Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Bluetooth hangszórók
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Google Chromecast topic
Aktív témák
-
WonderCSabo
félisten
-
Crytek
nagyúr
Külső USB-s házba raktam a HDD-met.
Ki van kapcsolva az a funkció, hogy ha nem aktívak a HDD-k akkor kikapcsolja őket.Nos ha kis ideig nem használom a külső HDD-t az lekapcsol. A gépben lévők nem.Van valami USB-s energiagazdálkodás is?Ha igen mi a megnevezése? -
Morden24
nagyúr
-
MiNiM
tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
megnézem úgy, hogy az exéből csinálok egy biztonsági mentést, és azt visszaállítom.
-
MiNiM
tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
régebben is ment w7en, így kompatibilitás kilőve. újrarakom, gépresi ugyan úgy csinálja.
-
MiNiM
tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
-
bluobluo
aktív tag
Üdv!
Próbáltam feltelepíteni gépemre a win7 64 bitet, de hiba miatt csak a 32 bit ment fel.
Mi lehet a gond?
A CPU-Z szerint alkalmas lenne, olyat olvastam az egyik pc magazinban, hogy a CPU-Z Instructions sorban az AMD64 vagy az EM64T jelzésnek kell lenni.
Nos az utóbbi ott van:
[link] -
MiNiM
tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
sima exe hiba. gta_sa.exe hibát észlelt ezért leállt.
bővebbet nem tudok, de ha elmondod, hogy a windows hol jegyzi ezeket le, akkor megnézem. -
MiNiM
tag
még olyan gondom lenne, hogy san andreasozok, kilépek, gép resi, visszakapcsolom, és exe hibával kidob. ez mitől? EREDETI a játék, és samp-al sem jó! újrarakom megint jó.
-
JoolsNOS
veterán
válasz
Laccoss
üzenetére
És olyat tudok, hogy az alap kapcsolatot (local area connection) alakítom át a sajátomra, vagy amellé kell csinálnom az új kapcsolat készítésével?
kösziMert most minden beállítás nélkül jön a net (jelen pillanaban 2* gyorsabban mint az előfizetésem
) de ez instabil. Úgyhogy szeretném belőni a felhasználói nevet meg a jelszót. -
Scholes9
nagyúr
Üdv. Egy Home Premium hány GB-al kisebb, mint egy Ultimate? Mind2 64 bites, nemtom ez számít-e.
-
MiNiM
tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
nincs.

-
JoolsNOS
veterán
Hi!
Hogy tudom törölni a meglévő netkapcsolatomat, hogy újat csináljak?
köszi -
MiNiM
tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
w7 kiírja ha nem a legfrissebb?
-
MiNiM
tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére

-
MiNiM
tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
tényleg ... "M"
köszi, nekem az asztali integrált sötét hely.
-
MiNiM
tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
4500MHD az nem az asztalis is?
mindegy, integrált 4500as vga -
MiNiM
tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
beírtam.
ennek van hőfoka?
-
aldebaran
addikt
Nem tudom, jó topicban vagyok -e, de megpróbálom:
Ha van egy routerem, abba beledugva 2 számítógép, mindkét gépen remote desktop beállítva, ugyanaz a júzer létrehozva, routerben és a számítógépben a 3389-es port beállítva, átirányítva... stb.
Ha távoli asztalba beírom az ip címem és a felhasználót, mitől függ, hogy melyik gépre fogok csatlakozni?
-
WonderCSabo
félisten
Írd be az adatlapodba a konfigodat!
Jó kis kártya az, HD videózásra tökéletes. Sztem Sub-Zero kollégának igaza van: a kártya szart be. X11 alatt sokkal kisebb terheltségnek van kitéve, mint Aero alatt, valszeg ez hozta elő a hibáját. Ettől függetlenül nézd meg a melegedést.
-
MiNiM
tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
driver elméletileg legújabb, dx is, vidkari nem melegszik, húzva? bárcsak húzhatnám. 4500MHD
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
MiNiM
tag
sziasztok!
az mitől lehet, hogy 1-2nap után megjelennek fehér pontok szabályosan a bal sarokból pont a másik sarokig egymástól kb 1-1.5cm-re? újraindítom és nincs ott. meg néha felugrik egy ablak, hogy a parancsfájl futása sikertelen. futtatja? lehet vírus? linux alatt semmi gond, szóval nem pixelhiba! -
szeva000
addikt
Hali!
APC smartom powerchute progija eddig jó volt.Minap elindítva nem látta a ups-t.Nah uninstall,hátha jó lesz,de mikor újra akartam rakni...ez fogadott:

Tudna valaki segíteni,hogy miért is lett vagy hogyan lehetne leszedni úgy,hogy visszamenjen rendesen?
Regeditben néztem,találtam egy windows update agentet,de ezt nem tudom törölni.Még a windows\winsxs mappában találtam valami 2db apc akármit
,de ezt sem tommm törölni. -
Üdv!
Egy CPU csere deaktiválja az OEM windowst?
-
Win-T
őstag
Sziasztok!
Egy kolléganőm laptopján telepítettem kb. egy hónapja újra a Windows 7-et, és ma szólt, hogy azt írja ki a gép, hogy a Windows nem eredeti. Nem értem miért, hiszen teljesen hivatalos eredeti lemezről lett felrakva a rendszer. Van valakinek ötlete mitől lehet ez?
-
pimmi
senior tag
válasz
kommunism
üzenetére
Ashampoo Movie Shrink & Burn
nekem ez zsír -
WonderCSabo
félisten
A CD írás témát folytassátok itt!
-
kommunism
aktív tag
Egy egyszerü kérdésem lenne, próbáltam a gépemmel konvertálni videót a telefonomra, a baj hogy bármit teszek csúszik a hang a képhez képest de nem is kicsit oprendszerem persze win 7, régen ugy emlékszem, mintha ugyanezzel a géppel xp alatt működött volna a dolog.Mi lehet a probléma?
-
-
medium84
aktív tag
Hali!
A notimon 2 xp volt, egy magyar, meg egy angol a meló miatt. A magyart most letöröltem és raktam helyette 7-et. A probléma csak az, hogy a gép indulásakor nem jelenik meg a választási lehetőség, hogy melyiket indítsam. Mit tudok tenni? -
Morden24
nagyúr
-
Morden24
nagyúr
válasz
johnny82
üzenetére
Goto Chrome topik
-
fsb1000
nagyúr
Üdv!
EP45-UD3R alaplap audio driverét nem sikerült telepítenem.
WIN7@64 eredeti példány. A legújabb drivert letöltöttem Giga oldaláról.
A telipítés elindul, de a végén kiírja, hogy sikertelen volt.A WIN7 automatikusan feltesz valami drivert (leszedtem telepítés elött), azzal sztereóban szól, tehát müxik a realtek audió, de 5.1- kimenetek nem működnek.
Mi lehet a probléma?
3 órás szenvedés után úgy döntöttem inkább veszek egy 5.1-s hangkártyát, ha továbbra sem sikerül megoldani a telepítést
WIN7@64 alá mit ajánlotok? Nem baj ha olcsó és könnyen települ a drivere. -
Morden24
nagyúr
-
Hali!
Nekem az a gondom, hogy 2 böngésző van a gépemen, az egyik a chrome, a másik a mozilla. A chrome sokkal gyorsabb, így azt szoktam használni. A gondom az, hogy a chrome-nál, mikor flash videót nézek, pixelesedik a kép, mintha nem lenne megfelelő codec. A poén, hogy ugyanaz a videó a mozillán tökéletesen megy. Mi lehet a gond?
(#29627) faranus: használj 64 bites win7-et.
-
faranus
aktív tag
sziasztok az a kérdésem hogy win7 32bit es em van egy i5 760 proci és 4GB RAM. A win tulajdonságokba azt írja hogy 4GB fizikai RAM van de csak 3,18 tud használni.
De ha megnyitom az erőforrás figyelőt és ott rámegyek a memóriára ott írja hogy telepítve 4096MB összesen 3261MB de ha összeadom az értékeket amit felsorol akkor a 4096 jön ki
ez így jó bizos megy a 4GB ram? -
Steelmanus
addikt
válasz
megema
üzenetére
Ideiglenesen titsd le a WMP-t, az Eszkozkezelo / Alapertelmezett programok / Programok hozzaferhetosege ....
DE elotte csinalj egy masolatot a WMP ikonrol a Startmenubol pl az Asztalon egy mappaba mert addig amig tiltva van a hozzaferes kiszedi a Startmenubol az ikonjat is. Igy viszont megmarad a mappaban, mert ahhoz Neked van jogosultsagod. Majd inditsd el a KMP-t Rendszergazdai jogokkal es ugy allitsd be a Hozzarendeleseknel hogy mutassa a jobbgombos menuben, a WMP menusorai el is fognak tunni, csak a Winamp es a KMP-nek kell latszania. -
@matthew@
őstag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem h a win7-nél van-e olyan lehetőség képernyőkímélőre, mint anno win XP-nél h a win jel ugrál össze vissza, mert most nekem ilyen nincs, csak bubi, kép, szallag, 3d szöveg, metamorfózis(?). Esetleg valahonnan elő lehet varázsolni egy olyat is? -
cigam
titán
válasz
Peter Kiss
üzenetére
Jogos, ez kimaradt, pedig ismerem, használom, és bevált ...
-
WonderCSabo
félisten
Én nagyon ajánlom, h. próbáld megtanulni a "bonyolult" CDBurnerXP használatát. Nem gfogodmegbánni.
-
cigam
titán
válasz
19870820
üzenetére
Nem, Ezt a 3-at ismerem, és tudom ajánlani, mert jók, beváltak.
Ha nem tetszik, akkor beírod a google-be hogy dvd write software és n+1 találatot kapsz.
pl. http://www.globalfreeware.com/CD-DVD-Writing-25-2010/ , http://www.nonags.com/nonags/cdr.html , ...Vagy majd más még ajánl olyan progit ami nála bevált.
-
-
megema
őstag
válasz
Steelmanus
üzenetére
Nekem meg pont fordítva van...
A mappánál megjelenik a KMPlayer, a Media Player és a Winamp szövege is a jobbgombos menüben. Viszont a konkrét fájlnál csak a Media Player. 
-
cigam
titán
válasz
19870820
üzenetére
Bonyolult a CDburnerXP?
A beépített nem jó?
Probáld ki az Infrarecorder-t -
19870820
senior tag
Üdv. Tudtok ajánlani valami jó cd-dvd író programot win7 alá?
Eddig Burnaware-t használtam,de eléggé rosszul teljesít nálam(mindig elrontja az írást),próbáltam CdburnerXP-t is de ez nem jön be(túl bonyolult nekem).Még próbáltam a Burn4Free-t,de ahogy megláttam töröltem is,eszméletlen ramatyul néz ki,meg nagyon kesze kusza. Szóval várom a segítséget,mindenképpen ingyenes kellene. Köszi. -
takos
tag
Adott egy HP Mini 210-1040EH notebook win7 starterrel.
A problém az, ha gép "alvó állapotba" kerül, onnan nem hajlandó visszajönni, se a klaviatúra, se a főkapcsoló nem segít illetve a touschpad se.Találkozott már valaki hasonlóval, mi lehet a gond?
-
evakiss
csendes tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Köszönöm a segítséget. Megoldódott a probléma.
Még egy gondom lenne. A tochpad használatával lehetne képeket nagyítani, forgatni, stb. be is van állítva, a drivere is fel van telepítve, de mégsem tudom ezeket a lehetőségeket csinálni vele. Pedig maga a touchpad működik
-
pimmi
senior tag
Még mindig gond nekem a clear typ -nél hogy az asztal ikon betűk nem fehérek, olyan szineskések, ugyanez a fekete hátterü weblapokon a fehér betűk........?
-
RootRulez
félisten
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Mentem is át...
köszi azért!
Aktív témák
Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- EAFC 26
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Bluetooth hangszórók
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- World of Tanks - MMO
- Melyik tápegységet vegyem?
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- További aktív témák...
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- Bomba ár! HP ZBook 14 G8 - i7-1165G7 I 16GB I 512SSD I Nvidia 4GB I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G1a - R5 4650U I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 32GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

) de ez instabil. Úgyhogy szeretném belőni a felhasználói nevet meg a jelszót.

Szóval nálam a kari hibázott, azért jelentek meg a pontok.

köszi azért!