Hirdetés
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- Huszadik születésnapjára eléggé megváltozott az Antec nagytornya
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Lassan 2027-re is elfogy a TSMC 2 nm-es gyártókapacitása
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- Az eddigi legolcsóbb, 3D V-Cache-t használó CPU-ját hozta forgalomba az AMD
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Pedzegeti az új Xbox irányát a Microsoft
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Mini PC
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Aktív témák
-
Ronnie12
tag
-
-
mexel
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Köszönöm, az előtted szólónak is
Ennek utánaolvasok hamarosan. -
cigam
titán
válasz
Ronnie12
üzenetére
Milyen 17-es hiba és mikor adja ki pontosan?
DVD telepítő 17-es hibát nem találtam csak grub error 17 találatokat. De az egy bootloader, semmi köze a w7 telepítéshez.
Miért nem jó ha W7 telepítőjével partícionálsz? Egyébként bármelyik live rendszerrel tudsz partíciót kezelni, legyen az linux, vagy ubcd
A w7 telepítő eredeti?
-
Ronnie12
tag
Sziasztok!
Barátom éppen egy windows 7 telepítésével küszködik. Egy HP laptopról van szó, amire az előbb említett rendszert szeretné felrakni, de a dvdről bootolásnál az error 17-es hibát kapja. Az internetes találatok ezt a linux rendszerekkel hozzák kapcsolatba. Most olyan módszerrel próbálkozik, hogy feltelepít egy linuxot, majd pedig utána próbálja ismét a dvdről bootolást a windows 7 lemezzel. Van esetleg ötletetek, hogy mivel érdemes próbálkozni, ha ez nem jön be?
Előre is köszi,
Ronnie -
-
Tomczyk
tag
üdv
Két kérdésem lenne, hátha valaki tudna segíteni

1. A frissítéseknél ha 1 frissítést nem akarok telepíteni, azt nem lehet valahogy megoldani, hogy többet ne is jelezze azt a frissítést? (legújabb msn)
2. A Müveletközpont kis zászlóját nem lehet valahogy eltüntetni? Úgy hogy ne csak rejtve legyen és a nyílra kattintás után megjelenjen az elrejtettek között.
előre is köszönöm fáradozásaitokat

-
Hát a noddal én is szívtam nem olyan rég. Nálam win frissítések után a nod olyan kékhalált dobott, hogy csak a reinstal segített rajta...

Azóta kerülöm az új nodokat.. A régiekkel nem volt baj, ekkora...
Ott meg a picture-s mappákba nem engedett menteni, mert kiírta, nem rendelkezem admin jogokkal.
Ennyit a nodról.
-
adyh
tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Hali!
Valami nem volt rendben a Nodommal sem azt újra telepítettem és úgy néz ki megoldódott a problémám. Működik a leállítás és mar az ablakok sincsenek becsúszva a tálca mögé.
Nem tudom, hogy ez milyen kapcsolatban volt a problémával de azért örülök, hogy sikerült.
Köszi a segítségeket! -
bobsys
veterán
válasz
luki88
üzenetére
Itt a megoldas
ez valoszinuleg nem fog menni abbol a fiokbol amin elszarodtak az ikonjaid
ezert lepj be egy masik rendszergazdai csoportba tartozo felhasznaloval, ott indits el a registry es tolds be annak a usernek az ntuser.dat filejat ahol roszak az inkonok
itt van, hogy hogyan kell betolteni e hkeyt -
luki88
csendes tag
válasz
luki88
üzenetére
Sziasztok!
Még mindig fent áll az előbbi problémám link, és kezdek lekeseredni, mert nem találok jó megoldást, hogy viszontlássam és újra normálisan használhassam az ikonjaimat. Sok furcsa dolgot láttam már, de ilyet nem nagyon.
Köszönöm előre is a segítséget, tényleg fontos lenne!!
üdv,
-
-
mexel
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Semmi más szerepe nincs a 100mb-os partíciónak valóban? Mert akkor én is kihagyom, eléggé zavaró tud lenni.
-
Hali!
Ja, akkor még annyit, hogy 2 elsődleges partíciót hozz létre. Egyet a rendszernek, másikat az adatoknak és mindkét partíciót a W7 telepítőben formázd le, tehát nem létrehozni csak a meglevőket leformázni a telepítővel.
(Ha esetleg 2-nél több részre szeled a vinyót, akkor meg a 3.-at már Extended/logikai-ként hozd létre)Nem, nem nélkülözhetetlen, én is mindig előparticionálok, hogy ne jöjjön létre, kivéve ha kell (az ügyfél ultimate-el rendelkezik és szeretné használni a bitlockert a rendszerpartíció titkosításához)
Fire.
-
zack
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Azt hittem ez valami nélkülözhetetlen dolog, és muszáj.
Akkor most megpartícionálom Acronis-szal és utána nekiugrom még1x a telepítésnek.
Köszi a gyors választ!
-
Hali!
Nem rontottál el semmit. Ha a W7 telepítővel hozol létre partíciókat(pl teljesen új/particionálatlan a vinyó), akkor a W7 hozza ezt létre. Arra ügyelj, ha lesz használva külsö backup/restore alkalmazás, akkor a 100 megás partíciót együtt kell menteni a rendszerpartícióval. Több szerepet is ellát(hat), de ahova kötelező, a megléte, az a bitlocker, pontosabban a a 100 megás partíció nélkül egyetlen dolgot nem lehet kivitelezni, nevezetesen bitlockerrel titkosítani a rendszerpartíciót.
(A bitlocker csak az Ultimate/Enterprise-ban található meg)Fire.
UI: Ha egy particionáló progival előparticionáltad volna telepítés előtt, akkor már nem hozta volna létre a W7.
-
zack
nagyúr
Srácok! Sos kellene egy kis segítség!

Itt állok egy frissen telepített rendszerrel de nem tudom jó e így... Win7 telepítővel formáztam az SSD-t, és létrehozott egy 100Mb partíciót. A nagyobbikra rendben települt a rendszer. Viszont most látom Acronis alatt hogy az a 100Mb partíció megmaradt! Ez normális így? Valamit elqúrtam? Jobban szeretném ha 1 partícióm lenne, mert a ghostolást nem tudom hogy oldjam így meg.
Mi a teendő ilyenkor?
-
AirBooms
addikt
válasz
AirBooms
üzenetére
Ez a problémám továbbra is fenn áll, sőt tovább növekedett a partíció telítettsége. Nem telepítettem semmit, az SSD szabályosan belőve. Vírus, s egyéb program kilőve, megnéztem.
Szerintetek? Milyen mappákat kellene még átnéznem, ami növekedhet? -
Drageez
csendes tag
válasz
polonic
üzenetére
Itt a cégnél, ahol ez a szerver van, a rendszergazdák nem annyira állnak a helyzet magaslatán. Az ő állításuk szerint erre semmilyen megoldás nincs, csak az, ha 32 bites windowsod van. Semmit nem lehet telepíteni, semmit nem lehet másképp csinálni, más programot ajánlani, mert az nem megy

Ez így talán valamivel egyszerűbbnek tűnt nekem és végülis nem volt annyira bonyolult, már csak 1-2 apróbb problémával küzdök (driverek: PCI egyszerű kommunikációs vezérlő meg valami alapvető rendszereszköz, de ezeket nem tudom, mik és azt sem, hogy hátráltatja-e a működést, bár lekopogom, eddig megy)
-
luki88
csendes tag
Sziasztok!
Olyan problémám van, hogy az összes parancsikonom(beleértve a startmenüben lévő ikonokat is) ikonja módosult egy programom ikonjára(Autodesk Design Review), az elérési út ill. a cél nem változott, viszont mindent ez a program akar elindítani, a start menüből is minden program. Az egész úgy kezdődött, hogy el akartam indítani egy játékot (warcraft III.) de előtte a parancsikonját akartam lecserélni más ikonra, emiatt az összes ikon átváltozott és nem tudom visszaállítani
itt egy kép ,hogy most hogy néz ki az asztalom illetve a start menüm.
Rendszervisszaállítási pontom nincsen korábbról szóval úgy nem tudtam orvosolni a problémát.
Tudtok ebben segíteni? mert elég idegesítő probléma.
Előre is köszönöm!
-
Hali!
Nem tudod valamilyen eseményhez kötni, mióta ez a jelenség fellépett?
Pl program vagy driver telepítés, registry buhera, tweaker progi használta(ezt már kérdeztem amúgy és nem válaszoltál rá) stb stb.Valami megakasztja a leállítási folyamatot, ki kell deríteni melyik. Ehhez az kell, hogy kattints a leállítás gombra, majd CTRL+SHIFT+ESC, a feladatkezelőben folyamatok fül, rendezd felhasználó szerint a listát aztán egyesével állítsd le a folyamatokat(kivéve explorer.exe, taskmgr.ex stb), szóval olyan folyamatokat állíts le, ami biztosan felhasználói folyamat(a lista leírás oszlopa is segíthet ennek eldöntésében). Ha felhasználói folyamat a hibás, akkor valamelyiknél(amikor leállítod a folyamatot) le fog állni a gép...
Fire.
-
Zirowe
nagyúr
Sziasztok, épp az új routeremet konfiguráltam, amikor arra lettem figyelmes, hogy a laptopomon nem jön net az utp kábelből, kis számítógép a sárga háromszöggel és felkiáltójellel volt lent a tálcán és az, hogy nincs internetelérés.
A hálózat másik gépén utp kábellel volt net, wifin keresztül is.
Kihúztam a laptop utp kábelét a routerből, ellenőriztem, visszadugtam.
Laptopon se volt net. Letiltottam, majd engedélyeztem a hálókártyát, továbbra is semmi.
Újraindítottam a gépet, erre eltűnt a hálókártya!!
Win7 32bitet használok, az adapterbeállítások módosításánál csak a wifi kártya látszódik, a lan kártya nem, még letiltva sem, az eszközkezelőben sem, ott is csak a wifi kártya van, lefuttatok egy új hardver keresést, arra sem dobja fel, bedugtam egy másik gép utp kábelét, semmi reakció.
Egyszerűen eltűnt a hálókártyám!Mi történt és hogy tudnám helyretenni?
Előre is köszi!
-
gaborh
aktív tag
Sziasztok. win7 használok és a telepitett játékok közül egyiket sem akarja elinditani. mindegyiknél azt irja ki hogy a ....exe mükődése leállt. van esetleg valakinek valami ötlete erre? tulajdonságoknál beállitottam a kompatibiltásoknál a xp sp3-at + rendszergazdaként inditást.
-
Micka21
tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
cs
igazából egy csm gyátmányú full metal 32 mb os cardbus kártya, amiről többet nem tudok, mert nincs ráírva, azt rakom be egy express card adapterbe
( http://www.edigital.hu/Egyeb/Lycom_Express_Card_/_PCMCIA__atalakito_adapter-p43413.html) aminek a ledje jelzi hogy kap áramot és az adapter rész is melegszik a gépben szóval olvasná a gép, de valamiért nem tudja
a cardbus kártya remekül működik egy gépben, azzal nincs bajlaptop g530 44463fg az Everest szerint
-
adyh
tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Újraindítani sem tudom, csak a hibernálás és az altatás megy, még kijelentkezni sem tudok. Mikor előszór kattintottam a leállításra úgy tűnt mintha gondolkodna 2-3mp-ig villogott a led de semmi. Most már annyit se reagál.
-
-
Drageez
csendes tag
válasz
polonic
üzenetére
Hello!
Nem tudom, emlékszel-e, múlt héten én kérdeztem a win7 64-bitről 32 bitre dolgot.
Megtaláltam a megoldást és úgy néz ki, egyenlőre működik.Méghozzá úgy, hogy a kecske is jóllakott és a káposzta is megmaradt.
2 oprendszerrel és Particion magiccel.
Remélem a rendszergazda sem hagyja majd el a haját, ha elviszem hozzá szerverkliens telepítésre
Azért köszönöm a sok segítséget.
-
adyh
tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Kösz a tippet, de ezt már néztem én is, itt csak a gépi nyomó gombot tudom beállítani. A start menü Leállításra így sem reagál

Snooker: Igen, pl Cs 1.6 megy rajt, én is játszok vele
-
-
Micka21
tag
üdv
lenovo laptopon (g530) van win 7
de az express kártyát nem ismeri fel az os, ledje világít, másik kártyával nem tudom kipróbálnivan valami tapasztalat hogy + driver kell hozzá vagy ilyesmi, mer gyári nincs az olvasóhoz
-
Snooker
senior tag
A win7-en mennek régebbi játékok is (pl: Counter Strike 1.6) ?
-
Hali!
1. Start elkezded ezt begépelni: a be- és kikapcsoló gomb, a szűrt listában katt rá, majd a megjelenő ablakban a lenyílóban valószínűleg a Nincs művelet-re van állítva.
2. Passz
Fire.
UI: Ha használsz valamilyen tweaker progit, akkor azzal el lehet állítani rendesen a dolgokat...
-
adyh
tag
Sziasztok!
Olyan problémám van, hogy nem reagál a gép a Leállítás gombra. Altatni, hibernálni tudom, de sehogy nem tudom leállítani.
A másik, hogy az ablakaim újabban belógnak a tálca mögé és elég zavaró. Nem tudom hol lehet beállítani.
Köszi a segítséget! -
Reaper04
aktív tag
válasz
Sub-ZeRo
üzenetére
Szia!
Az egyiken XP Sp3 van fent, az enyémen meg win7 (ultimate).
Maga a hálózat megy,de a játék nem...
Minden nap újra van indítva a router ... mert az elosztója ki van kapcsolva. (vagy az nem egyenlő egy resettel?)Laccoss: KIS 2010 van feltelepítve. Úgy is próbáltuk már hogy kikapcsolom a tűzfalát. A windows saját tűzfala meg nincs bekapcsolva.
Üdv: Dave 
-
-
Alex123
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Kipróbáltam, sajnos így sem...., azért köszi.
-
scope2007
addikt
volt egy kis időm és kipróbáltam az USBről való win7 telepítést.
hihetetlen gyors, kb 8perc volt a pendrive boot és az első windows login között.
ezentúl csak így fogok telepíteni, cd/dvdről jobb leszokni mielőbb
-
dni
őstag
Az alábbi hibaüzenetet kaptam:
Problem Signature:
Problem Event Name: StartupRepairOffline
Problem Signature 01: 6.1.7600.16385
Problem Signature 02: 6.1.7600.16385
Problem Signature 03: unknown
Problem Signature 04: 21200835
Problem Signature 05: AutoFailover
Problem Signature 06: 7
Problem Signature 07: BadDriver
OS Version: 6.1.7600.2.0.0.256.1
Local ID: 1033mod: Ha F8-al indítok és kikapcsolom az automatikus újraindítást hiba esetén akkor egy BSOD képernyőt kapok
mod2: ha last known good configra kattintottam akkor elindult a win.
-
törölt tag
válasz
Psychonaut
üzenetére
Oké, tolmácsolom neki, és köszi

Szerk : köszi bobsys ez a legjobb

-
Psychonaut
veterán
válasz
üzenetére
Szedje le a sok shareware sz*rt valami uninstaller cuccal (felettem párral linkelt Fire kettőt), vagy "szerezzen" egy telepítőmédiát, a licensze ugyanis a kulcsra vonatkozik, ha az legális, illetve a licenszszerződésnek megfelelően lett aktiválva, akkor a rendszer - a telepítőmédia forrásától függetlenül - jogtiszta lesz.
De ha arra gondolsz, hogy kész telepítésből kinyerhető-e valahogy telepítőlemez, akkor a válasz: tudtommal sehogy nem megoldható.
-
dni
őstag
Sziasztok!
Egy partíció átméretezést csináltam Acronis Disk Director-ral (korábban már számtalanszor csináltam ilyet sikeresen, de most valami hiba csúszhatott a gépezetbe), és nem indul a Win7-em. Az automatikus javítás nem tudja megjavítani a indítási problémát, milyen lehetőségek vannak még a helyreállításra.
Mielőbbi válaszaitokat előre is köszönöm!
-
dni
őstag
Sziasztok!
Egy partíció átméretezést csináltam Acronis Disk Director-ral (korábban már számtalanszor csináltam ilyet sikeresen, de most valami hiba csúszhatott a gépezetbe), és nem indul a Win7-em. Az automatikus javítás nem tudja megjavítani a indítási problémát, milyen lehetőségek vannak még a helyreállításra.
Mielőbbi válaszaitokat előre is köszönöm!
-
törölt tag
Helló, kaptam egy emailt a lényegi részét a kérdésnek :
"Adott egy NoteBook (Toshiba), amin előtelepített 64bit-es Win7 van, plusz sharware ill. a gyártó programjai. Mellékeltek egy32bit-es telepítő lemezt is.
Nekem "szűz" és legális 64bit-es Win7-re lenne szükségem a sallangok (felesleges előretelepített szoftverek) nélkül, ami minimális anyagi befektetést igényel.
Lehet valami úton-módon 64bit-es Win7-es telepítőlemezt kreálni.
Köszönettel:"ez az idézet fedi

-
válasz
Alex123
üzenetére
Hali!
Telepítsd fel újra azt a codek-et, amit nem sikerült eltávolítani tökéletesen, majd ezen uninstallerek valamelyikének segítségével távolítsd el, majd gép restart.
Revo Uninstaller Free
(Az ingyenes nem támogatja x64-es programok eltávolítását)
Advanced Uninstaller FreeFire.
-
válasz
Alex123
üzenetére
Hát akkor próbálj meg másik codec csomagot, vagy divx codec-et telepíteni.
Amúgy én ezért rakok fel inkább egy mpc-hc-t...
Hát hogy mennyira tudod rendbe hozni, nem tudom, szerintem nagyon összekavarodott a codec-ek ez a divx és a gyári beépített... Lehet hogy csak a reinstall segít... -
Alex123
senior tag
Sziasztok!
Adott: Win 7 prof. 64
Probléma: feltelepítettem külön a Divx kodek csomagot, majd eltávolítottam, azóta a kétnyelvű - dupla hangsávú .avi-kból a Win media player csak az egyiket látja - az angolt és csak azt tudom megszólaltatni....

Próbáltam már Win 7-re feltenni Win 7 codec pack-ot, semmi...
Próbáltam már a Win összetevőkből reinstallálni a media playert de semmi....Szeretnék segítséget kérni, hogyan tudom orvosolni ezt a hangsáv problémát..?
Előre is köszönöm.
- Alex -
-
Reaper04
aktív tag
Sziasztok!
Pár napja felmerészeltem tenni a win 7-et a gépre... de máris beleütköztem az első problémába.
Mióta feltettem azóta nem tudok a hálózaton lévő többi géppel lanozni ....
Maga a megosztás megy, látom is a többi gépet, és fordítva is ...
De a játék nem megy, nem látom a szervert, és ha én kreálok egyet, akkor ők sem az enyém...A hálózaton van egy router is ... talán ez zavar be ?
Vagy win 7 érdekesség ?Tudnátok nekem ebben segíteni ?
Válaszotok várom és előre is nagyon köszönöm!
Üdv: Dave
-
general
addikt
nincs rajta tuning, alap órajeleket használok. illesztés is megfelelő, többször ellenőriztem! mi lehet a hibája a vga-nak, lenne ötleted esetleg?
megismétlem az előzőt, hátha valaki másnak is van hozzászólnivalója..

" kezdek megőrülni egy problémától... szabálytalan időközönként, de naponta többször is megfagy a rendszer pillanatokra, néha teljesen, restart kell, de ha nem, akkor képernyő villog párat, majd visszaáll minden, és kiírja azt az üzenetet, hogy kb " Az Ati képernyőillesztő nem válaszolt, majd működése visszaállt" !! mi a fene lehet ez?
többször újratettem már a windowst, több Catalyst drivert is kipróbáltam, régieket is, a hiba mindig visszajön. a hardvert is többször átvizsgáltam, nem találtam általam észrevehető problémát. a vga hűtése rendben, forog a venti, feljebb is kapcsol, tápellátás megfelelő. rossz hardver okozza esetleg, tehát hibás a vga kártyám, vagy szoftveres probléma lehet? de micsoda??
ha valakinek van ötlete, kérem segítsen, egyszerűen nem tudok mit kitalálni!
konfig: S478 P4 3 GHz, 2 giga ram, Ati 3850 AGP, 2 vinyó, dvd stb. átlagos. " -
-
válasz
hogolyo
üzenetére
1. passz
2. Szerintem telepítés idejére vedd ki azokat a vinyókat amik nem kellenek. Vagy ha benne hagyod őket, telepítés előtt töröld azt a partíciót amin rajta volt az indítófájlok.
(én úgy csináltam, hogy 7 telepítése előtt leformáztam a vinyót és létrehoztam a méretet. 7 lemezbe, majd arra install és azon volt az indító fájl. Igaz, ilyenkor nem csinálja azt a 100 megás partíciós dolgot, meg ha a rendszer megzakkan, akkor nem tudom vissza hozni, mert 1 partíción van a rendszerrel.) -
hogolyo
csendes tag
Sziasztok
Ismét lenne 2 kérdésem win7-el kapcsolatban.
1: Gainward videokártyát használok és a HDMI kimenete a TV-re, a D-SUB pedig egy Iiyama CRT monitorra van kötve. A gond az, hogy ha kikapcsolom a monitort - mondjuk filmnézés közben - akkor visszakapcsoláskor megszűnik az extended desktop funkció. Minden ablak visszaugrik a monitorra és a TV átvált jel nélküli üzemmódra. Ilyenkor egy gyors képernyő felismerés és felbontás állítás után vissza lehet rakni mindent újra, de azért gondolom lehetne ezt valahogy elegánsabban is csinálni. "Természetesen" a TV-t ismeri fel elsődleges kijelzőnek amit folyton meg kell így cserélni, bár a csere után is a TV marad 1-es és a monitor 2-es hiába a monitor az elsődleges :S Van erre valami orvosság, hogy stabilan lefixáljam a beállításokat?2: Telepítettem korábban egy Win-7-et a gépre. 4 vinyó van a gépben (van 1-2 régebbi darab amitől nem akartam megszabadulni, ha már szépen működik). Az egyik vinyó egy nagyon régi WD (csak tárolás), 1 sata Samsung (csak tárolás), 1 régi IDE Samsung (korábban XP rendszervinyó volt, még nincs formázva régi XP rajta) és egy új Sata Seagate. A legújabb vinyóra felraktam annó a Win7-et amit levágtam rendszer partíciónak arra automatikusan csinált egy 100Mb os részt magának (gondolom indítófájlok tárolására). Ment is minden rendben, de jött egy nagy ötlet, hogy felteszek egy ubuntu Linuxot az öreg WD-re. Felment gond nélkül, de nem akart többé indulni a rendszer
Azóta leszedtem linuxot és win7-et is (persze volt még móka közte de ez lett a vége). Win7 vissza és nem indult a gép ismét, olvasgatás közben találtam egy tippet a bootfix /fixmbr parancs talán segít. Nem segített, de meglett, hogy a bootmgr a Satas Samsung vinyóra mászott fel. Most kicseréltem, és ez az elsődleges meghajtó, viszont szeretném, ha a rendszer ott maradna a rendszer meghajtón és az indító fájlok sem másznának át máshová. Van valami módja, hogy visszamozgassam?Bocsi a sok rizsáért, lehet kicsit sok volt a háttér sztori
Előre is köszi a válaszokat. -
general
addikt
helló!
kezdek megőrülni egy problémától... szabálytalan időközönként, de naponta többször is megfagy a rendszer pillanatokra, néha teljesen, restart kell, de ha nem, akkor képernyő villog párat, majd visszaáll minden, és kiírja azt az üzenetet, hogy kb " Az Ati képernyőillesztő nem válaszolt, majd működése visszaállt" !! mi a fene lehet ez?
többször újratettem már a windowst, több Catalyst drivert is kipróbáltam, régieket is, a hiba mindig visszajön. a hardvert is többször átvizsgáltam, nem találtam általam észrevehető problémát. a vga hűtése rendben, forog a venti, feljebb is kapcsol, tápellátás megfelelő. rossz hardver okozza esetleg, tehát hibás a vga kártyám, vagy szoftveres probléma lehet? de micsoda??
ha valakinek van ötlete, kérem segítsen, egyszerűen nem tudok mit kitalálni!
konfig: S478 P4 3 GHz, 2 giga ram, Ati 3850 AGP, 2 vinyó, dvd stb. átlagos.
kösz

-
válasz
Morden24
üzenetére
Hali!
Nem a supportal kezdtem, hanem az MS Social Answer-en kérdeztem meg, és ezt a választ kaptam és el is fogadtam.

"Valóban túl tudod lépni az aktivációk számát, nem fogják kiszámlázni. Ez azért van így, hogy ha egy rendszert újratelepítesz be tud ismét aktiválni. Fontos, hogy van egy bizonyos tolerancia határ. Ha ezt túlléped az aktiválást blokkolni fogják. Fizikailag több licenc aktiválása is lehetséges, viszont ez így már nem jogtiszta."
Fire.
-
AirBooms
addikt
De, valóban létrejött egy visszaállítási pont, kb. 100 megás méretben, ami nem indokolja ezt a méretnövekedést, ugyanakor töröltem is már ezt a visszaállítási pontot. Tehát nem lehet az oka. Lefuttattam (az imént is) a CCleanert is, és a felesges dolgokat is töröltem: pl. Temp mappákat, valamint az Nvidia telepítőmappáját, amit mindig létrehoz a rendszerpartíción. Ezek után fogalmam sincs, mitől van ez a hatalmas rendszernövekedés...
-
AirBooms
addikt
Sziasztok!
Kb. két napja, egyik napról a másikra nagyjából 1 GB-ot nőtt a rendszerpartícióm telítettsége. Win7 Pro 64 HU-t használok, s elvileg semmit sem telepítettem mostanában, pláne nem a rendszerpartícióra. Csupán frissítettem az nVidia VGA-m driverét, de ez önmagában nem lehet 1 GB. Azért is fura (és kellemetlen) ez a hirtelen növekedés, mert a rendszerem SSD-n van, s elvileg minden felesleges írási folyamat le van tiltva, illetve át van irányítva a HDD-re (nem rendszerpartíció).
Szerintetek mi lehet ez? Milyen mappákat nézzek meg? (A Users/Nevem/AppData/Local/Temp mappát kiürítettem és a rendszervisszaállítás is ki van kapcsolva) -
polonic
félisten
válasz
Steelmanus
üzenetére
De lehet választani. Abból kiindulva, hogy az előző live-nál is lehetett választani, ha winupdate-ről tetted fel. Ugyanúgy volt, mint ha a weboldalról letöltött exe telepítővel indítottad volna.
-
Ribi
nagyúr
Nemrég felraktam win7 home-ot a gépemre és valamiért nem akar működni a shut down.
Nem, nem sleep mode van beállítva rá, shut down.
Megnyomom, le is kapcsolna a winyó, de utána újra felpörög, venti megy stb.
Mi lehet a gáz?
Előzőleg egy win7 ultimate volt fent, az nem csinált ilyet.
Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) 
Ennek utánaolvasok hamarosan.
Partíciótörlés, win install.

Majd az mse 2 ha végleges lesz.