Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- TCL LCD és LED TV-k
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Vezetékes FEJhallgatók
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nyomtató topik
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Aktív témák
-
cvn69
tag
Sziasztok!
Egyszer más érdeklődtem, mivel volt egy kis weblapmegjalanítési problémám. Nevesen, bizonyos oldalak egyes feliratai, szövegbeviteli mezői nem az eredeti betűtipussal jelennek meg.
Mint kiderült nem volt meg minden egyes betűtipus a rendszeremben. Amit tudtam pótoltam, de úgy tűnik nem mindet. Pl. a freemail felhasználói név mezője vastag dőlt tipussal jelenik meg.
Ezért érdeklődnék, hogyan lehet megtudni, hogy egy weblap milyen betűtipust használ?Előre is köszi a segítséget!
Üdv, cvn69
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium 100% Akku
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest