Hirdetés
Aktív témák
-
raus
aktív tag
válasz
sfdrakex
üzenetére
Nem függ össze a kettö info, 1. hogy erzekenyebb a tuningra es huzott gepeken ledaralja magat az OS es egy kek halal utan mar nem lesz a regi, 2. pedig h az usa valtozat jobb. Anno xp-böl is amerikai valtozatot hasznaltam es visszatekintve stabilabb volt mint a magyar. Tenyleg hallottam es olvastam h az usa valtozat jobb. Es teny hogy az EU-ban sok helyen linux van pl itt ausztriaban is ahol melozom most, de a PH az istencsaszar oldal es etalon minden teren. Meg open office-t is hasznalnak a hivatalokban es szarnak a Bill Gates fejere. Nagyanyam anno jaratta az UFO magazint, mindig beleolvastam, jo volt az

Aktív témák
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
- Két 200 megapixeles kamerát tesz a Xiaomi a 18-as szériába?
- Milyen TV-t vegyek?
- Formát és önbizalmat épít a Garmin golfórája
- A Samsung is leszámol a 128 GB-os tárhellyel a Galaxy S26-ban
- Formula-1
- Az SSD elfárad… a RAM miért nem?
- Sózd a jégakkut! Megoldotta a CATL a téli akkuproblémákat
- Spotify
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest