Hirdetés
- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Van képe mindent kiírni a HAGiBiS SSD házának
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen videókártyát?
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Aktív témák
-
válasz
kashuk
üzenetére
Hali!
Változó melyik menüben találod, de általában a Peripherials-nál nézz körül.
"Csokorba van szedve" általában LAN, Modem, Audio, ez utóbbinál Auto/Disable/Enable lehetőségek szoktak lenni. BIOS-a válogatja, ha privbe megírod az alaplapod pontos típusát, akkor pontosan megmondom hol kell kilőni.Fire.
-
fireproof
őstag
Sziasztok.
Tudnátok segíteni miért írja ezt az Flash player miközben telepítem?:

-
kashuk
csendes tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
de a biosban hol pontosan és milyen néven van az?
-
lala42
őstag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Sajnos ez sem segített.

-
-
kashuk
csendes tag
Sziasztok! Olyan gondom lenne hogy hogyan tudom megakadályozni azt hogy a win 7 ne telepitse automatikusan a hangdrivert ami alalplapi.Ugyanis van nekem bent sima kártya.De az alaplapit ahányszor törlöm mindig ujrainditáskor újra telepíti.HELP!
-
lala42
őstag
Nos valamelyik nap kérdeztem itt a fórumon, de a kapott válasz nem oldotta meg a problémámat. Ha többlapos böngészést használok, akkor egy oldalon a hivatkozás (pl. a PH-n egy hsz-be beszúrt link ) nem nyílik meg, csak a bekarikázott csatlakozás fül van. Nem fagy le a gép, nem csinál semmit, csak van az üres lap a füllel, de ha azt bezárom, akkor a szülő lap megy folyamatosan. Flash frissítve, 32-64 bites ua.-t csinálja. IE8.
Valami okosság?
-
BeLucZ
addikt
jójó nyugi már
nem a 100 mb-on szarozok, csak esztétikai szempontból problémáztam rajta -
fireproof
őstag
Sziasztok.
Tudnátok segíteni miért írja ezt az Flash player miközben telepítem?:

-
negyedes
addikt
-
BeLucZ
addikt
rajtam kívül másnál is van rendszer számára fenntartott particio a lemezkezelőben?(100 MB)
-
FireKeeper
nagyúr
sziasztok!
lehet hogy volt már, de azért megkérdezem: hogy lehet megtanítani ezt a szerencsétlen win7-et, hogy az energiagazdálkodásnál ne tolja fel a minimális proci órajelet 100%-ra, függetlenül attól hogy akksiról megy a laptop vagy hálózatról? kicsit idegesítő, hogy a bekapcsolás után mindig meg kell neki "tanítani" hogy hogy is kezelje az órajeleket. egyáltalán azt sem értem miért felejti el, amit beállítok neki. még egy külön energiagazdálkodási profilt is létrehoztam neki, de ugyanúgy lesz@rja hogy mit mondok neki. ha manuálisan beállítom, akkor rendesen visszaveszi az órajeleket. vagy külön progira kéne a vezérlést rábíznom?
-
McKane
senior tag
Sziasztok.
problémám van.. a kép szerintem magáért beszél:

ha esetleg nem lenne nagyon olvasható: KÉP
szerintetek mi lehet a gond? vírusvédelem: Nod32 Smart Security
Windows: Windows 7 Home Premium.
A Nod 32 nem talált semmi kártevőt a gépen.köszi előre is!
-
unic
tag
Udv mindenkinek!
Felmerult egy kerdes win 7 -el kapcsolatban, lehet, hogy mar elhangzott, oszinten szolva nem talatam.
Ha USA -bol rendelek egyett, hasznalhatom teljesen legalisan Magyarhonban, vagy a legalitast ebben az esetben felejtsem el.
Ha ez nem jatszik akkor rendelhetem EU-n belulrol, vagy csak a magyar piacra szant verzio-t hasznalthatnam. -
Kephamos
addikt
Van rá mód, hogy szabályozzam valahogy a notimban lévő ventillátor(ok) sebességét valahogy, ugyanis az imént túlmelegedett valami. Olyan volt, mintha későn kapcsolt volna rá a venti. Esetleg valami, amivel naplózni tudom a gpu és cpu hőmérsékletek?
-
Rambovits
senior tag
Sziasztok!
A kérdésem a következő lenne: a sticky notes nevű programot nem lehet letenni kis méretbe az óra mellé? elég idegesítő, hogyha látni akarom az asztalon a cetlit akkor a tálcán kint van a progi
Viszont nagyon tetszik, úgyhogy nem akarok tőle megszabadulni
Most szedtem le egy vistás gadgetet, de nem az igazi, mert csak 1et tudok kirakni
-
BeLucZ
addikt
sziasztok!
a lemezkezelőnél a rendszer számára fenntartott 100 MB-os kis partíciót hogy lehet eltüntetni mert nagyon idegesitő, már rögtön telepités utána ott ficeg!
-
Laccoss
addikt
válasz
varga.balazs
üzenetére
Ram kizárt, ahogy videókártya is. Próbáld wingomb + P vel beállítani másolást. Hátha mégiscsak másik videókimenetre ment az asztal.
-
_ak_
addikt
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Csak én naivan azt hittem, h ez esetben listázva lesz a felhasználók között, de hát mindennap tanul az ember vmi újat. Nekem a mai lecke a rejtett fiók volt.
-
fireproof
őstag
Sziasztok.
Off de kérlek segítsetek.
Nem tudjátok miért van ez hogy amikor a Daemon toolst akarom feltenni akkor ezt írja ki?

-
COLORBAR
tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
"Mint azt valaki mondta, volt már erről szó a PH-n, megtaláltam: [link]"
Olvastam,teljesen más problémája volt az illetőnek,nem témába vág!"Sajnos a HSZ-ok dátumait nézve ugyebár a másik driver(BT3035) biztosan nem W7 kompatibilis"
Tudom,ezért írtam ide!" de azóta lehet, hogy van belőle, legalább Vista-s, ami megy W7 alatt is, meg megoldja ezt a liszensz kulcsos mizériát."
Nincs!"Szóval ahogy itt már javasolták, keress valami bluetooth drivert."
Ezt csinálom, mivel más is írta,ezért fölösleges volt ebben a kioktató stílusban írnod nekem!
Veled is csak sűrűbben vagyunk itt,de nem többen! -
válasz
COLORBAR
üzenetére
Hali!
Mint azt valaki mondta, volt már erről szó a PH-n, megtaláltam: [link]
Sajnos a HSZ-ok dátumait nézve ugyebár a másik driver(BT3035) biztosan nem W7 kompatibilis, de azóta lehet, hogy van belőle, legalább Vista-s, ami megy W7 alatt is, meg megoldja ezt a liszensz kulcsos mizériát.Szóval ahogy itt már javasolták, keress valami bluetooth drivert.
Fire.
-
-
katt777
félisten
Pedig ezt ált. monitorokon lehet állítani. Az enyémen is ott kell (LG). Annyi trükkje van, hogy ha nem 4:3 arányú módban vagy, akkor nem hagyja, csak ha egy olyat aktiválsz.
Gercsa: Hát akkor lehet, hogy már nincs támogatása a monitorodnak. Én telókábellel meg scanner-rel is így jártam.
mindthecrap: Akkor most irány az adatmentés!

varga.balazs: Nekem a 10.2-es Catalyst feltelepítése után produkálta a dolgot W7. Partíció vissza, driver újra fel, és másodjára jó lett. Hiba oka ismeretlen. AMD-s laptopnál is megeshet PowerXpress esetén, haveromnak az van.
-
Laccoss
addikt
válasz
varga.balazs
üzenetére
Alt+ctrl+del-re reagál? Egér van? Feladatkezelőben mik futnak? Csökkentet módot próbáld, ill. videókimenet van e, van e rá dugva bármilyen kijelző? Esetleg dugj rá egy monitort, hogy nem e arra teszi a képet, mert tapasztaltam már ilyet.
-
varga.balazs
aktív tag
hali! valakivel fordult már elő olyan, hogy bejelentkezés után nem tölti be az asztalt csak simán fekete képernyő? laptopom azt csinálja legtöbbször, nagyon ritka mikor betölti az asztalt. mit csináljak?
-
Zoli1222
addikt
Hol találom azokat a mappákat, amik az egyéni beállításokat(könyvjelzők, kiegészítők) tartalmazza Chrome és FF esetében? Köszi
-
csikosdapro
tag
Sziasztok!
Az lenne a problémám, hogy az .m3u file-okat társítottam winamp-hoz, mivel azt használom, de eddig az tetszett, hogy egyből nem indította el a lejátszást, ha ráklikkeltem, hanem bedobta a választó ablakot, hogy media center vagy winamp-al játssza le, ez nekem azért jó, mert sokszor nyomok mellé mikor ellenőrzöm mp3-as albumokat az .sfv fileokkal.. és akkor egyből indítja azt a playlistet, de jobb szeretném, ha visszaadná a választót
Nah most töröltem regeditben a .m3u-hoz a társítást, most először beadja a windows nem tudja megnyitni ezt a file-t válasszon.... webes szolg... vagy saját magam állítom be és itt adja azt amit szeretnék a társítás ablakot, hgoy ezt hogy tudnám visszahozni
Lehet kicsit hosszúra sikeredett, de remélem érthető! Előre is köszönöm!!!
-
creed30
aktív tag
Halihó!
Számítástechnikai ismereteimet messze meghaladó problémával találkoztam.
Szolgáltatásoknál van egy olyan is hogy telefonos.Ha simán megnézem a szolgáltatásoknál nem találok hibát.Viszont!
Van egy windows 7 karbantartó programom (w7 manager),ami ki tudja jelezni hogy van valami bibi az adott szolgáltatással.Tapasztaltam is hogy valami nem stimmel,pl freecall típusú progik nem működnek,modemmel van gond néha.Lehet hogy köze van hozzá.
Talán töröltem egy szükséges fájlt,nem tudom mi az oka.
Ha valaki tudja a megoldásra légyszíves írja meg.
Köszi!
-
BotaN
senior tag
Olyat állítok és úgy széthúzza hogy nem lehet élvezni a képet, valahol láttam a neten egy vidit hogy így tolta vki a cod 4-et.
-
BotaN
senior tag
Valaki segítene abban hogy hol tudom azt beállítani hogy a 22" monitoron a 4:3-es arányú játékok ne nyúljanak mg, hanem két oldalt fekete csík legyen? Ha jól tudom valahol Win7 ben be lehet állítani.
Vid kari: GeForce 8800 GTS
-
katt777
félisten
válasz
mindthecrap
üzenetére
Miért nem mentesz adatokat vinyóról???
A legtöbb partition manager tud partíciót visszaállítani (Paragon, Norton), vannak ingyenesek is (Easeus). Csak addig ne nyúlj hozzá az elérhetetlen partícióhoz!
Esetleg még Data Recovery cuccokkal lehet próbálkozni, Easeus-nak van partíció-visszaállító funkciója is.Gercsa: Elméletileg lehet, csak nem jelzi. Nálam pl. mindig 59Hz-re állítja, de amikor egyszer átkapcsoltam 60-ra, akkor természetesen villant, ahogy szokott. Azóta is 59-et ír, de nem villan, ergo 60-on megy. Ha kényszerített képfrissítésen van, akkor is 59-et ír ki. Szóval ez leginkább W7 hiba. Sztem próbáld ki te is az üzemmód-váltásokat.
-
Gercsa
senior tag
válasz
sfdrakex
üzenetére
Nincsen csak "sima" driver, semmi egyéb szoftver, vagy utility.
Én legalábbis nem leltem.
Van pár progi a VIA oldalán, amik viszont a név alapján más IGP-hez valók, de lehet azok is csak driverek.
Sajna nincs olyan, mint a catalyst-nál, hogy mindenhez jó.Egyébként ha már a drivereknél tartunk, és ott kellene keresnem a hibát, én inkább a monitorra gyanakszom, és nem az IGP-re.
Kösz a segítő szándékot
, de mint mondottam, a driveres köröket már lefutottam... -
Gercsa
senior tag
Sziasztok!
Következő problémám van: Win7 alatt nem tudom a képernyő frissítést állítani. A képernyő tulajdonságainál, csak egyetlen választási lehetőség van, az alapértelmezett, az pedig 60Hz.
(CRT monitor 1024X768-on használom)Engedélyeztem, hogy a nem támogatott beállítások is elérhetők legyenek, de nem történt semmi, monitor inf fájl csere, illetve IGP driver frissítés sem segít.
Kellene nekem valami külső progi, hátha azzal sikerülne, viszont se catalyst sem nvidia panel nem lesz jó ez esetben mert VIA S3 Unichrome integrált grafika van.
Természetesen aki tudja a konkrét megoldást, az is jó lenne...
-
mindthecrap
aktív tag
egy kis segítséget szeretnék, remélem ebbe a topikba passzol.
win7 RC1 volt fönt nálam, sírt h ma éjfélkor le fog járni, gondoltam most délelőtt felrakom. azt írta ki 9 körül, hogy még 15 óra van hátra. még gondoltam összekötöm a kellemest a hasznossal, partition managerrel át akartam méretezni két partíciót optimálisabb elosztásra. három partícióm volt, egy 20 gigás (C, system) egy kb 80 gigás (D, mindenes) meg még egy 18 gigás (F, backupnak használtam főleg). az F-ről akartam egy 9 gigát áttenni a systemre. le is pucoltam az F-et aztán Partition Manager, nagyon gondosan ügyelve mindenre. a D-n így kb 400 mega szabad hely volt, mert oda pakoltam össze mindent. reboot, elkezdett dolgozni a P.M. kissé nyugtalanító módon 71 gigával, de gondoltam ő tudja...
most jött a fordulat, kb 71/40 giga készültségnél blue screen "your windows is expired, good bye loser" és auto reboot majd insert backup or system disc. itt már éreztem, hogy baj van, lesz ami lesz windows újra fel, a 80 gigás partíciómat már csak csatolatlan kötetként látta Sad
itt állok most, fent van az új win7, a C maradt 20gb, az F-nek csak betűjelet kellett adni és 10 gigával újra megy, adatvesztés nélkül. a D meg egy formázatlan RAW partíció, amit nem enged csatolni és nem merek semmit csinálni vele. rajta van az egész életem

köszi
-
Morden24
nagyúr
Némileg offtopik, de hátha valakit érdekel az első WinPhone fecske...

-
negyedes
addikt
-
_ak_
addikt
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Megnéztem, de csak az én fő fiókom van, meg a letiltott guest.
Ráadásul pont az asztalin jött ez elő, ahol alig van telepítve 1-2 progi.
-
_ak_
addikt
Azt hogyan tudom elhárítani, h ne kelljen minden bekapcsolás után rákattintanom a felhasználónevemre? Nem tudom mitől jött elő, ez az egy acc. van a gépen.
-
alibaba78
őstag
Sziasztok!
Egy kis valtozatossag a szurke hetkoznapokban: 3D asztal

-
bandiie
aktív tag
siker
átdugtam az alaplapon egy másik sata portba a kábelt és minden tökéletes. 
-
COLORBAR
tag
Sziasztok!
Nincs valakinek ötlete,hogy mit lehet tenni ha van egy Bluetooth adapterem (tecom bt3030) ami XP alatt tökéletesen futott,de win 7 alatt telepítéskor serial numbert kér?
Sosem volt hozzá semmi szériaszám,XP alatt sosem kérte!
-
pincehely
addikt
válasz
chesterboy
üzenetére
Ott valami energia-beállításokkal kapcsolatos hiba van, vagy a driverekkel hibádzik valami.
Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Van képe mindent kiírni a HAGiBiS SSD házának
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen videókártyát?
- AliExpress tapasztalatok
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Robotporszívók
- Vallás
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B250M i5 7500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA 400W
- MacBook Air 13 M3/16GB/512SSD midnight
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6" 1 év garancia
- Dell Latitude E7470. Olcsó üzleti kategóriás laptop! Új akkumulátor!
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

nem a 100 mb-on szarozok, csak esztétikai szempontból problémáztam rajta

Ha nem tetszik akkor allj at xpre, vagy elsore xp telepitovel particionald a vinyot es utanna ted fel a sevent(de azzal ne particionalj semmit!). Igy nem csinalja meg azt a nagyon nagy particiot.

)
partition managerrel végül sikerült befejeztetni az átrendezést, majd undelete partition. thx

, azért köszi a tippet!
átdugtam az alaplapon egy másik sata portba a kábelt és minden tökéletes.