Hirdetés
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Degeneratív kapcsolóval készül a Firefox
Aktív témák
-
BenJoe80
senior tag
válasz
Morden24
üzenetére
Áááááá... meg van a rohadék!!! Képzeljétek, sikerült Avast! ellenére valami férget összeszedni ami átírta azt az elérési utat amit én írtam, hogy a Thunderbird másik partícióra mentse le leveleket, hogy telepítéskor ne kelljen mentegetni, importálni-exportálni, töltögetni.
Hát ezért nem ment. Végül ráakadtam a féregre Nod23-al és akkor vettem észre, hogy átírta az elérési utat a mocsok! Valószínűleg ezért érzékelte a Thunderbird úgy, hogy a háttérbe fut már egyszer.
Na de minden jó ha végre működik. Amúgy én nagyon meg vagyok elégedve a Thunderbird-el; szerintem remek kis program. Nekem tökéletesen megfelel és eltekintve ettől az incidenstől még soha nem volt problémám vele.
Morden24 nagyúr! Köszönök minden segítséget meg mindenkinek aki hozzászólt!
Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- SzoftverPremium.hu
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Samsung Galaxy A53 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4414
- Update 02.06. - Bomba árak 2026-ban is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest