Hirdetés
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Samsung LCD és LED TV-k
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- VR topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Aktív témák
-
holinorby
tag
Sziasztok!
El kéne egy kis segítség Win7 64-bit (Home Prof) ügyben, manapság vásárolt toshiba gépemmel szeretném kihasználni a wlan adta lehetőségeket,
na most az elején élből csatlakoztam, neteztem vagy 2 napig vele
mostanában, bár látja a hálózatot az istenért sem hajlandó felcsatlakozni, mindig hibaüzenet jön elő
A laptopon N-es wlan van, a routerem pedig egy Netgear wgr 614 v6-os ez pedig csag b/g-s...A router gyanítom, hogy jó, másik laptop gond nélkül megy vele( xp) eközben az enyémet nem engedi fel, beállítások is vszínű, hogy jók
Tudnátok ebben egy kis segítséget nyújtani?
Köszönöm
-
bluobluo
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Természetesen C partíción van az xp sp3, a D-n van a win7
-
hoffman_
nagyúr
Üdv!
Elég láma, ám annál fontosabb kérdés
A Win 7 úgy működik, hogy én simán le tudom tölteni bárhonnan, díjmentesen. DE az, hogy ez eredeti-e és hogy melyik verzió lesz, az csak a telepítés után bevitt serial-tól függ, ugye? 
-
GIJoe
addikt
Üdv! 1 Gyors kérdés: Telepítve van Windos7em, és csak kellene egy XP, lehetséges "mögé" telepítenem egy XPt másik (D
particióra, vagy szétzúzza a drága a boot sorrendem?
Előre is köszönöm a választ!
-
jeni
félisten
Szia
Fiber 15-ről Fiber 60-ra váltottunk 5 napja. Az én gépemen (i7 920,6Giga ram,Gigabyte X58 lap)megvan a 80NBb/s letöltés és 5.71 Mb/s feltöltési sebesség.
Viszont a másik szobában a kb 10 méteres Patch5 kábellel csatlakoztatva egy P4 2,8 Ghz 2x512DDR rammal egy Asus P4P800-VM lappal használva amin 1 Gigás alaplapi integrált hálózati csati van rajta és csak 20Mb/s sebesség van letöltés és a feltöltés meg 4,71Mb/s. Kipróbáltam egy TP-Link Gigabites PCI hálókártyával és azzal is ugyanannyi! Hol és miért vész el a közel 60Mb/s sebesség a letöltésnél,és viszont a feltöltés majd nem ugyanannyi.
Mi az oka a dolognak,az aránytalan különbségnek a két gép között?Mindkét gép Win7-l telepítve.
Tudom,hogy ez nem a hálózatok topikja de hátha van valakinek erre valamilyen ötlete

-
wiesmann
csendes tag
válasz
virkir
üzenetére
Beállítottam a boot sorrendet... és semmi.....
Sőt addig mentem, hogy a CD-ROM-on kívül mindent letiltottam. És akkor inkább nem történt semmi. Úgy hogy feladom. Holnap irány a szervíz. Meglátom mit tudok kiharcolni.
Vagy 2 hét múlva megyek haza. Addig meg el leszek valahogy... Azért köszönöm a gyors hozzászólást!!! -
Zolás
addikt
válasz
Morden24
üzenetére
Ujra felrakta magát a Winupdate-el szóval driverhibát kizárnám.
Viszont bármilyen 3d-s alkalmazást megnyitok(warcraft3-counter strike source-battlefield bad company2-dawn of war lost souls) mintha lefagyna az egér. Ugrál össze vissza. Ha nagyon lassan mozgatom akkor nem is mozdul a képernyőn
Van itt valami csak nem jövök rá mi a fene az
Van tipped? -
hege01
tag
Sziasztok,
Win 7 64bites op rendszert használok és parancssorban valahogy le lehet állítani az IIS service-t.
Egyszer már megtaláltam a neten, de most nem találom sehol, pedig nagyon kéne.
Wamp servert szeretném használni, de az IIS csücsül a 80-as porton és valahogy ki kéne lőni.Ha valakinek van ötlete kérem segítsen.
Köszi
Üdv. -
Morden24
nagyúr
drivert felraktam leállit régi egér ki uj be és rögtön az eslő hibával kezdtünk
Az intellipoint telepítés közben kell megadni az egér típusát, és akkor szépen össze is házasítja magát vele. Bedugott egérrel kell csinálni

Bár valszeg ez tökmindegy.Az MS egere hibát nem fog csinálni, az tuti. Ellenben az intellipoint a múltban volt hibás, de azért nem BSOD kategóriában. Én azt mondom, hogy szedd le drivert, dugd be az egeret, és nézd meg, hogy úgy van-e gáz, de erősen kétlem (és nem azért, mert tőlem vetted
).
Chrome nincs a gépemen, ergo erről nem tudok nyilatkozni. -
virkir
veterán
válasz
wiesmann
üzenetére
Na akkor lépésről lépésre próbáljuk.
Az megvan, hogy az xp ki van írva lemezre.
Gépet újraindítod és belépsz a biosba és keresel egy olyan opciót, hogy bootsorrend, ott beállítod a CD-ről bootolást elsőnek. Kilépsz de mented a bios beállításait.
Restart és ekkor már be kell jönnie a telepítés lehetőségének. -
wiesmann
csendes tag
válasz
Morden24
üzenetére
Jelenleg külföldön tartózkodom. A gép itt lett szervizelve, a gyári OS otthon pihen a fiókban.

Nem tudom mit javítottak, és miért a 7 került rá. Sajna még nem vagyok otthon az itteni anyanyelvben, de mivel neten tartom a kapcsolatot a családommal, a leggyorsabb, legolcsóbb és legegyszerűbb megoldást kértem a szerviztől. Hogy mi eszi a procit nem tudom, talán az hogy ez egy 6 éves gép és akkor még nem létezett a Win7. Intel Celeron 2.8 GHz 639MB. Talán kevés... Telepíteni lemezről nem enged... -
Zolás
addikt
válasz
Morden24
üzenetére
Persze. Direkt be se dugtam addig régi usb-s egérrel leszedtem a legfrisseb 64bites drivert felraktam leállit régi egér ki uj be és rögtön az eslő hibával kezdtünk. Rá fél órára a második. Most el kellett mennem addig toltam neki memtestet de semmi hiba(placébó hibakeresés)
Nem tudok másra gondolni egyenlőre.
Ja és a második után a Chrome összeesett és nem tudta helyreállitani magát a régi beállításokkal. lehet hogy a Chrome veszett össze az oprendszerrel csak meglepödtem hogy "hátha az egér"
Mondjuk össze is sz@rom magam ha a Microsoft egere a Microsoft szoftverén hibát csinál
-
Evilangel
tag
Sziasztok!
A gépemre vga és hdmi-n tévé van kötve. XP alatt úgy működött, hogy ha csak a vga volt az asztal, akkor a hangfalra ment a hang, ha be volt állítva a másik kijelző is (akár klón, akár kiterjesztett), akkor viszont a hdmi-n ment a hang.
Most win7-ben mindig az alapértelmezett lejátszóeszközre megy a hang (tehát ha épp a tv az, akkor úgy is oda menne a hang, hogy kép nincs is rá beállítva). Ezt ugyan nem nagy macera átállítani, de azért mégis...
Tud valaki javasolni valamit ezzel kapcsolatban, hogy egyszerűbb legyen az élet?
Köszi -
Morden24
nagyúr
válasz
wiesmann
üzenetére
MSN-t max. azért nem tudsz telepíteni, mert valami ezer éves verziót akarsz. Itt az aktuális.
A driver lemezt felesleges forgatnod, frissítsd a drivereket a Windows Update-en keresztül, vagy közvetlenül a gyártó honlapjáról a legfrissebbel.
ISO formátummal meg nem fogsz sokat érni. Nyilván ha XP-d volt eredetileg, akkor van egy gyári telepítőlemezed, amiről bootolva telepíthetsz.
Daemonnal meg egyéb módon elfelejtheted.Ehelyütt hozzáteszem, miért került Win7 a gépre? Gondolom nem legális. Ha ezt a szervizben csinálták, akkor én visszavinném, és megmondanám nekik, hogy a géphez adott eredeti OS-t rakják fel, mégpedig ingyen, bérmentve és nagyon gyorsan, mielőtt még jól be is mártod őket.
-
Morden24
nagyúr
Nem tudom mennyit sikerült keresned, de az egyik a hálózati meghajtókkal kapcsolatos, a másik meg a WIndows Filesystem Filter Manager. Este majd ha hazaérek, még megpróbálok nyálazni, mert leginkább Vistás dolgokat találtam így hirtelen.
Egérdriver a legújabb IntelliPoint szoftver?
-
-
wiesmann
csendes tag
Sziasztok! Remélem, a jó fórumba írok!
Következő a gondom! Egy 2004es kiadású HP Pavilion zv5000us-t nyúzok. Nemrég behalt a gép. Javítás után a kérésem nélkül Win7 került rá az XP helyett, ami nem a legjobb választás, miután ez 100%ig terheli a procit, és az egész rendszert. Szeretném downgrade-elni de sehogy sem megy. Eleve olyan egyszerű programokat sem tudok telepíteni, mint MSN, vagy hasonlók! Mindenféle kompatibilitási hibaüzenetet kapok. Drivert frissíteni sem enged, mert a gyári Driver lemez nem kompatibilis a Win7-tel. Van egy szűz Win XP-m ISO fileban, de nem tudom futtatni. Illetve Próbálkoztam Daemon Tools-szal megnyitni. Ezzel elindul, de a Setup.exe után azt a hibát kapom hogy a telepíteni kívánt szoftver régebbi verzió, mint a meglévő (win7) így nem engedi a telepítést!
Mit tegyek??? Nem vagyok egy komputer guru... Kifogytam az 5letekből!
Minden 5letet szívesen fogadok!
wiesmann -
Zolás
addikt
Üdv urak. Megkergült a gépem. Ma már kéktszer dobott kékhalált.
Az egyikre NETIO.SYS a másodikra FLTMGR.SYS hibát dobott. Az uj hardver egy Microsoft Explorer Mouse netről lehuzva a legfrissebb driverrel.
Mi okozza a hibákat? Rossz a driver? -
leroyclub
senior tag
Van 2 laptopom. Mind2 Win7-el. Az egyikben nincs DVD meghajto a másikban van. Szeretnék egy játékot ami DVD-n van feltelepiteni arra, amelyikben nincs DVD. Hogy tudom megoldani. Probáltam már wifin összekötni, de sehogysem akarodzott... Tudnátok segiteni???
-
samfishR
senior tag
válasz
samfishR
üzenetére
na ott volt az a helyén, felszabadult kemény 800 MB. még mindig keressük az eltűnt 26GB-ot. Szerintem fölösleges ilyen mappákban nézelődni, mert a temp mappa tartalma is benne volt az összes (látható) foglalt lemezterületben, szóval még mindig ugyan ott vagyunk. Lehet, hogy ez vmi vírus lesz..
-
Laccoss
addikt
válasz
Roley_05
üzenetére
A kérdésben ott a megoldás is. Hiányzó BOOTMGR, vagyis a másik régi win7es partíciódon volt a boot szektor amit betöltéskor használt, és mivel azt leformáztad, így most ő ott keresi. Gondolom a régi telepítéskori 100mbos partíciót törölted (mondjuk mivel a másik partícióra tette, így gondolom nem volt 100mbos partició), ha volt ugye?
Megoldás: Win7 dvd berak - javítás - parancssor - beírod hogy
bootrec /FixMbr
bootrec /FixBoot
bootrec /RebuildBcd -
Roley_05
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem. A minap feltelepítettem HP Pavilion DM3-as laptopomra új windows 7 pro-t. Telepítéskor új partícióra tettem. Eddig nem is volt gond. A probléma akkor jött, amikor leformáztam az előző Win7 rendszer (win7 Home Premium) meghajtóját. Ezeket után nem tudja bootolni a merevlemezt, a következő hibaüzenetet írja ki: hiányzó BOOTMGR. A windows újratelepítésénél pedig elindul a telepítő, de a fájlok kibontásánál 0%-nál marad és nem telepít tovább.
Hogyan tudnám megoldani a problémát?
Esetleg tudok olyan fórumot ahol rákérdezhetnék, és tudnának is segíteni?Kösz,
Roley -
samfishR
senior tag
válasz
Morden24
üzenetére
Mindenhol ugyan ennyit ír, mivel már probléma is volt, hogy betelt a c és pl youtube videót sem lehetett nézni és már a Windows is küldte az üzenetet, hogy tele van a meghajtó. Ja igen, temp mappát pedig nem találtuk meg ott ahol kell lennie. (be volt kapcsolva, hogy mutassa a rejtett fájlokat)
(C:\Users\*név*\AppData\Local\Temp) nekem itt van, a kollégának, akinek kell a segítség, nem volt ott. -
samfishR
senior tag
Adott egy 60GB-os partíció, rajta a windows 7. Összes lefoglalt lemezterület (totalcommander szerint) ~30GB. Szabad lemezterület: 3GB. kérdés, hogy hova tűnt a maradék ~27GB hely? Rendszer visszaállítás kikapcsolva, hibernálás kinyomva, lapozófájl 4GB, ez utóbbi beleszámolva a foglalt lemezterületbe. Lemezkarbantartó futtatva volt, lomtár üres. NOD32 nem talált semmit, Ad-Aware szintén. Valami tipp? Előre is kösz!
Üdv
-
Morden24
nagyúr
válasz
pincehely
üzenetére
Hááát... és előtte lelkiismeretesen kitakarítottál?

Én anno váltottam P35-ről P45-re, azzal sem volt gond.
Aztán meg P45-ről 790FX-re.Amúgy nyilván becsúszhat valami szopás is, de én úgy vettem észre, hogy az általános tapasztalat ilyen téren már a Vistával is igen jó volt, és a Win7-nél sem lett rosszabb.
-
wayneso
csendes tag
Sziasztok , ha alaplapot és processzort cserélek a meglévő konfigban akkor újra kell telepítenem az op rendszert?Win 7 x 86 van fent.Előre is köszi a választ.
-
-
-
pincehely
addikt
Segítséget szeretnék kérni.
Adott egy 6 hónapos windows 7 Ultimate operációs rendszer.
Ezt szeretném frissítési opcióval újratelepíteni. - A média: windows 7 Professional.Van rá lehetőség, hogy a professional felfrissítse az Ultimate-et, úgy hogy közben minden fileom, beállításom, mentésem megmaradjon?
Elsősorban a skinezett ikonokra, rainmeteres cuccokra gondolok. -
bobsys
veterán
Windows 7 Family pack ujra elerheto lesz oktober elejetol az USAban
Az elso eves evfordulon (oktober 22.) pedig Canadaban, Angliaban, Nemetorszagban, Franciaorszagban es Ausztriaban is, mas orszagokban meg nem biztos
Az USAban 149 USD lesz egy 3 licenset tartalmazo pack, fontos, hogy ezek a licensek upgrade licensek lesznek
Termeszetesen ez is limitalt eladassal fog menni, a multkoei szeria kb. 6 het alatt elfogyott -
válasz
bluobluo
üzenetére
Még semmit, sajnos keresem az utódot.... Ö, hát a MSE 2-vel szemezgetek, de majd csak akkor, ha nem béta lesz.... (mevárom az RTM változtot).
Már szedtem le avira ingyenes változatot, meg olvasgatok teszteket, de még semmit nem döntöttem az ügyben hogy melyik legyen... Mondjuk AVG nálam kizárt dolog, nem szimpatikus.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Fire/SOUL/CD:Semmi baj, nem kell elnézést kérni.
.

-
AXisBOLD
addikt
sziasztok.
telepítés során készült windows.old mappákat sehogy sem tudok törölni. elég tetemes méretű(14GB) így zavaró.
törlésnél kéri a rendszergazdai engedélyt, de ez után kiírja hogy a törlés nem lehetséges mert a mappákat más is használja. írásvédettséget se engedi levenni róla.
hogy bírjam felejtésre a hdd-t/win7-et?

-
válasz
bluobluo
üzenetére
Hali!
A korábban linkelt képeden az látszik, hogy D-n van valamilyen rendszer, ott lenne a W7?
Használsz még valami OS-t, vagy csak a D-n volt régebben a W7?
Mi van a C-vel, ott most mi van?
Meg van osztva hálózaton az a mappa, van otthoni csoport?
(Mert a kép szerint, nem tudsz menteni egy képet az asztalra)Fire.
-
bluobluo
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Szerintem te is elnézted a topikot, nézegess valahol itt: [link]
Valami értelmes válasz azért jó lenne már!
......arra várok -
válasz
bluobluo
üzenetére
Hali!
Óvszert...
Elnézést Sub-Zero-tól... 
Ha a vírusvédelem/víruskergető stb érdekel, akkor ebben a topic-ban is érdeklődhetsz.

A legtöbbb védelmi progi manapság már támogatja a W7-et (x86/x64 egyaránt, de a konfigod teljesítménye, netezési szokásaid és egyéb igények miatt más és más védelem lehet a megfelelő.Fire.
-
pzstm
titán
passzolom....USD-s árakat már tudjuk/tudom, hisz már Júniusban elrajtolt, viszont ezeket az árakat nem mertem szimplán napi MNB árfolyamon felszorozni, mert engem itt utána meglincselnének

(Amúgy próbálom kideríteni, hogy mennyi lesz és ha mindez megosztható a nagy publikummal, akkor azt a blogomban meg is teszem, frissítve ezt a bejegyzést
) -
cigam
titán
Januári hír:
Az otthoni felhasználóknak szánt Home and Student verzió, amely a Wordöt, az Excelt, a PowerPointot és a OneNote-ot tartalmazza, 149 dollárba kerül majd dobozos változatban és három számítógépre is feltelepíthető egy háztartásban. Ha valaki nem dobozos terméket vásárol, csak egy termékkulcsot (product key card), akkor 119 dollárt kell fizetnie.Érdekes, mert a 2007 OEM 20k a box 25k
Ha 1:1-be váltják az USD:€-t, akkor lesz ~43k ami soknak tűnik. H közvetlenül a $-t váltom át, még mindég 33k-nál tartunk.Ha már januárban publikus volt az US verzió árazása, miért "hadi titok" a HU verzió árazása?
-
pzstm
titán
válasz
Psychonaut
üzenetére
sajnos semmilyen árral nincs információm jelenleg....

-
-
Rebirth II.
tag
válasz
Rebirth II.
üzenetére
Megoldva.
Le kellet tiltani teljesen a floppy meghajtót biosba
-
válasz
bluobluo
üzenetére
Szerintem igen, mert nekem pl a képek mappából dobálta ezeket az üzeneteket, és nodom volt fent. Antivírus... De ha szerinted nem az, hát nem az...
Ja nekem vagy 7 hónapba telt, mire rájöttem, hogy a nod a ludas...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Azért próbáld meg a nodot törölni, és utána próbálj menteni az asztalra... -
Rebirth II.
tag
Nekem még mindig fenn áll az a probléma, hogy nem tudom egyszerűen felrakni a win7-et mert telepítés elején beadja azt a kékes hátteret és ennyi. Van kurzor de nem tudok semmit se csinálni, mert a menü nem jön be. Ugyan azzal a lemezzel is próbáltam mint régen, de azzal sem jó ill. újabb 2010.08.24 ig integráltal sem. Már kénytelen voltam felrakni az Ubuntut (most is arról írok) mert olyan szinten meghalt a Win7
(Alaplap Gigabyte GA-MA790X-DS4 (F9 es Bios-al)
-
pzstm
titán
előre is sorry a kicsit offért, de valamilyen szinten Windows7-ről is van szó

-
polar
tag
Sziasztok!
Lehet hogy nem a legmegfelelőbb helyre írok, de egy próbát megér

Egy ismerősöm irodájában ki van nevezve egy számítógép szervernek(windows 7 fut rajta és a többi gépen is, ami max 3-4 db), és ezt szeretnénk elérni windows hálózaton keresztül. A hálózatot sikerült is kiépíteni, a gépek látják egymást. Ez egyetlen probléma, hogy nagyon lassú az elérés. van egy megosztott könyvtár, ahova szeretnének másolni, törölni, illetve esetleg onnan fájlokat megnyitni, de borzalmasan lassú. A másolás kb 0.8 - 1mb/sec-cel megy. Egy egyszerű xls megnyitása is kb 4-5 mp-et vesz igénybe.
Van esetleg valami ötletetek, hogy egyáltalán mit kellene megnézni a beállításoknál, esetleg módosítani, hogy ezt orvosoljuk?Köszönöm előre is.
-
Laccoss
addikt
válasz
Rebirth II.
üzenetére
A BIOSban minden floppyra való hivatkozást tilts le, tehát állítsd disabled-re. És utána próbálkozz. Hiába nincs lemezmeghajtó a gépben, a win7 telepítés előtt pörgeti azt is, és van hogy 10-15percen (volt rá példa hogy fél óra) keresztül semmit nem csinál a gép.
-
bluobluo
aktív tag
Üdv!
Valaki segítsen már a win 7-en hogyan kell ezt kiiktatni:
[link]
Akárhányszor képet mentenék le, mindig bejön, és nemengedi leszedni amit szeretnék.
Köszönöm! -
leroyclub
senior tag
Van egy Acer laptopom. Az akkuja kb 5-6 orát bir, ezért gyakran használom töltö nélkül. Naponta 5-6szor kapcsolom be fél vagy 1 orára. Gyakran a bekapcsolások között 2-3 ora is eltelik. Mi az akukímélöbb, ha ilyenkor kikapcsolom, vagy aló állapotba rakom? Az alvóállapotot nagyon szeretem mert nem kell várni...
-
@matthew@
őstag
Sziasztok!
na ma megérkezett a win 7em amit rendeltem a tisztaszoftver.hu-n keresztül, kb 3,5 hét alatt ez ám a gyorsaság
, na de legalább 3 e+ postaköltségért van win7em 
Am többen írták h a 64bit-es verziót másolt dvd-n kapják de én normál dvd-t kaptam, tehát nem másoltat.
Bár amíg fel lesz telepítve még 1 hét mert még kell vmi az új gépemhez, addig is nagyi laptopján nézegetem a win7 et![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Rebirth II.
tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Ezeket próbáltam, de nem jó. Az egyik telepítő amúgy teljesen módosítatlan a másik is csak olyan mértékben hogy 8.24 ig integrálva vannak benne a frissítések
-
válasz
Rebirth II.
üzenetére
Hali!
BIOS-ban a SATA üzemmódot AHCI-re állítani. Vannak egyes HDD típusok, amikre IDE módban nem lehet felpakolni a Vista-t vagy a W7-et. Tipikus kombó némely Gigabyte deszka + Hitachi NCQ-s HDD...

Fire.
UI: ha meg most AHCI-n van, akkor IDE-re állítani és még ami fontos, hogy ne legyen húzva semmi!!! Telepítés alatt semmiképp sem. Utólag kísérletezhetsz vele ha úgy érzed, de ha elkezd fagyogatni, vagy dobálja a BSOD-ket, akkor ott már tudod, hogy mitől van...
Ha meg sehogy sem oké, akkor próbálkozz eredeti/módosítatlan telepítő lemezzel... -
Rebirth II.
tag
Miért van az hogy berakom a Win7 boot dvd-t és el is indul zsírul, csak miután betöltött teljesen megkapom a kék hátteret + kurzort és ennyi. Nem megy tovább. (Nem eredeti de régebben jó volt és 2 fajta verzióval is próbálkoztam)
-
ready01
csendes tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Sub-Zero és Fire/SOUL/CD
Nagyon köszi a segítséget! Megoldódott!
-
RootRulez
félisten
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Letöröltem simán és feltettem az újat.
Majd ki lesz próbálva. 
-
-
RootRulez
félisten
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Ashampoo Burning Studiora be is nevezek! THX!
-
Alex123
senior tag
válasz
Psychonaut
üzenetére
Rendben, köszi!
-
Hali!
Bár nem konkrétan W7, de talán érdekelhet pár emberkét:
Ma elérhető promóciós programok, ingyen 1 éves liszenszekIOBit Systemcare Pro
Ashampoo Burning Studio 2010 Advanced
AVG Antivirus 9.0Fire.
-
pavMat
csendes tag
Sziasztok!
Egy olyan idegesítő problémám van amivel eddig senki se találkozott és bízok benne, hogy itt valaki majd tud segíteni! A probléma a következő: Windows 7 fut a gépemen és az internet jól működik, csak ha filmet nézek és töltök közben ( a letöltés és a feltöltés korlátozva van, mivel wifirouteren még 2 gép kapja a netet) ledob a net, de úgy hogy csak újraindítással tudok újra csatlakozni. Ha filmnézés közben csak a feltöltés megy, akkor sem dob le, ha netezek és úgy töltök nem dob le, ha játszok valamivel és úgy töltök akkor se dob le és ha csak a letöltés megy akkor se. Nem tudom mi lehet a gond:S Kipróbáltam már egy-két lejátszó programot, de mindegyiknél ledob.A router szerintem nincs túlterhelve. 5Mbit/sec-es netem van, a letöltés 300KB/sec-ra, a feltöltés 30KB/sec-re van lekorlátozva.
Ha valaki tud erről valamit, vagy tudna segíteni, megköszönném

Köszi szépen előre is a válaszokat! -
pschio
őstag
válasz
redhunter
üzenetére
Nekem sikerült szereznem vagy 10db-ot. Megtetszett egy siemens közülük azt beraktam. Ment vele egy darabig majd megadta magát. Jött a következő. Majd a következő és így tovább. Most egy zyxel van. Azzal nincs baja. Nálam az ADSL modem fogyóeszköz. Tök random mikor megy tönkre és miért. Azt hozzá kell tennem, hogy az elosztódoboz egy rakas szar volt megtört vezetékekkel. Szerintem az is közrejátszott a tönkremenetelükben. Mikor azt is kicseréltem abbamaradt a dolog. Nem ártana megnézned a kis fehér dobozodat és a kábelezésedet.
Aktív témák
Hirdetés
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian Li LANCOOL 216 ARGB 850W
- DDR3 so-dimm 8GB notebook RAM modulok - több db
- Apple iPhone 13 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A Win 7 úgy működik, hogy én simán le tudom tölteni bárhonnan, díjmentesen. DE az, hogy ez eredeti-e és hogy melyik verzió lesz, az csak a telepítés után bevitt serial-tól függ, ugye? 

Van tipped?
).
)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
.