Hirdetés
- Androidos fejegységek
- Projektor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
Aktív témák
-
popp
aktív tag
válasz
Sub-ZeRo
üzenetére
Nem igazán értem miért veszne az összes adatom kékhalál miatt. Mert esetleg a win7 partíció ok, de ahol csak adatok vannak az miért sérülne a win7 esetleges pusztulása miatt.

Amúgy 30GB-os a rendszer partícióm, telepítés után kb. 16-18GB szabad hely marad rajta, pár hónap alatt pedig valamiért ez nullára redukálódik. Annak ellenére, hogy a programokat mindig a másik partícióra szoktam telepíteni, clean up-ot is futtatok időnként. Szóval számomra teljesen rejtélyes a dolog. 32bites win7 ultimate, 2GB ram van a gépemben.
Ez már a második alkalom, először újraraktam a 7-et, mert valami más gondja is volt, de én balga a meghajtót nem méreteztem át. Mondjuk amikor még anno először tettem fel, direkt megkérdeztem, hogy 30GB elég lesz-e és kb. az volt a válasz, hogy még sok is. -
-
popp
aktív tag
Adott egy laptop, ahol a vinyón két partíció van: egy 30 GB-os a win7-nek, a maradék pedig az adatoknak. A rendszer partícióm mérete szűkösnek bizonyult, ezért szeretném megnövelni a másikból lecsippentve valamennyit. Hogyan tudnám ezt a legegyszerűbben megtenni (a op. rendszert lehetőleg nem szeretném újratenni emiatt)?
-
popp
aktív tag
Sajnos a mai napon összef**ta magát a hetesem, a telepítőcd-vel sem tudtam javítani, így nem volt mit tenni, újrahúztam.
Most meg olyan gondom van, hogy a DAEMON Tools Lite v4.35.5 progit telepítem, de ujraindítás után kékhalállal elszáll és rendszervisszaállítani kell. Után persze m1 újra a win, de egyszerűen nem tudom felerőszakolni a daemon-t. Pedig szerintem már legutóbb is ez a verzió volt fent és akkor semmi ilyen gondom nem volt.. Tud valaki valami okosat mondani ezzel kapcsolatban?
Előre is köszönöm!ui.: ugyanazt a telepítő "cd"-t használom, mint korábban is.., 32bit ultimate.
Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Használt Palladium G-Lab angol games billentyűzet / 12 hó működési garancia
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
- iKing.hu Samsung Galaxy Z Flip3 5G 8/256GB Black használt 6 hónap garancia
- Dell Latitude 5420 - i5 1145G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Most meg olyan gondom van, hogy a DAEMON Tools Lite v4.35.5 progit telepítem, de ujraindítás után kékhalállal elszáll és rendszervisszaállítani kell. Után persze m1 újra a win, de egyszerűen nem tudom felerőszakolni a daemon-t. Pedig szerintem már legutóbb is ez a verzió volt fent és akkor semmi ilyen gondom nem volt.. Tud valaki valami okosat mondani ezzel kapcsolatban?