- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Szélesre tárt ablak: Teszten az LG UltraGear 45GX950A OLED monitor
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen házat vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple MacBook
Aktív témák
-
-
RootRulez
félisten
Máris kezdeném egy helyzetjelentéssel, korábban annyira elharapódzott a helyzet, hogy 10 perc alatt 3x kellett újraindítanom a gépet. Nos mióta nincs frissítés, azóta nem fordult elő... (kopp-kopp-kopp)
Viszont lehet a régi wiondows7-emet is csak ez gabalyította meg.
Tehát fölöslegesen telepítettem újra és kínlódtam... Főleg, hogy ezt leszámítva semmi gáz nem volt vele...
-
Zolás
addikt
Igen raktam fel mert alapból nem akarta jól kezelni. Eddig a 10.045ös volt most töröltem és a win magától felrakott egy 10.014est. Remélem ezzel már nem fog problémázni. 10.045öst is ugy vadásztam össze a gyártó honlapján mert ami az alaplapgyártóén van azt nem fogadta el a win7.
Többieknek is köszönöm -
-
Hali!
Registry editorral, navigálj el ide
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\FileExts\.exeHa ezen belül találsz egy UserChoice nevű bejegyzést, akkor azt töröld ki, majd gép restart. Normál esetben, így kell hogy kinézzen a dolog
Remélem segít.
Fire.
-
Morden24
nagyúr
Persze, érthető, bár mondjuk ha valami nem kritikusan szar, akkor biztos nem vacakolnék dualboot-tal csak azért, mert X game 50 helyett 55 fps-el szaladgál
Egyébként nem kötözködésből kérdeztem, hanem azért, mert lehet, hogy megoldható a problémája Win7 alatt is
(#19000) RootRulez: Korrekt. Részemről lanpartin utoljára uscve tíz éve voltam, és akkor is csak kb. kétszer. Egyébként nálam teljesen jól megy Win7 x64 alatt a Starcraft + Brood War.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Nem főként az miatt kérdezem, hanem azért, hogy pl. 2D-ben az alaplapi mennyen, terhelve meg a nagy.. Ugye a fogyasztás miatt, feleslegesen nem zabálna a 4870..Vagy ilyet nem lehet? CF totyikban kérdeztem, ott ezt nem nagyon tudták... Gondoltam rákérdezek itt, féligmeddig úgyis érinti a win7-et.
-
-
-
Tibro5
senior tag
Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ProCaster 50UNB800H 50" 127cm FULL HD üzleti kijelző
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged