Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple asztali gépek
- Projektor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Androidos fejegységek
- Hisense LCD és LED TV-k
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Melyik tápegységet vegyem?
Aktív témák
-
dunc
nagyúr
válasz
WonderCSabo
üzenetére
A mondandó első fele volt a válasz,a többi csak kiegészités....

-
Immy
őstag
Ezeket szoktam törölgetni hetente:
- UserTemp,
- C\win\temp
- C\win\prefetch (ReadyBoot könyvtárat nem)
- Internet temporarily FilesMilyen más dolgokat szoktatok eltávolítani rendszeresen? Pontosabban a rendszeren melyik része lesz még teli szemetekkel?
Immy
-
flash-
veterán
válasz
WonderCSabo
üzenetére
lenne még egy kérdés:hogy lehet a windows 7 hangrögzitőjével azt a zenét felvenni amit épp hallgatok youtube-on?
windows xp-nél tudtam,de win7nél hogy kell beállitani a keverőt,meg a dolgokat hogy sikerüljön? -
válasz
A_ScHuLcZ
üzenetére
Jól írtad, ami a 6 hangszóróra van kitalálva, az jól megy 5.1-ben. De mikor egy sztereó zenét 5.1-ben hallgatsz, hát az nagyon gáz. Tudom, én is használtam így, hogy minden 5.1-ben menjen, és rádöbbentem, hogy ami sztereóra van írva, az 2.0-án, vagy 2.1-en szól igazán szépen... És ez így van...
-
Immy
őstag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Aha.
Szóval a ReadyBoot figyeli a bootolást és mikor a gép idle-ben van előre beállítja, hogy milyen sorrendben induljanak majd a következő induláskor a progik + memóriába hogyan töltődjenek be stb..
-
-
pimmi
senior tag
Az lehet vagy csak beképzelem hogy a 7 nél sokkal szebbek a fotóim amik a gépemen vannak mint xp- nél volt, valahogy szinesebb,kontrasztosabb.......?
-
flash-
veterán
lenne még egy kérdés:
hogy lehet a windows 7 hangrögzitőjével azt a zenét felvenni amit épp hallgatok youtube-on?
windows xp-nél tudtam,de win7nél hogy kell beállitani a keverőt,meg a dolgokat hogy sikerüljön? -
footy
addikt
Hogy lehet letitkosítani egy mappát más rendszergazda elől? Van erre beépített képesség?
-
lck
senior tag
válasz
Steelmanus
üzenetére
Annak idején így oldottam meg:
Ezt importáltam a regeditbe ( reg fájlként elmentve és futtatva) :
--------------------------------------------------------------
Windows Registry Editor Version 5.00
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run]
"kapcsolat"="C:\\WINDOWS\\system32\\rasphone.exe -d \"kapcsolat_neve\""
A "kapcsolat" kifelyezés bármi lehet, jó így is hogy "kapcsolat".
A "kapcsolat_neve" - idézőjelek közé a korábban létrehozott kapcsolat neve jön ( Pl: t-home ).Ha nem működne esetleg, ezzel kitörölheted :
Windows Registry Editor Version 5.00
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run]
"kapcsolat"=-
-
Immy
őstag
Ready boost és a win/prefetch mappában lévő Readyboot ugyanaz vagy teljesen más?
Immy
-
Steelmanus
addikt
Sziasztok!
Kabelnetrol atkellett valtanom PPPoE kapcsolatra. Szeretnem ha a W7 indulasakor automatikusan tarcsazzon. Itt a topicban rakerestem es a Rasdial parancsot talatam megoldasnak amit meg is csinaltam vagyis keszitettem egy *.bat fajlt es betettem az Inditopultba. Rasdial <kapcsolat neve> <felhasznalonev> <jelszo>
Ezzel csak az a baj hogy amikor megjelenik az Asztal akkor egy ideig lathato a *.bat fajl tartalma, vagyis a felhasznalo/jelszo paros. Mikent lehetne ezt eltuntetni, a rasdial parameterei kozott nem talaltam olyat hogy silent vagy ilyesmi. Esetleg mas megoldas is erdekelne. -
flash-
veterán
Hali!
ezt az üzenetet kapom ha regfájlt inditok windows 7 Home premiumon x64 en:
Nem lehet importálni a következőt: F: \....fájlnév.key
A megadott fájl nem beállításjegyzéki parancsfájl.
a beállitásszerkesztőben csak bináris beállításfájlokat importálhat.mit kell ilyenkor tenni?
-
PpenoO
őstag
Üdv mindenkinek!
A problémám a következő:
Nemrég installáltam Windows 7 Ultimate 64 bit-es oprendszert. Arra lettem figyelmes, hogy amikor alvó állapotból áll fel a rendszer, 40-50%-os cpu használat lép fel (egy magot terhel vmi – E8400).A furcsa az, hogy task managerbe csak a procihasználat összegzésénél illetve a teljesítmény grafikonon jelenik meg a proci használat, de a folyamatok között a rendszer 99% üresjáraton van. Rendszerlassulást nem nagyon érzélelek de gondolom a villanyszámlámat biztos megemeli ez a jelenség.
Elsőre vírusra gyanakodtam, átturtam a gépet Avasttal és Kasperskyvel de semmit nem találtak (megjegyzem nem járok ismeretlen oldalakra csak a megszokott bejáratottakra, amiket évek óta használok). A másik dolog ami nem vírusra utal, az az, hogy csak alvó állapotból való felállás után tapasztalom a fennt leírtakat. Akár 8-10 óra használat után (adobe, office, netezés, zenehallgatás, filmnézés, játék) a proci 1-2%on megy. Viszont, ha „elaltatom” akár öt perc használat után, felálláskor a proci 40-50%on pörög.
Segítségeteket elöre is köszönöm!
Tisztelettel,
PpenoO -
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Na zsír.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Nah, úgy tűnik megoldódik a dolog. Újra eljátszottam a parancsokat, és most már sima jogosultságú mappákat hozok létre.

-
Dexter68
addikt
Azt tudja valaki esetleg, hogy hogy lehet az eltávolítható meghajtók betűjelét állandóvá tenni?
Ha kikakpcsolom az archiválós wincsimet, ami eddig mondjuk L: volt, bedugom a kártyaolvasót, ami rögtön elfoglalja az L:-betűt és az archiválós már csak Q: lehet... a halálba tud idegesíteni...
-
Morden24
nagyúr
válasz
A_ScHuLcZ
üzenetére
Őszintén, elképzelésem nincsen róla, hogy a YouTube videók hogyan kerültek felkeverésre, szóval ilyen téren passzolom. Az biztos, hogy az alapállapot az, hogy NEM keveri fel 6 csatornára, ergo jól működik, valami extra beállítás kell ahhoz, hogy úgy szóljon, ahogyan te akarod.
Nem hihetetlen, hanem konkrétan nem igaz, hogy szebben szól. Azt elhiszem, hogy te így szoktad meg, de amikor a sztereó hangsávok 5 csatornán vannak kirepítve az minden, csak nem "szép", és ezt elsősorban zenére értem, nem is a YouTube-ra, mert annak általában doszt mindegy.
-
A_ScHuLcZ
addikt
válasz
Morden24
üzenetére
Mint írtam, nem várom hogy 5.1-ben szóljon a youtube, mivel nem is tesznek oda fel olyan kódolású videókat, csak annyit várok, hogy a 6 hangszóró meg tudja szólaltatni. Ha ezzel nem volt gondjuk az elmúlt években, akkor miért pont most akad?
Egyébként bármily hihetetlen, de szebben szól, ha nem csak a 2 elsőből jön a hang, nem mellesleg ha az ember hozzá van szokva a 6 hangszóróhoz, akkor nagyon fura és borzasztóan zavaró, ahogy a youtube-os linkek másképp hangzanak. -
Morden24
nagyúr
válasz
A_ScHuLcZ
üzenetére
Valszeg azért, mert a lejátszók kierőltetik az 5.1-re a sztereó jelet, ellenben a Flash Player nem követi el ugyanezt az erőszakot a médiaanyagon.
Egyébként nem értem miért jó, ha a sztereó hangállomány kettő meg bassz helyett 5 csatornán jön...
szerk: Még hozzáfűzném, hogy ameddig volt desktop gépem, addig én is egy 5.1-es hangrendszert használtam Xonarral, és soha, de soha nem szólt 5.1-ben a jutúb videó... nem nagyon hiszem, hogy lenne 5.1-es kódolású cucc a youtube-on. A tévedés jogát persze fenntartom, de akkor igen ritka lehet.
-
Morden24
nagyúr
Legjobb tudomásom szerint ezt használják a szervizekben is, hogy megállapítsák a WD HDD-k hibás voltát. Ha ez hibát ír, akkor a vinyó teljesen egyszerűen bizonyíthatóan hibás, és természetesen (ha még gariidőn belül vagy) elmész a boltba, ahol vetted a cuccot, és beadod, oszt' csók.
-
A_ScHuLcZ
addikt
Sziasztok!
Mi lehet az oka annak, hogy a böngészőkben megnyitott videók csak az első 2 hangszórón játszódnak le az 5.1-es rendszeremen, míg a videó és zenelejátszóban megnyitok bármit, akkor az szól mind a 6 hangfalon? (nyilván csak akkor 5.1-ben, ha 5.1-es a hangsáv, de minden szól 6 hangfalon, az mp3-ak is.) Korábban a youtube-os videók is ugyanúgy szóltak, mert sokszor hallgattam onnan zenét, de most feltűnt, hogy ott nem. 1 hete húztam újra a gépet, Win7 Prof van rajta, a hangkarim ASUS Xonar D1. A windows hangeszközöknél 5.1 van beállítva, a tesztnél szól is mind a 6 hangfal, tehát nem ott a gond.
Ötlet?

-
Steelmanus
addikt
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Hat igen, ez akkor derul ki amikor atveszi de gondolom elotte vagy megnezi, vagy ha nem tudja akkor postan, stb, igy lehet hogy egy egyszeri masolat. Szerintem az is kaloz, ha eladja.
Laccoss Azt mindenki mondhatja hogy a liszensz honnan valo, Redmond-bol vagy akarhonnan, a lenyeg hogy "munkapeldanykent" arulja az Ultimate-et 4500 Ft-ert.
-
ToxLee
őstag
Hali!
A gondom a következő:
2 vincsi volt a gépemben!Az egyiken xp volt majd az ujra mit vettem rátettem a win 7et.Mikor indult a gép mindig ki lehetett választani melyik oprendszer induljon!Ugy alakult ,hogy az xps vincsit ki vettem a gépböl és azóta a win7 el sem indul!
Mi lehet ennek az oka és hogyan tudom orvosolni??
Azota az xp-s vincsim már nincs meg! -
RoGGRR
csendes tag
Nem a hálózati vezérlő driverrel volt itt a probléma, mert újraraktam a gyártóéval, de úgyse volt jó..
Viszont ez a megoldás megoldotta a gondomat. [link] -
-
Armahun
addikt
Hello.
Mi az a titkos kód amit be kell írni, hogy előjöjjön az az ablak ahol be lehet állítani az automatikus bejelentkezést?
-
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Kimásolod őket a win partícióra? Vagy getdata ntfs progi. Más ötletem nincs.

-
szaki87
csendes tag
sziasztok!!
nagy problémám van, van itthon egy gép a hugaimnak, feltoltam rá a sulis licencel a win 7-et, de egy idő után elkezdte ezt csinálni;ha kikapcsolod és be a bejelentkezés után azt írja ki h preparing your desktop, és minden előzőleg csinált módosítás elvész a gépen,akár egy progit telepít fel az ember, akár a böngészőben a keresési előzmények, belépés után alul egy buborékban kiírja(angol win 7 prof.) , hogy ez egy ideiglenes account és h kikapcsolás után minden elvész,kb ez tömören amit kiír...
sajna nem jöttem még rá, hogy mi lehet a baj, újra meg nem akarom rakni mert akkor megint a licensel meg aktiválással szenvedni...
tudna nekem valaki segíteni?köszi előre is
-
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Szerintem töröld, hozzd létre újból a partíciót. Vagy partíciókat.
-
cvn69
tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
-
cvn69
tag
Sziasztok!
Egyszer más érdeklődtem, mivel volt egy kis weblapmegjalanítési problémám. Nevesen, bizonyos oldalak egyes feliratai, szövegbeviteli mezői nem az eredeti betűtipussal jelennek meg.
Mint kiderült nem volt meg minden egyes betűtipus a rendszeremben. Amit tudtam pótoltam, de úgy tűnik nem mindet. Pl. a freemail felhasználói név mezője vastag dőlt tipussal jelenik meg.
Ezért érdeklődnék, hogyan lehet megtudni, hogy egy weblap milyen betűtipust használ?Előre is köszi a segítséget!
Üdv, cvn69
-
Morden24
nagyúr
Asszem ez az a program, amivel megvizsgálják a WD HDD-k hibáit. Ha ez jelez, akkor repülhet a garancia, és nem kell semmit bizonyítani.
-
zsela
tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
És ezt hogyan lehet bizonyítani?

Egyébként úgy néz ki, hogy lehet a win7-nek ott valamije, mert most felraktam egy XP-t, és az "normálisan" működik. Az XP pedig ugyebár kisebb, és így nem használja a hibás vinyó területet. -
zsela
tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Köszi a választ, megpróbálok ennek valahogy utánamenni.
Arra esetleg tudsz válaszolni, hogy ilyenért szoktak e vinyót cserélni? -
zsela
tag
Erről valaki tudna véleményt mondani: #29427
Viszonylag sürgős lenne... Köszi -
Morden24
nagyúr
és tudtommal ha nem is sokkal, de a x64-en a videókódolás valamelyest gyorsabb
Ezt két dolog okozhatja: egy x64-re felkészített videovágó szoftver, illetve az, hogy x86-on egy applikáció maximum 2Gb memóriát kaphat, míg x64-en ennél többet. Utóbbi nálad lényegtelen, mert 1Gb memóriád van, előbbi meg azért, mert egyszerűen nem olyanok egy ilyen lapos erőforrásai, hogy ez bármilyen téren realizálódjon. Tehát felesleges.
TV-outot passzolom.
-
ko9
addikt
válasz
Morden24
üzenetére
Háát az az igazság, hogy jobb hijján alap videóvágási feladatok ezen mennek, és tudtommal ha nem is sokkal, de a x64-en a videókódolás valamelyest gyorsabb.
Másik: valamiért nem megy ki TV-Outon a videójel... Eddig XP alatt kiment, Intel kezelőjében beállítottam, és ment minden, látta a két képernyőt. Most nem látja, csak a monitorét. Valakinek van esetleg tapasztalata az Intel ilyen eszközeivel kapcsolatban? -
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Sok cuccod van a vinyón, ahol ez a probléma? Lehet hogy formázni kellene, majd újra létrehozni a partíciót. Lehet hogy akkor rendbe jönne. A win partíción is csinálja ezt?
-
WonderCSabo
félisten
válasz
polonic
üzenetére
Nem, ha fel vannak fúrva a falra, stb.
Üdv emberek!
Sokat szoptam mostanában a Win7 fájl jogosultságokkal. Azóta úgy tűnt megoldódott a problémám, de kiderült, h. nem teljesen.
Most már minden mappa az enyém, és nem kell rendszergazdai jog a módosításukhoz. De amint létrehozok egy mappát/fájlt, akkor én leszek a tulaja, de rendszergazdai jogok kellenek a módosítsához. Miért?

-
AndrewTdi
addikt
Üdv!
Win7-ben hol tudom megcserélni a bal és jobb hangszórót?
-
Morden24
nagyúr
System Properties -> Advanced fül -> Performance
Az X3100 nem egy nagy élmény, de megy vele az Aero (használok ilyennel szerelt subnotit), a szűk keresztmetszeted az 1Gb ram. Az más kérdés, hogy (ha nincsen egyéb indokod rá, vagyis x64-es appok futtatása) semmi értelme nincsen annak, hogy x64-est tettél fel a gépre, bár az is igaz, hogy hátrányod valószínűtlen, hogy származna belőle (bár vannak, akik azt mondják, hogy az x86 gyorsabb, az én személyes tapasztalatom, illetve ezen topik látogatóinak jó nagy része ezt nem támasztja alá... ettől persze még nem feltétlenül lehetetlen a dolog).
-
zsela
tag
No kicsit jobban utánanéztem a Windows 7-el kapcsolatos nem indulási problémának most a hétvégén.
HD Tune-al megnéztem a vinyót, és ez lett az eredménye:
Szerintetek ez okozhatja azt a hibát, hogy egy bizonyos idő után nem indul a windows 7?
A vinyó még garanciális. Ilyen esetre is vonatkozik a garancia, azaz cserélik a vinyót?Indító post-ot itt találjátok.
-
szabonagyur
félisten
Szia
Én erre a gépre nem biztos, hogy x 64et tennék
SZerintem egy 32 bittel sokkal jobb lenne az egész géped főleg ha nem nagyon tervezed bővíteni memória terén
A videóhoz meg emlékeim szerint a windows update is lehozza a drivert
Valamint így hirtelenjében ezt találtam hozzá
[link] -
Dusee
őstag
hello!
érdeklődnék, h meglehet-e oldani vhogy, h ha rávan dugva a tv dsub kábellel a gépre ne terjessze ki alapbol az asztalt?
mert van a monitor dvi-on, és van egy fullhd lcdtv-m, azt dsub kábellel kötöttem a gépre, de ha nem huzom ki mielőtt bekapcsolom a gépet, akkor kiterjeszti az asztalt, el állítgatja az ikonjaim, és eléggé idegesítő, de az is, hogy ha filmet akarok nézni tv-n, akkor mindig ki-be kell dugjam a kábelt.
köszi előre is
-
ko9
addikt
Üdv!
Felraktam egy Asus F3L laptopra (Pentium Duo T2330, 1GB DDR2, Intel X3100 [ ehhez melyik driver jó]) egy Home Premium x64-est. Annyi a probléma, hogy 2.0-s a Aero teljesítménye az élményindexben. Hogyan lehetne lejebbtornázni a vizuális megjelenítését a Win7ben, hogy normálisan fussan? Mert most megy jól, csak úgy komplette lassúbbnak érzem...
Köszönöm a segítséget!
Üdv: Ex -
Killing
addikt
Sziasztok!
Nekem 2007-es Office van a gépemen, de a suliban még a 2003-sal dolgozunk, ezért feltettem azt is. A 2007-es a "C:\Program files (x86)\Microsoft Office" mappába van telepítve, a 2003-as pedig a "C:\Program files (x86)\Microsoft Office 2003" mappába. Mikor indítom valamelyiket mindig konfigurálnak, ami a 2003-asnál 2-3 másodperc, a 2007-es esetében pedig már több mint 1 perc. Olvastam valahol hogy ki lehet iktatni, de az XP-s volt. 64 bites Ultimatet használok, tudnátok segíteni? -
spyduck
nagyúr
Sziasztok!
Ismerősöm gépét megcsináltam, hozzáteszem informatikus de nem ért hozzá, "no comment" és ha meg akarom nyitni vagy törölni akarom egyes fájlokat akkor ezzel szivat:
Mi a rákot kell ezzel csinálni?
Már megpróbáltam mindent....... Alig van hely ezen a ........ gépen és egy csomó mappa ilyen.Előre is köszönöm

-
Zirowe
nagyúr
Sziasztok, vettem tegnap édesanyámnak egy asrock ion 330 típusú nettop-ot, ráraktam egy 32bites win 7 profot.
Rákötöttem hdmi-vel ldc tv-re, vga kábellel pedig lcd monitorra (hogy lehessen vele dolgozni és mozizni), jack kábellel a monitor hangszóróira, optikai kábellel pedig az 5.1-re.Két problémába ütköztem: az egyik, hogy szeretném ha mind a két képernyőn a teljes asztal méretarányosan megjelenjen (vagy az van, hogy klónozza a képernyőt és akkor mind a két képernyőn 1366*768 felbontásban van az asztal [a tv full hd, a monitor pedig 1440*900 natív felbontással rendelkezik], vagy kiterjesztem a monitort, de akkor az asztal elemei csak az egyik monitoron látszódnak) a kijelző natív felbontásában, ez megoldható vhogy?
Extendbe van beállítva, a monitor az elsődleges, kiraktam a tvre az mpc és a total commander ikonját, de ha megnyitom akkor ugyebár az elsődlegesen jelenik meg, nem pedig ott ahol megnyitottam.
És ez nem jó, ezt kéne áthidalnom valahogy..
Tehát, ha csak tv-zni akarok, akkor csak a tv legyen bekapcsolva és az általam indított program csak ott jelenjen meg, illetve ha dolgozni akarok, akkor csak a monitort használjam, külön kapcsolgatások nélkül.Illetve egyszerre két hangforrást szeretnék használni, tehát egyszerre menjen a digitális spdif és az analóg (ez is a kapcsolgatások elkerülése végett lenne hasznos, mivel a monitorban van beépített hangszóró ami jack-el van összekötve a géppel, így az ember ha azt használja, akkor az szólna, míg film nézés közben spdif-el az 5.1).
Előre is köszi.
-
Laccoss
addikt
válasz
Steelmanus
üzenetére
Azt azért vágod, hogy licensz szempontjából lényegtelen hogy milyen nyelvű az oprendszer. És a hirdetésben a licensz van megjelölve hogy Redmond-ból valóak, a lemezek meg gondolom házi gyártmányok.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
Steelmanus
üzenetére
Hát nem tudom, egyik képet sem a csávó csinálta, szóval...
-
Steelmanus
addikt
válasz
nagynorbi
üzenetére
Sziasztok!
Megnezted a kepeket is? Mikoze a Nero-hoz a Redmont-i cegeknek? Es mar az is gyanus hogy masolt DVD, ma mar minden LightScribe-os DVD iroval lehet "eredeti" feluletet gravirozni es a kepen lathato hogy telepiteskor eleve magyar regioval telepul, pont Redmont-ban fognak foglalkozni az Ultimate magyar verziojaval. Meghogy munkapeldany.
Szerintem meg egyszeru kaloz. -
Üdvözlet mindenkinek!
A véleményetekre lennék kíváncsi ezzel a hirdetéssel kapcsolatban. Beszéltem telefonon az úriemberrel, és azt mondta, hogy "dolgozói verzió", és hogy rokona él Redmondban, és onnan származnak a licenszek. Másolt lemezen adná, és adna hozzá kulcsot.
Az aggaszt, hogy hogyan lesz ez nekem jogtiszta, valamint, hogy ez nem csak egy kínai 10$-os kalózpéldány-e, amit majd egy kis idő múlva letilt nekem a Microsoft.Üdv.:
-
samgar
őstag
Van valakinek arról tippje, hogy a windows 7 usb/dvd download tool, miért írja ki egy iso fájlra, hogy az nem egy iso fájl?
-
Lala6
addikt
Sziasztok!
Nektek működik 7 alatt az időjárás widget? Nekem tegnap óta nem megy valamiért, azt írja, hogy előre jelzett adatokat jelenít csak meg, a beállítások opció is eltűnt.
szerk.: Megoldódott.
-
pimmi
senior tag
Három gond lenne a heteskével.
1. Ha be van kapcsolva a clear type akkor az asztalon levő ikonok fehérszövege, nem fehér hanem szines árnyalatu, ugyanez az árnyalat látszik a böngészőben is ahol fehér betü van fekete alapon , az xp nl ez nem volt,ha kikapcsolom a cleart akkor ok, de akkor nehezen olvashatók a betűk.
Minden driver, és program ok, más hiba lesz.2.Ujrainditás után, nem mindig de néha nem jön vissza a normál felbontás hanem kissebbre teszi mintha elfelejtené a monitort, asus 22"tft.
Ha kézzel beállitom ok, de sok felbontást ajánl fel ijenkor, többet mint a moncsi tud.3.Feltettem egy win7 codecet, de ha a mediaplajerrel vagy a nero show timel avit játszok le akkor a feliratot nem engedi kezelni, beilleszti ugyan de a filmhez illesztés panel nem választható,tehát ha csuszik nem korrigálható, ez is siméán ment az xp -nél.

-
Forza_JUVE
aktív tag
Sziasztok!
Nem tudom hogy jó helyen járok, de bizom benne hogy tud vki segiteni!
A köv. problémába ütköztem:
Raid0-ba kötöttem 2 db 320-as vinyot, majd felraktam a windows 7-et. Ekkor ugyebár volt 1 db közel 600 GB-s partició, amit egy partition manager (talán Paragon vagy vmi ilyesmi volt a neve) particionálni akartam 2 felé, kb. 30 GB-t hagyva a C particiónak.
Ekkor természetesen ujraindult a rendszer, ám bootolás után a particionálás végrehajtása helyett ezt irja ki:
"insert startup disk in floppy drive and press F2 to run setup"
Há miről beszél ez, nincs is floppy csatlakozó már az alaplapomon!!
Pedig vmi új progi volt, úgy tudom ... 64 bites ráadásul. (a win7 is az)
És nem tudok sehogy továbbmenni, semmilyen bill-re nem reagál, hiába resetelek, ugyanitt megáll a dolog, windowst se tudom se csökkentett módban inditani sem sehogy!!
Most már az sem érdekelne ha nem particionálná, csak vhogy indulna el a rendszer!
Valaki esetleg vmi ötlet hogy mit tehetnék ??Köszi előre is!!
-
norbiphu
őstag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
inkább random, most pl csak opera futott előtérben, háttérben wmp meg foxit reader. megpróbálom a safe módot.

Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Sandisk Extreme Portable V2 külső SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX5000 6GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Persze ez mindig igy van a gariztatásoknál.