rá valami hotfix, vagy nem tudom.
Ez egyébként nem általam integrált, hanem gyárilag.
A házilag integráltat azért nem szeretem, mert ott is települ az sp1 csak a telepítési folyamat alatt, a frissítések alkalmazása résznél. Míg a gyárinal már alapból az sp1-es fájlok kerülnek fel. -
válasz
polonic
üzenetére
Úgy nincs is gond, csak ha külön rátolod az SP1 csomagot egy frissen telepített W7-re (a teljes csomagot)... De ettől függetlenül ennek sem szabadna így lennie, mert nem kötelező egy usernek integrálni tudnia, ha meg veszi az időt(ami nem 2 perc ugyebár), hogy felpakolja az SP1-et, akkor utána meg még cumizik is...

-
polonic
félisten
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Én az ellenkezőjét tapasztalom. Mondjuk én gyárilag integrált sp1-es telepítőlemezről tettem újra a win-t. Jóval gyorsabb, mint az előző rendszerem, a boot is gyorsabb, pedig ugyanazok a programok vannak rajta, mint régen.
-
válasz
///Krisz\\\
üzenetére
Amikor legelőször segítséget kértél itt a topikban, szót sem ejtettél, hogy SP1-el lenne gondod (meg még pár hsz után sem). Ha ezt megtetted volna, akkor kapásból írtuk volna, hogy ahhoz a formázásnak semmi köze. Nem mellesleg meg, az ufó jelenségek kategória, hogy parancssorból leformázod a hdd-t (elméletileg) és az meg sem mozdul, de format mégis lefut 100%-ig.

Nem tudom mit formáztál, de gyaníthatóan nem a hdd-t, hanem pl egy rajtfelejtett pendrive-ot, vagy egyéb usb-s eszközt, amiben lehet memóriakártya stb...mert azokat lemezként felismeri a W7-t.
(Ez az egyetlen logikus magyarázat arra, hogy a format lezajlott, de mégsem "villogott" a hdd led)Mondjuk SP1-ben, pár dolog rendesen el van xarva, mert már nem az első gépen jön elő, hogy 2 hdd van a gépben, a telepítés idejére lehúzom a másikat, majd amikor már feltelepült a W7 meg ráhúzom az eredeti(érintetlen) SP1-et, majd visszadugom a másik hdd-t, erre szépen felismeri a hdd gyártóját típusát, nekiáll telepíteni az eszközillesztő progit hozzá, csak épp nem tudja felpakolni, csak áll azon az ablakon, aztán semmi, még 10 perc után sem. Ez SP1 előtt sehol nem fordult elő ezidáig... És igen, szinte minden gép(asztali vagy hordozható) veszt a boot sebességéből... Egy bizonyos határon belül ez elfogadtható, de volt olyan lapos, ami 22 sec alatt felállt, miután megkapta az SP1-et, utána meg 53 sec...

-
leroyclub
senior tag
Hogy tudnám megoldani hogy ezt a parancsot: "netsh wlan start hostednetwork" beirja magátol a parancssorba rendszergazdaként? Valami parancsfájlra gondolok amit kirakok az asztalra és csak ráklikkelek.
-
tomic
addikt
Sziasztok!
Öregem gépén újra szeretném rakni a wint, de sajna elfelejtette a freemailos jelszavát.
Emlékeztetőt se tudja, mert elveszett a notesz amibe benne volt az összes jelszava.
Jelenleg kedvencekből be tud lépni, de ha újra rakom neki akkor ez ugye elveszik.
Milyen lehetőség van a jelszó előkeresésére, ha van egyáltalán?(ha nem jó topicban vagyok szorri)
Köszi
-
válasz
moonman
üzenetére
Jogos! :-)
Éppen ezért használom a Paragon Backup and Recovery 2011-et (free). Kiírtam vele egy boot CD-t, amivel a tiszta rendszeremet (C) lementettem a második partícióra. Utána ráeresztettem az update-t és automatikusan feltelepített minden frissítést, SP1-et, stb. Ezt is lementettem. Ezek után szépen feltettem minden szoftvert, amit csak szeretek és a kész rendszert is lementettem. Havonta egyszer csinálok egy backup-ot a rendszerről (a dokumentumokat, képeket, adatokat, stb. másik partíción tárolom és automatikusan külső merevlemezre archiválom), így teljes a biztonság és ha bármi gond van, csak beteszem a boot CD-t és visszaállítom a rendszert.
A használata tök egyszerű, kezdők is simán elboldogulnak vele (default beállításokon hagyok mindent), teljesen megbízható (szektoronként másol) és legalább nem kell telepítgetnem. A mentés, vagy visszaállítás átlagosan 5 perc SSD-vel (10 perc HDD-vel), szemben a több órás, vagy akár egész napos telepítési procedúrákkal. Ennél jobb megoldás nem nagyon van szerintem. (egy barátom erre valami DOS-os programot használ, de én nem értek hozzá) A cég összes gépe így van lementve, egy külön erre a célra beállított USB-s vinyóra. Bármelyik észlény hazavágja a rendszert, nem kell nyűglődnöm, hogy mi nem jó, csak visszaállítom és minden mehet tovább. Ami frissítés meg kijött az utolsó mentés óta, (update, vagy szoftverfrissítések) azt úgy is leszedi a rendszer.
Amúgy, nekem gyorsult a SP1 feltelepítése után, bár nem szedtem le külön, hanem az update tette fel automatikusan. Egy dolgot azonban észrevettem. Csak annyi frissítést szabad egyszerre telepíteni, amennyit automatikusan kijelöl, mert ha nem így csinálom, valóban gázos lehet. (pl. mindent kijelölök amit csak talál, akkor néhány tutira hibát jelez majd).
Kolléganőm (2 hónapos nem gagyi) gépe IDE módban lassabb és megbízhatatlanabb lett SP1 után. Újratettük az elejétől AHCI-ra állítva és láss csodát, neki is gyorsult a rendszer. Nem is értem miért így volt beállítva... Mondjuk ennek nem tudom mennyi köze van hozzá, de tény.
Szóval:
- Nem telepítgetni, hanem menteni és archiválni!
- Eredeti Windows, mert azzal nem lesz gond (ezért imádom a Dell telepítőjét)
- Ha a drájverek jók, nincs velük probléma, felesleges frissítgetniKellemes hétvégét mindenkinek!
:-) -
moonman
titán
első indításnál nekem is tökölt kicsit a bejelentkező képernyő előtt, de azóta rendesen indul. de komolyan, ilyenek miatt újratelepíteni... emberek, nagyon ráértek.

-
Vasinger!
nagyúr
válasz
///Krisz\\\
üzenetére
És mikor újraraktad a gépet, akkor is felraktad az SP1-et?
Mert nekem egész addig tökéletesen ment.
-
///Krisz\\\
senior tag
válasz
Vasinger!
üzenetére
Én is a délutánom áldoztam rá és én is fel tudnék robbanni.
De max annyit tehetünk, hogy megpróbáljuk kideríteni, hogy mitől van ez, mert attól, hogy újra rakjuk láthatod, hogy nem lesz jobb. 
(#41083) Vasinger!: Fel. Lehet, hogy az a baja, hogy szűz windows-ra raktam az SP1-et (persze előtte települt pár frissítés). Ezt abból gondolom, hogy az asztalin egy 3 hónapos windows van és azon is van SP1, de ott nincs lassulás.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
///Krisz\\\
üzenetére
Oké. És akkor most mi van? Hogy is tovább?
Feláldoztam egy péntek du.-t, hogy újrarakjam és újra belakjam a gépem.
Erre meg....
Esküszöm nincs időm újrarakni a rendszert, de a gépem meg csiga lassú. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ.
Ilyen ideges rég voltam. -
///Krisz\\\
senior tag
válasz
Vasinger!
üzenetére
Ugyanez van nálam is csak nekem ez laptopnál jött elő (az asztali gépnél nem). Most raktam emiatt újra a windows-t, de sajnos most is ezt csinálja. "Örülök", hogy másnál is előjött ez, mert már kezdtem megijedni, hogy a géppel van valami (persze a hibának nem örülök).
Fire/SOUL/CD: Sajnos most már az xp-s format se segített, de mint láthatod nem csak nálam jött elő ez a hiba
és akkor valószínűleg nem is a formattal van itt a baj. -
-
Vasinger!
nagyúr
Üdv.!
Újraraktam a W7 x64 ultimate rendszeremet, minden tökéletesen és nagyon gördülékenyen ment, amíg el nem kezdte telepíteni az SP1-et és mellette még 3 frissítést.
Miután felrakta azokat a frissítéseket és újraindítottam a gépet, azóta sokkal lassabb a boot idő és miután betölti a zászlót a windows indításakor, utána nem egyből a kék hátteres üdvözöljük jelenik meg, hanem egy kis ideig fekete a képernyő, szenvedve hozza be.

A képen látható az utolsó 4 frissítés, amióta belassult. Én az SP1-ra gyanakszom.
5let? Le letöröljem csak az SP1-et, le lehet? Készítsek rendszer vissza-állítást?
-
cigam
titán
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Oké, de mint fizikai megvalósullása egy fényes (hologrammos!) korong formáljában.
-
Psychonaut
veterán
-
lacy027
tag
válasz
Psychonaut
üzenetére
Tudom, hogy el lehet távolítani, de miért küszködjek vele minden egyes újratelepítésnél (nem sűrűn szoktam újratelepíteni), és mint minden eltávolított programnak marad nyoma (regedit stb.)
-
-
lacy027
tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Leendő laptopom rendszere lenne, de nem kell a HP által teleszemetelt (HP segédprogramok, Norton vagy McAffe virusírtó, Office 2010 próbaverzió stb.) rendszer, hanem egy megbízható forrásból szerzett tiszta telepítőlemez, ami reményeim szerint működik a laptophoz adott kulccsal.
@cigam
MSDN-en már fennt van az SP1-es magyar telepítő, de nem vagyok előfizető, így nem tudom letölteni.@Psychonaut
Sajnos nem. -
///Krisz\\\
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
nem, jól van rádugva biztos, mert egyébként működik. közben feltettem a win7-et és nem annyira mint a múltkor, de megint lassú volt a betöltés (gondolom azért nem volt még olyan lassú, mert nem voltak rajta a programok még). most formázom xp telepítővel és normálisan ég a vinyó ledje és hallom is, hogy pörög szóval eddig jó, de még hátra van utána a win7 gyors format meg a telepítés tehát még imádkozok egy ideig. majd leírom mi lett a vége.
mod: most már azért kezdek félni, hogy van valami baja a vinyónak. remélem jó lesz az xp-s format után.
-
lacy027
tag
Sziasztok!
Van lehetőségem arra, hogy kulcs nélküli eredeti Windows 7 Home Premium x64 SP1 telepítőlemezt szerezzek?
Amit eddig próbáltam: Leendő laptopom gyártója, HP: nem tudnak küldeni tiszta telepítő lemezt
Microsoft: Szintén nem tudnak küldeni.Az egyetlen további lehetőségem amiről tudok az MSDN-ről való letöltés, de nincs előfizetésem.
-
válasz
///Krisz\\\
üzenetére
Hát az tényleg érdekes lenne... Nem lehet inkább, hogy pl rosszul van az alaplapra rádugva a HDD-LED csati? Viszont ez esetben máskor sem villoghat a házon a lemezművelet led-je...
kalasz
35-40 fokról indul és max olyan 55 fokig mehet el. Ezen kategóriájú Intel procik kicsit magasabb hőmérsékleten dolgoznak, persze ezek az értékek alapkategóriás coolerek esetére vonatkoznak. -
///Krisz\\\
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Megcsináltam ahogy leírtad, de még nincs fent a windows. Hát így előzetesen annyit, hogy mindent pontosan úgy csináltam ahogy írtad, ki is írta, hogy hány százaléknál tart meg a végén, hogy kész viszont az egész formázás alatt meg se mukkant a gép még a vinyó se pörgött egy másodpercet sem, de mondom még nincs fent a windows lehet hogy így jó lesz. De hogy formáz le a gép egy vinyót úgy hogy az meg sem moccan(?), érdekes...
-
cigam
titán
válasz
Psychonaut
üzenetére
Nem.
Downgrade jog csak prof, és ultimate-hez jár, de nem "házon belüli", hanem régebbi verzióra vonatkozóan. -
szabonagyur
félisten
válasz
pincehely
üzenetére
Szia
MIkor rendelted meg ez attól függ...

Am az email-es küldés nekem 1 hónap volt, előtte alkalommal amikor posta akkoris 1 hónap volt...
Ha mostanában kérted ki akkor olvasd el a tisztaszoftver.hu hírek menüpontot és meglátod, hogy miért nincs kulcs. Egyenlőre nicns meg a MS és a kormány között a megállapodás, hogy jár e az "ingyenes" szoftver
-
-
cigam
titán
válasz
Psychonaut
üzenetére
Hogyan lenne beszerezhető, ha kizárólag géppel 1ütt, előre telepített pack-ban kaphatod csak meg. Mivel önáló termékként nem kapható, így a "visszafelé" licence-elés sem működik.
-
pincehely
addikt
Senki nem kapott tisztaszoftver keretein belül termékkulcsot?
Mert nem találom gmailben az emailt.
Ha valaki segítene, hogy ki a feladó, vagy akármi akkor lehet, hogy megtalálnám. -
válasz
Psychonaut
üzenetére
Mondjuk a Starter, az amúgy is egy "külön faj", bevallom fogalmam nincs róla, hogy azt jelen pillanatban retail változatban egyáltalán forgalmazzák-e, mert voltak itt olyan keverések a W7 körül, hogy egy idő után bele lehetett keveredni rendesen. Az viszont biztos, hogy még a kezdetek-kezdetén a Starter-t kizárólag előtelepített formában találhattad meg masinákon, önálló telepítőmédia formájában nem lehetett megvenni sem (se itthon, se külföldön)
Hogy jelenleg mi a helyzet, azt nem tudom...

-
válasz
Psychonaut
üzenetére
A Starter tudtommal Magyarországon nem elérhető hivatalosan.
-
Psychonaut
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Igen, azt tudom, hogy x64-x86 és nyelv mindegy, kifejezetten erre voltam kiváncsi (van itt egy gép, amire Startert akarok rakni, de itthon csak Home Premium van)...hát akkor nincs mese, marad az. Köszi a választ.
-
válasz
Psychonaut
üzenetére
Nem.

Verzióhoz kötődik a kulcs, de nyelvtől és utasításkészlettől (x86 vagy x64) független.
(Pl Egy x64 Ultimate kulcsot, használhatsz x86-os Ultimate.-hez is, meg különböző/más nyelvű Ultimate-hez is, de Pro/HP stb verziókhoz nem.) -
Psychonaut
veterán
Hali!
Termékkulcsok visszafele kompatibilisek, ugye? (tehát pl. Ultimate serial jó Home Premiumhoz is)
-
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Kérdésemmel átfáradtam az említett topikba. Köszönöm.
-
válasz
Ł-IceRocK-Ł
üzenetére
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Üdvözletem!
Új vinyót akarok venni, de a régi op rendszert meg szeretném tartani. Ez lehetséges? -
Gabás
addikt
válasz
pincehely
üzenetére
aida64-gyel pl. vagy erre szakosodott programmal
-
pincehely
addikt
A következőben szeretnék segítséget kérni!
Van egy windows 7 Prof termékkulcsom, de az sajnos vidéken van, és nem tudok érte hazamenni.A mostani operációs rendszerem ezzel van aktiválva, de újra kéne telepíteni.
Meg lehet nézni valahogy az aktiválási kódomat? -
Kephamos
addikt
Az mitől lehet, hogy egyik napról a másikra lelassult az összes játékom?
-
Chili7
őstag
Sziasztok!
Arra keresném a megoldást, hogy ha kiveszem a lemezt az ODD-ből, akkor ne záródjon be automatikusan az az ablak, ami a lemez tartalmát mutatja.
köszi
-
Воланд
titán
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Detto. Haverom vett egy k52je-s asust, random fagyott, pontosabban pár másodpercre megállt a gép, utána működött tovább. Vissza a boltba, 1 hónapig ültek rajta, végén bejelentették, hogy alaplaphibás és belátható időn belül nem tudják javítani. Kapott cserekészüléket, szintén k52je, szintén ezek a tünetek, héten cserélik neki, reménykedik, hogy nem asusra, vagy legalább ne k52je-re.
-
válasz
Sub-ZeRo
üzenetére
Nálam most ilyen "vinyó sudden death" vette kezdetét, 2 vinyó is elszállt, mondjuk az egyiket még meg is értem (3 éves hdd, napi 18-20 órákat tekert minden nap), de 1,5 éves SSD hogy miért fütyült el, na az már kérdés...
Mivel a baj 3-ig nem áll meg, ezért most kíváncsian várom, hogy melyik gépem melyik vinyója lesz a következő...
(Aki laptop vásárlás előtt áll, az az Asus K52J-s sorozatot (H55 chipset) hanyagolja, 3 laposból 3-at küldtem vissza, mindegyik alaplaphibás, de még a legelsőt sem tudták még megjavítani (közel 1 hónapja), mert a megrendelt új alaplap is hibás (szerviz írta))
-
kpetyke
tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy lehet-e valahogy gyorsítani a Win7 bootolását? -
pzstm
titán
válasz
Sub-ZeRo
üzenetére
2013 Január 7 a jelenlegi ütemterv szerint a GA, tehát 2012 év végén lesz kész várhatóan az RTM. Kitudja, lehet bevárják vele az Office "15"-öt, ami a közelmúltban lépett M2 státuszba

(Mindenesetre a 7955-ös is egész stabil a jelenlegi hardvereken, és meglehetősen gyors is "állítólag")

-
-
eszgé100
őstag
hali!
gép indulásakor ez az ablak jön fel:
"Run-time error '-2146697211 (800c0005)':
The system cannot locate the resource specified."
win7 x64 rendszer, minden driver friss.
lövésem sincs mitől lehet?
másik probléma, a gépet rá szeretném kötni a netre, egy wifi adapterrel, de sajnos nem nem jelez semmi jelet. próbáltam 2 adapterrel, és az adaptereket is másik gépen, azon természetesen működnek. a gép csak munkagép volt soha nem volt rajta net. a hálókártyával minden rendbe, vezetékes net tökéletesen működik.
-
Laccoss
addikt
válasz
szőröscica
üzenetére
Poén hogy ahol én vettem a vinyómat, azt mondták hogy a HD Sentineles értékeket nem fogadja el a szervíz. Emiatt kíváncsian várom hogy mit mondanak a vinyóra.
-
Cicero
őstag
Ahogy lentebb már említettem vírusirtóra sincs szükség abban az esetben ha az ember tudja mit csinál.
Szerencsére eddig nem volt a 7essel semmi komolyabb problémám.. bárcsak ne rondítaná el a dolgot az elején az a hülye "szerencse"! Az lenne ám a szép világ!
A lényeg az, hogy vannak esetek amikor az ember nem érti mi történt, csak pislog, hummog és legszívesebben felrobbanna, ahogy azt a kedves kollega is tette pár hszel arrébb
) -
válasz
szőröscica
üzenetére
Ha ilyen baj van akkor az nem a win7 hibája, hanem a vinyóé. Azt meg úgy tudod orvosolni, hogy egy hd sentinelt felraksz. Ha ott gebasz van, akkor vinyó kikap, benzint rálocsolni és meggyújtani. Ennyi. Sógoromék gépe, ugyan ezt csinálta, a visszaállítást 2 és fél órába tellett neki, a hd sentinel meg 11 %-os vinyó állapotot mutatott. Az nap már csak 7% volt neki. Ha nem vinyó mégis, akkor vírus, vagy hasonló dolgozik.
-
Lalo_Titi
csendes tag
-
pzstm
titán
"Windows 8 will have a factory restore feature that will return the computer to its factory state in under 2 minutes and that the installation time of Windows 8 M3 took 8 minutes to install."
Jó lenne ha már összekapnák magukat és csinálnának is valamit!

Ki a tököm ér rá 8percet várni egy oprendszer install-ra?

-
hoffman_
nagyúr
Üdv!
Valaki szaki
Sosem használtam mediaplayert, nem tudja esetleg valaki megmondani, hogy hogyan tudok vele online adást hallgatni? Ha pl csak a webcím van meg. -
sfdrakex
nagyúr
válasz
szőröscica
üzenetére
Torrentel fel /le töltés megye? Milyen a neted ?
-
szőröscica
addikt
Hmmmm!
Nem talál visszaállítási pontokat. Reggel még hármat is látott!
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
szőröscica
üzenetére
Feladatkezelő mit ír mi dolgozik nagyon? Ha sok a fájl friss a rendszer nem lehet hogy az indexelés megy ?
(#41003) Lalo_Titi
W7 mit ír miért nem megy fel? Milyen üzemmódban van a SATA-vinyód? Alaplapodat ismeri a W7 ?
-
szőröscica
addikt
Lefutott az Avast, nem talált semmit, a winchester továbbra is darál. Megpróbáltam egyszer visszaállítani a rendszert, sikertelen volt. Most újra próbálom. Felgyújtom ezt a szart!
Komolyan fogok venni egy imacet, bármennyire logikátlan is nekem a macos, az legalább STABIL, és nincsenek ilyen szellem jelenségei. Pedig eredeti win95-m, 98-am, xp-m, vistam, és 7-em van, de most már unom a szopást, ami együtt jár velük sokszor.
-
Lalo_Titi
csendes tag
Hali Mindenki!
Egy Abit AV8as alaplapom van. És egy SATAs winyóra szeretném telepíteni a Win 7et.
Nem akar felmenni, még illesztő programot is szedtem le, de ezt írták alá a weboldalt:
"To create the driver disk for Windows installation, you need to copy the contents of the folder named DriverDisk in the zip file, but not the folder itself - just the contents. Please note that Windows 7 support is not included for the VT8237, VT8237R, VT8237R Plus and VT6410. Please also note that installing this driver on Windows 7 (32 and 64) will not update the driver, it will only update the RAID utility. Please refer to the Readme txt and the Release note htm files in the package for further information."Most ez azt jelenti, hogy nem is fog felmenni?
Valaki tud megoldást? Van még egy IDEs winyóm, de azon a Win van.
Esetleg arra? PLSHM....

-
izomhod
őstag
válasz
Steelmanus
üzenetére
értem, köszi!
ha idővel felpakolom a w7-et, legalább tudom, hogy mire figyeljek
-
Воланд
titán
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Újra létre kell hozni az otthoni csoportot és amit ott megadsz jelszót, azt kell beírni a többi gépen, hogy csatlakozni tudjanak a csoporthoz.
Aktív témák
Hirdetés
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- Óra topik
- Mesterséges intelligencia topik
- iPhone topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Arc Raiders
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Samsung Galaxy A56 5G, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4066, 94% AKKSI
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Már csak bétáznánk már. 
)