Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Szerviz topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bemutatkoztak a be quiet! Pure Power 13 M szériás tápjai
- Fujifilm X
- Micro Four Thirds
- Mini PC
Aktív témák
-
válasz
Morden24
üzenetére
Hali!
Amit találtam, az szerint megoldható, csak ehhez regisztrálva kell hogy legyél, mert be kell jelentkezni, hogy ezt beállítsd. Sajnos nem ismerem ezt az oldalt, nem tudom, hogy jár-e valamilyen anyagi költséggel a regisztrált tagság.
7. hsz-t olvasd elRemélem segít.
Fire.
-
-
Morden24
nagyúr
Nem igazán ide tartozik, de hátha tudjátok a választ.
Egy adott honlap mi alapján azonosítja be, hogy milyen nyelvterületről netezik a netező? Konkrétan az imdb-ről van szó. Az utóbbi időben magyarul írja ki a címeket, és ez engem rendkívül zavar, egészen konkrétan nem tudom böngészni így a honlapot, mert rohadtul nem tudom általában a filmek magyar címét. Hogyan lehet ezt megoldani?
-
Lakers
tag
Sziasztok!
A kérdésem az lenne, hogy ha van eredeti Win XP-m? (home és prof 32 bites), akkor van-e lehetőség upgradelni win7-re. Hallottam ilyen licenszről, ilyet hol találok pontosan? Mert a legtöbbet külföldi oldal adja, illetve csak dobozos win7-teket látok.
Előre is köszi a válaszokat! -
bobsys
veterán
-
Sziasztok!
Van egy rss alkamazásom ami egy jelszóval védett oldalhoz csatlakozik.A bajom az lenne mikor startol a rendszer mindig dob egy ablakot a windows,h adjam meg a jelszavat és a nevem,h indúljon az alkalmazás.A kérdésem az lenne nem tudom vhol belőni ,h automatikusan indúljon a rendszerrel és ne kelljen mindig a jelszavamat gépelgetni.
-
cigam
titán
válasz
harry3
üzenetére
Sztem meg vegyel még 2GB-ot. Ugyanis ha ilyen felemás modulokat használsz, könyen búcsút inthetsz a dual channel-nek. Ráadásul csak 2-3k a difi.
-
cigam
titán
Merthogy egy mappába van felmountolva, és nem betüjel lett neki adva.
Valószínű, hogy a mappa (amibe felmountolod), és a partíció gyökérkönyvtárának a tulajdonságai (jogosultságok) "össze vannak veszve".
Gondolok itt arra, hogy a mappa (amibe felmountolod), vagy a partíció gyökérkönyvtárát tekinti szülőnek? Én ez utóbbira tippelek. Szóval adj neki betüjelet, rendezgesd el a jogosultságokat (ekkor már tuti működnie kell), majd ezután vedd el a betüjelet, és mountold vissza a mappa alá. -
Pá
addikt
válasz
bobsys
üzenetére
Éppen ez a problémám. Pont ezt csinálom, de az almappák egyszerűen lesz**ják. Hiába van jól beállítva a főmappában minden, beállítom, hogy minden almappára legyen az érvényes és nem történik semmi.
Normális esetben ilyenkor feljön egy kis ablak, ahol elindul egy csík és végigpörgeti az új beállításokat az összes almappán, de itt nem történik ilyesmi. Az almappák egyszerűen nem tekintik szülőnek a főmappát. Ezért is írtam le részletesen, hogy előtte újraformáztam az eredeti mappát (ami egy egész partíció) de a beállításokhoz nem nyúltam, nem tudom, hogy ez megzavarhatja-e a dolgokat.
Ha az egyik almappát átmásolom egy másik megosztott mappába, akkor annak megkapja tökéletesen a beállításait és remekül működik. Ha visszamásolom a problémás mappába, akkor újra beállítódnak a rossz engedélyek, de fogalmam sincs honnan szedi őket, mert nem a főmappától az biztos.
-
harry3
őstag
válasz
Psychonaut
üzenetére
Köszönöm.
Akkor elég lesz 1,5BG RAM, mert a videokártyám 512MB-os. -
harry3
őstag
GEPESZ66: Link
Azt olvastam, hogy a W7 32bites verziói 4GB memóriából kb. 3,5GB-ot tudnak használni. Jelenleg 2GB-om van. Megérné egy 1GB-osat és egy 512MB-osat venni mellé?
-
bobsys
veterán
Azt hiszem kézzel be tudnám állítgatni az almappákat, hogy ne örököljék a jogaikat és mindenhova beteszem az everyone-t, de ez nem járható út, mert több 100 mappát kéne átállítgassak
ha jol ertem akkor A mappa jogosultsagai rendben vannak de B,C,D almappa mar nem megy
ez esetben A mappan jogosultsag fulnel kivalasztod az advanced-permission ful-change permission-replace all child object permission with inheritable permission from this object
igy forceolva letolja B,C,D almappanak az A mappa osszeg jogosultsag beallitasat (csereli, tehat a regebbi beallitaok eltunnek)szerk: szulo objektum alatt a mappastrukturaban a felette allo mappat erti
-
Pá
addikt
Elég fura problémám van.
Van egy partícióm, amihez nem betűjel van rendelve, hanem egy mappába van kötve. Ez a mappa meg van osztva a helyi hálózaton. Eddig minden tökéletesen ment, minden gond nélkül.
Pár napja újraformáztam azt a partíciót, kicsit váltzottam a méretén is és ugyanúgy bekötöttem ugyanabba a mappába. Az összes filet és mappát ugyanúgy visszamásoltam bele ahogy volt. A megosztás beállításokhoz sem nyúltam, szimplán azért mert elfelejtettem.
Most viszont valaki a hálózat másik gépéről megpróbált belépni és ugyan a mappát látja a hálózaton, de belépni már nem tud. Azt írja nincs jogosultsága.
Magára a főmappára tökéletesen be van állítva a megosztás, engedélyek meg minden. Viszont az összes almappája és fájlja megkergült. Nem tudom beállítani az engedélyeknél az everyone-t, hanem minden esetben 'Authenticated user' lesz belőle és ha más gépről akarom nézni a megosztást, akkor vagy jelszót kér vagy azt írja nincs engedélyem.
Természetesen nem is állítottam be semmiféle jelszót, a jelszavas megosztás ki van kapcsolva... A gond az hogy a jogosultságoknál nem tudom megadni az everyone-t, mindig 'autentihcated user' van csak. Azt írja, hogy ezt a szülőobjektumtól örökölte, de nekem nem egyértelmű, hogy mit érzékel szülőobjektumnak. A fő megosztott mappát? Vagy még az előző partíciót, amit újraformáztam, vagy mitől van így meghuzatva.
Ha ebből a fura mappából átmásolok egy nem működő mappát egy másik, szintén megosztott mappába, ott gyönyörűen megy. Semmi autentcated user, hanem ott az everyone. De ahogy visszamásolom a 'rossz mappába' megint elromlik.
A vicces az, hogy ez a furán működő mappának jól vannak beállítva az engedélyei, tehát ott everyone van. Csak az almappái eröltetik ezt az authenticated dolgot. Fogalmam sincs honnan veszik, mert tuti nem a főmappától öröklik.
Azt hiszem kézzel be tudnám állítgatni az almappákat, hogy ne örököljék a jogaikat és mindenhova beteszem az everyone-t, de ez nem járható út, mert több 100 mappát kéne átállítgassak. Igazából az érdekelne, hogy tudom megadni egy mappának hogy kitől örökölje a jogait, vagy egyáltalán honnan tudom, hogy amikor azt írja szülőobjektum, akkor Ő mit ért ezalatt? A főmappánál már beállítottam mindent jól és azt is megadtam, hogy ez legyen érvényes az összes almappájára, de azok egyszerűen nem akarják tudomásul venni.
Nah picit hosszú lett, remélem van itt valaki aki ért a dologhoz.:S
-
Nauda
tag
Sziasztok!
Lehet hülye kérdés, de hátha megúszok egy reinstallt. Ékezetes felhsználói nevet adtam meg a telepítéskor. Sajnos gondjaim is vannak vele
Át tudom valahogy nevezni, hogy ne legyen ékezetes?A felhasználói fiókoknál tudom módosítani a nevet, de úgy látom ez csak a megjelenített név
Van valami módja, vagy újra kell raknom a win7-et.Üdv.
-
cigam
titán
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Összekevertem a pro-val

-
cigam
titán
válasz
Psychonaut
üzenetére
Hol?
Merthogy OEM 30 körül van, a dobozos meg 80körül. -
tewe15
csendes tag
Sziasztok!
Olyan problémám lenne, hogy k.b. 2 hete problémák vannak az angol hanggal,DE CSAK az angollal. Játék közben, angol nyelvű film közben rettentő módon szaggat az angol hang, és tippem sincs, hogy mi lehet a baja. A magyarral semmi baj. Realtek integrált hangkártyát használok. A legfrissebb diver van hozzá fenn. Valakinek van ilyen problémája, vagy esetleg valakinek valami ötlet?
-
brugo
aktív tag
mennyibe kerul 1 W7 Home premium Retail ?
-
Pityesz78
tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Köszi a segítséget!
Letiltom ahogy mondtad de amikor újra kilistáztatom megint ott van amit letiltottam.
Egy másik eszköznél (Picture Card Controller) meg azt mondja h nem vagyok jogosult, pedig rendszergazdaként futtatom.

-
válasz
Reaper04
üzenetére
De minek egy switch? A router elég ennyi géphez...
Szerintem vagy 4 portos biztos va na router. Amúgy meg a switch-nek csak akkor van jelentősége ha lanozni akartok. A router ezt is megtudja oldani. Szerintem szed ki a switch-et és úgy próbáljátok meg. Engedélyezd a dhcp-t.
Szerintem így mennie kell, ha a switchet kiiktatod. -
LacHUNt3r
tag
Sziasztok!
Meg tudja mondani valaki, hogy az NSIS error milyen hiba volna, és mi rá a megoldás?
Pár napja újra akartuk installálni az egész rendszert, mert már régi és lassú volt. Az újraindítás után viszont sok programot, amit a netről szedtünk, emiatt az error miatt nem tudtunk feltenni. Csak azokat engedi, amik már a gépen voltak egy másik winyón. Több windows reinstall történt azóta, kaptunk egy másik winchestert is, de azon is ugyanezek a hibák fordulnak elő annyi javulással hogy a CoD 4hez már engedte feltenni az 1.6os patchet
Íme az NSIS error(a CoD4 1.6os patchnél is ugyanez volt:

-
Reaper04
aktív tag
válasz
Sub-ZeRo
üzenetére
Szia!
Nah végre megint tudok a hálózattal foglalkozni!
Szóval... 2emelet 3 gép van összesen: 1lent, 2 fent. Lent a modem és a router, fent pedig egy switch. Tehát a routernek nem sok köze lehet akkor ahhoz, hogy lájuk-e egymás szerverét ...
A fenti switch állandóan megy, csak a lenti router van minden este kikapcsolva.
Úgy, hogy ezt is resetelem, és ha kitudtam próbálni akkor írok.
Más ötletem eddig nincs.
Neked ? ( Nektek ? )Köszi, üdv: Dave

-
válasz
Pityesz78
üzenetére
Hali!
Ezzel a paranccsal letilthatod, hogy az adott eszköz felébreszhesse a gépet
powercfg –devicedisablewake EGYSÉGNEVEPéldául nálam szerepel a wake_from_any listában az egerem, azért ha azt letiltom, akkor a parancs így néz ki:
powercfg –devicedisablewake "HID-kompatibilis egér"Nálad értelemszerűen annak a két egységnek a nevét kell megadni..
Remélem segít.
Fire.
-
Pityesz78
tag
rendszergazda parancssorból powercfg -devicequery wake_from_any látom, hogy mi ébresztheti fel alvásból a notit.
Eszközkezelőben kikapcsolnám ha lenne ilyen lehetőség de nincs. Pl: Ricoh xD-Picture Card Controller, Memory Stick Controller stb.Amúgy az eszközkezelőben végigmentem mindenen és le is kapcsoltam minden eszközt ahol volt ilyen lehetőség, de a noti mégis mindíg felébred ami baromi idegesítő és veszélyes is mert pl. mire beérek az irodába sanszos, hogy megfő a tatyiban a magától felébredő noti.

Mi ébresztheti fel? Eszközkezelőben hogyan lehet Energiagazdálkodást hozzárendelni az eszközökhöz?

-
válasz
Vikt0r
üzenetére
Hali!
Skype-ban nem vagyok otthon, de msn-nél próbáld meg elsőre azt, hogy teszteld a kapcsolatot (Eszközök/Beállítások/Kapcsolat/Hibaelháritónál az Indítás gonb)
Ha itt minden oké, akkor passz, he nem , akkor lehet, hogy használsz külön tűzfalat(nem az OS-ét) és az nem enged bizonyos dolgokat...Más ötletem sajnos nincs...Esetleg a Messenger topic-ban is felteheted a kérdésed(ha eddig nem tetted volna)
Fire.
-
-
zoli62
addikt
Valami miatt az automatikus frissítés során nem sikerült a Live Essentialt telepíteni. Ugyanakkor a program részei(fotótár, Live Mail, stb.) mind frissültek, és működnek.
-
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Köszi, ez cca. 1,43 GB helyet jelent nálam, jól fog ez még jönni
Köszi mégegyszer 
gb4400: Igazad van, először csak simán indítottam, aztán mikor nem engedte, akkor jutott eszembe az adminos futtatás

-
törölt tag
válasz
molnarpeter
üzenetére
Fire válaszához még annyit, hogy az imént leírt parancsokat csak akkor lehet kiadni, ha a parancssort rendszergazdaként futtatod.
-
válasz
molnarpeter
üzenetére
Hali!
Parancssorban kiadod a powercfg -h off parancsot, powercfg -h on esetén meg vissza tudod kapcsolni.
Fire.
-
molnarpeter
nagyúr
A hiberfil-t hol tudom kikapcsolni? Előre is kössz

-
zack
nagyúr
Segítséget kérnék ismét!

SATA2-es lapom van, és gondolkodom egy SATA3 Crucial SSD-n, ami 350+ Mb/s olvas.
Egy SATA2-es lapba érdemes ilyet, vagy nézzek inkább SATA2 SSD-t?
Van valakinek infója melyik 64Gb SSD lehet a legjobb Win7 alá rendszernek? -
potato
csendes tag
Sziasztok
Lenne egy ojan problémám hogy az 500gb os winchesterem 50 és 450 es particiókra volt kettéosztva és én pár hónapja az 50gb os particiót eggy 20 és 30gb osra osztottam a 20 ason az xp volt ami látta mind a 3 particiót viszont mikor felraktam a win7-et az már csak a 20 és 30gb os particiókat látta ma pedig kitöröltem a 20 és 30gb os particiókat és ujjra felraktam az 50-esre a win7-et.
A probléma még mindig fennáll csak az 50gb os partició van meg és telepitéskor a 450-es volt a system az 50es pedig primary partició.
Mit tudok tenni hogy lássa mind2 particiót azon kivül hogy leformáznám az egész winchestert? -
maxcooper
tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Hát jó...akkor marad egy kicsit így a dolog és majd kiforrja magát
Amúgy olyan átlag 9900-10000 Kbyte/s-el másolt.
Thx ötleteket, bár a problémát én oldottam meg
-
válasz
maxcooper
üzenetére
Hali!
Ezt feladom neked házi feladatnak...

Mennyi az átlagos olvasási sebessége annak a DVD olvasónak, amely 6 perc alatt másolt át egy 3,5 GB-s ISO-t a HDD-re és tudjuk, hogy az 1x-es DVD olvasás/írás sebessége 1353Kbyte/s?

Nem tudom, hogy PIO-ban jobban terheli-e...
Fire.
-
maxcooper
tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Hát olyan 6 perc alatt másolt át egy 3,5 GB-s ISO-t HDD-re.
Írni még nem próbáltam (nincs most DVD-m).
Ez elfogadható érték nemde?!
Amúgy így PIO-ban nem terheli jobban a CPU-t ODD műveleteknél?! -
szepsy
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Értem köszi, hát majd teszet csinálok hogy meg van e a sebesség, am a kapacitás az aláírásban

-
válasz
maxcooper
üzenetére
Hali!
Ha úgy kifogástalanul, megfelelő sebességgel olvas és ír, akkor nem kell foglalkozni vele. Mellesleg nem tudom, hogy a DMA-t hogy lehetne 3/4/5-re állítani, tudtommal W7 alól csak ki- és bekapcsolni lehet, bár lehet, hogy létezik registry-s megoldás is.
szepsy
Az SSD kapacitásáról azért említést tehettél volna...
Otthoni felhasznlóknak a Home Premium változat tökéletesen megfelel. Az hogy x86 vagy x64-es változat, azt meg elsősorban attól teheted függővé, hogy 4 vagy több giga ramod van avagy szándékozol bővíteni ramot a közeljövőben.
Az AHCI-t javasolt bekapcsolni a BIOS-ban a telepítés előtt. Ha a W7-et így fel tudod telepíteni, akkor nem szokott szükség lenni, hogy külön AHCI drivert telepíts fel és én nem is javasolom. Ha az SSD rendesen megy/ megfelelő sebességgel dolgozik, akkor ne telepíts semmilyen AHCI-t utólag.FIre.
-
szepsy
senior tag
Hali.
Jövőhéten érkezik az OCZ Vertex 2-es SSD-m.Melyik win7-et érdemes feltenni, hogy több helyem maradjon, játékra, netre, esetleg lan partyhoz használnám?Természetesen megveszem az eredetit

Másik.
Kell valamit állítanom SSD-nél, hallotam, olvastam ilyet sataról ahcira vagy mirekell a vinyót állítani biosba? Meg az amd oldalán van AHCI for win 7?Köszi -
maxcooper
tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Megoldottam, de így miért jó?!
Kikapcsoltam a csatornán (amin az eszköz van) a DMA-t és most PIO-ban van a ODD.
Így olvas, nem fagy.
De most miért nem megy DMA-ban?
Az LG DVD íróm (IDE-s) UDMA2-ben megy, ez miért nem?!
Amúgy UDMA5-ben volt előtte. Azt nem lehet esetleg állítani valahogy hogy mondjuk ne 5 hanem 3 vagy 4-ben legyen?
Egyéb ötlet DMA kérdésben?! -
COLORBAR
tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Áthelyeztem!
Én kérek elnézést!
(demár visszahelyeztem)
-
válasz
COLORBAR
üzenetére
Hali!
"...ezt nem kellett volna áthelyezni."
Áthelyezni? Egész idáig azt írtad, hogy átmásoltad a dokumentumokat, nem áthelyezted...
Ha áthelyezted, akkor is meg kell lennie a Stardock mappának az új helyen, másold vissza onnan...maxcooper
Hát azt is megpróbálhatod, ki tudja, lehet segít...Fire.
-
maxcooper
tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Hát ezen már sajnos túl vagyok, most még megpróbálom a sata vezérlőt eldobmi a dvd-vel együtt, hátha.
-
COLORBAR
tag
válasz
Psychonaut
üzenetére
Sajna ezse

Szerintem valahol ott lehet a hiba,hogy a doku könyvtárban volt a Stardock nevű mappa,amiben van az Icon Packager és ezt nem kellett volna áthelyezni.
Namindegy,marad így a dolog..
-
-
maxcooper
tag
Sziasztok!
Lenne egy kis gondom egy NEC AD-7241s optikai meghajtóval.
A probléma a meglévő Windows 7 x64 Professional OS-emen adódott.
Beraktam az írót (SATA-s, IDE módban van a sata vezérlő) és az OS felismerte, de mikor olvastam volna vele, megfagyott a fájlmanager, majd a win7 és csak resetre reagált.
Ubuntu alatt semmi gond, a DVD egyébként boot-ol, Live CD is megy róla, szóval nem értem mi a gond :S
Nem szívesen raknám újra a gépet.
Valakinek bármi ötlet?
DVD-s fórumban is írtam már. -
Psychonaut
veterán
válasz
COLORBAR
üzenetére
IconCache.db törlése megér egy próbát.
-
COLORBAR
tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Sajna ez nemnyert

-
válasz
COLORBAR
üzenetére
Hali!
Egy gyenge próbálkozás:
1. Minden alkalmazás legyen bezárva
2. Feladatkezelő indít (CTRL+SHIFT+ESC)
3. Folyamatok fülön explorer.exe-t jelöld ki, majd Folyamat leállítsa gombon katt
(ilyenkor agyhalottá válik az OS, nem gond)
4. Alkalmazások fül/Új feladat/üres mezőbe beírod explorer.exe és OKFire.
UI: Csak azért, mert átmásoltad a dokumentumok mappát valahova, attól ilyen jelenség/hiba nem fordulhatna elő...
-
Psychonaut
veterán
válasz
luise178
üzenetére
Az első az hülyeség, a Professional 192GB RAM-ot kezel. A második szintén, az OEM verzióknak a licensze kötődik alaplaphoz, nem maga a program. Tehát ha alaplapot cserélsz, nem telepítheted elvileg ugyanazt a rendszert rá, pontosabban telepítheted, csak nem lesz jogtiszta. De a Retail verziónál nincs ilyen korlát.
-
luise178
tag
szasztok!
olyan gondom van, hogy tervezem a w7 64 bit professional megvásárlását, és olyat olvastam valahol, hogy ez a verzió csak 12 giga ramot támogat. igaz ez? meg hogy a regisztrációnál az alaplaphoz "köti" magát, és ha alaplapot cserélek, akkor az új lappal nem fog működni. igaz ez? vagy azért át lehet valahogy konfigolni az úja lapra?
-
virkir
veterán
-
Laccoss
addikt
válasz
Brucehun
üzenetére
Kövesd a leírást: Dreamscene
Zolynet: Lemezkezelőben látja? Nem lehet hogy csak betűjelet kell neki adni?
-
-
cellpeti
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Köszönöm! Jó lett!

-
zolynet
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Azt természetesen leelenőríztem, új rendszert nem telepítettem se az új vinyóra sem a régire. Viszont most amin eddig az op. rendszer volt vinyó az egy 320gb-os seagate 3partícióval, eddig. Mert most a win7 telepítő 1partíciót lát 232gb-al ill még egy 14megásat plusz egy 94megásat. Azt hiszem hétfőn azonnali adatmentés a cégnél és majd reinst, teljesen meghülyült, ilyet még nem láttam, nagyon furcsa.
-
Brucehun
aktív tag
Sziasztok!
(Szoljatok ha rossz helyre írtam!)
Hogyan tudok videót berakni háttérképnek? -
Vikt0r
aktív tag
Hali
Egy olyan problémám lenne, h ma reggel bekapcsoltam a gépet és bejelentkezek msnbe és a skypba de miután ez megtörtént a windows kiírja, a progtam működése nem megfelelő ezrét le áll. Mind a kettőt újra tettem de még most is ezt csinálja.
-
sz.zoli25
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Hát azt választottam a skype oldalán is meg a szoftverbázisról is azt szedtem le,de megpróbálom ezt is...
Ezt elfogadta de akkor én,hogy töltöttem mindenhonnan rosszat le...
Rendesen kiválasztottam és a leirásban is win7 szerepelt...
De a lényeg,hogy megy.
Köszi a linket és a segitsége
t... -
válasz
sz.zoli25
üzenetére
Hali!
Nem Windows-os változatot töltöttél le...EZT töltsd le
zolynet
Ha semmi mást nem tettél, csak egy új hdd raktál a gépbe, akkor jó eséllyel a BIOS-ban megváltozott a boot-sorrend. (Az új, üres hdd került első helyre, ezért onnan szeretne indulni)
Állítsd át a a boot-sorrendet, hogy a megfelelő HDD kerüljön a lista elejéreFire.
-
zolynet
veterán
Hali!
Egy olyan problémám van hogy bootolás után (megtalál minden vinyót) ezt a hibaüzenetet nyomja az IRQ-k kiírása után:
"Hiányzó BOOTMRG"
Van lehetőségem újraindítani.
Ezt azóta van amióta bekerült egy új vinyó a gépbe. Egyet kiszedtem volna de rögtön ezt írja. Az a vinyó melyet kiszednék le van formázva nincs rajta semmi, ergo a boot fájlok sem lehetnek itt, akkor mi van?
Szóljatok ha van ötlet, ha nincs akkor 1ó alatt kap egy reinstallt azt kész.
Meg addig rákeresek én is hátha ... -
sz.zoli25
aktív tag
Helló...
Nekem nekem engedi telepiteni a skypeot...
Kiirja,hogy nem Win32 alkalmazás
eeepc 1001HA Win7 32bit-es verzió...
Se online se letöltés utáni telepitésnél nem enged...
Valakinek valami ötlete... -
válasz
cellpeti
üzenetére
Hali!
Ezt is így csináltad?
(A hozzáadás gombon való kattintást szokták kihagyni előszeretettel)
Továbbá a Hálózati és megosztási központ így legyen beállítva.
(Az Otthoni vagy Munkahelyi profil is így legyen beállítva, ha szükséges)Fire.
-
dunc
nagyúr
Sziasztok szeretnék win7 et telepiteni usb ről,de xp m van csak és azon kéne elkésziteni a megfelelő pendriveot,viszont a leírtak xp alatt nem müdödnek,esetleg valaki találkozott olyan modszerrel ami jó xp alatt is ?
-
cellpeti
nagyúr
Szevasztok!
Nekem olyan gondom lenne, hogy van két gép és sikerült egy hálózatba tennem őket. Na most ez mind szép és jó, de ha már valamit meg akarok osztani, akkor már gebasz van, mert nem lehet. Folyamatosan ezt kapom!
Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Szerviz topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Windows 11
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hobby rádiós topik
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- DDR3 so-dimm 8GB notebook RAM modulok - több db
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4055
- Sandisk Extreme Portable SSD 2TB!
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Át tudom valahogy nevezni, hogy ne legyen ékezetes?

, csak ha én parancssort nyitok, akkor azt mindig adminként teszem, még akkor is ha nem kellene, bár ez utóbbi elég ritka nálam...

Otthoni felhasznlóknak a Home Premium változat tökéletesen megfelel. Az hogy x86 vagy x64-es változat, azt meg elsősorban attól teheted függővé, hogy 4 vagy több giga ramod van avagy szándékozol bővíteni ramot a közeljövőben.