Hirdetés
Aktív témák
-
cigam
titán
Pontosabb választ lehetne adni, ha megírnád a konfigodat. (HP dv5, vagy Gigabyte P35?)
Tervezel-e a következő években gépbővítést (pl. RAM bővítés)Ha a géped minden porcikája támogatja a 64bites rendszert (driverek!), és a gépedben van/lesz legalább 4GB RAM, akkor a 64bitest érdemes megvenni.
-
Hi!
PIII 1 GHZ és 512 MB RAM-ra a win 7-et vagy oda csak windows xp-t ajánlott telepíteni?
-
hegti
aktív tag
Sziasztok!
A laptopomon előre telepitett, OEM-es Windows Vista Home Premium 32-bites oprendszer van. Szeretném lecserélni a a 7sre, de nem tudom melyiket vegyem? Melyiket érdemes?MICROSOFT Windows 7 Home Premium HUN VUP dobozos operációs rendszer szoftver 34.860,- Ft
MICROSOFT Windows 7 Home Premium 64-bit HUN 1pack operációs rendszer szoftver 33.640,- Ft -
polonic
félisten
Nem windowsos kérdés. Amiatt írok ide, mert ez elég pörgős topik, és itt is említés lett róla téve, hogy megjelenik az office 2010 nálunk. Azt szeretném kérdezni tőletek, hogy aki megveszi magának, az meg tudná nekem is venni a otthoni és diák verziót? Ugye most féláron adják a westendben lévő MM-ben.
Nem a fővárosban lakom, emiatt kérdezem tőletek. -
cigam
titán
Ha rákeresel olyan oldalakon ahol a win telepítőjét is találtad, kapsz 1-2 találatot, ahonnan le lehet tölteni a recovery image-t.
+ egy kis olvasnivaló -
Hali!
Windows7-USB-DVD-tool.exe
Letöltöd, elindítod, betallózod az ISO-t, aztán megvárod még végez.drr
Ha lekaptad a recovery partíciót, akkor már nincs mit tenni. Pakold fel újra, aztán vagy elfogadja a kulcsot vagy nem (a gép alján lévő kulcsra gondolok).
Egyébként van rá esély hogy elfogadja, de természetesen olyan változat legyen, amivel telepítve is volt.
Fire.
-
Edween
őstag
ide lépj át, itt segítenek, szvsz a nod felejtős, eléggé középszerű cucc.
-
cigam
titán
Miért nem elég csak uninstalálni a számodra szükségtelen progikat?
Pl. CloneZilla-val készíts egy másolatot a recovery partícióról. Esetleg nézd át a telepített programok között, nincs-e olyan ami létrehozza a telepítő CD/DVD-ket?
Ezt az USB-ről induló dolgot nemnagyon értem.
-
bigga
aktív tag
Hello!
Nekem olyan gondom lenne, hogy a NOD32 nem képes törölni a talált férgeket (3at talál), leáll ismeretlen hibával, pedig rendszergazdaként vagyok bejelentkezve, ugyanígy van az AVAST is. Szóval arra gondoltam, hogy bizonyos hozzáférések nincsenek beállítva, de vajon mik? -
guri
tag
Sziasztok !!!
Kellene egy kis segítség !!
Nemrég vettem egy Samsung N210-es Netbookot,előtelepítve van rá a Windows 7 starter edition ,meg nagyon sok fölösleges program,amik nagyon lelassítják a gép működését,folyamatosan tölt,nem nagyon reagál semmire,csiga lassú.
A lényeg az lenne hogy elöször is le szeretném menteni a merevlemez tatalmát ,hogy vissza tudjam állítani a gyári állapotban,ha egyszer szügség lenne rá,csak nem tudom hogy fogjak neki.
Van hozzá egy 120 gb usb-s merevlemezem,erre szeretném lementeni.
Ha sikerül a mentés akkor törölni szeretném az összes particiót,és újra particionálnám,meg újra raknám a windows 7-et.
Az usb-s vinyóra hogy kell felrakni az oprendszert hogy bebootoljon rola ????
Előre is köszönöm a segítséget. -
robekri
addikt
sziasztok
win7 ultimate telepítés után nem fér hozzá a "D" particióhoz. Már néztem kezelésben a menüket, de semmi különöset nem találtam.
Ötlet?
Üdv.: Robe
-
Cholard
tag
válasz
Laccoss
üzenetére
Ezen én is fennakadtam, egy infos tanfolyam keretein belül lehetett beregisztrálni, azon keresztül kapott a sulink. Ilyenkkor mindenki ugyanazt a kódot kapja... Ezt ki is próbáltam, mint írtam, de szeretném felrakni a rendszert újra, mert voltak bugok... csak nem akarok újra pár ezret fizetni, de főként várni rá, míg megjön.
-
Cholard
tag
Üdv mindenkinek!
Egy elég lámásnak látszó kérdéssel jöttem:
Tisztaszoftveres win7 Ultimate licenszem/kódom van, s most úgy gondoltam, hogy nem rendelek lemezt, több ok miatt (pl sufnilemez jött legutóbb a vista 64bittel), csaképp nem tudom milyen fajta win7-hez lehetne használni, honnan töltsem le?
Találtam a neten 64bites magyar Msdn változatot, de az aktiválás során azt írja, hogy ehhez a változathoz nem használható.
Van külön tisztaszoftveres win7? Egy korábbi, sztem "magyarosított" win7 volt fenn (azzal fagyott az Opera folyton) Home premiumnak volt telepítve, majd a licenszes kóddal frissítettem ultimate-ra.
Szóval, ha jogtisztán aakrom használni, milyen ein7-et és honnan tölthetem le?
Előre is köszönöm a segítségeteket! -
válasz
Sub-ZeRo
üzenetére
Hát, félsiker. Lefuttattam MC-ben egy tv setup-ot, USA régióra állítva, és így megjelent. Rámentem, töltött-telepített ezt azt, majd mikor indulna, közli velem, hogy jelenleg nem elérhető, próbáljam később, vagy válasszak másikat..
Nálad egyébként fut is, tudsz nézni online TV-t? -
Lenry
félisten
válasz
Tappancs2001
üzenetére
deviantart.com
-
Tappancs2001
senior tag
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy honnan tudnék letölteni a Windows 7-hez használható merevlemez meghajtó ikonokat ico fájl formátumban. Üdv
-
Morden24
nagyúr
válasz
dabgergo
üzenetére
1. Alapvetően a legtöbb home gép nem rendelkezik több partícióval, júzer otthon meg főleg nem szokott vinyót szétválasztgatni
2. Rendezett és átátható, kényelmes. Megjegyzem, van lehetőséged "befűzni" oda más mappákat, amik fizikailag nem ott vannak, de a Library mutatja a tartalmukat.
3. A backupot (ahol tényleg kell) megoldják akár másik vinyóra, akár máshogy, ergo ilyen téren a biztonsági kockázat nem nagyobb.
4. Az OS csak abban az egy dologban lehet tutibiztos, hogy az a partíció létezik, amin ő van, hiszen elindult. Igen logikus, hogy a júzer file-jai is ide kerüljenek, hiszen ha az OS elindult, akkor a júzer tudja őket használni.
5. Mutass már egy OS-t, amelyik nem így működik.
-
válasz
dabgergo
üzenetére
Hali!
"Na én ezt tényleg nem értem: miért jó ha az partíció az alapértelmezett amin az op rendszer van?"
Ezt úgy kérded, mintha életed első OS-t használnád...Ha meg igen, akkor meg jó ha tudod, hogy mindegyik OS a telepítési partícióra hozza létre az alapértelmezett mappáit. Ez csak egy "kényelmi" szolgáltatás, mert bizonyos progik az alapértelmezett mappákban mentenének alapbeállításban, pl az Office a Dokumentumokba, a képnézegetők/szerkesztők a Képekbe stb. Ez azonban egyrészt módosítható, másrészt meg azért van a Mentés másként lehetőség...
Fire.
-
Hikvision
senior tag
Üdv Mesterek. Hogy lehet kikapcsolni véglegesen a fájl aláírás ellenőrzést, driver telepítésnél? Mert van egy régi Tuner kártyám amihez nincs sehol aláírt driver, ezért felrakja, csak nem hajlandó használni, csak ha boot elött F8-al kikapcsolom az aláírás ellenőrzést. Tehát az a kérdésem, h hogy lehet ezt véglegesen kikapcsolni? A Segítséget előre is köszönöm!
Win7 x64. -
Pityesz78
tag
Valaki meg tudná mondani, hogy hogyan jöhetnék rá arra, hogy mi ébreszti fel alvó állapotából a notémat állandóan!

Nagyon köszi minden segítséget!

-
dabgergo
őstag
Na én ezt tényleg nem értem: miért jó ha az partíció az alapértelmezett amin az op rendszer van? Akkor az asztal tartalma a képek, a videók, a dokumentumok is mind ott lesznek, akkor egyáltalán mi kerül a másik partícióra?
-
Tappancs2001
senior tag
Sziasztok! A számítógépemen lévő 3 meghajtó (C:/, D:/, E:/) ikonjainak csak kerete látszik, nem látszik a rendes ikon. Csak ennél a 3 ikonnál tapasztaltam ezt a problémát. Ezt a problémát hogy lehet orvosolni. Köszi előre is a segítséget.
-
Edween
őstag
válasz
TomPoe
üzenetére
Ez azért van, mert nem sorrendben vannak a vinyóid feldugdosva az alaplapra, amire telepítenél az a sorrendben valahol hátul van, nem a legelső, a bootmgrt viszont az elsőre teszi, két lehetőség van,
vagy, első lesz a sorban az vinyó amire telepítenél
vagy, a többit telepítésig lehúzod. -
Mtbsrác
senior tag
válasz
polonic
üzenetére
Nekem olyan gondom van hogy van egy WI-FI USB stickem (tiplink TL-WN422G),
és nem akar hálózatot találni! Azt írja hogy nincs csatlakozás!
Holott kb 1,5méterre van tőle a wifis router rátett külső 7dba-s antenna! (megy is)
Feltettem a legfrisebb drivert is, ill amit a windóz szedne le vmi atheros csodát de azzal se akar működni. Mind2nél ugyanezt írja ki. Ha lefuttatom a hibakeresést az meg azt írja hogy nemjó a driver.Driverek rendben vannak?
-----------------------------------------Hát ez egy jókérdés rá mivel az eszközkezelő elfogadja de a hibakereső meg hibásnak találja.
És azóta se tudom mi a baja. -
Recon666
Közösségépítő
válasz
Tappancs2001
üzenetére
Itt megtalálod a legújabb driver: [link]
-
drr
őstag
válasz
Tappancs2001
üzenetére
Ott 2007 májusi az utolsó driver és így csak Vistára van írva, de annak menni kell.
A Realtek külön nem készít drivert, hanem egyben van minden HD Audio Driver. Itt a legfrissebb: [link] -
polonic
félisten
válasz
Tappancs2001
üzenetére
Töltsd le a realtek oldaláról. Ott frissebb is van.
Sosem bíztam a chip oldaláról letöltött vackokban. -
-
Tappancs2001
senior tag
válasz
Recon666
üzenetére
Szia! Letöltöttem az általad javasolt oldalról a realtek audio drivert, de telepítés közben kiírta a Windows 7, hogy nincs digitálisan aláírva. Utána bezártam ezt az ablakot, majd a telepítés befejezését követően újraindítottam a számítógépet, aminek következtében elment a hang a gépről. Ilyenkor mit tudok csinálni? Üdv

-
cigam
titán
Hát legyalultad nem?
Én a "szerzet" kópiára gondoltam, mert ha piszkált, kitudja milyen mod-ok vannak rajta, ami akár azt is okozhatja, hogy nem fogadja el a számot. Az is lehet, hogy mennyiségi licence-hez tartozó "corporate" telepítőt szereztél, és azt nem lehet beregisztrálni OEM licence-el. Lehet az legyártotta volna a telepítő CD/DVD-ket. Nem ismerem a Compaq-ok lelkivilágát. De ez 2 verzió szokott lenni. Recovery partíció, vagy program ami legyártja a telepítő médiát. -
Morden24
nagyúr
válasz
GEPESZ66
üzenetére
1. Lehet használni, alapbeállítás bőven elég, bár a thumbnail-ek és jumplistek ürítése alapban baromság. Az "advanced" rész piszkálása meg nem ajánlott.
2. Tökéletesen ellátja a feladatát, max. a fizetős cuccok tudnak többet, azok meg hát... fizetősök, szóval nem lehet egy lapon említeni velük.
Egyébként meg NTFS-ről van szó, nem kell naponta defragolni. -
GEPESZ66
veterán
Sziasztok!
1.WIN7 alatt használjátok-e a Ccleaner-t?Ha igen, akkor elég -e az alapbeállítás?Nyugodtan lehet-e törölni azokat, amiket a program kijelöl.
2.A WIN7 beépített töredezettségmentesítőjét használjátok, vagy valami mást? -
Recon666
Közösségépítő
válasz
Tappancs2001
üzenetére
Parancsolj, igaz nem magyar, de szerintem magyart nem is fogsz találni: [link]
-
Tappancs2001
senior tag
Sziasztok! Magyar nyelvű realtek alc883 audio drivert keresek Win7 Pro 64 bit oprendszer alá: Ha valaki betenne egy linket, azt előre is köszönöm. Üdv
-
drr
őstag
Üdv mindenkinek!
Lenne egy "kis" problémám, talán ti tudtok segíteni. Az öcsém nemrég vásárolt egy akciós laptopot OEM Windows 7 Home Premiummal. Mivel nem volt a winyó particionálva, meg egyéb bajok is előjöttek megkért, hogy telepítsem újra. Kértem a cucchoz kapott CD-ket, de csak rázta a fejét, hogy ő nem kapott semmit. Végül a laptop legfontosabb drivereit és egyéb kiegészítő programjait megtaláltam az egyik könyvtárban, dehát windows telepítő CD nuku.
A laptop alján volt a termékkulcs a matricán, gondoltam akkor baj ne lehet. Szereztünk megfelelő telepítőt, fel is települt az szépen és utána aktiváltam is gond nélkül.
Pár nap után hív a tesóm, hogy felbukkan egy ablak induláskor, miszerint a termékkulcs nem megfelelő a windowshoz.
De! Home Premiumot raktam fel, a termékkulcsot pontosan írtam be és nem cserélt a laptopban ki semmit.
Mi lehet a gond? Megnéztük a Microsoft oldalán a windows eredetiségét, semmi gond. De akkor mért nem megfelelő neki a termékkulcs? -
dabgergo
őstag
Na bocsánat de vmit még mindig nem értek, most látom h az asztal tartalma is az alapértelmezetten van tárolva meg a dokumentumok is, akkor ennek mi értelme, hiszen nem pont az lenne a lényeg h ha vmi gond van az oppal akkor csak azt formatálom és a dokumentumok meg egyéb cuccok megmaradnak amíg újrarakom az op rendszert? Vagy én értelmezem rosszul?
-
válasz
dabgergo
üzenetére
Hali!
Tipikusan eszközvezérlők(hangkari, VGA kari amik száz megákban mérhető mennyiséget pakolnak fel adott esetben), felhasználó progik(amiket Te használsz, amik frissítgetnek is pl víruskergető), meg a windows update, ami megint rendszeresen tölt le és telepíti fel a frissítéseket...
Fire.
-
pete_21
addikt
válasz
dabgergo
üzenetére
Ideiglenes fájloknak (bár ezeket át lehet rakni máshova), meg a Winupdate fájlainak, programok beállításai, szemetei. Illetve még ugye a nagyobb programoknak, ha ezeket ide fogod telepíteni.
Viszont ha nincs szükséged a hibernálásra, akkor a hibernációs fájl kiiktatásával tudsz még egy kis helyet nyerni. -
dabgergo
őstag
Köszönöm mindkettőtöknek a gyors és precíz választ!
Még az lenne a kérdésem, hogy mik jönnek még az op rendszer partíciójára, ami miatt kevés lehet a hely? Közben feltoltam 15,2GB-ra és most azt írja egyelőre h 6,8 GB szabad még. Tehát még mondjuk jöhetnek ide driverek meg nem tom még mik de ezen kívül mire kellhet itt hely?
-
HardSanyeee
őstag
válasz
dabgergo
üzenetére
1) Esélytelen, nekem perpillanat 13.2 Gigát foglal. Ezen felül szerintem jobban jársz ha a programokat is ugyanarra a partícióra teszed amin az OS van, szóval ehhez mérten válaszd meg a partíció méretét. De egy 20-25 Giga mindenképp ajánlott alapból (programok nélkül).
3) Természetesen azt amin az OS van, sőt, lehet hogy nem is lehet másikat.
4) Hát ha újratelepíted a géped formázással együtt és egy partíció van, akkor az adatokat le kell mentened DVD-re, külső vinyóra, stb, viszont ha külön partíción van az OS és az adatok, akkor nem kell lementeni semmit, mert csak az OS partícióját kell formáznod. Persze lehet formázás nélkül is telepíteni, de ha valami brutális vírusod van akkor muszáj. Szóval én a külön partíciót ajánlom.
2-esre sajnos nem tudok válaszolni.
-
válasz
dabgergo
üzenetére
Hali!
1. nem elég, az MS által javasolt is 16 és 20G (x86 és x64). Ennek ellenére(főleg ha amúgy meg nagy kapacitású is a HDD), akkor ennyire ne spórolj a hellyel, adj neki 30 vagy több giga helyet, figyelembe véve azt, hogy mennyi helyet foglaló egyéb progi fog még felkerülni a W7 alá.
2. Akkor jön létre az a 100 megás rejtett partíció, ha a W7 telepítésekor minden partíciót letörölsz, majd létrehozol. Ha előre van particionálva a HDD (legalább 1 darab elsődleges partíció van már), akkor nem hozza létre a 100 megásat.
3. Nem igazán értem ezt a kérdést...Aktív partíció van, azt meg a W7 elintézi...
4. Működés szempontjából nincs, akkor lehet "kellemetlen", ha valamiért beborul a rendszer és újra kell teljesen telepíteni. Ilyenkor ugyebár leformázzuk a partíciót és minden adat elveszik. Ez ellen persze lehet tenni, fontos/pótolhatatlan cuccokat lemezre/másik hdd-re kell(ene) kiírni, csak gyakran a userek a nagy kapacitású hdd-k korában nem írogatják ki a cuccokat, aztán amikor meg kell az újratelepítés, akkor lehet lementeni az idők során felhalmozódott anyagokat, ami több száz giga esetén kellemes időtöltés...
Fire.
-
Recon666
Közösségépítő
válasz
dabgergo
üzenetére
A win7 partíció legalább 25-30gb legyen (10gb-re rá se megy), Az a hátránya, hogy ha nem külön partícióra rakod, akkor az adott partíción elveszhetnek az adatok formázásnál. Alapértelmezettként az oprendszerét kell, de előtte ments le mindent ami kell a meghajtóról, és formázd, utána mehet a telepítés.
-
dabgergo
őstag
Sziasztok!
Lenne pár fontos kérdésem a win7 felrakása előtt:1.) Amikor felrakom a win7et, mekkora legyen a mérete annak a partíciónak, amire rakni szeretném az op rendszert? Elég 10GB?
2.) Anno amikor a Vista volt fen eredetileg akkor is külön partíción volt de az rejtve volt, ezt h lehet megcsinálni?
3.) Melyik partíciót érdemes alapértelmezettnek beállítani? Az oprendszerét vagy a másikat?
4.) Van annak vmi hátránya ha vki nem külön partícióra rakja az oprendszert?
-
nfsu17
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Meglett a megoldás, elég egyszerű volt, de szégyellem is magam. A készülék oldalán van egy on/off gomb. Na most ezt fölösleges használni, mert elég a powerrel kikapcsolni (másik gomb) és kikapcsol. Ez a kapcsolót nem szoktam használni. Most kikapcsoltam, majd be, gépbe be és újra próba és már megy is.

Kicsit olyan érzésem van, mintha kontaktos lett volna és a kábelszéthúzés megoldja ugye ilyenkor a problémát.Köszönöm a segítséget és elnézést, hogy nem is win7 gond volt.

-
válasz
nfsu17
üzenetére
Hali!
Annyit próbálj ki, hogy kilövöd a gépet és minden USB-s eszközt lehúzól róla(legyen az nyomtató, kamera, rajtfelejtett pendrive stb). Ezután indítsd el a masinát, várd meg amíg teljesen feláll a rendszer, majd először a gép hátulján válasz egy USB portot ott próbáld meg.
Amúgy több usb porton is próbáltad?
Szerk
Ja közbe olvasom, hogy XP alatt is gond van. Akkor nem lehet, hogy a BIOS-ban lett letiltva, hogy kezelje a bővitett USB-s eszközöket?Fire.
-
-
nfsu17
veterán
Sziasztok!
Van egy Intensa N410-es gps-em. Az előző win7-emen (ultimate) simán ment a mass storage (merevlemeznek ismeri fel a win7 a memkártyát), de az új home premiumon egyszerűen nem ismeri fel az usb device-t. Be van állítva, hogy automatikusan keressen akár update-n is, de sokadszorra is semmi. Nem ismeri fel. No device.
A készüléken sincs elállítva semmi, mass storage, de tök mindegy, felismerni fel kéne akkor is.Mi a túró van?
A vezpultban rámentem hogy illesztőprogram frissítése, keresi, és közli, hogy nincs újabb. Persze, mivel semmi nincs is fent.Mondom, win7 alatt ez már simán ment korábban, magától települt minden egy szempillantás alatt.

Járt már vki így?
-
Valed
tag
Adott egy Toshiba laptop win7 x64-el. Tegnap délután óta egyszerűen nem működik rajta a billentyűzet és a trackpad. Külső egérrel működik a gép. Ma bekapcsolom és rögtön működik a billentyűzet, de újraindítás után már nem. Próbálgattam mindent de nem működik. Újraraktam a win7-et de továbbra sem működik se a trackpad se a billentyűzet. A billentyűzet prímán üzemel a biosban és ubuntu alatt, de a trackpad ott se működik. Próbálgattam bios beállítások megváltoztatását, de ezután sem lett jó.
Mi csináljak? Mivel a billentyűzet üzemel ubuntu alatt ezért kizárt hogy hardveres hiba legyen.
-
Morden24
nagyúr
Nem lehet használni jogilag. Olvasd el azt a szart, amin nyomsz egy gombot.
De csak, hogy tuti ne okozzon problémát, belinkelem neked a TC honlapjáról származó szöveget:
Total Commander is a Shareware program. This means that you can test it for a period of 30 days. After testing the program, you must either order the full version, or delete the program from your harddisk.
Milyen kompatibilitásról beszélsz...? Milyen fileműveletet nem tudsz elvégezni?
-
Hali!
Az érdekelne, hogy van-e valakinek tudomása arról, hogy Önkormányzatoknak(itt konkrétan tényleg kis települési önkormányzatokról beszélek és max 2-3 gépről) létezik-e valamilyen vásárlási kedvezmény? (elsősorban Home Premium, de természetesen még a Home Basic is bőven megfelelne)
Seto
Külön lehet magyar nyelvi fájlokat(ezt a konfigurációs menüjéből automatikusan is megteszi) és súgót letölteni, valamint egy ingyenes regisztrálás után érhető el minden funkció...Pl FTP-re kattintva be is jön az ablak...Fire.
-
Seto
csendes tag
válasz
Morden24
üzenetére
Jegyzem meg a Total Commandert is lehet hasznalni fizetes nelkul csak inditaskor felugrik egy ablak h nyomj meg egy szamot. Egyebkent full featureben mukodik.
Nem is a sebessegre gondoltam, hanem a kompatibilitasra, h mindenfele-fajta fajlmuveletet el lehessen vegezni rajta amit a 32 bites OS-en lehet.
@Fire
Koszi a valaszt, kiprobalom! -
Laccoss
addikt
válasz
TomPoe
üzenetére
Valószínűleg csak annyi a gond, hogy másik kimenetre állítja a windows a vezérlést. Fordított eset nem egyszer előfordul, hogy monitornál a tv kimenetre nyomja a jelet. Próbálj valahonnan szerválni egy monitort és kösd a vga kimenetekre, vagy az s-videó csatlakozásra egy tévét (gondolom a HDTV nem ott van).
-
Hali!
Ingyenesben csak az Unreal Commander-t javaslom, bár azt nem tudom, hogy van-e natív x64 támogatása, de az biztos, hogy a W7 x64 támogatott.(működik alatta rendesen)
Ami jó és biztosan natív x64-es verzióban is elérhető, az a SpeedCommander, de ez nem ingyenes...
Fire.
-
Morden24
nagyúr
Semmit. A Speedcommandernek van 64-es verziója.
Jegyzem meg, a Total Commander sem ingyenes, hanem shareware, tehát 30 nap után vagy fizetnekd kéne, vagy törölnöd. Ami ingyenes, az a FreeCommander.
Egyébké tök felesleges, semmivel nem lesz jobb vagy gyorsabb, és a 32 bites is ugyanúgy elfut.
-
Seto
csendes tag
Milyen ingyenes Total Commander-szeru filemanagert tudtok ajanlani ami 64bites kodban irodott?
-
Cholard
tag
Hali mindenkinek!
Két kérdésem van, bár az első nem feltétlenül csak ide való, de máshol nem kaptam rá választ (se):
-64-bites win7 alatt fagy az opera 10.61, szinte csak akkor, ha mail felugró ablak értesítés jelenik meg, vagy azt követően, vagy, ha a háttérben ellenőrzi az RSS vagy mail fiókokat. Más progi esetén nincs gond, de a korábbi telepítésemnél nem jeletkezett ilyen probléma (másik telepítőt használtam, ugynazzal a jogtiszta kóddal)
- a másik kérdésem, hogy a laptopomon 32bites win7 van, és a netmeter minialkalmazást használom. szerinte szinte mindig van kb 2-3 kb/s-os forgalmam. Mi a jófene turkál a nethez állandóan? A nejem gépé ugyanez a rendszer csak wlannal nem jelez semmit sem. már minden progit kilóttem amit csak engedett, de mégis fel-fellép valami. Hogyan lehetne ezt megnézni? Vagy valamelyik szolgáltatás? (a frissítéseket ellenőrző modulokat is mint pl. a java letiltottam, szal...)
Előre is köszi, ha tudtok segíteni! -
TomPoe
tag
Még egy valami: telepítésnél volt egy olyan probléma, ami gyakorlatilag minden egyes telepítésnél előjöhet és nem mondhatnám, hogy ki vagyok vele békülve. Egy HDTV-t használok monitornak és amikor a telepítő végez mindennel és a számítógép nevét kéne beállítani, akkor átvált másmilyen felbontásra és/vagy frissítési frekvenciára és azt írja ki a kijelző, hogy nem támogatott felbontás, vagy valami hasonlót, a lényeg hogy nem jelenik meg semmi a képernyőn és így "kissé" nehézkes ugye beállítani a dolgokat, ha nem látom, hogy mit csinálok. Vagyis elkezdtem össze-vissza kattintgatni és kb. ennek köszönhetem, hogy tudom egyáltalán használni a rendszert. A kérdésem az lenne, hogy mégis milyen felbontásra és frissítési frekvenciára áll be ilyenkor a gép, hogy ennyire nem képes megjeleníteni a kijelző? 1024x768, 60hz-en megy pl. (a telepítés nagy része is ezen a felbontáson zajlik tudtommal).
-
TomPoe
tag
Sziasztok!
Frissen telepített Windows 7 Ultimate csak akkor hajlandó elindulni, ha bent van a telepítőlemez a gépben. Ha kiveszem, akkor azt írja, hogy "Hiányzó bootmgr". http://support.microsoft.com/kb/927392/hu -> ezen a segítségen már túl vagyok és nem segített a dolgon. A partíciót formáztam telepítés előtt, így elvileg előzőleg telepített oprendszer nem kavarhat be. Kérdés számomra, hogy a Win7 telepítője rendesen megformázza-e a vinyót, mert nekem feltűnően gyorsan végzett vele (pár másodperc alatt).
Aktív témák
Hirdetés
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460 i7 10700 32GB DDR4 512GB SSD ASUS TUF RTX 3070TI 8GB Lian Li LANCOOL 207 750W
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
- Honor Magic V5 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Win7 x64.