Aktív témák

• Ardgalen

csendes tag

Sziasztok!
    Van egy idegesítő gondom, és eddig csak Windows újratelepítéssel tudtam megoldani.
    Mikor megnyomom a ctrl+alt+del gombot van hogy a teljesítmény ffülön a proci terheltség 100% vagy igen magas de nem is mozog, mintha kilenne fagyva a mutató, és mellette a grafikonos ekg zöld vonalaknál se megy semmi, üresek. Néha elkapja ezt a hibát vhogy a gépem és nem tudom megoldani. Amikor rájön ez, akkor mindig már indítástól fogva ilyen a Win7 és addig nem is lesz jó míg nem reinstall. Ellenőriztem több vírusirtóval, Ad-Aware-val, semmit nem találtak. Folyamatoknál nincs futó progi ami leterhelné elileg a procit, csak egy-két dolog van ami 1 vagy 2%-ot használ, semmi nem fogyaszt el annyit belőle. Néha nem is hat ez ki a teljesítményre, de van mikor igen, és lassú is tőle gép. Xp-nél is volt ilyen hibám. Ötlet esetleg valaki?
    A konfigom: Asrock P43DE, Intel Dual Core E5300, Asus Ati HD4670, 500W táp, 500-as Sata2 winyó, 1 pioneer dvd író, Windows 7, legfrisebb driverek is fenn szoktak lenni mindig.
    Sokfelé kutattam a neten és már sokmindent kipróbáltam de még nem találtam választ.

Aktív témák