Hirdetés
- Indul a ChatGPT Health
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- CES 2026: az üzleti mellett a gamer szegmensben is újít az MSI
- CES 2026: felfrissült CPU-hűtők és két pihekönnyű egér a be quiet! gondozásában
- CES 2026: nagyon szeretné kézikonzolokban látni a Panther Lake-et az Intel
- SSD kibeszélő
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- ASUS notebook topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VR topik
- Androidos fejegységek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
Aktív témák
-
Clemi
veterán
válasz
pschio
üzenetére
nodról 64biten és sem tudok szépeket mondani. nálam a jelszóbeírás és az asztal betöltése közti időt sokszorozta meg
Alapbeállításokkal észre sem venni, hogy dolgozik a NOD! Ha belepiszkál valaki, és hogy finoman fogalmazzak szuper érzékenyre állítsa, akkor természetes, hogy lassít, hiszen minden fájlt ami betöltődik, ami megjelenik egy fájlkezelő ablakban alaposan átvizsgál a kiterjesztett heurisztikával. Gondolok itt a kéretlen alkalmazások, és a veszélyes alkalmazások keresése opciókra például.
-
-
válasz
sanzi89
üzenetére
Hát ennyi. A nodot 64 bit alatt felejteni kell.
pschio:Akkor te még jól jártál. Nekem böngésző nyit, a google-on kívül más oldal nyitás, és állt a rendszer... resi, ugyan ez mégegyszer, áll a rendszer. Nod uninstal, és nem fagyott a rendszer.

32 biten tökéletes a nod nálam.
-
Tomc@t
csendes tag
válasz
sfdrakex
üzenetére
F2-vel lehet belépni a biosba, ahol a boot menü lenne, de már előtte kér jelszót. A gépet próbáltam szétszedni, de annyira nem tudtam, hogy megtaláljam az elemet vagy a jumpert amit a bios reseteléshez lehetne használni. Valaki szedett már szét teljesen Acer Aspire 5520G-t? Köszi
-
törölt tag
újra kellett telepítenem a gépet! eddig windows 7 ultimate 64 bites volt!
de most windows 7 professional 32 bit!
nem lehet áttelepíteni vagy átállítani hogy 64 bites legyen?
ha lehet hogy? -
Boci_83
őstag
Üdv!
Most tettem egy új win7.et, raid 0, 2x500 gb, 200 gb-ot formáztam, azt látom is. A maradék kb 800 Gb-ot hol tudom megformázni, vagy egyáltalán hogy fogom látni? Telepítés előtt kellett volna formázni?
Most van még valami lehetőségem elővarázsolni a maradék 800 gb-ot, másik partíció ként persze!?? -
WonderCSabo
félisten
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Totál kompatibilitás nélkül, tök jól fut, csak a menüben picit szarok a színek, de az meg kit érdekel. A játék közben azok is jók. (A színek semmilyen kompatibilitási beállítás mellett nem lettek jobbak a menükben.)
Szerk.: Ha explorer.exet bezárom a menükben is jó a szín! Kösz a tippet, Tosee!
-
Tosee
őstag
válasz
pincehely
üzenetére
Nálam az Age of Empires II. nem volt hajlandó futni win7 x64-en (kompatibilitással sem)! Pontosabban elindult, de a kép nagyon gáz volt! Egyedül az explorer.exe bezárása után állt helyre a kép, majd ha kiléptem a játékból akkor meg indíthattam újra a bezárt .exe fájlt!

-
pincehely
addikt
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Én már találkoztam egy játékkal ami nem volt hajlandó rendesen futni X64win7 alatt, méghozzá a jó öreg Star Craft!
-
Morden24
nagyúr
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Morden24: Nekem, volt az egy perc is.

Pfuj, Winfos

(#12877) sNORh: Modernizálódunk

(#12879) pincehely: Pedig megy az rendesen. Annyi a titka, hogy nem a Cd-ről/Cd-kről kell feltenni + patch, hanem le kell szedni a Blizzard honlapjáról a kombó telepítőt (SC+BW+peccs), és ha így rakod fel, akkor sem elkúrt textúra, sem kilépkedés.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
SzalaiG
üzenetére
Nem kell másik vinyó elég particionálni. Egyébként e legtöbb játék tökéletes Win7 (x64) alatt, én még egy problémával sem találkoztam. Ez a COD2 fekete bárány. De a COD2 is megy, csak egy Jack dugót kell bedugni a mikrofon bemenetbe, mielőtt elindítod. Meg kompatibilitással kell telepíteni és elindítani. Sztem azért ez nem egy bonyolult feladat, ezért felesleges XPt is felrakni.
Morden24: Nekem, volt az egy perc is.

-
spartan1
aktív tag
válasz
sfdrakex
üzenetére
Akkor ezen csak a 32bites változat van mert nem kérdezett rá.Azt hittem mig fürödtem,rákérdezet csak katt. hilyán rakta az alapot.Szerencsére nem toltam el
Következőleg majd rámegy a 64-es is de a mostani 2gb ramommal nem szórakozok.A közeljövőben kap majd egy másik 2gb-osat ás akkor felrakom az új po rendszert -
sNORh
addikt
izé az aktiválás annyi hogy telepítésnél beírom a cd kulcsot, utána winbe rákattintok az aktiválásra és 1mp alatt megvan? ennyi?
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
spartan1
üzenetére
Igen azt akkor kellett volna eldöntened hogy milyen lemezt teszel be, külön lemezen van a 32 és 64 bites változat, persze ha ne eredetid van azt nem tudom milyen buherálással miket raktak rá. Viszont ha egy lemezen van a 32 és 64 bites akkor meg nem menne magától tovább míg nem választasz.
-
Morden24
nagyúr
válasz
spartan1
üzenetére
64 bites verziót szerettem volna felrakni de valamiért csak a 32 bites ment fel/Éppen fürödtem mig a telepitő ment,igy lehet,hogy rákérdezett
Biztos nem, mert külön telepítőmédiája van a 32-esnek meg a 64-esnek, így te egy 32-est telepítettél, és az ment fel.
Nem a telepítőben kell eldönteni, hogy 32 vagy 64, hanem akkor, amikor berakod az installDVD-t.Utólagosan lehetséges-e frissitéssel 64 bitre váltani?
Nem, nem lehet. Sehogyan.
-
spartan1
aktív tag
Sziasztok!Segitségeteket kérném!64 bites verziót szerettem volna felrakni de valamiért csak a 32 bites ment fel/Éppen fürödtem mig a telepitő ment,igy lehet,hogy rákérdezett
/.A cuccaim tudják a 64 bitet.Utólagosan lehetséges-e frissitéssel 64 bitre váltani?Minden segitséget megköszönök amivel előrébbjutok 
-
válasz
M4123057
üzenetére
Az office csomagot látnia kellene neki, Microsoft Office név alatt.
A Levelező program az nekem is csinál ilyeneket. Mondjuk én 32 bites és Windows Live Mailt használok. Nekem indulásnál szokta csinálni, hogy hibát észlelt. Szerintem nem barátkozik a 7-el. Bármilyen komp. módban indítom el ugyan úgy csinálja néha. -
Na a saját kódommal aktiváltam, csak annyi volt h rengeteg ideig csinálta.
-
M4123057
csendes tag
Sziasztok! Win 7 Pro 64 bit op. rendszert használok. Azt tapasztalom, hogy a minden program menüben nem minden a gépre telepített program látható. pl. nem találom benne a Microsoft Office 2007 programot. A másik, hogy, ha kilépek a Tunderbird 3.01 levelező programból, mindig egy hibaüzenet jelenik meg, hogy a program leállt. Ezeket a problémákat hogyan lehetne orvosolni? Elöre is köszönöm a választ. Üdv
. -
bobsys
veterán
válasz
z0d1AK
üzenetére
%systemdrive%\Windows\System32\sysprep alatt talalod,
kivalasztod, hogy Enter Out-Of-Ohe Box Experience meg a Generalize opciot, majd leallitod a gepet, kicsereled a cuccot aztan restart
mivel Intelrol AMDre valtasz ezert az egesz elott egy ilyet ki kell adni parancssorba
reg add "HKLM\SYSTEM\ControlSet001\Services\intelppm" /v Start /t REG_DWORD /d 4 /f
mert az intelppm (Intel power management) nem fog menni AMD alatt
xp alatt igy kellett, azert olvass utana, a proci valtas miatt elkepzelheto hogy meg mas dolgot is at kell irni, resetelni kell elotte -
g.gergo
senior tag
válasz
Tomc@t
üzenetére
Bios esetén négy dolgot javaslok:
1.) Kérdezd meg a szervíz-t, h raktak-e rá, és ha igen, mit?
2.) Google-ban nézz utána mert minden géphez vannak gyári jelszavak.
3.) CMOS clear, ehhez szét kell szedni a gépet.
4.) Bios kiolvasás. -
SzalaiG
addikt
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Miért?

Akkor kell vegyek másik winyót, h menjen rajta XP a gamékhoz.

-
Tomc@t
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. A helyzet a következő: egy acer aspire 5520 gépre akartam felrakni a Win7-et. Vista alól kezdtem meg a telepítést, és egy pár töltőcsík végignézése után, egy újraindulás és bios kezdőkép után csak egy fekete villogó kurzor van a bal felső sarokban, semmi más. Mintha nem is lenne fent oprendszer. Ha xp cd-t teszek be amiről bootolnia kellene akkor sem történik semmi. Win7 dvd-vel ugyanez. Külön gond, hogy a bios jelszót kér, amit úgy emlékszem nem én állítottam be, de ha mégis akkor a szokásos jelszavaimmal kipróbáltam, és semmi... Enyém a gép, de hw hiba miatt volt szervízben, azóta nem próbáltam belépni a biosba, szóval lehet h ők állították be, de nem hinném. Egy olyan megoldás kellene, amivel le tudom formázni a vinyót, és feldobni a win7-et.
Előre is köszönöm a segítséget, ötleteket!
tc -
gordonfreemN
addikt
válasz
gordonfreemN
üzenetére
Bakker, ezek mellé tolni kell a mikrofonbemenetre egy jack dugót, oszt kész

ááá
-
gordonfreemN
addikt
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Ok, köszi a segítségeket!

-
WonderCSabo
félisten
válasz
gordonfreemN
üzenetére
Pff. Próbáld Vista módon telepíteni. Egyébként rákeresve nagyon gázos a COD2 Win7 alatt.
-
gordonfreemN
addikt
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Na, így tettem, a telepítés végén azt a hibát irja, hogy a program nincs regisztrálva a függvénytárba

-
WonderCSabo
félisten
válasz
gordonfreemN
üzenetére
Igen. Sőt azt is javasolják, hogy mielőtt indítod a játékot, bedugsz a mikrofon jack bemenetbe vmit.

-
gordonfreemN
addikt
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Rendszergazdaként se megy. A hiba amit kiir pedig:
CoD2MP_s.exe müködése leállt
A program helyes müködése hiba miatt megszakadt. A
Windows bezárja a programot és értesíteni fogja ön ha megoldást talál a poroblémára.
program bezárása"Angolból nem a legjobb vagyok, de azt írja talán, hogy a setup.exet futtassam XP SP" kompabilitással és akkor jó lesz? ez nyilván ujratelepités.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
gordonfreemN
üzenetére
-
gordonfreemN
addikt
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Szia. Az az érzésem van, hogy a bemutatkozásom alapján kicsit túlzóan értékeltél és elfogultan válaszoltál. Olvasgattam majd egy órát ezekről a dolgokról, de ez csupán frissítésre volt jó...
A lényeget nem találtam meg benne, a
COD2: "a futtatás XP(SP2)" választom, de rendszerhibával mindig kilép mielőtt a játék logója egyáltalán megjelenne.
(64 bites win 7-em van) -
sNORh
addikt
válasz
WonderCSabo
üzenetére
ty man, meghesszelem ^^
-
Tosee
őstag
Üdv!
Nem üres jelszó van véletlenül? Mert abból lehet ilyen probléma!
Esetleg lépj át a rendszergazda profilba, és telepítsd onnan! A jelenlegi profilod korlátozott jogosultságú, hogy így próbálod?Más alternatívák: Windows mail (ezt lehet telepíteni a régi outlook express helyett), The Bat (fizetős), Microsoft Outlook (office programcsomag része)
(#12832) Brainwashed2: Ashampoo Burning Studio-t használok, és jól működik! Esetleg ImgBurn is tökéletes!
-
Brainwashed2
tag
Hello!
Milyen cd/dvd író progit tudnátok ajánlani win7re?
-
WonderCSabo
félisten
válasz
gordonfreemN
üzenetére
Olyan hogy XP32-es olyan nincs. 32 bites olyan van. És futnak 64 bites Win7-en is. Ajánlom, ha 64 bites OSt szeretnél használni, picit mélyedj el a témában.
-
gordonfreemN
addikt
Sziasztok! Láma kérdés valószínü, de muszáj: az XP32 bites gamák nem oldhatók meg 64bites win7re? COD2

-
válasz
pukkancska
üzenetére
Hát de asztalin ilyet még nem láttam, ott kulcsot kellett beírni, nem pedig aktiválni vagy kulcsot változtatni. Most nem nagyon izgat.

-
Archy85
csendes tag
válasz
Speeedfire
üzenetére
ezt hogy érted hogy kézzel próbáljam felrakni a drivert és linkeljem be a fájlt??
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
sfdrakex
üzenetére
Nem megy újratelepítés nélkül.
ASus m2n4-sli+ X2 4000+-ról Asus p5ld2+ celeron 3200-ra voltam kénytelen átállni, amíg gariban a lapom.
Itt nem tudott felállni a win.
Amikor csak az alaplap volt cserélve egy msi-re, akkor nem volt gond, de akkor ugye maradt az amd platform.És ha visszajön a lap, vagy kapok újat, akkor nem szeretnék ismét telepíteni egy napig.
-
z0d1AK
nagyúr
Alaplap és proci csere miatt újra kell majd tennem a win7-et.
Nincs valami módja annak, hogy a programokat utána ne kelljen?
Mert sok minden van telepítve, és elég sok időt visz el...
-
Archy85
csendes tag
szóval nem tud segíteni senki?

-
válasz
Speeedfire
üzenetére
Igen ott! ha regelt verzio akkor menni fog.
-
válasz
Speeedfire
üzenetére
Rövid önteszt - részletes önteszt - felületteszt - elérési idö teszt. Nyomasd le őket ebbe a sorrendbe.
-
Archy85
csendes tag
Sziasztok!
Az egyik ismerősömnek Nortek Profilo webkamerája van és windows 7est használ, ám nem tudja használni a camot mert azt írja neki hogy nem kompatibilis a 7essel.
Nem tud valaki egy drivert a 7es alá vagy egy patch fájlt, vagy esetleg egy olyan progit már ha létezik , ami mondjuk a drivert átalakítja hogy fusson a 7es alatt!
Előre is köszi a segítséget! -
Morden24
nagyúr
válasz
Speeedfire
üzenetére
inkább bízok a hdd sentinelben mint a win-ben
Akkor használd tovább. Lehet, nem lesz semmi baja.
Aktív témák
- Arany János - Kapcsos könyv
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Samsung Galaxy A8 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1 gamer laptophoz
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

A fórum

Következőleg majd rámegy a 64-es is de a mostani 2gb ramommal nem szórakozok.A közeljövőben kap majd egy másik 2gb-osat ás akkor felrakom az új po rendszert
Azt hittem most igaz a NE FŰGGYÉ LE duma de ezek szerint még előtte kellett volna eldöntenem