Hirdetés
- Mostantól több képkockát generálhat az új Arc meghajtó
- Önmagában is értékesíthetőnek tartja a Vera CPU-t az NVIDIA
- A sufni mélyén született a Galax Titan RTX Hall of Fame VGA
- Rég elfeledett képaránnyal nyúzhatjuk a múlt nagyjait az AYANEO kézikonzoljával
- Ráncfelvarrás után marad nagyjából ugyanaz a Minsforum OCuLinkes mini PC-je
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- A sufni mélyén született a Galax Titan RTX Hall of Fame VGA
- Asus ProArt x570 Creator alaplap javítása?
- Milyen notebookot vegyek?
- OLED monitor topic
Aktív témák
-
Steelmanus
addikt
válasz
bandiie
üzenetére
Sub-ZeRo mar mindent leirt ebben a temaban, egyszeruen lekellene formazni W7 alatt mint azt javasolta is. Ha a W7 egy Altalad kijelolt particiora nem akar felmeni de a HDSentinel jonak tartja magat a vincsit, ott valamelyik particioval lehet gond szerintem.
Lehet hogy nincs mire mentened jelenleg de elobb vagy utobb ugyis mentened kell.
Olyan pedig nincs a -1% a procihasznalat ahogy a kepen van. -
chesterboy
tag
Vki tudna segíteni? Nem kapcsol be a képernyőkímélő és nem kapcsolja le a képernyőt se a win7. Mar minden beállítást végigcsináltam, de csak nem akarja az igazat.
-
bandiie
aktív tag
válasz
Sub-ZeRo
üzenetére
vinyóra gyanakszom. már megnéztem múltkor hdsentinellel, azt írta tökéletes állapotban van. most felraktam a hdtunet. ez normális?
csomó ideg csak 2.5 MB/s-el olvasott, ahogy az látszik is a képen. második futtatásra ugyanez. -
mindkilla
tag
válasz
bobsys
üzenetére
Semmilyen tulajdonságot nem tudok megnézni.. vagy csak rossz helyen nézem. Itt olyanok vannak, hogy kép/jelszo megváltoztatása, átnevezés, etc.. Egyébként minden defaulton van, szoval gyanitom, hogy müködnie kéne a 'run as admin' opcionak. Egyébként mellette be is vagyok jelentkezve egy másik, admin accounttal (ha ez esetleg számít valamit).
Szerk: közben lehet, hogy meglesz a bibi. Full parental lock van az accounton, miután beirtam a runas /user etc..-t, kiirta, hogy a parental lock blokkolta a runas.exe futását.
-
Steelmanus
addikt
válasz
darthimp
üzenetére
Alapbol a W7 csak a szabvanyos felbontast allitja be ami 1024x768. Ettol eltero es raadasul nem szabvanyos felbontast csak kezzel lehet megadni. A 10.2 driver elott is gondolom Te allitottad at. A monitor gondolom az Eszkozkezeloben Altalanos PnP keprnyo-nek van beallitva ezert az ATI CCC ikonjan valtsal felbontast es ne az OS-ben.

-
bobsys
veterán
válasz
mindkilla
üzenetére
megnezted a tulajdonsagait az accountnak?
ugy mukodik hogy futtatas mas userkent es ott megadod az administrator nevet+jelszot?
meg ugy is probalhatod hogy nyitsz egy sima cmd-t aztan
runas /user:administrator cmd parancs, bekeri az admin jelszot es inditania kell az elevated promptot -
mindkilla
tag
Helosztok
Egy restricted account alol adminként akarom futtatni a cmd-t. Jobbklikk - run as administrator. Ekkor ahelyett, hogy kérné a jelszot, a cmd simán elindul, és nem administratori privilégiumokkal, hanem a korlátozott accountéval.
Mitöl lehet ez? -
virkir
veterán
válasz
bandiie
üzenetére
Reinstall nélkül nem fogod tudni megoldani a dolgot.
Szerintem mentsd le a dolgaidat arról a HDD-ről amire telepíteni akarsz, töröld az összes partíciót és így próbáld meg a telepítést, hogy a win7 hozza létre a partíciókat.
Ha ezek után sem sikerül és gyári a telepítőd akkor ott valami hardveres gondnak kell lennie. -
bandiie
aktív tag
válasz
virkir
üzenetére
nem értem... másképp? miképp?
azt pedig már kizártam azóta, hogy az asc rendszeroptimuma miatt lassult vna be, ugyanis mint azt az első hsz-ben írtam, az eseménynaplóban ugyanaz a kritikus hibajegyzék szerepel már november óta minden indításnál, amikor a program még fel sem volt telepítve. meg most az új os is lassú... -
-
Mr.Grincs
veterán
Miért van az hogy windows 7 alatt újraindul az msn? Nem rendszeresen de tapasztaltam már 2 gépen is. MSN hiba vagy Windows 7.
Esetleg másnál is van ilyesmi hiba? -
törölt tag
MSDNAA-s Windows 7 Prom van, ha alaplapot cserélnék, arra miként reagálna? Alaplaphoz kötött, mint az OEM, hogy macerás aktiválás alaplapcsere után? Vagy olyan, mint egy dobozos, hogy nyugodtan cserélhetek lapot és megy tovább, mintha mi sem történt volna?
-
bandiie
aktív tag
Az újratelepítés nem oldotta meg a problémát.

Először egy másik partícióra akartam telepíteni az új rendszert, de ez fogadott: LINK Mit jelent ez a hibakód?
Ez egy 30 gigás partíció, eddig adatok voltak rajta. Többször is megpróbáltam, de mindig ez a hiba fogadott. Rágugliztam, itt a PH-n a vista totyikba többeknek volt ez az üzi, xp telepítő cd-vel tudták visszahozni a partíciót. Esetleg valami más megoldás?
De végülis a bootolás megoldása lenne a lényeges. Ha az újratelepítés nem segített most mit próbáljak meg? Biosba mit nézzek át? Betöltöttem az optimal settinget is, de az sem segített.

-
Gorneck
legenda
válasz
Speeedfire
üzenetére
Pedig semmi extrát nem csináltam csak kilőttem a jelszó kérelmet és jobb klikk mappára - megosztás ezzel - adott személyek - hozzáadtam mindenkit, ezután már simán ment rendesen minen amit szerettem volna...
-
kashuk
csendes tag
sziasztok! Lenne egy kérdésem ami nem ide tartozik.
Van egy dvix videóm amin késik a hang kb:2 mpet.Mivel tudnám korigálni.Virtualdubmod-om van. -
Speeedfire
félisten
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
nem!
a kis gépeken csak 1-2 könyvtár van megosztva
a nagy gépen meg minden meghajtó
Gorneck23: egyszerűen tallózni sem tudom, látja h xyz gép ott van a hálón, de nem lép fel rá, azt írja h nem tud rá csatlakozni
mukibuci: az a baj h elég sok könyvtár van és nem akarom egyesével megosztani őket, bár ha sehogy sem jön össze akkor ezt megpróbálom majd
csak eddig se xp, se vista alatt nem volt ilyen gondom -
válasz
semetka
üzenetére
IE 8-ban nincs ilyen. Ha ilyen kell akkor (amit tudok) az FF-ben van + egy add-on. (aminek nem tudom a nevét
)sanzi89:Én egy 2 gigával rendelkező géphez raktam egy 4 gigás pendrive-ot.
Hogy gyorsított valamit azt nem tudom mert kezdetektől fogva használom.
Ha akarsz te is readyboost akkor a kártyát exFat-ra formázd meg. Én már tapasztaltam, hogy jobb mintha fat32-őn lenne. -
semetka
őstag
Lehet IE8-ban 2 soros a kedvencek sáv?
Ha igen hogy? -
sanzi89
addikt
Üdv.
Egy olyan kérdésem lenne, hogy van-e értelme mondjuk egy 4GB-os gépnél használni pl egy SD kártyát ReadyBoost-ra? Illetve tud-e valaki olyan tesztet amiben erre a kérdésre csinálnak méréseket?
-
CptMisi
őstag
köszönöm mindenkinek a segítséget, csak megoldódott a directx problémám

a legjobb az egészben, hogy végül a webinstallerrel sikerült
-
Mr.Grincs
veterán
Mennyire igaz hogy 18-19 és 21 fok között megy a gépem CPU ja? A Bios szerint annyi.
Elég hihetetlen szerintem de ha ő mondja, akkor elhiszem.
Pedig E6750 2,6 C2D 1333 termelnie kéne a meleget kb.
Igaz, hogy egy vékonyabb alu gyári intel hűtő van benne a régi rézmagos helyett, mert a vastgabb már beleért volna a kábelekbe mert nagyon szűk a hely a T3 P5G43 as Barebone vázba:S
De ezt nem gondoltam volna hogy ennyire jól hűt.Nektek hány fokon megy a cpu?
-
pincehely
addikt
Nem tudotok egy oldalt, ahonnan lehet leszedni skineket windows 7-hez?
Nem ara gondolok, hogy csak megváltozik az ero színe, meg bedob pár hátteret.
Hanem komoly változtatásokra.
Devianart-ot ismerem. Valaki ismer másikat? -
mukibuci
nagyúr
válasz
Speeedfire
üzenetére
Nálam az oldotta meg a problémát, hogy nem az egész meghajtót osztottam meg, hanem csak a könyvtárakat. Próba cseresznye

-
Gorneck
legenda
válasz
Speeedfire
üzenetére
Jelszót kér vagy mi a baj?
-
válasz
Speeedfire
üzenetére
Hali!
Esetleg megszokásból nem adtál azonos nevet, a két W7-es gépnek?
Más ötletem nincs sajna...

Fire.
-
Speeedfire
félisten
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
a meghajtók vannak megosztva
mindenki számára
avira van fent, a tűzfalban az ip tartomány engedélyezve van
a kábel meg jó
nem vágom, h miért nem működik -
bobsys
veterán
a Q drive a Click-to-Run technologiahoz tartozik Office blogban a leiras
-
válasz
Speeedfire
üzenetére
Hali!
Mindenki számára meg van osztva? [link]
Milyen víruskergetők futnak a problémás gépe(ke)n? Ha tűzfalas, akkor engedélyezve van, hogy látszódjon a gép a hálózaton?
Cseréld ki a kábelt(persze ha nem wifi-n van osztva)
Fire.
-
Speeedfire
félisten
válasz
Speeedfire
üzenetére
senki?

-
varga.balazs
aktív tag
hali! olyan bajom van a laptopommal(acer extensa 5235), hogy hát idáig jól működött, aztán most mikor a saját fiókomba be szeretnék lépni, bejelentkezik és fekete képernyő egérrel. régebben is csinált 1x ilyet, akkor csináltam vmit vele és jó lett. most csak nagyon ritkán sikerül jól bejelentkezni. mi lehet a baj?:S
-
Speeedfire
félisten
a hálózati megosztásokról nem tud valaki valamit
már egy ideje ezzel szenvedek és még mindig nem működik rendesen
2 win 7, 1 xp
és egyszerűen az egyik win 7 tartalmát nem látom, illetve nem tudok csatlakozni sem rá
egy hálózatban vagyunk, ugyan abban a csoportban, egyszerűen nem értem -
-
Morden24
nagyúr
Kerülném nagy ívben.
Ennyi pénzért adja tovább... még ha jók is a kulcsok, lehet úgy jársz, hogy pár héten belül blacklist-elik.Your Software will get all regular updates from Microsoft with this Key -> Nem mintha az aktivációnak sok köze lenne a Windows Update-hez

Na meg hát persze: ALL SALES ARE FINAL NO REFUND OR RETURNS ALLOWED, amivel nem is lenne gond, de ez így több, mint rizikós.
-
sfdrakex
nagyúr
vezérlőpult/rendszerben bal oldalon inditással kapcsolatos valamiben van a boot menüs rész, xpben is csak ott felül van a füle a rendszerben.
Viszont ha a w7 et leturod, semmi nem fog bejönni szerintem, easy bcdvel tudod helyreállítani a boot részt hogy csak XP induljon rögtön.
-
DZs
senior tag
A Win7-m mellett van egy Xp is a gépen. A win7-en belül találtam valamikor valamilyen eszközkezlő szerűben boot állítási lehetőségeket, de most nem találom újra.
Amit szeretnék, hogy ne legyen boot képernyőm, hanem az xp jöjjön magától, mert a win7 helyét formáznám.
Mit javasoltok? Köszönöm! -
Sziasztok!
Nem tudom, hogy jó helyen teszem fel a kérdést, de érdeklődni szeretnék, hogy az e-bay-en árult Windows 7 kulcsok mennyire legálisak? Illetve, ha onnan vásárolok egy regisztrációs kulcsot, akkor teljesen hivatalosan használhatom a Windows 7-et?
Pl. az alábbi hirdetésre gondolok, eléggé baráti az ár:
-
darthimp
csendes tag
Hy! Talán láma kérdés, de nincs kedvem visszaolvasni.
Az a problémám, hogy feltelepítettem egy 64 bites Win7-t. A monitorom egy régi Samsung Syncmaster 753-as. A win felismerte, és be is állította a felbontást 1152x768-ra, amit mindig is használtam. De miután feltelepítettem a legújabb win7-es Catalyst 10.2-es drivert (HD5770) a felbontást 1024x768-ra állította a következő lehetőség pedig az 1280x720 lenne.
A gondom az, hogy ezek csak 60Hz-en mennek. Az 1024x768 pedig túl alacsony.Valami ötlet? Vagy fogadjam el míg nem veszek új monitort?
-
válasz
negyedes
üzenetére
Hali!
Biztosan írja valahol, de nálam gond nélkül megfér a 2007 és 2010, és semmilyen Q-drive nem jött létre: [link] (Igaz ez még, ahogy látszik is béta és még tavaly év végi béta(nem tudom van-e újabb))
Annak lenne érdemes utánanézni, hogy milyen feltételek esetén jön létre ez a Virtuális "meghajtó", mert emlékeztet a 100MB-os partícióra...
(az is csak bizonyos feltételek esetén jön létre)Fire.
-
pincehely
addikt
Én nem is tudtam feltenni az Office 2010-et, amíg el nem távolítottam a 2007-et.
Mondjuk az új 64 bites is volt. De határozottan emlékszem, hogy együtt nem ment a kettő, csak egy nagyon régi buildben. Akkor még tudtam magyar helyesírás ellenőrzőt is varázsolni bele. -
0519
senior tag
Hello,
Felbukkant egy új lemez az intézőben, megkapta a Q betűjelet, de egyebet nem tudok róla.
Nem tettem be új hardver elemet, nem hoztam létre új partíciót.
USB storage nincs a gépre kötve (se mp3 lejátszó, se flash drive).Lemezkezelő nem látja, elérni nem lehet.
Avast 5.0 és Win defender futott, de nem talált semmit.Daemon tools van, de csak egy meghajtót (N
kezel.Kép:
http://img199.imageshack.us/img199/6899/89675191.jpgMi a szar a Q: ?
-
EkSYS
senior tag
Sziasztok!
Kerem jelezzen nekem akinek van Gigab x-38 ds4 alaplapja win7-el!
Koszonom!
-
EkSYS
senior tag
válasz
sfdrakex
üzenetére
Szia!
Non-stop adsl.
Aramtalanitani -- nem szoktam
az erdekes hogy csak win7 alatt csinalja ezt a hulyeseget, a masik hdd-rol xp be jon es akkor minden ok.
driver szinten kiprobaltam mar minden lehetseges modozatot
elkepzelheto hogy modem/router aramtalanitas lenne a megoldas?
Aktív témák
Hirdetés
- OTP Bank topic
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- Gurulunk, WAZE?!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4065, 90% Akkumulátor
- Endgame Gear & Xtrfy gamer egerek /MZ1/OP1 8K/XM2we/XM1R/XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit 4K UHD 1 év gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Rendesen ertheto nyelven: