Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA® driverek topikja
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- SoundBlaster X-Fi
Aktív témák
-
RootRulez
félisten
Máris kezdeném egy helyzetjelentéssel, korábban annyira elharapódzott a helyzet, hogy 10 perc alatt 3x kellett újraindítanom a gépet. Nos mióta nincs frissítés, azóta nem fordult elő... (kopp-kopp-kopp)
Viszont lehet a régi wiondows7-emet is csak ez gabalyította meg.
Tehát fölöslegesen telepítettem újra és kínlódtam... Főleg, hogy ezt leszámítva semmi gáz nem volt vele...
-
Zolás
addikt
Igen raktam fel mert alapból nem akarta jól kezelni. Eddig a 10.045ös volt most töröltem és a win magától felrakott egy 10.014est. Remélem ezzel már nem fog problémázni. 10.045öst is ugy vadásztam össze a gyártó honlapján mert ami az alaplapgyártóén van azt nem fogadta el a win7.
Többieknek is köszönöm -
-
Hali!
Registry editorral, navigálj el ide
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\FileExts\.exeHa ezen belül találsz egy UserChoice nevű bejegyzést, akkor azt töröld ki, majd gép restart. Normál esetben, így kell hogy kinézzen a dolog
Remélem segít.
Fire.
-
Morden24
nagyúr
Persze, érthető, bár mondjuk ha valami nem kritikusan szar, akkor biztos nem vacakolnék dualboot-tal csak azért, mert X game 50 helyett 55 fps-el szaladgál
Egyébként nem kötözködésből kérdeztem, hanem azért, mert lehet, hogy megoldható a problémája Win7 alatt is
(#19000) RootRulez: Korrekt. Részemről lanpartin utoljára uscve tíz éve voltam, és akkor is csak kb. kétszer. Egyébként nálam teljesen jól megy Win7 x64 alatt a Starcraft + Brood War.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Nem főként az miatt kérdezem, hanem azért, hogy pl. 2D-ben az alaplapi mennyen, terhelve meg a nagy.. Ugye a fogyasztás miatt, feleslegesen nem zabálna a 4870..Vagy ilyet nem lehet? CF totyikban kérdeztem, ott ezt nem nagyon tudták... Gondoltam rákérdezek itt, féligmeddig úgyis érinti a win7-et.
-
-
-
Tibro5
senior tag
Aktív témák
Hirdetés
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Milyen routert?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- The First Berserker: Khazan
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X3D 64GB DDR4 500GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus GIGABYTE 850W
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest