Hirdetés
Aktív témák
-
fLeSs
nagyúr
válasz
< CyberBob >
üzenetére
vmware alatti virtuális gépen próbáltam, és nem tudja.
-
capulet75
addikt
HELP! Win7 alatt nem tudom átállitani a képrnyőfrissitési frekvenciát.Nem engedi kipipálni az engedélyező mezőtt.Mit tegyek?( CRT monitorom van és 100-120hertzen használtam eddig XP alatt,most 75-ön megy és nagyon zavaró. )
-
pzstm
titán
igen, win7 alatt fog futni, csak az ablakon látható lesz, hogy nem Win7-es a dolog. Pl. ÍGY
Én már bírtam működésre XP móddal cégnél nyomtatót, amihez csak XP driver volt és Win7 alól sehogy nem ment. Viszont XP mód megoldotta, és azóta tökéletesen megy.
Egyébként Technet-en is szétnézhetsz, olvasgathatsz XP módról.
[link]Példának itt van két cikk:
Windows 7 a cégnél: XP Mode
Windows XP Mode - Második felvonás -
fLeSs
nagyúr
"de win7 start menüből fogod tudni indítani"
és a program is a win7 alatt fog futni? még úgy is, hogy egy drivert akar felinstallálni amit a win7 alapból nem engedélyez? a win xp módban feltelepített program felinstallál egy drivert, és az a win7-es eszközkezelőt is módosítja?
-
pzstm
titán
Az XP mode nem jó nekem, mert mindenképpen Win7 alatt kell elindítanom.
A hiba vmware nélkül, valódi rendszeren is jelentkezik, szal a vmwarenek nincs köze hozzá.Kicsit elbeszéltünk egymás mellett ahogy látom. Szóval XP mód az úgy néz ki, hogy feltelepíted, majd felrakod a virtuális XP gép alá a progit, de win7 start menüből fogod tudni indítani. (Ilyenek miatt lett kitalálva épp XP mód, még ha nem is lemezellenőrző progik miatt. Egy próbát mindenképp adnék neki
)2. Épp azt mondom, hogy próbálj egy új VMware workstationt is feltelepíteni, hátha az már tartalmaz olyan fájlokat, amik kellenének a progidnak, és akkor no para (van belőle 30napos ingyenes
-
fLeSs
nagyúr
Az XP mode nem jó nekem, mert mindenképpen Win7 alatt kell elindítanom.
Ha XP alatt akarnám használni, akkor simán feltelepítenék egy XP-t és kész.
A hiba vmware nélkül, valódi rendszeren is jelentkezik, szal a vmwarenek nincs köze hozzá.Igazából az a kérdés, hogy hogyan tudnám manuálisan beágyazni ezt a NTWIOT5.SYS-t a disk.sys és a partmgr.sys közé.
-
Laccoss
addikt
válasz
hackeeeee
üzenetére
Attól települ hogy ha valaki feltelepíti (tökmind1 hogy mi az alapértelmezett böngésző). Nálam momentán nem volt bepipálva a frissítés. A másik meg ha települt már, és IE az alapértelmezett böngésződ, akkor jön fel az ablak. Ha nem az IE az alapértelmezett akkor nem is találkozol magával a böngészőválasztóval.
-
pzstm
titán
ha mindenképp ragaszkodsz hozzá, akkor XP mode szerintem

Esetleg pont azt néztem, hogy VMware-hez van valami köze vagy csak véletlen egybeesés? mármint ha a VMware workstationt felrakod elsőre, akkor esetleg az nem tartalmaz pont ilyen fájlt?

Lehet, hogy tök hülye ötlet, de más nem igazán jutott eszembe XP módon kívül
-
fLeSs
nagyúr
üdv emberek.
kéne egy kis segítség. valszeg nincs megoldás a problémámra, de azért hátha, úgyhogy megkérdezem.
van egy igen régi program (1999), amit csak XP alatt tudok működésre bírni.
a program felinstallálódik, viszont van egy driver amit fel szeretne tenni és ez a Win7-re nem akar felmenni. ez lényegében egy lower-filter IDE-driver, vagy vmi ilyesmi. emitt bár a program elindul, de használhatatlan (egy vinyótesztelőről van szó)WinXP alatt így néz ki

Win7 alatt viszont:

Szal erről az NTWIOT5.SYS-ről van szó. A proginak nincs újabb verziója.
Meg lehet vhogy buherálni a wint, hogy feltelepüljön ez a sys? A driver signature enforcement overridert már próbáltam, de nem jó.Igazából az a kérdés, hogy hogyan tudnám manuálisan beágyazni ezt a NTWIOT5.SYS-t a disk.sys és a partmgr.sys közé.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Laccoss
üzenetére
Nem erről beszéltem... Leírtam már a topicba vagy 5ször...Meg épp az előbb is, de nem gáz.

Nekem 2 gép közül az 1ikben megjelent frissítésként, a másikban nem, mind2-n másik böngésző van beállítva alapértelmezettnek, nem ie, és 1iken megjelent a frissítés, a másiknál nem.
-
szabonagyur
félisten
Nem akarom eltávolítani mivel nem zavar különösebben, csak zavart, h bjött indításkor, de megoldva

-
Laccoss
addikt
válasz
Killing
üzenetére
Jó, csak a kérdésből nekem nem igazán derült ki hogy fent van e.. Mert ugye az ijedtség nagyobb volt....
De amúgy meg, rákattintasz a megfelelőre, települ, és kész. Ha nem csak bezárja az ember, akkor le van tudva szerintem. Mindjárt telepítem virtuális gépre aztán meglátjuk.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
szabonagyur
üzenetére
IE az alapértelmezett? Ha az akkor ne használd
Akkor nem lesz. Elvileg.Nekem notira lejött, asztali gépre nem, és notin nem indult el 1szer se...
Mellesleg, ha abba kiválasztod a böngészőt, utána is elindul?
-
Laccoss
addikt
válasz
szabonagyur
üzenetére
Jobb egérgomb a frissítésen, és Frissítés elrejtése? Vagy mikor újraindul a gép akkor hozza be? Azt nem hiszem viszont...
-conrad-: Próbáltad vista kompatibilitással telepíteni?
-
szabonagyur
félisten
Sziasztok
Megvan az új win 7 home és lejött updatetal a böngészőválasztó szar is....És most minden indításnál megjelenik, hiába szedtem le ami nekem kellett...:S:S
hogy tüntessem el?? -
-conrad-
addikt
Sziasztok,
vindows7 ultimate 64bt fut a gépemen, frissen telepítettem. Van a gépemben egy netgear WG311v3 wireless hálókártya amit nem sikerül életre keltenem. Folyamatosan error code10-et kapok, pedig már a hiabelhárító szerint csináltam mindent, innen vettem le a drivert is...
tud valaki segíteni benne?
Köszi
F. -
Laccoss
addikt
válasz
koboldsrac
üzenetére
Nem. Miért akarod 32bitesként? Arra ott a 32bites..
-
tibi666
senior tag
végül azt csináltam, hogy a gyártó honlapjáról letöltöttem a drivert vista alá, és bekapcsoltam a telepítőnek a vista kompatibilitás módot, ezzel átvertem, hajlandó volt végre felmenni és csodák csodájára van aero, meg normális felbontás is.
köszönöm a linket is mindenesetre!
mindenesetre ahogy nézegetem, nekem a számítógépeken marad még a vista jó ideig. semmi gondom, gyors, stabil, nem kell hetes. fél év lenne mire újra belaknám. -
tibi666
senior tag
ati x200m videovezérlőt hogy a búsba lehet működésre bírni rendesen?
mert most csak 1024*768at enged. az ati oldaláról leszedtem egy catalystot, feltelepül, de nem történik semmi. -
-
szabonagyur
félisten
válasz
< CyberBob >
üzenetére
Hát nem tudom, de nekem ahányszo újraindul annyiszor csinálja, de mind1, váltok mivel tegnap egyik gépemen látta a vírust a pendriveról a másikon nem, pedig ua. volt
-
dim dim
tag
Üdv!
Nvidia ion vs Win7?
Van egy új notebook-om, nvidia ion chipset-es alaplappal, és nvidia ion-os videochip-pel.
Win7-et raktam rá. Telepítéskor semmihez nem kért drivert, mindenhez telepített magától, így a videokártyához is.
Azért biztos ami biztos alapon letöltöttem az nvidia.com -ról a legfrissebb ion drivert.
Telepíteni próbáltam. Hibaüzenet: a telepíteni kívánt driver régebbi, mint a most fenn levő. Eszerint a gyártó oldaláról leszedett friss driver régebbi, mint a win saját drivere? Ez hogy lehet?
Azért telepítettem a "régebbi" drivert, gondolván, biztos csak hibás detektálás. Újraindítás után a win felismerte a videokártyát új eszközként, és visszatette a saját drivert a frissen feltett gyári nvidia.com -os helyett.
Ki tud ehhez az esethez hozzászólni?Köszönöm
-
< CyberBob >
őstag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Azt frissítéskor szokta csinálni, de csak pár másodpercig.
-
szabonagyur
félisten
válasz
< CyberBob >
üzenetére
Hát nem tudom, most nézem h amikor bekapcsolom a gépet akkor mutatja forog a zöld izé jel lent a sarokba h keresés indítása... Nem nagyon értem.

-
dpe8
tag
Hi!
Nem tudom jó helyen kérek-e segítséget de ezt a topikot találtam.
Feltettem a Win7-et, X64 ultimate
20colos widw monitorom van aminek a natív felbontása 1680X1050
Amint átrakom kisebbre pl. 1440X900-ra kisebb képernyőt kapok, olyan mintha ablakban futna, és ez játéknák is így van.
Monitor driver friss, vga driver friss (ati rad. X1950GT)
Nem tudom mi lehet a gond. -
< CyberBob >
őstag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Az ESS 4.0.474.0 hibátlan de az előzőekkel sem volt gond.
-
szabonagyur
félisten
Nah megvan a hiba....
A nod a hibás....
az új nod32 4. agyonhatja a gépet

-
Morden24
nagyúr
válasz
capafog23
üzenetére
Tanulj meg fogalmazni, akkor majd a kérdésedre jó választ kapsz, és a k_rva anyámat, amiért segíteni próbáltam.
Mellesleg:
1. Másik gépbe vinyó be, eléred a könyvtárat
2. Másik partícióra OA fel, eléred a könyvtárat
3. Linux live cd, eléred a könyvtárat.Eszemfaszommegáll. Micsoda ős-suttyók vannak...
szerk.: Látom, már tárgytalan. Attól még a véleményem marad.
-
capafog23
őstag
Sikerult kimentenem mindent.
Koszonom mindenkinek. -
virkir
veterán
-
vans?
őstag
Senkinek sincs eredeti win7-e, vagy csak nem vettétek észre a kérdésem?

viszonylag olcsó, dobozos, magyar, 32 bit-es WIn7-et szeretnék. azért nem 60k -ért. köszi,ha valaki tud segíteni.
-
Laccoss
addikt
EVGA Precision vagy Rivatuner-t használj ha húzni akarod a gpu-t, mert a Control panel szerintem vagy nem működik, vagy le van tiltva Win7ben.
-
AirBooms
addikt
Még egyszer megkérdezném az Nvidiás kollégákat:
Win7 alatt hogy lehet rábírni az Nvidia Control Panelt, hogy állítható legyen a GPU és a memória órajele?
A CoolBits nem működik... 
Köszi!
-
virkir
veterán
válasz
szabonagyur
üzenetére
Jó kérdés.
Szerintem rakj fel egy tiszta rendszert mehet mellé Office, msn, egyébb nagyon alap programok és így nézd meg, majd kezd el felrakosgatni egyenként az egyéb programokat és figyeld melyikre lassul esetleg.
Amire neked kell bőven elég egy Home Premium. -
szabonagyur
félisten
Igényeimet tekintve pedig csak netezés, msn, film zene és társai, meg havonta kb 2 óra játék. A lényeg h aero mindenképpen kell

-
szabonagyur
félisten
Jó akkor úgy értem, h a ccleanerrt csak arra használom, h kiszedjem azokat amik automatikusan indulnak.

De milyen külső program lehet vajon?? -
virkir
veterán
válasz
szabonagyur
üzenetére
Ha nem használsz semmiféle optimalizáló programot akkor minek van fent CCleaner?
Amennyiben nem igényled pl. a bitlocker-t bőven elég egy Home Premium.
A lassulásról annyit, hogy biztos valami külső program okozza mivel nálam az RC óta van fent illetve a tavaly júniusi 7232-es build óta és erre frissítettem most a véglegest mégsem érzek semmi lassulást.
A bootidő nem változott most is gyors mint a vihar a programok indulása sem lassult. -
virkir
veterán
XFX alaplapom van ami nem a bowli széria, ugyanakkor ő hozta magával ahogy betettem ezeket a fagyásokat.
Találgass...
Na mi lehet a hibás?
Az nem jelent semmit, hogy egyszer jó ha utána ötször meg nem illetve azt, hogy hibás az alaplap.
Az én szintén nem bovli kategóriás lapom meg nem volt hajlandó elindulni 4x1Gb rammal csak 2x2-vel de azzal is random instabil volt.
A megoldás ha még garanciális a lapod, hogy megoldod a se kép se hang hibaleírást és kicserélteted mert az ilyen rejtélyes hibákkal általában visszadobják a szervizek, hogy jó a lap. -
szabonagyur
félisten
válasz
Morden24
üzenetére
De mondjuk ha felrakok egy win 7 pro home vagy ultimate 32bitest már azokon belül is más a pontozás, és ugyanez van a 64bit különböző verzióiban is:S
Semmiféle optimazaáló progit nem használok. Indításkor meg egy videó, hang, bluetooth valamint msn és aksi progin kívül más nem indul el.
A következők vannak nekem felrakva, természetesen mindenféle toolbar nélkül:
Adobe reader, ccleaner, powerdvd 7, daemon tools 4.35, firefox, nod32 antivir törés nélkül, klite, office 2007, nero 9 free, tc, skype, vlc, winamp, msn valamint a laptop saját cuccai amik mindenképpen kellenek. KÖszi a segítséget.És akkor melyik verziót ajánlanátok ? Home, Ultimate, Pro?
-
pzstm
titán
válasz
Narancs
üzenetére
Hírek
Tisztelt Ügyfeleink! 2010.03
Az elmúlt időszakban kiküldött allicenszek az érvényben lévő Tisztaszoftver program érvényességi idejéig, azaz 2010. március 1.-ig tartanak. Ez azért van így, mert az igénylés idejétől függetlenül a szerződés érvényességének idejéig lehet kiállítani allicenszet, amely igazolja a jogtisztaságot.
Az új szerződés megint egy évig lesz érvényben, ezért a szerződéskötés után kiállított allicenszek 2011. március 1.-ig lesznek érvényesek.Otthoni felhasználók:
Azoknak az igénylőknek, akik eddig nem kaptak allicenszet, csomagot tőlünk, azoknak már az új érvényességű allicenszet fogjuk kiküldeni.
Azoknak az igénylőknek, akik az igénylést az elmúlt időszakban megkapták és az allicenszük már lejárt, automatikusan újat fogunk küldeni email címükre (amennyiben adtak elérhetőséget az űrlapon). Nem kell újra igényelniük! -
Skyer
senior tag
válasz
D4rkAv3ng3r
üzenetére
Helo all. Valaki esetleg hátha itt is tud segiteni. ODD hiányában kénytelen vagyok pendrive ról telepíteni a Windows 7 et. A microsoft egy aranyos kis tool-t bocsájtott ennek elkészészítésére, amivel 4 lépés alatt elkészíthető usb kulcsra is a telepítő. Nos a gond a következő. Hangsulyoznám hogy Satas ODD nél is ugyanez a helyzet. Elkezdem a windowst telepíteni, látszólag minden rendbe felmegy, majd jön egy restart, ok, és a "telepítés befejezése..." résznél kifagy a gép, de annyira hogy megmerevedik a rendszer, semmi előre se hátra. Lehet újra inditaná magát lehet nem nem szoktam megvárni. Ez miatt nemtudok telepíteni operációs rendszert. Probáltam már többször is, van hogy felmegy gond nélkül egymás után 10x is, devan hogy egymás után 2x nem. Windows alatt eddig csak egyetlen egyszer fagytam még a legelején, de akkor a sata kábel kicserélését kellett végrehajtanom mivel a rendszer nem látta a HDD-t és elindulni sem tudott tőle a post screen. Hangsúlyoznám hogy egy XFX alaplapom van ami nem a bowli széria, ugyanakkor ő hozta magával ahogy betettem ezeket a fagyásokat. Annyit még érdemes tudni hogy a HDD-n van egy gyenge szektor, egy hibás szektor és egy ultra dma crc error count hiba is a SMART részlegbe aminek értéke hol kisebbre hol nagyobbra változik. Kérdés tehát a következő: ALAPLAP? (ez most jött vissza a szervizből ott nem tapasztalták a hibát, bár ők csak 2x telepítettek és mint mondottam van hogy nálam is 6-7x is felmegy jól egymás után) vagy HDD (samsung HD403LJ tipusu kb 2,5-3 éves) vagy mi lehet még??? Egy régebbi lapomon Asus P5K és a P5K SE is tökéletesen működik a telepítés többször is kiprobáltam, csak ezen nem. Aztán átraktam AHCI be a vezérlőt mert anélkül csak 4 sata portom van a 6 helyett. Feltettem a wint persze egy fagyás után és az illesztő szoftvereket is. MAJD megakartam nézni HD tune val a SMART értékeket, de sajnálatos modon ekkor egy BSOD fogadott (driver_irql_not_less_or_equal) felirattal. EZ vagy IRQ ütközés vagy rossz driver ha jól tudom. Most kiszedtem a gépből a HDD-t ittvan mellettem, pendrive rol fut a memtest ameddig átnem megy egy pass ot legalább, de így 3x gyorsabban post-olt a gép mint mikor bekötöttem ezt. Ti melyik hardverre gyanakodtok? Táp be és kimérve (multiméterrel is) minden érték helyes. Bár nemtudom telepités alatt melyik hardver játszik közre leginkább és melyikek nem. Szeretnék szűkiteni a körön ha lehetséges!!!

-
Morden24
nagyúr
válasz
szabonagyur
üzenetére
3 Gb-vel felesleges a 64bit, ha nem akarsz natív 64 bites alkalmazásokat futtatni. Ettől még felteheted, mert nem ér veszteség. Ha mindegy, akkor a technika fejlődése okán 64 bit

Jah meg, hogy miért lehet az, hogy a windows élményindex szerint minden windows máshogy pontozza a gépem, főleg a videókarit, procit, ramot
Ha egy Windows típuson belül, akkor driverfüggő. Ha Vista vs. Win7, akkor azért, mert más rendszer (pl. 5,9-ig van Vista WEI, a Win7-ben meg 7,9-ig).
2 hét után belassul, elfelejt dolgokat, lefagyogat, a betöltés lassabb mint xpnél pedig semmi felesleges nem indul el.
Ha ilyeneket csinál, akkor egyértelműen az általad telepített programok okozzák gondot. Beépülő szirszarok, rezidens védelem, startup progik, optimalizáló kacatok, ilyesmik.
-
pzstm
titán
válasz
szabonagyur
üzenetére
khm...."már volt rajta jósok windows 7 típus"
Szóval lehet elég lenne rá rakni egyet, de az eredeti legyen
(AMúgy ezen a gépen a Hompremiumtól kezdve a Professional változaton át az Ultimate-ig minden verzió hibátlanul futna) És természetesen a 64bitest javasolnám Neked 
-
szabonagyur
félisten
Sziasztok, hülye egy kérdés tudom, meg hogy nekem kéne ezt kitapasztalnom, de van egy asus f5sl notim (3giga ram, hd3470, pentium t2370) és már volt rajta jósok windows 7 típus, de vmiért egyik sem megy rajta tökéllyel
Ti mit ajánlanátok erre? 32/64 bit? NIncs semmilyen speciális alkalmazásom ami miatt függenék bármelyiktől is. Jah meg, hogy miért lehet az, hogy a windows élményindex szerint minden windows máshogy pontozza a gépem, főleg a videókarit, procit, ramot.
Eddig vistával tökéletesen ment a gép, de win7 alatt furcsa dolgai. Pl. 2 hét után belassul, elfelejt dolgokat, lefagyogat, a betöltés lassabb mint xpnél pedig semmi felesleges nem indul el. Ha valaki segítene megköszönném

-
vans?
őstag
Sziasztok!
Bocsi a láma kérdésért (gugliztam is,mielőtt..) , de hol a legolcsóbb a Home Premium dobozos változata?
-
Laccoss
addikt
válasz
D4rkAv3ng3r
üzenetére
Szokta, de nekem mondjuk csak addig míg rá nem viszem az egeret, és akkor frissül. Lehet valami kimenet tiltva lenne nálad? Tartósan úgy marad?
Narancs: Emiatt nem fog letámadni a BSA
Meg amúgyis ha igényelted jár. Feb. 28ig volt érvényes a licensz, (ms és a tisztaszoftver addig kötöttek szerződést). Ha a tisztaszoftver nem küldött újat, és a licensz is érvényes akkor mi bajod lenne? -
válasz
D4rkAv3ng3r
üzenetére
Kíváncsi lennék a képedre!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Amúgy érdekes, nem nincs most update-m..
-
Narancs
őstag
válasz
D4rkAv3ng3r
üzenetére
Nekem dettó csinálja, de csak ma kezdte el reggel!

Lehet vmi tegnapi frissítés hozománya...Más: tisztaszoftver csomagom szerint a licensz idén március 1-ig volt érvényes (tehát már lejárt). Másodikán vettem át, tehát vicces. Ha telefonon felhívom őket mindig mást mondanak, leginkább le akarnak rázni. De a Win 7 teljesen jól felment, frissít, nem panaszkodik lejárt licensz miatt. Vagy ez a licensz csak ilyen jogi lőcsölés? Pl ha letámadna a BSA lehet beszopnám emiatt?
-
reset
senior tag
válasz
Laccoss
üzenetére
Köszi!
Éppen most sikerült orvosolni a dolgot....az az érdekes, hogy a lap saját driverei között ( a honlapon) nem találtam megfelelő drivert, viszont a GA-P55A-UD3R lap driverével tökéletesen rendbe jött minden [link] a SATA-RAID blokkban a Marvell Console Driver (SATA3) nevű driverre volt szükség. Ezt a saját lapom driverei között nem találtam... -
-
Laccoss
addikt
Az alaplapi SATA vezérlőchip lenne, és annak a drivere kellene. Így mivel az alaplapon van, ezért ha nincs a dvd rádugva, akkor is felismeri..
Innen [link] letöltöd a drivereket, felrakod, és jónak kell lennie, ha nem megy, akkor AHCI-t kapcsold ki biosban, vagy más sata raid és hasonlókat. De egy sima bios resetet (alapbeállításra áll vissza minden a biosban) is megpróbálhatsz.
-
Clemi
veterán
Most meg olyan gondom van, hogy a DAEMON Tools Lite v4.35.5 progit telepítem, de ujraindítás után kékhalállal elszáll és rendszervisszaállítani kell.
Szvsz, nem a Daemon Tools a gond, és nem is a verziószáma (nálam is az megy) hanem valami hardvergondod lesz, vagy már van is, és valószínű memória. Mindezt azért gondolom, mert először is annak valami oka van, ha egy seven összef***ssa magát, hogy téged idézzelek, és annak is, hogy egy program telepítése kékhalállal végződik, ami után rendszer visszaállítást kell végezni.
Nézd meg a Bluescreenview progival, hogy mit naplózott oknak a windows,hátha kiderül valami konkrétum.
Amúgy meg nem rossz ötlet lehet, egy tavaszi nagytakarítás a gépben, és az összes csatlakozó átmozgatása, értsd a memóriák, PCI kártyáik ki-be szerelése, és a slot kifújása levegővel, valamint az táp, és vezérlőkábel csatlakozó megmozgatása. -
AirBooms
addikt
Win7 alatt hogy lehet rábírni az Nvidia Control Panelt, hogy állítható legyen a GPU és a memória órajele?
A CoolBits nem működik... 
-
popp
aktív tag
Sajnos a mai napon összef**ta magát a hetesem, a telepítőcd-vel sem tudtam javítani, így nem volt mit tenni, újrahúztam.
Most meg olyan gondom van, hogy a DAEMON Tools Lite v4.35.5 progit telepítem, de ujraindítás után kékhalállal elszáll és rendszervisszaállítani kell. Után persze m1 újra a win, de egyszerűen nem tudom felerőszakolni a daemon-t. Pedig szerintem már legutóbb is ez a verzió volt fent és akkor semmi ilyen gondom nem volt.. Tud valaki valami okosat mondani ezzel kapcsolatban?
Előre is köszönöm!ui.: ugyanazt a telepítő "cd"-t használom, mint korábban is.., 32bit ultimate.
-
capafog23
őstag
Kicsit off-
Teljesen meghalt windows alol hogy tudnam kimenteni par asztalon maradt fontos dokumentumot?
(fontos lenne) -
törölt tag
Win7 alatt én is tapasztaltam már ilyet, XP-n és Vistán soha. Nem tudom, hogy mi lehet az oka, biztos a rendszer hálózatkezelésében lehet valami beállítási probléma. Ez a sokáig semmit sem csináló, majd egyszerre megjelenő weblap elég sűrűn előfordul, pedig 20 megabites netem van. Aki egy kicsit többet tud a hálózatokról, az biztos választ ad rá.
-
Clemi
veterán
Sziasztok!
Csak kérdés! Valaki tapasztalta már, hogy rendszertelen időközönként megáll a teljes adatforgalom, de csak a böngészőkben? (Letöltés közben soha). Gondolok itt arra, hogy egy oldalon lévő linkre kattintva, csak pörög jó sokáig a "homokóra" és csak vár vár vár, majd vagy bedobja az oldalt egyben, vagy dob egy hibaüzenetet a böngésző, hogy az oldal nem elérhető bla bla bla, de ha ekkor megismétlem a linkre kattintást, azonnal bejön a kért oldal.
Direkt nem írtam, hogy melyik böngésző, mert mindegyikkel ezt csinálja, amit használok.
Külön megnéztem XP alatt, ott viszont egyszer sem fordult elő.
Például most is, mikor az új hozzászólás gombra kattintottam, várt vagy 10mp-ig, mire bejött a hsz ablak.
Okozhatja ezt a Virtual PC? (Egyébkét ott is csinálja, ráadásul azon csak egy szűz x86-os rendszer van, a kötelező frissítésekkel, és az MSE-vel) -
reset
senior tag
Hali!
Új hardverekre telepítettem a W7-Ultimatet. Minden ok' - egy sárga felkiáltó jelet kivéve. Az eszközkezelőben, egyéb meghajtókhoz rendelten a következő bejegyzés van: Marvell 91xx Config ATA Device és utána a sárga felkiáltójel. Sem a laphoz adott lemezről, sem a NET-ről nem tudom ezt a drivert frissíteni...Ha eltávolítom, indításkor nem tudja kijavítva fölrakni a Win, így hát letiltom, és akkor csöndben van...Mi lehet ez? Egyetlen ATA eszközöm van, a DVD-R. Ha azt lehúzom, akkor is felkúszik az eszközkezelőben a sárga bejegyzés...Valami kapaszkodót adhatnátok - hardverek az adataimnál
Aktív témák
- Ashes of Creation (MMO)
- Kilőtte Elon a Twittert és Grokot a világűrbe
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Milyen routert?
- Milyen TV-t vegyek?
- UHD filmek lejátszása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4332
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen - 512GB
- Eladó Apple iPhone SE 2020 64GB / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4355
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ezt valódi rendszeren kell majd kipróbálnom.

Mindenkinek további kellemes szombat estét
)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Szerinte nem működik az audioszolgáltatás, közben meg megy a Winamp és látszik a keverőn is, hogy biza van hang.