Hirdetés
Aktív témák
-
[pod]Diablo
őstag
válasz
[pod]Diablo
üzenetére
Kozbe leszedtem az easeust azzal sikerult megoldani a problemat.Viszont lenne meg 1 kerdesem,azzal kapcsolatba hogy nekem most fentvan a w7,bizonyos okok miatt nemtudok virtual xp-t hasznalni,viszont kell nekem melle xp is,es ha mondjuk felrakok meg 1 linuxot,az xp es a 7 melle,akkor kene hasznalnom vmilyen kulon bootmagic/managert/menut,vagy a win7nek a bootmenuje tokeletesen megfelel,es nemlessz semmi gond,ha igy sorba feltelepitem a rendszereket?
-
polonic
félisten
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Így van. Benéztem, mert mindkét helyen te írtál utoljára.

-
-
polonic
félisten
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Rossz helyre írtam.
-
Hali!
Töltsd le, telepítsd, majd futtasd a Tisztító funkciót.(bal oldalon találod majd és nem kell semmit állítani rajta): [link]
Valószínű, hogy a BSOD során, a hibernálási adatokat(vagy egy részét) "kidump"-ölte és még ki tudja mik nem kerültek a HDD-re. Ha ez a szitu, akkor ez a progi visszavarázsolja a helyed.
Fire.
-
footy
addikt
Filmnézés(HD ha ez számít) közben hibernáltam a gépet. Amikor visszakapcsoltam, elkezdett töltődni a win, de kék halál lett a vége. Újraindítás után felkínálta, hogy windows visszaállítása/betöltése(erre már nem emlékszem) vagy helyreállítás törlése. ha az elsőt választottam akkor megint kék halál lett, a helyreállítás törlése után betöltődött a win, de eltűnt 4giga hely a merevlemezről.

-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
bobsys
üzenetére
Az a baj, hogy lehet abban valami, amit ír... pl, az XP telepítő is csinált olyat, hogy, ha már csak bebootoltál a cd-ről, nem csináltál mást, és kiléptél a telepítőből, akkor már csinált boot-menüt, meg volt h szét is barmolta a rendszert.. Láttam már ilyet. Szal nem tartom kizártnak, hogy nem csinált semit, és szétbarmolta a rendszerpartíciót, ezek után nem tartom kizártnak...
-
bobsys
veterán
válasz
Steelmanus
üzenetére
jobban hiszek az ms sitenak, de mondjuk a TDSS-re keresel akkor jobban megtalalod hogy pontosan mi okozza a problemat,
azert ugye te sem gondolod hogy rootkitet rak be a windowsba az ms ? -
bobsys
veterán
válasz
asadasad22
üzenetére
es menjen ki egy ms mernok hozzad es magyarazza el, mert nem tudsz olvasni
-
Steelmanus
addikt
válasz
laolaj
üzenetére
Keress egy ilyet igaz fizetos, PowerStrip 3.87.655 azzal olyan profilt gyarthatsz a monitorodhoz amilyet szeretnel. Csak nehogy engem hibaztas ha tulvezerled a moncsidat.
-
asadasad22
őstag
most mar be nem teszem megegyszer a lemezt, hogy kiirta-e ezt vagy sem, de ahogy emlekszem, nalam meg el sem jutott idaig a telepito mielott kileptem belole.
de az is lehet hogy eljutott eddig es reflexbol leokaztam.
arrol nem beszelve, hogy nincs olyan hangsulyosan megfogalmazva ("hozHAT letre") mint amekkora bajt csinalhat, a boot atallitasat meg sem emliti, es a helyzetet tovabb rontja, hogy igen/nem helyett ok/megse a ket lehetoseg, amikor ez utobbit tipikuson az olyan ablakoknal hasznaljak ahol lenyegeben nincs is valasztasod.
tenyleg hagyjuk a temat. -
Steelmanus
addikt
válasz
asadasad22
üzenetére
Pedig az egyik fontos vedelem resze Moonman irt rola, ha rakeresel megtalalod. Kevesbe tudjak fertozni a virusok a rendszert.
-
válasz
asadasad22
üzenetére
Hali!
Gyári, előtelepített gépeken/ben ugyebár partícionálatlan/szűz HDD van. Ebben az esetben a Vista és a W7 létrehozza ezt a 100MByte-os partíciót, és ezzel előtelepített gépeknél nem szoktak foglalkozni. Esetedben is ez történt, nevezetesen hogy a Vista létrehozta, mivel rejtett ezért W7 telepítésekor ezt nem látod, illetve nem is figyelmeztet a W7, hisz már ott van a partíció. Ezt úgy lehet elkerülni, ha egy particionáló progival letörlöd ezt a 100megás partíciót, majd "előpartícionálod" a HDD-t és létrehozol rajta 1 elsődleges, aktív partíciót. Ha ezt megteszed, akkor Vista/W7 már nem fogja újra létrehozni.
(Persze lehet több elsődleges partíció is ill. extended, azon belül meg logikai partíció, de a lényeg, hogy 1 darab elsődleges és aktív partíció legyen)Fire.
-
Steelmanus
addikt
válasz
bobsys
üzenetére
Igen ez van az MS oldalan. A Virus: Win32/Alureon.A Amit en linkeltem azon a sok kozul:
[Computer Associates] Win32.Alureon.B, Win32/Alureon.B!DLL!Trojan, Win32.Alureon.A, Win32/Alureon.A!DLL!Trojan, Win32/Alureon.A.20285!Trojan
Nem talalsz hasonlosagot?
De tudod mit, gyoztel. -
asadasad22
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
elo volt telepitva vista-val anno, de win7 setup elott minden letezo particiot leirtottam rola.
#13875: ne faradj sztem, annyit nem er az egesz..
nemtom hol kellett volna kiirnia hogy most letre fog hozni egy particiot es a bootot is atallitja ra, de nalam vagy egyaltalan nem irta ki, vagy ki volt irva csak eppen masik tobbszaz sor melle (es egyaltalan nem volt kiemelve belole) amit reflexbol leokez az ember, nemtom melyik eset allt fent, de nem is erdekel kulonosebben. -
pzstm
titán
válasz
asadasad22
üzenetére
-
Csapi007
veterán
Hy
Régebben nagy erőlködések árán átraktam a Win-t egyik winyóról a másikra. Most külső dokkolóba raktam a régi winyót mert backupolni akarnék rá de ezt írja rá a Win: Offline, a lemez offline állapotának oka egy aláírás ütközés egy onlone állapotú másik lemezzel.
Gondolom az a baja hogy a másikon is ott a Windows de nekem az már úgyse kell, viszont semmit se enged vele, formázni sem.
Mit csináljak vele hogy megint használhassam? -
bobsys
veterán
válasz
asadasad22
üzenetére
neked is ajanlom hasznalj linuxot vagy menjel el kertesznek es ne itt gyokerkedj, hogy akik a windows irjak azok egy gittegylet
-
pzstm
titán
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
nah ez meg a másik

-
válasz
asadasad22
üzenetére
Hali!
Esetleg az a Dell masina nem volt előtelepítve véletlenül, pl Vista-val?

Ha igen, akkor az a 100Mbyte-os partíció már ott is volt, csak azért nem látszik/látszott mert HIDDEN (rejtett).Fire.
-
pzstm
titán
válasz
asadasad22
üzenetére
csak a kedvedért elindítok egy magyar ISO telepítőképfájlt virtuálisban, és mutatok egy képet....

-
sfdrakex
nagyúr
válasz
asadasad22
üzenetére
Milyen telepítőd van neked ?
-
sfdrakex
nagyúr
-
asadasad22
őstag
nem pattant elo semmifele ilyen ablak, nem irt ki semmifele ilyet, mivel -ahogy mar irtam- a setup gyakorlatilag messze volt az elindulastol, kb 2 darab kattintast csinalhattam az egyik lenyegeben az egyetlen valaszthato menupont volt (setup), a masik meg a custom. innen cancelt nyomtam es mar ott viritott az uj particio.
-
asadasad22
őstag
válasz
sfdrakex
üzenetére
nem en hoztam letre a full felesleges a 100 megas particiot (mindezt ugy h a setup meg el sem indult) es nem en allitottam at erre a particiora a bootolast szo nelkul, igy valahogy nem eppen magamat erzem a problema okozojanak.
a problema az volt, hogy a kedves windows kerdes nelkul csinalt nagy butasagokat. -
pzstm
titán
válasz
asadasad22
üzenetére
a windows szepen letrehozott egy 100 megas particiot (amire nekem abszolut nem volt szuksegem)
bocs, de innentől nem voltam hajlandó továbbolvasni a kommentedet, ugyanis telepítéskor a felpattanó ablakban ha végigolvastad volna amit kiírt, akkor nem ért volna meglepetésként...
Lehet hogy az "OK" gombra bökés előtt néha nem árt olvasni?
-
Laraxior
titán
Ha megnyitom a sajátgépet, akkor a háttér fehér (mappa háttere...)
ezt nem lehet valahogy sötétebbre venni?
-
bobsys
veterán
válasz
asadasad22
üzenetére
hat igen, mindig is tudtam hogy windows-al nem unatkozik az ember, de azt hittem hogy az ilyen durva balfaszsagokbol mar kinottek. ugy tunik tevedtem
ha nem ertesz hozza akkor ne baszogasd, ha meg elbaszod mert azt hiszed ertesz hozza (mikozben lathatoan fogalmad sincs rola), akkor legalabb ne nyomjad a suket dumat
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
asadasad22
üzenetére
Igazából a problémát te okoztad magadnak, ha plusz dolgot akarsz egy windowshoz hozzáadni a telepítőről, akkor nem elinditani kell hanem a vezérlőpultban programok hozzáadása eltávolításánál windows összetevőknél tudsz hozzáadni a lemezről játékokat egyebet, mondjuk azt nem tudom hogy fontokat is lehet e onnan, de neten vannak le lehet tölteni sok fontot.
-
asadasad22
őstag
válasz
polonic
üzenetére
kozben kb egy ora googlizas es szarakodas utan megjavitottam.
ami tortent: a windows szepen letrehozott egy 100 megas particiot (amire nekem abszolut nem volt szuksegem), mindenfele kerdes nelkul, ugy hogy messze voltam attol hogy elinditsam egyaltalan a setupot es cancelt nyomtam.
ez eddig meg nem lenne tragedia, 100 mega hely manapsag semmiseg, engem is inkabb esztetikailag zavart csak, ezert akartam eltavolitani.
ez windows-on belul nem ment csak lemezrol bootolva juottam elorebb, de onnan is csak a tartalmat sikerult kitorolni.
a gond ott volt, hogy a windows (szinten kerdes nelkul) ezt a 100 megas particiot aliototta at boot-ra az alaprol, ezert nem lehetett torolni sem.
egy gparted lemezrol bootolva sikerult visszaallitani az eredeti particiot boot-ra.
ezutan sem bootolt meg amugy, valami "BOOTMGR is missing" uzenettel kenyeztetett inditas utan. ezutan par restart, egy windows 7 lemezrol bootolas/repair/startup repair utan mar sikerult is bootolni es eltavolitani azt a szerencsetlen 100 megas particiot.
hat igen, mindig is tudtam hogy windows-al nem unatkozik az ember, de azt hittem hogy az ilyen durva balfaszsagokbol mar kinottek. ugy tunik tevedtem.. -
polonic
félisten
válasz
asadasad22
üzenetére
Nem tudom pontosan. De ha valami baj van akkor a javításhoz szükséges információkat, meg a hibából gondolva, amit írtál, indítási információkat tárolhat. De majd akik jobban tudják pontosítanak rajta.
Ha partícionált merevlemezre csinálsz clean installt akkor nem jön létre, ha a telepítővel partícionálsz akkor létrejön.
Nálad azért jöhetett létre, az én gondolatom szerint, mert gondolom windows alól indítottad el az installt és ott automatikusan csinálta a dolgait. Nem tudom biztosan ezt sem. -
polonic
félisten
válasz
asadasad22
üzenetére
A 100 megás, ha létrejön nem egy felesleges partíció. Fontos információkat tárol. Ezért gond, hogy letörölted.
Javítás a dvd-ről esetleg? -
válasz
Morden24
üzenetére
bocs hogy hozzád válaszolok...
Nem azt akarja mondani, hogy az angol nyelvű az jobb? csak egy tipp... mert nekem pl. az angol xp, és a magyar xp között, ég és föld volt a különbség.... Pl. a magyarban minden nap volt vagy 3 explorer.exe hibát talált okosság.. semmi tuning, víros stb...
az angolban 1,5 év után volt egy az is az én hibámból...amúgy nincs olyan, hogy usa változat, meg európai.... vagy a normál, vagy az N változat... nem több....
-
asadasad22
őstag
van egy problemam:
hianyzott nehany font, ezert betettem a win7 cd-t es ranyomtam az install windows menupontra (gondoltam kesobb hatha lesz valami opcio arra ami ezt megjavithatja), persze nem lattam ilyet, ezert kileptem a setupbol. ekkor latom hogy letrjott egy 100 megas particio, amit alapbol nem is engedett eltavolitani. ujrainditottam a gepet win7 lemezrol bootolva es ott megprobaltam eltavolitani, de ott sem sikerult, csak a tartalmat letorolni.
ezutan inditom ujra a gepet, bootolnek a szokasos meghajtomrol es egy olyat dob ki hogy operating system not found.valakinek van tippje hogy megis mi az isten tortent itt es hogy lehetne megjavitani?
a vinyon az adatok megvannak ahogy latom halistennek, szoval azert volt olyan kedves a vindoz hogy ne formazza le az egesz vinyomat, csak valami jo kis manoverrel letrehozott egy felesleges particiot, aminek a letorlese utan az eredetirol nem lehet bootolni..
mit lehet tenni? -
luise178
tag
nincs beállítva jelszó, de megcsináltam, amit irtál-utólag is köszi. a probléma félig meg is oldódott. most már beenged, nem akadékoskodik, de mikor megnéztem a szülői felügyeletnél, még mindig ottvan, az említett felhasználó.
az ott micsoda? valami windows-os szarság, vagy mi? kicsit zavar, hogy nemtom mi az ott. azért néztem a szülői felügyeletben, mert csak ott látszik, nem azért mert bármi jelszót akartam volna beállítani. csak zavar, hogy ottvan...
-
bozont
veterán
Egyik ismerősöm egy papírboltot vezet és megszeretné venni valamelyik windows és office csomagot (2007-re gondoltam, prof. vagy small business edition, nem tudom mi a különbség). Mivel az üzletben lenne neki a gép, gondolom a home verzió nem jöhet szóba, legalább egy professional kell, ugye? Semmi komolyabb munka nem lenne vele, csak nyomtatás a gépről, egy-két szerkesztés officeban vagy corel draw-ban. Szóval a lehető legolcsóbb verzió elég lenne.
Az open office meg ilyenek nem jók neki, az esetleges kompatibilitási problémák miatt, bár nem tudom ez mennyiszer jelentene gondot, nem akar kockáztatni. Bár mondtam neki, hogy vezesse be és kezdje sulykolni a vevők tudatába, hogy csak a pdf formátumú fájlokra tud garanciát vállalni és úgy hozzák a nyomtatni valót. -
Morden24
nagyúr
válasz
hackeeeee
üzenetére
azért nincs 7, mert nincs hozzá hardver
Meg azért, mert ha 8 évig jó volt gépelgetni a titkárnőnek, akkor jó lesz az még addig, ameddig nem kell gépparkot cserélni.
Linux-ot én még szinte sehol nem láttam, esetleg belső levelezés szervereként..
Én sem sűrűn, de ez nem is arról szól. A Win7 tuningolhatóságának semmi köze a Linuxhoz. Hányan tuningolnak gépet? A PC felhasználók mondjuk 1 százaléka?
Tömény baromság.
Ez megint valami olyan hülyeség, mint amikor pár balfácán "valakitől hallotta", hogy a Vista nem játssza le a warezolt filmeket.
Sok a hülye, kevés a golyó. -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Morden24
üzenetére

Nah jah, kíváncsi lennék én is, hogy ezeket honnan szedte vajon..
Mellesleg, sok cégnél még mindig XP van még mindig, azért nincs 7, mert nincs hozzá hardver, mert ugye azt is fejleszteni kéne, nameg ha olyan akkor meg még DOS, ha ilyen régi szoftvereket használnak. Linux-ot én még szinte sehol nem láttam, esetleg belső levelezés szervereként..
-
Morden24
nagyúr
1. hogy erzekenyebb a tuningra es huzott gepeken ledaralja magat az OS
Sajnos nem igaz. XP-n húzott gépekkel fordul elő sokszor, hogy Win7 telepítése után újra kell állítani a tuningot.
egy kek halal utan mar nem lesz a regi
Te tényleg teljesen hülye vagy? Tudod egyáltalán, mi az a kékhalál?
az usa valtozat jobb
Megtennéd, hogy megnevezed a forrásaidat, illetve linkelnél pár tesztet?
Anno xp-böl is amerikai valtozatot hasznaltam es visszatekintve stabilabb volt mint a magyar
Mivel a honosításhoz anno nem csak a szövegeket kellett átírni. Hogy XP-nél ez mennyire volt igaz, azt nem tudom, de a 9x-es Windows-oknál tényleg volt ilyen. Vista óta ilyen konkrétan nincsen, szóval marhaságot mondasz.
Es teny hogy az EU-ban sok helyen linux van
Bőven nem terjed az olyan ütemben. Másrészt meg egy cég nem bosszút állni szokott, hanem megpróbálja visszaszerezni a kulcsaftjait, ha lényegesek.
szarnak a Bill Gates fejere
És ez kit érdekel? Mellesleg BG már szarik az ő fejükre is.
Nagyanyam anno jaratta az UFO magazint, mindig beleolvastam, jo volt az
Tény, csak nem kellett elhinni, amit írnak. Ahogyan ez a te esetedben is igaz.
-
Laraxior
titán
az micsoda hogy játék után az msn ikon helyett egy nagyítót találok a tálcán?

nem az első eset...
-
pincehely
addikt
Én 471-es FSB-vel telepítem a rendszert az alap 333 helyet.
Semmi hiba, felmegy símán.8.5-ös szorzóval az ugye 4ghz, az alap 2,83 helyett, ez már elég jó tuning még sem volt semmi baja a win7-nek vele.
-
polonic
félisten
Atyaég. Csak nyomod továbbra is a hülyeséget! Milyen usa változat jobb az európainál. Ilyenek nincsenek, értsd már meg. Media player nélküli változat van, semmi több. Ugyanolyan windows létezik itt is és ott is.
Én is olvastam és hallottam érdekes dolgokat. De szerinted elhittem mindent? -
hackeeeee
Jómunkásember
Az kemény.
Nem tom ki volt ez az okos. Volt sok kavarás ebből annak idején, lényegében az a "böngészőharc" volt. De ebből sem lett semmi, ugyanolyan változat van mindenhol, majd most fog jönni a böngészőválasztó, amit majd update-ről tudunk elérni.Szal nem tom ki volt ez az okos, aki neked ezt mondta, de tuti, hogy valami hozzáértő lehet.

A másik, érzékeny a rendszer a tuningra, annyira, hogyha az okos júzer csak állítgat minden sz@rt, de közben azt se tudja mit csinál, és nem stabil a gép, akkor van az, hogy akármit csinálsz, nem megy fel a rendszer, csak alap órajelen... Értelmesen kell tuningolni, akkor nincs gond. Szal aki nem ért hozzá, és csak FSB-t képes emelni, mert nála az a tuningolás, az ne is tuningoljon.Kb. azoknál jön ez elő, hogy tuning mellett kékhalálozik a rendszer össze vissza, meg nem települ fel. Ezek kb azok akik már azt is megkérdezik, hogy hogy lépjenek be a bios-ba, és még ezek akarnak tuningolni, vicces...

Én is tuning mellett telepítettem, használom a rendszert, és semmi gond nincs, pedig nem amerikai. Akkor most mivan? Biztos feltörték az egyetemi szerót és odarakták az amerikai image-et.. Jónagyhülyeséget hordasz itt össze, mit ne mondjak...
-
sfdrakex
nagyúr
USA xp-t használtál? Valami extreme special dark black editiont? Magyarból is ilyesmit használtál? Azok az über jók ja. . .
Szerinted majd milliókat költ az MS eunak gyengébbre? HA ez tényleg így lenne rendelne mindenki USÁból OS-t EUban nem lenne eladás, DE ha EUba rosszabbat ad nem veszi senki ami haszon kiesés, nem hülyék az MS emberei hoyg speciálisan gyengébbret készitsenek valahova.
-
bobsys
veterán
válasz
Steelmanus
üzenetére
A Virus: Win32/Alureon.A a Microsoft elnevezese
aliases
Win32/Olmarik!generic (CA) Rootkit.Win32.TDSS.u (Kaspersky)
W32/TDSS.drv.gen4.A (Norman)
Mal/TDSSPack-V (Sophos)
a te linked valami mas, a TDSS (Alureon.A) meghajto drivereket fertoz -
raus
aktív tag
válasz
sfdrakex
üzenetére
Nem függ össze a kettö info, 1. hogy erzekenyebb a tuningra es huzott gepeken ledaralja magat az OS es egy kek halal utan mar nem lesz a regi, 2. pedig h az usa valtozat jobb. Anno xp-böl is amerikai valtozatot hasznaltam es visszatekintve stabilabb volt mint a magyar. Tenyleg hallottam es olvastam h az usa valtozat jobb. Es teny hogy az EU-ban sok helyen linux van pl itt ausztriaban is ahol melozom most, de a PH az istencsaszar oldal es etalon minden teren. Meg open office-t is hasznalnak a hivatalokban es szarnak a Bill Gates fejere. Nagyanyam anno jaratta az UFO magazint, mindig beleolvastam, jo volt az

-
Morden24
nagyúr
válasz
laolaj
üzenetére
Keresőben találtam pár panaszost ugyanúgy Dell CRT-vel, és ugyanúgy 85Hz fölé nem enged állítani.
A helyzet az, hogy a monitorod már nem igazán támogatott. A Dell baszok hozzá drivert írni. Ezzel nem fogsz tudni túl sokmindent kezdeni.
Ha kiveszed a screen resolution/advanced settings/monitor-nál a hide modes that this monitor cannot display elől a pipát, akkor sem tudsz állítani rajta?
Esetleg az nV akármiben (nemtom mi van ott CCC helyett) nem lehet valami custom resolution-os megoldást csinálni?
Ha ezek nem működnek, akkor meg kell barátkoznod a 85Hz látványával, mert feljebb nem fog menni, amíg a Dell nem ír drivert, márpedig ők már nem fognak.
-
Lui04
aktív tag
válasz
sfdrakex
üzenetére
Azért oldottam meg így mert nem akartam, hogy ha valamelyiket törlöm, akkor szarakodjak a boot menüvel. Meg így gyorsabb is, annyira nem használtam sűrűn a 2 rendszert, a Vista csak ilyen mentőöv volt, meg azon teszteltem progikat (nem gányoltam a rendszert). Ezt a néhány kattintást meg bőven kibírtam.
-
Cuci3
tag
-
Morden24
nagyúr
válasz
csapos2
üzenetére
Na, hogy tisztán láss:
Attól, hogy 1 felhasználói fiók van (ami admin), még nem gyakorlod alapban az admin jogkört.
Konkrétan megfogalmazva: az kap admin jogkört, aminek adsz admin jogkört, nem pedig az, amit elindítasz az admin fiókból.
Ezzel ki lett (nagyjából) küszöbölve az, hogy az egyszeri júzerek admin módban bejelentkezve a kiskutya f@szától kezdve a malware-ekig mindent admin jogkörrel futtassanak (ez Vista úta van így). -
Lui04
aktív tag
válasz
sfdrakex
üzenetére
Nem tud bootolni, mert nem az ő partíciója az aktív. Eddig Vista volt az RTM helyén és gond nélkül ment a váltás a két OS között az aktív partíció átállításával.
"Ha másikat teszel aktivá nem fog bootolni szerintem mert nem ott van a boothoz szükséges fájl." - ez itt nem áll fent, mivel telepítés előtt a másik partíció lett aktívnak jelölve, azaz az RTM úgy látta, hogy csak ő van egyedül.
-
-
Cuci3
tag
Plíz, SOS-ban tudna valaki válaszolni! Egyik haverom Win7 licence lejárt (1 év ingyé volt). Most mennék telepíteni neki XP-t, de csak partíció van a 250G-s vinyón.
Adatvesztés nélkül lehet Win7 alatt alap lemezkezelővel legalább két darabra bontani a vinyót? -
sfdrakex
nagyúr
Sztem tud bootolni nem csak az aktiv particiórol a w7. Boot menü nélkül nem fog menni szerintem a választás, mivel ha 3 particion 3 os van akkor is elég ha egyik aktiv ha van boot menü tudsz választani, és az aktivopn lévő boot fájl engedi hoyg válasz. Ha másikat teszel aktivá nem fog bootolni szerintem mert nem ott van a boothoz szükséges fájl.
-
Lui04
aktív tag
-
sfdrakex
nagyúr
1 vinyón 2 partición van a 2 os azt máshoyg nem tudod megcsinálni hogy mindkettő eltudjon indulni csak boot menüvel szerintem. Mivel biosban csak meghajtónként udsz választani particiót nem hogy honnan bootoljon. Hiába aktiv mindkét partició egyikről bootol ha nincs boot menü.
-
-
Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4271
- 209 - Lenovo Yoga Pro 7 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, no GPU
- Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R9 9800X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T2000 W11
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

De amúgy sztem azt nem lehet, max ilyen skin buzeráló programmal...