Hirdetés
- Bebizonyította az NVIDIA, hogy készülnek még gyorsabb GeForce-ok
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- 3D nyomtatás
- Melyik tápegységet vegyem?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Aktív témák
-
ambrus14
tag
Az lenne a probléma, hogy van egy program amit szeretnék mindig minden felhasználói fiókbólrendszergazdaként futtatni, de úgy hogy ne kérje mindig mindenhol a windows a rendszergazda jelszavát a futatáshoz! Hogyan csináljam? Kerestem de nem találtam rá semmit!

-
válasz
Barthezz2
üzenetére
Hali!
Egész pontosan mit is szeretnél csinálni? Az géped internetjét megosztani a telcsivel, vagy a telcsiről netezni?

Bocs, tényleg nem bosszantani akarlak, csak a korábbi HSZ-d 3. pontja (XP-s leírás) az inkább az utóbbira emlékeztet. Ha meg így van, akkor asszem tudom a választ...Fire.
UI: Privbe is válaszolhatsz, ha gondolod...

-
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Ja télleg, azt nem vettem észre, mármint ott a leállítás gombot. Kösz.

-
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
RootRulez
üzenetére
Nos, keresgéltem realtek oldalon..
ALC861 Value HD Audio Codec [link]
Tehát ebből kiindulva sztem a Realtek oldaláról letölthető HD Audio driverrel sztem mennie kéne. A realtek oldaláról próbálgassátok, downloads-nál High Definition Audio Codecs (Software), nem linkelek közvetlenül, mert elég lassúak a szerók, meg nem tom, hogy 32, vagy 64bites kell.
-
válasz
james008bond
üzenetére
Asus, hát a google a barátod és rákeresel a lapod típusára. Majd asus honlapról leszeded a lapodhoz megfelelő frissítést. Majd hasonlóan kell csinálni, min itt le van írva. De elsőnek google-t nézzd meg. Ez segít egy kicsit.
-
RootRulez
félisten
Sziasztok! Cimborám feltette a Windows 7-et, de a hang driver nem az igazi...
Az alaplapja típusa: Foxconn MCP61SM2MA-ERS2H
Az integrált hang rajta pedig: Realtek ALC660/861
Hang van rajta, de sajnos a CoD2-CoD4 nem fut neki, a CoD-os baj miatt, amikor is a vezérlőpultban engedélyezni kell a hangbeállítások felvétel fülén a sztereó keverőt. Na neki ilyen nincs, csak vonalbemenet és mikrofon. pedig egy rendes driverrel ott kéne lennie annak isA CoD2, pedig addig nem hajlandó futni, amíg nincs engedélyezve a sztereó mixer a felvételnél

Mint ahogy azt anno leírtam a saját ugyanilyen problémám kapcsán... Csakhogy az ú lapjához nem találtam Windows 7 Drivert, ami csinál nekünk ilyen bemeneti lehetőséget

-
válasz
james008bond
üzenetére
Ha nem volt még BIOS frissítés, akkor próbálld meg.
Amúgy nekem ilyen vinyó eltűnésem annó egy abit lap (bios frissítve) egy maxtor vinyóval csinálta ezt. Vagyis hasonlót, nekem pl újra indítás után nem találta a vinyót. A vinyó jó volt, mert az új lappal már jól megy az a vinyó is. De lehet hogy akkor egy lap csere is lehet belőle. De mindenképpen egy bios frissítést próbálj meg rajta végezni.
Szerk. Sata-nál minden elsődleges. Véletlenül nem RAID - SATA dugóba dzgtad a vinyót?
Mert van külön (néhány alaplapon) dedikált RAID sata vezérlő. A lap könyvét üsd fel, és néz szét benne. -
james008bond
őstag
Sziasztok!
Problémám a köv.: néhány hete gépem előad olyat, hogy működik rendesen, majd egyszer csak "lefagy" egér, bill minden. Winyó lámpa folyamatosan világít, majd gép lekacsol, majd beindulna...de a legtöbb esetben nem találja a rendszewinyót. Ilyenkor általában csak az segít, ha lekapcsolom a gépet a hálózati kapcsoló gombbal vagy áramtalanítok, majd amikor beindul akkor belépve a biosba, azt látom, hogy a winyóim sorrendje megváltozott. Ha ilyenkor újra sorba rakom és kijelölöm a rendszerwinyót, akkor simán elindul a gép és működik rendesen, a köv lefagyásig illetve újraindulásig. A kék képernyőn a következő hiabüzit kapom: 0x000000F4 ( 0x000000000000000F4, 0xFFFFFA80060AAB30, 0xFFFFFA80060AAE10, 0xFFFFF80002D93240 ). Gondoltam már alaplap hibára ( SATA vezérlő??? esetleg, hogy rosszul kötöttem be a vinyókat ???) Amúgy rendszer újratelepítése után is csinálja ezeket a lefagyásokat-kikapcsolásokat és az a furcsa, most egyre gyakrabban. Amúgy SATA winyókat hogyan kell helyesen csatlakoztatni az alaplapra? Van valamilyen szabály? Gondolok itt a kábelre párban kell-e bekötni őket ( master-slave? vagy ilyesmi? illetve sorrendbe kell rakni a kábelre? ). Olyan is volt induláskor, hogy SATA 3 vezérlőnél hibát írt ki és a bootolás elakadt. Amúgy rendszerem SSD-n van, ha a gép elindul, akkor minden rendesen működik rajta...egy darabig. Winyóra HDD sentinel azt írja, hogy rendben, különböző hdd tesztelők is hozzák nagyjából a leírt teljesítményt.
Neten találtam:"Serial Advanced Technology Attachment (SATA) illesztőfelületű merevlemez esetén csatlakoztassa a merevlemez kábelét az elsődleges csatorna egyik SATA-csatlakozójához az alaplapon." Na ezt meg hogyan? Hol van az elsődleges csatorna? Melyik kábelre csatlakoztassam a rendszerwinyómat?Kösz
-
Üdv Mindenkink!
Eddigi "békés" Xp-s éveimet lecseréltem Windows 7 re a laptopon (MSI Megabook s420). De windows 7 alatt azt istenek sem sikerült telepítenem a videókártyát ( ATI Mobility Radeon x200).
2 napja böngézem a netet, külföldi és itthoni fórumokat is beleértve, de nem sikerült egyik módszerrel vagy drievrrel sem életet lehelni belé. Több helyen is írták, hogy "csak nyugodtan dobjam fel a legújabb catalyst-et. Fent van, de mintha ott sem lenne. A Microsoft saját oldaláról is szedtem le egy .CAB fájlt elvileg pont erre a problémára, de a rendszer nem ismeri fel, mint illesztőprogramot... 
Az Xp-vel ilyen jellegű problémáim nem voltak, egész otthonosan mozgok az ilyen alap beállítások között, de ez a win7 kicsit még új nekem.
Segítségeteket előre is köszönöm.
-
Májsztró
addikt
Üdv !
Újra itt
Sikerült feltennem a Win7-t. Na már most , hogyan tudok én saját kezűleg vga drivert telepíteni ? Mert úgy néztem ,hogy automatán feltett valami beépítettet. De ha azt le is törlöm , egyszerre vissza is teszi. 
-
CptMisi
őstag
Helló!
lenne egy kis problémám: tegnap is meg ma is újraindította magát a gép, tegnap valami ilyen szöveggel, hogy "A Windowsnak újra kell indulnia, mert a következő szolgáltatás váratlanul befejeződött": energiagazdálkodás....
ma meg DCOM kiszolgáló folyamatindítójával írta ugyanezt...mi a baja? nem nyúltam az energiagazdálkodáshoz, a DCOM-ról meg azt sem tudom, hogy mi az....(tegnap Saboteur, ma metro2033közben jött elő)
van itt olyan, akinek CoD2 multi közben kékhalállal újraindul a gép? ez még egy nagy problémám

-
ar
tag
Sziasztok!
Ki mit tud arrol, hogy notebook-hoz kapott 32bit-es W7 Pro-t hogyan , milyen feltetelek mellett lehet 64bitesse varazsolni? Esetleg mivel az geppel kapott OS OEM, ezert csak ugy lehet, hogy megveszem a 64-est is kulon? Remelem nem ...
-
tr4nc3
tag
Sziasztok!
Tegnap MSN-ezés közben egyszer csak kaptam egy kékhalált, utána többször nem sikerült bekapcsolni a Windows-t. Normál módban is kék halált kapok és Csökkentett módban is. Bejön a betöltési csík, aztán kékhalál.
Windows 7 Professional. Minden update fentvan. Tűzfal bekapcsolva, Viruskereső: MSSE legujabb adatbázissal. És semmit nem telepitettem.Megprobálom lefuttatni a Memtest-et. Tudtok olyan CD-ről bootoló tesztelőt ami a videokari RAM-ját teszteni? Valamint egy CD/DVD-ről bootoló Windows-t tudnátok ajánlani, ami ujabb, mint az ERD Commander 2005? Jó lenne kipróbálni erről a bootolást, mert ha itt is kék halál az eredmény akkor tuti hardveres gond.
Van esetleg ötletetek? Köszönöm!

-
hackeeeee
Jómunkásember
Gondoltam felrakom már ezt a virtualPC-t meg az Xp-t. Namármost, letöltéskor kéri, hogy valid-áljam a rendszert. Le is töltötte az aktiváló cuccot, de indításkor ez van:

Ilyenkor mivan?

Ja, chrome-al nem megy, csak IE-vel, f@sza...
Bár, tévedtem.. Felraktam, most mondja, hogy nyomjak Continue-t, erre ugyanúgy visszadobja, hogy telepítsem az aktiválós hülyeséget... Érdekes.. -
Steelmanus
addikt
-
polonic
félisten
válasz
D4rkAv3ng3r
üzenetére
Nincs microsoft driver más eszközökhöz, csakis a saját microsoft nevű termékekhez. Az ugyanúgy atheros vagy realtek driver, csak annyi, hogy az updaten jön. Ugyanezek vannak a gyártók honlapján is.
-
Laccoss
addikt
válasz
Steelmanus
üzenetére
Én kipróbáltam, bár csak egy flipper erejéig, eltartott mire megláttam a flippert

Mondjuk én ms honlapjáról szedtem, forrásból letöltési linket bányászva.
-
Steelmanus
addikt
Sziasztok, valaki kiprobalta mar a magyar XY mod-t azt, amihez nem kell a CPU/BIOS parosban a virtualizaciot hasznalni ill. ha be van kapcsolva akkor azt is hasznalja.
De olyan CPU-n is elmegy amiben nincs vitualizalas tamogatas.
Itt olvasni rola
Innen pedig letoltheto. -
csákány.
aktív tag
Van 1 problémám! 64 bites Win7 Ultimate-em van, és már 1 ideje észrevettem, hogy a gépre dugott usb eszközöket nem lehet kihúzás előtt rendesen eltávolítani, mert a felugró menü üres! Először nem foglalkoztam vele, de most vettem csak észre hogy az Eszközkezelőm tök üres! Mi okozhatja ezt, mi a megoldás??? Kérlek segítsetek!!!
-
Magnat
veterán
Hi,
most álltam át Win7-re (Pro64) és az a gondom, h nálam is előjött az msn systray probléma, amire megtaláltam a kompatibilitás kapcsolása módszert, viszont ez csak akkor működik, ha én indítom az msn-t kézzel, az automatikus indítás után viszont rosszul műxik továbbra is. (All usersnek is beállítottam, az sem segít)
-
Laccoss
addikt
Nálam is volt ilyen gond, azóta nem hajtom le a CRT-t

Az ilyen, előforduló problémákat a legnehezebb megoldani, mert ha állandó lenne a gond, akkor van esély a megoldásra, de így.. Energiagazdálkodást, biost azért átnézheted. Esetleg driver probléma, ha a wifi csatlakozás is problémás.
-
ladlac
tag
Üdv! Az alvó móddal lenne problémám, mert előfordul, hogy nem elalszik a W7, hanem kómába esik. Benyomom alvó módba, vagy lehajtom a képernyőt (HP 6735), és elég sűrűn előfordul, hogy innen nehéz visszahozni. Amikor ismét használni akarom, megnyomom a power gombot, és ha 2 mp-n belül a wifi gomb nem vált narancsról kékre, akkor tuti megadta magát a rendszer, a ventillátor pörög, a képernyő nem kapcsol be, és így áll. Ilyenkor power gomb nyomva tart, amíg ki nem kapcsol, majd ismét bekapcs, úgy indul, mint normál bekapcsolásnál (tehát kiírja, hogy 'press esc for bios'), de ezután a 'Windows folytatása' jön, ami elég sokág tölt, majd mintha normál módon működne az alvó állapot, bejön a név a kis képpel, rákatt, és bejön a rendszer, úgy, ahogy "elaludt". Mi okozhatja ezt?
(Mellesleg semmi drivert nem szedtem HP oldaláról, a WinUpdate szedett hozzá pár dolgot, ill. egy 'Essential Update for W7'-t raktam fel a HP oldaláról; a rendszer amúgy 32 bites) -
D4rkAv3ng3r
senior tag
Pár napja írtam az Ethernet vezérlő hibája miatt, hogy magától nem tud újracsatlakozni.
Sikerült megoldani a dolgot úgy, hogy letöröltem a gyári drivert (Atheros) amit a Windows Update felrakott, majd felismertettem a 7-nel újra és a Microsoft driver-ral működik, ami megjegyzem sokkal jobb is. Úgyhogy bizonyos esetekben jobb az MS driver, Realtek-nél sem használom a gyárit. -
tomy_cz
senior tag
Sziasztok!
Van itthon egy PC-m és egy laptopom, helyi hálózat belőve, minden nagyon jól működik, látják egymást a gépek, annyi problémám lenne, hogy:
ha mappákat osztok meg akkor azokat látja a PC és a Noti is, de ha már egész meghajtót szeretnék, akkor szintén látja, hogy meg van osztva, de már nem enged benne tallózni.Miért lehet ez?
Mindkét gépen Win7 van természetesen. -
Üdv!
Szeretném összehozni a gép netjét a telefonommal, bluetooth-on keresztül, van is rá egy korrekt leírás, de xp-re. Egy részen elakadtam, és fogalmam nincs, hogy kellene. Bemásolom:
2. lépés: Bluetooth-kapcsolat konfigurálása
a) Kapcsold be a teló és a PC Bluetooth-át.
b) A "system tray-ben" aliasz a tálcán, az óra melletti BT-ikonra jobb klikk > Bluetooh-beállítások megnyitása > COM-portok fülre katt > az ablakban alul: Hozzáadás > Bejövő. Ekkor megad egy új COM-portot ilyen néven: COM# (nekem COM9 lett, de a szám lényegtelen)
c) Start > Vezérlőpult > Telefon és modem beállításai > Modemek fül > Hozzáadás
A varázslóban a pipát elveszed a "A modemfelismerés kihagyása. Magam fogom kijelölni a modemet egy listából." opció mellől, majd Tovább > ekkor megadod az előbb megadott bejövő portot, azt a bizonyos COM#-et.
3. lépés: A hálózati kapcsolat engedélyezése a telefon számára
a) Start > Vezérlőpult > Hálózati kapcsolatok > jobb klikk > Megnyitás
b) Az oldalsó kék sávban klikk az "Új kapcsolat létrehozása" menüpontra.
c) A felbukkanó varázslón először Tovább > Speciális kapcsolat létrehozása > Bejövő kapcsolatok elfogadása > kijelölöd azt a bizonyos COM#-et (én az összeset kipipáltam, mert nem tudtam, h melyiket köll
)d) A "Virtuális magánhálózati kapcsolatok engedélyezése" pontra katt, majd Tovább.
e) Az összes felhasználót kijelölöd a következő ablakban, majd e következő ablakot békén hagyod és Tovább > Befejezés.
Namost, a 3. lépés nem megy. Lehet én vagyok hülye, de össze vissza kerestem már, és nem tudok sehogy úgy új hálózati kapcsolatot létrehozni, ahol ki tudnám választani a 2. lépésben beállított portot.
Tudna nekem ebben segíteni valaki? -
Cola111
aktív tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
kizárt. ma vettem meg, feltelepítettem, de most vmiért nem látszanak a frissítések

-
negyedes
addikt
válasz
Hablegény
üzenetére
Az elsore:kapcsold ki a vendeg fiokot.Ha azt akarod,hogy ne keljen kulon belepni a winbe vagyis egybol megjelenjen az asztal akkor:futtatasba ird be, hogy "control userpasswords2", majd mikor bejon az ablak akkor vedd ki a pipat az elol, hogy a a felhasznaloknak jelszot kell beirni belepeshez, utanna alkalmaz(lehet ker passwordod) majd ok es kesz is.
-
Hablegény
csendes tag
Sziasztok Guruk!
Op.rendszer: Win 7 professional.
Lenne két problémám, kérlek segítsetek (néhány hete váltottam XP-ről).
1.Rendszer indításkor feljön a "beléptető" ablak, hogy válasszak a magam vagy a "Vendég" felhasználó közül...Le lehet ezt valahol tiltani ?
2. LG Wide LED monitorom van és a max felbontással használom. A mappáim fejlécében rendkívül aprók és halványak a betűk. Hogyan lehet ezt "felnagyítani" (a tartalommal már nincs gondom, azon már "nagyok" a betűk)
H. -
7Heads Drago
veterán
válasz
virkir
üzenetére
Ez nyilván sok esetben igaz. (tápcsere) És mi van ha nem? Van két tápom....

De már nem egy haver hozta ide nekem a gépét hogy a boltban most cserélték neki a tápot (mert ott is ezzel kezdték), de probléma továbbra is fennáll.
Én inkább azt mondanám érdemes lenne belerakni egy kölcsön tápot és ellenőrizni hogy fennáll-e még a probléma. -
válasz
virkir
üzenetére
Hali!
Hát ha a W7 beépítettre defrag-jára gondolsz, akkor az nem megy idle-ben, ha le van tiltva.
Ha menne, akkor nálam folyamatos BSOD repkedne, mert egy olyan szoftvert használok, aminek köszönhetően, a W7 klónja/másolata fut. Ez a szoftver meg kiköti kiemelt vastag betűkkel, hogy bekapcsolt állapotában tilos a defragmentálás, mert beborul a rendszer.
(Egyszer én is belefutottam olyan defraglerbe, aminek volt realtime módja és be is borult a rendszer....
)Pubszon #17087
Másik topic-ban válaszoltam.Fire.
-
virkir
veterán
válasz
Johnny Cage
üzenetére
Sajnos a gyári megoldások jó része nem sokat ér mivel az én házam is rezgéscsillapítónak is szánt megoldással van gyárilag mégsem voltam megelégedve vele.
A vinyóink meg kb ugyan azt tudják és nálam se motor se seek zaj nem hallható pedig az enyém is dolgozik. -
Ki mit tud a win 7 vs. noti akku dologról? Kinél jött elő? Zsír új notim van, acer, falnakbacom ha ha előjön a hiba.
WonderCSabo! Kettő azonos Acer Extensa 5635Z-ről van itt szó, mindkettő átesett bios frissítésen mert nem működött a speedStep funkció rajtuk. 2009/09/29-es biosat kaptak, ez volt olyan ami még biztos volt h felmegy és nem acer support bug miatt más típusét telepíti. Van 2010 február 8-as bios is de olyan nagy a kavarodás körülötte h meg sem próbálom telepíteni. Ami jó azt nem piszkálom! (kivéve asztali gépen)
-
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Félreértettetek.
A fülesen szeretném hallani, de a mikrofonban nem akarom, hogy hallatsszon. Úgy lenne logikus, hogy a mikrofonban nem hallatszik, néztem is, amikor szóltak, hogy ne zenéljek már.
A hangszórónál a jelszinteknél lehetett állítani a vonalbemenetet, de a mikrofonnál nem.
Amúgy Realtek karim van. -
Laccoss
addikt
Esetleg bár nem garantált, és kék halál is lehet az eredmény

HKLM\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\nvata - 32bit
HKLM\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\nvata64 - 64bitand create a DWORD value called DisableRemovable with value 1
Nvidia chipes sata vezérlésnél jön elő, AHCI módban.
-
DFeS
csendes tag
válasz
CHIPman
üzenetére
Bár fogalmam sincs, hogy milyen hangkártyád van, de próbáltad már némítani a vonalbemenetet? 0-ra venni a jelszintjét esetleg...vaaagy, pl. az én realtek-es kártyámnak van egy progija, ez a HD Audio Manager, ebben van egy olyan, hogy device advanced settings, és ott lehet állítani, hogy felfűzze-e az egyfomra típusú bemeneti jeleket egy jellé, vagy külön-külön kezelje őket.
-
DFeS
csendes tag
Apropó az E-SATA winyómat simán el lehet távolítani eszközkezelőből, tehát a HotSwap funkciója megmaradt, csak épp így több klikk, kevesebb komfort...
-
DFeS
csendes tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Leginkább azért, mert hülyén néz ki. A notimon ezt már megoldottam a gyári, Vista-hoz készített lemezével, így már nem ajánlja fel, viszont sajnos most az e-sata-ra kötött winyónál sem teszi ezt.
Amúgy w7-rc-build.7100-nál nem volt semmi ilyen problémám, és ott is ugyan úgy AHCI-ben volt a winyóm. De mondok még egy durvábbat is, ha nincsen fent az a driver tök mindegy, hogy Native IDE módban vagyok, vagy AHCI, így is úgy is felajánlotta.
Ezt még Retail W7 Ultimate 64-nél nézegettem, mielőtt visszatettem volna a 32-est...minden mindegy alapon állítgattam biosban, és simán idult a rendszer, és ugyan úgy jött az eltávolító ikon.
Igazából szinte biztos vagyok benne, hogy külön-külön, minden SATA csatornára, meg lehet adni erre beállítást valahol registry-ben, csak fogalmam nincsen, hogy hol, mit és mire kell állítani. -
DFeS
csendes tag
válasz
negyedes
üzenetére
Hi! Ha az van, amire gondolok, akkor azt szokta csinálni a hangod, mint amikor egy játék képe beszaggat, alacson frame-rate-tel megy, csak nálad épp nem a kép hanem hang aggat.
Ilyenkor nem feltétlenül a hangkártyádban vagy annak a driverjében van a hiba!
Nézz utánna, hogy minden másod jól működik-e. Pl. a winyód a lehető legoptimálisabban üzemel-e (sata/ahci mode, udma/ultra-ata mode) vagy a chipset driverek legfrissebbek-e, és egyéb cukiságok.
Néha persze pont hogy nem a legújabb driverek kellenek, pl. Én a notimnál szívok, ha a realtek-honlapján lévő legfrissebb drivert használom W7-nél. Egyszerűen azt hiszi, hogy be van dugva a fülhallgató, pedig nincs!
Ha nem a gyári cd-jén lévő Vista-s drivert használom az istennek nem hajlandó megszólalni a hangszóróin, pedig nagyon sok verziót kipróbáltam már.. -
DFeS
csendes tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Sziasztok!
El tudná valaki mondani, hogy W7 Ultimate telepítése után miért ajánlja fel a gépem, hogy eltávolíthatom a fő HDD-met, pont mint egy flashdrive-ot? ...hardver biztonságos eltávolítása...
Ezt notinál és aszalinál IS tapasztaltam, mindkét vas AMDs alaplappal és procival szerelt. (asztali: 580X + SB600, noti: 780G + SB700)
Illetve, hogyan lehet ez beállítani, hogy ne ajánlja fel ezekre a fix eszközökre? -
Laccoss
addikt
válasz
Marvinyo
üzenetére
Xphez és 64bitben ez már két hatalmas hiba. Amúgy az alaplapi hangkártyához is lehetne megfelelő driver, nálam pl. nincs ilyen akadás, torzulás, pedig ősrégi p4em van.
Alaplapi hangkártyánál próbáltad a gyártó oldalán lévő drivert? Vagy csak amit a win felrakott? Próbáld a Realtek oldalán lévőt is!
-
negyedes
addikt
válasz
Psychonaut
üzenetére
Xp modban nalam nem engedte magat elinditani.

MarvinyoMindketto, ha csak xpre van meg tan megoldhato lenne, de 64bites kell mindenfelekeppen.
-
Marvinyo
aktív tag
Sziasztok!
Nekem az alábbi kis gondom akadt:
Adott egy windows 7 ultimate 64bit és egy Gigabyte ep43-ds3 alaplapnak integrált hangkártyája. Úgy ahogy jól működik de egy telepítésnél, vagy kicsit komolyabb igénybevételnél szaggatottan, torzan jön ki minden a hangfalból (a hangfal tesztelve, azzal nincs probléma). Megoldásképp úgy gondoltam, hogy a régi számítógépemből kiveszem a hangkártyát (philips psc703 - tudom ezeréves) és ezt használom. A gond viszont itt jött: Bár az eszközkezelő felismeri, (ott van felkiáltójellel aminek ott kell lennie) de valamiért a megadott mappában illesztőprogramot nem talál, ahol a driver van.A kártyához a legrégebbi driver (a philips hivatalos weboldalán) windows xp-hez van, ez lehet a hiba? Vagy a 64bitben? Vagy mindkettőben?
Előre is köszönöm a segítséget
-
JBZ
csendes tag
válasz
negyedes
üzenetére
Köszönöm a tippet.
A LIVE-on már túl vagyok, azzal sok mindent nem lehet még csinálni és elég érdekes a szerkesztés benne. Nekem a sima XP-s Movie Maker lenne a tökéletes, ha futna rendesen.Lehet, hogy nem jól tettem fel a 7-et? Bár ezen kívül minden egész jól fut...azaz dehogy hisz írni sem enged Nero 7-el.
Azért köszi... még valaki, valamit?
-
JBZ
csendes tag
"Sziasztok! Olyan problémám van, hogy: felraktam a Windows 7-et és szeretném az XP Movie Maker-jét használni rajta (mert már ezt szoktam meg), de bizonyos funkciói nem működnek pl.: rögzítés videó eszközről - ami az alap, illetve nem látja a régi videóklippjeimet sem amikor megnyitok egy mswmm fájlt. Mi lehet a gond. Előre is köszi: JBZ"
Valami Tipp VALAKINEK?
Aktív témák
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Bebizonyította az NVIDIA, hogy készülnek még gyorsabb GeForce-ok
- Futás, futópályák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- Energiaital topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Beszámítás! Acer Predator Helios Neo 16 notebook-i9 14900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- Samsung Galaxy A12 /64GB/Független/Számlával/
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 512GB 14" áthajtós-érintős FHD+ Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs