Hirdetés
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- E-book olvasók
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 3D nyomtatás
Aktív témák
-
mdk01
addikt
válasz
Sub-ZeRo
üzenetére
Nem kezdem el magyarázáni miket dolgozok a gépen mert nem is lényeg, de sajnos nekem nem egy-két óra a visszaállítása a rendszernek és program beállításoknak.
Akkor miért nem csináltam mentést? Mert naív vagyok, de megtanultam.Én csak azt nem értem hogy mitől lehet, hogy egyik pillanatról a másikra nem tudnak elindulni a programok. Ezt nem bírom felfogni ép ésszel. Én úgy gondolom ha vmi ilyen egyszerűen elromolhat azt talán meg is lehet egyszerűen oldani.
Viszont ha azt mondjátok reinstall akkor nem marad más, de nem értem az okát a problémámnak.Köszönöm.
Üdv.
-
SchumiBácsi
őstag
Hali.
Csak maradtam a win7-en, párnap alatt sikerült pár apróságon kívül 100%-ra tekerni driver fronton a dolgokat.
De van egy nagyobb apróság miben segítség kéne.
Gyakran nézek apró-kicsi-rövid videókat, és számomra erre legalkalmasabb lejátszóm a powerDVD6 évek óta... csakhogy win7-en pixeles a kép rajta, hiába raktam ugyanazt a kódeket meg 64bites fajtát ugyanaz a helyzet...
Hogyan lehetne nem pixelessé tenni?Más lejátszót nem akarok rakni, mert kb 3-4másikbol lehetne egy olyan tudásút gyúrni amit nekem a powerDV6 egyben megtud. Például a VLC-ben miden új videónál, állítsam be a méretarányt..., nemtudok más hangszínt betölteni, wmp sohasem szerettem... winamp csak zenél örökké... meg amúgy se akarok kísérletezni rakás másik játszóval ha ez egyszer jóvolt.
-
válasz
sunny84
üzenetére
Annó xp alatt a progi uninstallig jutottam. (még kezdő voltam) Csak nálam volt olyan is, hogy a rendszerből törlődtek a fájlok, és ott a frissítés nem segített a windowson, annyira megzhunat. A másik ez a programos ez volt, hogy a progik zuhantak meg.

Azóta óvatos vagyok a programokkal.
-
Speeedfire
félisten
Üdv!
Adott egy gép (adatlapomon), amin egészen idáig tökéletesen működött az alvó mód. Viszont az utóbbi pár napban rányomok, hogy alvó mód, ekkor elfeketedik a kijelző majd visszaáll normál módra.
Nem raktam fel semmilyen programot, sem drivert. Pár napja volt frissítés win 7-hez, csak azokat raktam fel semmi mást.Valami ötlet/tipp?
Speeed
Szerk.: Most nézem az csak a windows defender, de azt elvileg az avira magától ki is kapcsolja.
-
Ha ilyeneket csinál a gép, hogy dll fájlokat nem talál, akkor vagy újra telepíted a programot, vagy az egész windows-t. A programokat ha újra rakod lehet hogy megjavul, lehet hogy nem. Ezért szerintem egy tiszta telepítés nem árt neki. Amúgy a win 7 már 20 perc után használható, nem kell oda 1 hét. (nekem pl 1,5-2 óra és minden fentvan, minden beállítva.
) Na mindegy, nekem ilyen ötletem van, ez van.
Ezt azért mondom, mert annó nekem xp alatt is volt már egyszer kétszer ilyen dll fájlokat nem találok dolog, és bárhogy telepítettem újra a programokat, nem akartak működni, ha meg ment, akkor meg hibával elszált. És ha ilyet látok, akkor inkább tiszta lappal indulok és újra rakom a rendszert és igyekszem nem szétbarmolni, vagy ugyan azt elkövetni, amiért újra kellet tennem a rendszert. -
Morden24
nagyúr
Bocsánat, de a tippek, trükkök, gyorsítások leírásból arra gondoltam, hogy te tippeket, trükköket meg gyorsításokat akarsz, nem hotkey eléréseket meg ilyesmiket. Ha nem így van, akkor természetesen mea culpa.
És nem az a lényeg, hogy ki miben jó vagy rossz, hanem abban, hogy ezt a "tuningolást" el kell felejteni, mert semmi eredményre nem vezet. Ennyit kívántam csupán hozzáfűzni
-
pzstm
titán
tehát te magáról a Windows7 új funkcióiról és nem a tweakelési lehetőségeiről érdeklődsz...az mindjárt más.....
HA megy az angol, akkor óriási előnyben vagy, ugyanis a Microsoft ingyenes Windows 7 Product Guide-ot adott ki.
140oldal tömény élvezet

Illetve ITT egy írás magyarul is. (tudom ez még a BETA-ról készült, de sok hasznos infót találhatsz benne)
-
Torry
addikt
válasz
Morden24
üzenetére
Valaki ebben, valaki abban jó, nem így kell reagálni a dolgokra.
Nem is nagyon hiszem, hogy felmenne arra a gépre, nem azon van.
Nem feltétlenül buherkodásra gondoltam, hanem bill. kombinációkra, vagy pl ha legtetejére húzom az ablakot, akkor kihúzza, stb.
Ilyesmikre is gondolok, mert biztos vagyok benne, hogy nem ismerem mindegyiket. -
pzstm
titán
válasz
Morden24
üzenetére
emlékszem volt egy "okos", pontokba szedett ajánlás anno.......
Köztük volt a hálózati médiamegosztás/lejátszás kikapcsolása, hálózati nyomtatás/nyomtató hozzáadása, hálózatfelderítés és pl VPN kikapcsolása.....
Ha minden ilyen, az oldal létrehozója által "fölöslegesnek" vélt dolgot kikapcsoltál, akkor néhány 10megát ha nyertél (de lehet annyit sem), cserébe viszont egy alaposan szétbarmolt és instabil rendszert kaptál.... -
-
Morden24
nagyúr
Na még egy...
Szóval ilyen nincsen. Ha valamiről konkrétan tudod, hogy nem kell (service), akkor bemész az msconfig-ba, és kikapcsolod magadnak, oszt' ennyi. Ha meg egy akármilyen hülye leírás alapján csinálod ezt, akkor azzal csak rá fogsz cseszni. Elhiheted, nem futnak semmire nem jó processek csak úgy hobbiból.
Egyébként az ilyen vacakolással nyersz mondjuk pár tucat mega memóriát, szóval totál értelmetlen az egész, érdemes úgy hagyni, ahogy van.(Illetve ha a leírásodban lévő gépre raktad fel, azon semmilyen tipp, trükk nem fog segíteni...)
-
Torry
addikt
Sziasztok!
Tudnátok nekem ajánlani egy olyan oldalt, ahol akár angolul is hasznos tippek, trükkök, gyorsítások vannak win7-hez?
Előre is kösz!
-
mdk01
addikt
Sztem ez csak azt ugatja hogy nem tudja elindítani a powermanager-t.
Sub-zero: Hát az lehet, de nem csaináltam semmi olyat úgy érzem amiért ezt kaptam. Nem értem az okát sem.
A másik meg hogy 1 éves az OS amit eléggé jól belaktam és nem hiányzik 1 hetes munka mire megint használhatóvá válik a gép, persze ha nem muszáj.
Amúgy eredeti OS-ről van szó.Üdv.
-
sanya601
csendes tag
Hi! Olyan gondom van, hogy a gép elindulása után rendszertelen idő után a dvd meghajtó nem látható.
-
mdk01
addikt
Hali!
Most már a legkisebb gondom az hogy nem látoma D: meghajtómat.
Telepítettem egy softtonic programot amiről azt gondoltam egy partícionáló prg. Erre rátelepült a mozzilámra mindenféle ikonokat létrehozva.Gondoltam ez nem kell és leszedtem. A gép újraindult és azóta nem indulnak a programjaim. A mozzillát látszólag leszedte, de azon kívül nem indul semmi, csak a windows de az simán.
Amúgy egy Lenovo T500-ról van szó és a lenovo-s okosságok sem indulnak.
A Run.dll-t hiányolja ha jól értelmezem.Tudna vki segíteni?
Biztonsági mentésem nem volt, mert épp 1 órája töltöttem le a rescue and recovery-t és telepítettem.
Win rendszermentésem se volt sajna.Nem egészen értem hogy mi történt.
Köszönöm
-
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Hali!
Magnat hsz-ához még annyit: Valóban vannak ilyen eszközök, amelyek látszólag kezelik a crosslinkes kábelt is, de sok esetben csak látszólag. Ilyenkor léphet fel az a jelenség például, hogy másolni lehet két gép közt, de internetet vagy nyomtatót meg nem lehet megosztani...Szóval az alap- (vagy ha úgy tetszik) aranyszabály:
Ha 2 gépet kötsz össze direktbe, mindenféle hálózati eszköz közbeiktatása nélkül, akkor crosslinkes kábelt használj, minden más esetben meg hagyományos hálózati kábelt.
Fire.
-
Magnat
veterán
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Fordított színkódos (Crosslink): két gép közé
Egyenes színkódos: aktív eszköz (router, switch, hub) és gép v más eszköz közé.Állítólag az újabb eszközök már meg tudják különböztetni, h milyen kábellel kötöd össze és ahhoz alkalmazkodnak (tehát bármilyen jó), de én még sosem próbáltam.
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
most akkor a crosslinkes használható router-gép közé?
a nem cross-ossal nem is menne a kapcsolat? -
Morden24
nagyúr
Mi történik a Win7-64-el, ha 6GB mellett kikapcsolom a virtuális memóriát?
Ugyanaz, mint amikor 2-nél vagy akármennyinél teszed ezt: ha valami miatt elfogy, jön az out of memory hibaüzenet, rosszabb esetben appcrash az alkalmazásoknak. Más kérdés, hogy 6Gb-nél már nehezen fut ilyesmibe az ember. Kikapcsolod, aztán meglátod.
És mi történik, ha 12GB mellett kikapcsolom a virtuális memóriát?
Ld. fentebb.
Egyébként ez a virtuális memória kikapcsolgatás egy baromság. SSD-nél megértem, mert ott tényleg nem tesz jót nekik a sok írás, de egyébként totál értelmetlen. Már rég nem az XP-s kezelési mód van. -
-
VGYke
addikt
válasz
Morden24
üzenetére
Na most hirtelen sok kérdésem lett, ne haragudjatok! Akkor a memóriát közelítsük meg a lapozófájl oldaláról. Mivel rendszerindítónak SSD-t tervezek, az ára miatt nem nagyot, annak nem jó a sok írás. Mi történik a Win7-64-el, ha 6GB mellett kikapcsolom a virtuális memóriát? Eddig ezt egyik általam használt MS.op. rendszer sem szerette, bár utolsó tapasztalatom Vista 32bittel van (ott bizony 3GB mellett reklamál).
És mi történik, ha 12GB mellett kikapcsolom a virtuális memóriát? -
-
Davidof92
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
nagy nehezen sikerült beüzemelni végül, de nem lettünk sokkal előrébb. lehetett fájlt másolgatni meg minden, csak a mindentvivő win7-en nem ment se a cs1-6 se a serious sam, szóval végül is nem is volt igazi lan. Legközelebb majd az lesz, de megnézem a kábelt ha hazaérek.
-
Morden24
nagyúr
1. Bencsmárkokon kívül nem sok szart ér a gyorsabb memória. Ezért biztos leveszi majd rólam a keresztvizet egy két tuningos emberke, de a helyzet az, hogy a valós alkalmazások, játékok esetében alig számít a dolog. Amire van pénzed, azt vegyed, oszt' annyi

2. Nem, a Windows már 2Gb memóriával is pont ugyanolyan gyors, mint 6-al vagy 12-vel.
-
-
válasz
Davidof92
üzenetére
Hali!
A standard hálózati kábelben 8 vezeték/ér található, amelyek különböző színekkel vannak jelölve. Crosslinkes kábel esetén, az egyik csatlakozón belül megváltozik a sorrend. Ezt szabad szemmel is ellenőrizheted, ha a kábel mindkét végén lévő csatiban ugyanolyan sorrendben vannak a színek, akkor az nem crosslinkes kábel. (ilyen kábel csak és kizárólag 2 gép direktbe való összekötéséhez alkalmazható, ha már switch/router vagy egyéb hálózatieszköz bekerül a képbe, akkor ott nem alkalmazható)
RJ-45 Crosslink kábel bekötéseFire.
UI: Gyárilag is lehet venni crosslink kábelt, vagy lehet készíteni is, igaz ez utóbbi esetben egy speciális fogó is szükséges...
-
Davidof92
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
honnan lehet ezt megállapítani? egyforma a 2 vége, egyébként a modememet meg a gépemet köti össze a kábel, most ezt használtunk lan kábelnak. Egyébként jó volt nézni ahogy a serious sam second encounter hibaüzenet nélkül leáll és sosem akar elindulni rajta.
-
nanizo
csendes tag
Sziasztok! Intel DG35EC alaplapon eddig 3*1GB memória volt, betettem egy típusazonos negyedik GB memóriát és azt az érdekes dolgot tapasztaltam, hogy a Win7 az alvó állapotból nem hajlandó magához térni (Home Premium HU). A Windows is naprakész, meg az intel driverek is. Azért kellemetlen a dolog, mert nagyon sokszor használnám az alvó állapotot, de így nem lehet. Csak a reset segít rajta...
Van esetleg valakinek valami ötlete, hogy ezl miért lehet? Köszönöm előre is!

-
Laccoss
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Ööö igazad van, most nem épp audigy-re gondoltam, mert ahhoz tényleg van normális driver. Csak kicsit figyelmetlenül olvastam el a hozzászólást, korán van még

-
CoolBoy323
nagyúr
sziasztok!
wmp gondom lenne!
újra raktam a rendszert, és most ha jobb klikket nyomok a gyorsindítási ikonra, akkor nem hozza fel az eddig lejátszott számokat/listákat a wmp, pedig be van állítva, h a legutóbb használtakat mutassa a jump listben!
a régi OSen jobb klikknél látszott nem tudom mennyi (5-10) előzőleg hallgatott muzsika....köszi a segítséget, szép napot!
-
Morden24
nagyúr
válasz
sunny84
üzenetére
Futó processek számától függ a dolog, nyilván nőtt a háttérben futó appjaid száma, amiket leállításkor meg le kell lődöznie a rendszernek.
Egyébként a a KillService értéket lehet módosítani a regeditben (HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\WaitToKillServiceTimeout), asszem a default 12mp. Mondjuk ezt nem feltétlenül jó dolog átállítani, de lehet próbálkozni.
Én mondjuk gyak. soha nem nyomok shutdown-t, csak sleepet

-
sunny84
senior tag
Morden24 teljesen igazad van... , tudom hogy prof és ulti -ba van xp mode.. ( én w7 x64 ultit vettem meg ez volt a szimpi ) .. nekem is ám nem sokáig vegetál a gépembe audigy 2
, csak most más fele kell a zsé..most viszont én kérdeznék.. miért van az hogy néha lassabban áll le a win 7 x64
mint általában leállításra katt és ment leáll pikk pakk ... engem zavar.. -
Morden24
nagyúr
válasz
sunny84
üzenetére
Na jó, de ha ezen múlik a konfigod normális működése, akkor nyilván nem egy már semmit nem érő, könnyen pótolható hangkártya miatt fogok teszem azt egy 9 éves OS-t használni továbbra is

Ha valaki kiköhögi a komplett új, modern konfigot meg egy Win7 árát (amúgy az általad korábban említett XP-mode csak a Prof és Ulti kiadásokban van, home user meg ritkán veszi ezeket a kiadásokat), az nem hiszem, hogy egy ilyen apró tételen fog vacakolni
szerk.: Anno nekem is repült a Terratec hangkarim, amikor Vistára váltottam.
-
válasz
Laccoss
üzenetére
Hali!
Nem tudom konkrétan melyik driver-ről van szó(ami nem gyári), de az biztos, hogy van gyári is (és kifogástalanul működő) W7 x86/x64 driver a Creative-től Audigy 2 egyes szériáihoz, a value/SE/LE szeriával meg remekül működik a sima Audigy driver, szintén W7 x86/x64 és gyári...
Fire.
-
-
Morden24
nagyúr
Már van (pre-) 64-es Flash player.
Egyébként meg tökmindegy, mert futtathatsz bármilyen 32 bites böngészőt is, IE-ből is kettő van alapból (egy 32-es és egy 64-es).Ilyen új, modern gépnél nem lesz drivergondod. Ha van valami régi perifériád (nyomtató, scanner stb.) akkor nézz utána, hogy van-e hozzá driver.
Ilyen rendszer alatt már értelmetlen szarakodni: menjen a 64 bit

-
sunny84
senior tag
hello .. [ezt olvasd el ]
ne félj s win 7 x64 től.. nekem jó ideje az van fent és minden megy rajta.. +szépen kezeli a 8 gb ramot
+ 1xű példa a gta4 és a dirt 2 jobban megy win7 en mint xp nálam
ha mégis találsz olyan 1001 éves progit ami nem menne van bele vírtuális xp.. amit leszedhetsz... bele -
VGYke
addikt
Sziasztok! Most tervezem az új I7 + X58A lapra építkező PC-m vásárlását, Win7-el.
Hol tudnék utánanézni annak, hogy mi az előnye / hátránya a 64bites verziónak?
A 32-64bit memóriakezelésével Vista 32bit óta tisztában vagyok, tehát 64bit egyik előnye a nagyon sok GB memória kezelése.
64bit hátrányaként eddig azt olvastam, hogy az IE(64bit) alá nincs 64-es flashplayer, meg egyes cuccokhoz nincs driver.
Ezen ismereteim kevesek ahhoz hogy eldöntsem, 6GB RAM-al 64bites, vagy 3GB-al 32bites op. rendszer kell nekem.
Tudtok segíteni dönteni? -
válasz
Synthwave
üzenetére
Ugyan az mint a 32 bitesé, nem kell félni, mert az 64 bites. Meg már írták, hogy ugyan az a karakter kezelése mint a 32 bitesé. Ennyi.
(#30432) adam_:Ha nem tudod a rendszert elindítani, akkor átviszed haverhoz, leírsz róla mindent, majd újra húzod úgy, hogy nem + 10 gigát csapsz a 20 gigához, hanem még vagy 20-at, 30-at. És utána minden jó lesz.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Erre valaki? (Nekem) Fontos lenne.

-
gaborbol
őstag
válasz
gabo89
üzenetére
Hp serive number vagy modell number nem segit ha beirod a hp oldalon?
Ha jol tudom mindket verzionak mennie a seriallal, de ertelem szeruen csak egy mehet csak ugyan abban az idoben.
Ha megvan meg az eredeti vinyo benne es a hp recovery particio nem lett kigyakva akkor bekapcsolaskor nyomkodd az f11-et, azzal vissza tudod allitani a gyari allapotot.
-
Tibi a lámer
csendes tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Feedback:
Asszony profiljánál átállítottam a megjelenítési nyelvet és ott megy a holland, nálam marad magyarul. Tehát felhasználóhoz köti a megjelenítési nyelvet.Üdv,
t -
gabo89
senior tag
Sziasztok!
Van egy laptop, melynek az alján van egy Windows 7 HP serial matrica. A laptophoz nem kaptam lemezt. Hogyan tudhatom meg, hogy az a serial kód a 64- vagy a 32bit-es rendszerhez van?
-
Jazz
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Na de jól tettem, hogy azért beírtam ide...különben lehet felteszem a 4.5-öt. thx

-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Azt gondoltam, (csak a pontosság kedvéért írtam) de nem is ez volt a kérdés.

-
Davidof92
senior tag
Sziasztok
itt ülök/ülünk haverral, lanoznánk, de nem tudunk mert nincs hálózat. Nekem xp-m van, sp3, neki win7(erről írok), xp-nél azt írja nincs hálózat vagy korlátozott, win7-en nem azonosított hálózat. nem tudjuk megoldani, nem megy a lan, nem látja egynást a 2 gép, valami ötlet? -
adam_
senior tag
Miután szerettem volna a C: particiómra még +10Gb-ot tenni, amin a Windows 7 is van, lemezkezelőben a 300Gb-os adatos particióból "lezsugorítottam" 10Gb-ot majd ebből kell egy külön rész. Viszont ezt követően nem tudtam ezt hozzáadni a Windowsos meghajtómhoz a lemezkezelőben, így hát újraindítottam a notit, és azóta ez az üzenet fogad:
Reboot and select proper boot device or insert boot media in selected boot... press key!
Hiába nyomok bármit is, sorra ezt hozza be, és ha kiválaszotam hogy a merevlemezről bootoljon akkor is. Mi tévő legyek, telepítsem újra a Windows 7-et? ...vagy egyéb altarnatívák? Mellesleg, ha újratelepítem, az Adatos particiómon megmaradnak a dolgaim? Nem fog elveszni semmi csak, csak ami a 20GB-os Windowos partición volt, az fog elveszni? De tényleg ha telepítés nélkül is kivitelezhető a rendszer helyrehozása, kérlek segítsetek, mondjuk ha már újrateszem, jó lenne úgy csinálni, hogy még amit a rendszer meghalása előtt leválasztott 10Gb-ot hozzá tudnám csapni a Windows 7-es particiómhoz, hogy a jövőbeli gondokat elkerüljem.
Mit tanácsoltok?

-
Hali!
Angol az oldal, de ha átállítod magyar-ra és change gomb, akkor oda jutsz ki, amit linkeltem. Van ennél újabb is 4.5-ös, de ezt direkt nem linkeltem, mert jó pár helyen sok gond van vele (felmegy de levakarni már nem lehet, progikat nem lehet feltelepíteni, legkülönfélébb hibakóddal megállnak a telepítők stb stb), szóval ez miatt nem linkeltem a 4.5-öst.
Alapban benne van a W7-ben a 3.5 illetve frissíti update-ről, tehát csak ez miatt nem kell telepítened, max ha a telepítendő progi reklamál...
Fire.
-
Jazz
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Köszönöm. Én is erre jutottam végül, csak angol oldalon [link] Akkor ez tuti jó lesz és lefele is kompatibils gondolom. Egy program 3.5 sp1-et jelölt meg mint szükséges framework aminke fenntkéne lenni, de ha már frissítek akkor a legújabbat gondoltam feltenni.
-
Jazz
veterán
Win7 x64 magyarhoz a legújabb microsoft net framework-höz direct linket valaki tud adni? Csak a biztonság kedvéért... Köszi
-
ambien
csendes tag
4
-
mdk01
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Nem próbáltam a partíciókezelőkről bootolni mert nem is tudtam hogy lehet ilyet, sőt azt sem tudom hogyan lehet. Win alól meg ugye nem engedte mert demo.
Amúgy igen uninstalláltam mind a 3-at.
Easeus Partition Master Home Edition - Free software downloads
Free Download Magic Partition Manager SoftwareMeg volt még egy de azt már nem tudom melyik.
Köszi
-
Üdv!
Szerettem volna újratelepíteni a rendszerem, viszont egy kis gondom akadt. A "Telepítés" gombra kattintás után kéri a DVD íróm ( Samsung SH-S223C ) driverét. Meg is adtam neki, azonban nem hajlandó elfogadni. Pedig a mostani rendszerből mentettem ki. ( DriverMax-al )
Most akkor hogyan telepítsem újra a rendszert?

-
-
Hali!
És ezek szerint a partíciókezelő progik egyikével sem sikerült betűjelet adni?
(Nem Win alól persze, hanem a particionáló progik boot lemezéről indítva a rendszert)
Vagy csak adatvesztéssel tudnák megcsinálni?Fire.
UI: Amúgy eltávolítottad (uninstaláltad) a partíciókezelő szoftvereket?
-
mdk01
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Szia!
Részben igazad van.
Miután nem sikerült a lemezkezelővel megoldani a problémát azután raktam fel 3db különböző partícionáló progit, de mivel mind demo változat nem engedte elnevezni a meghajtót.
Ez után fordultam hozzátok.Amúgy az egész onnan indult hogy szerettem volna 10Gb-ot hozzá adni a D: meghajtóból a C:-hez mivel a virtual xp lefoglalt 10gb-ot és így kevés lett a helyem.
Nézegettem a lemezkezelőt, de én nem hinném, hogy ott sikerült elrontanom.Bár az eredmény azt mutatja.Szóval most itt tartunk hogy szükségem volna a D:meghajtómra mert dolgoznom kellene aztán a köv. kérdésem majd az lesz hogyan tudnék 10Gb-ot minden hiba nélkül hozzáadni a C: meghajtóhoz.

Köszönöm eddig is.
Üdv.
-
redstar16
tag
The BIOS in this system is not fully ACPI compliant. Please contact your
system vendor for an updated BIOS.*** STOP: 0x000000A5 (0x00000011, 0x00000006, 0x00000000, 0x00000000)
Ezt a BSOD-t kapom egy gépen kb. 100 elindulásból egyszer.
Tehát működik rendesen a rendszer, de kb. 100-ból egyszer nem indul el, hanem ezt dobja ki...
Alaplap BIOS-t frissítettem, driverek frissek, memória, proci tesztelve volt.
Valaki találkozott hasonlóval? -
Hali!
Nem telepítettél (próbálgattál) több partíciókezelő vagy backup/recovery szoftvert?
Ilyennel egy esetben találkoztam, amikor az ügyfél először Acronis Backup progit telepített, majd ezután felpakolta a Paragon-t is. Ezen progik mindegyike felpakol olyan modulokat, amelyek a rendszerrel együtt indulnak és partícióinfókat olvasnának be. Ebben az esetben a 2 progi ölte egymást, az egyik eltávolításával (majd gép restart) megszűnt a hibajelenség...
(De lehet, hogy mindkettőt el kell távolítani)Fire.
-
mdk01
addikt
válasz
Psychonaut
üzenetére
-
Pilács
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Ez még kazettás, de digitálisan rögzitő kamera... nem kap meghajtó jelet így
de megoldom valami progival valahogyan
köszönöm! -
-
creed30
aktív tag
Sziasztok!
Ultimatet használok.Szeretnék kiírni DVD-re videókat,csak kevés GB van a háttértáramon,nem tudom letölteni.Létezik olyan esetleg virtuális "háttértár" amire letölthetek bármit és onnan tudom kiírni a dolgokat DVD-re?
Biztos és bevált módszereket írjatok légyszíves.
Előre is köszönöm!
-
sube87
csendes tag
Üdv! Win 7et telepítenék, de nem igazán működik! Boot-ol rendesen, azoban mikor bejön a win 7 telepítő csak a szép kék, virágos pillangós háttér látszik, semmi más, nem lehet folyatni csak újraindítani a gépet. Mi lehet a baj??? köszi!
konfig: cpu: intel dual core E5200
RAM: 2Gb DDR2
alaplap: Foxconn INT-913
VGA: GeForce 8600GT 512MB -
ambien
csendes tag
nah ez egy tök jó kis reg módosítás, nem ismertem. DE nem z volt a gond mert mikor áttettem AHCIre rögtön utána volt egy win7 reinstall is... szóval már 0n volt a registryben beállítandó DW...
esetleg még valami ötlet?
am az valóban kész csoda ha átállítod a SATA port kezelését és utána elindul a win. -
-
Pilács
senior tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy XP alatt ha a kamerát rádugtam a gépre, akkor kijött egy ablak, hogy a videot be tudjam importálni... feltettem a WIN7-et, és ez nem jön elő. A kamerát rendben telepíti, de ez nem megy. Valahol megtalálom benne ezt a lehetőséget? Fényképezőgépet ha MTP-be állítom, annál az előjön mint ami XP alatt elő jött...
Köszönöm!
Aktív témák
Hirdetés
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Okos Otthon / Smart Home
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Formula-1
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Új Asus Zenbook 14 WUXGA OLED 10bit HDR Ryzen AI 7 350 32GB 1TB SSD Radeon 860M Win11 2év Garancia
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- AKCIÓ! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4492, 100% Akkumulátor
- Processzorok Olcsón Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

) Na mindegy, nekem ilyen ötletem van, ez van.

140oldal tömény élvezet 

rálesek majd ..