Hirdetés
Aktív témák
-
válasz
PhoenixK #13998 üzenetére
Szerintem nem, inkabb a securom zavarodhatott meg.
Vegul megoldottam no dvd fixel, ez nem szamit cracknek csak a dvd hasznalatot uti ki. A clear sky is erre a sorsra jutott, ugyanis minden quckload-nal porgette a dvd-t.
Tobb a szivas ezekkel az eredeti jatekokkal eskuszom.
(#14000) Morden24 En se ertem, a topikjaban mas is irta, hogy ugyanez volt neki. Az a clear sky nalam kiverte a biztit. Orankent 100 quickloadnal nem sokat adnek a meghajtonak.
-
(#13993) Morden24, (#13994) hackeeeee
Kiszedtem a regbol is, ugy se jo, viszont masoknak megy daemon mellett is es nekem is megy xp-n daemonnal.
Megprobalhatom ugy is, csak melyik komp moddal?
-
elnofx
tag
Üdv, tudnátok tanácsot adni, hogy a win 7 boot menüjét hogy lehet variálni?! mert van 2 partícióm: egyikre xp-t raktam, akkor az nem látta a másik partíción lévő már telepített win 7 ultimate os-t, ezután a win 7-et a dvd-jével javítottam, most viszont meg csak a win 7-et tudom elindítani és az xp tűnt el:S már egész nap ezzel kínlódok....
Tehát a lényeg, hogy win 7 alatt hogy tudom azt beállítani hogy bootolásnál a gép lássa az xp-t is? Köszi! -
Kvazár
őstag
válasz
negyedes #13987 üzenetére
Találtam pár dll átírós, meg újra készítős leírást hozzá guglival, de 1 nem értem rendesen, 2 azért én sem bízom minden ezt töltsd le és neked jó lesz szövegben.
Volt aki azt mondta, hogy rá kell keresni a win rendszer mappájában, és ott lesz az a wav file, és csak ki kell cserélni, de nem találom. (De már nem tudom ki volt az, és így nem tudom megkérni arra, hogy pontosítson.)
5let?
-
-
Kvazár
őstag
Köszönöm a tanácsokat, de az a bejelentkező hang ami ott van, és nem a start up hang.
Ezt a hangot akkor hallod, amikor a jelszavad beírásához ér a gép a boot után. Amit ti írtok, azt akkor adja ki mikor már a jelszavadat beírtad.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
bobsys #13983 üzenetére
Én arról beszélek, hogy lényegében elindítottam a telepítőt, vagyis bebootoltam cd-ről, utána meg reset, rá sem nyomtam semmilyen telepítéshez szükséges gombra, és lényegében restarkor jött az, hogy hiányzó NTLDR fájl, + egy bootmenü, ami vagy a telepítőt indította volna, vagy a rendszert, de az meg nem indult el... Pedig nem formáztam, semmit nem csináltam vele, csak bebootolt a cdről a telepítő...
Szal a bökkenő ebben az, hogy sztem ez alapján előfordulhat hasonló akár más oprendszernél is...
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
pzstm
titán
válasz
asadasad22 #13973 üzenetére
muszáj itt rontanod a levegőt?
Xar a Win*os, semmit nem tudnak az MS-nél stb.....
Szerintem tegnap óta mindenki megértette az álláspontodat -
bobsys
veterán
válasz
asadasad22 #13973 üzenetére
mert nem te nyomtal ra az install gombra
-
Kvazár
őstag
Tudja valaki hogyan kell a start up sound-ot lecserélni?
Üdv. -
asadasad22
őstag
válasz
bobsys #13889 üzenetére
a kedves ms mernok inkabb hazamehetne es atgondolhatna, hogy miert kell mindenfele setup elinditasa nelkul nekik csak ugy uj particiokat csinalni es a regi bootolosat elb@szni. ilyen erovel egy hasonlo elougro ablakba kitehetnek hogy akkor most formaznak az osszes particiot, aztan okolhatjak ezert is a user-t, hogy o ment ra az ok-ra. szanalom.
-
mdk01
addikt
Milyen kollega linkelt mit?
Amúgy nekem dec.21.én volt 1éve hogy vettem.
Attól függetlenül hogy én mikor vettem a T-től még lehetett rajta régi driver.
Egy szó mint száz nekem nem működött a sticken lévő driver, de amit leszedtem azzal működik.Hackeee:
Mellesleg, mi itt a baj a tmobile stick-el? Nekem tökéletesen megy 32bites win7 alatt.Szal sztem 64bit alatt is megy
Örülök hogy neked megy és az hogy "szted" az még nem biztos.
-
laolaj
aktív tag
Nektek szokott ugrálni a kép win 7 alatt?
aki CRT monitort használ.. néha mintha közelebb ugrana egy kicsit.. vagy nem is tudom.. -
EkSYS
senior tag
Sziasztok!
Egyszer mar kerdeztem itt az alabbi jelensegre az orvossagot/megoldast - de sajnos amit infot akkor kaptam azt mind megprobaltam es most ujbol itt a kerdes:
Win7 Prof.hu 64bit - eredeti - egyszercsak az internetkapcsolatom sarga felkialto jelet ad ki.
Az alap szitu: otthoni halozat LAN-al kapcsolat a routerhez. Ha leellenorzom a a kapcsolat a PC - ROUTER kozott ok. ROUTER - NET nem ok. ha sebesseget valtok a halokartyan akkor (mondjuk 100mbit full duplex-bol 10mbit-re - akkor lezarja a meglevo kapcsolatot es felepit egy ujat es lam jo a dolog.
Namost - alaplapi halozati kartyat hasznalok Gigab EX38DS4 a realtek legujabb driver-evel.
Eddig ment is jol, aztan egyik bekapcsolas utan megmakacsolta magat es megint nem kepes a routere-en kitalalni a netre.
Az erdekes az, hogy ebben a gepben van egy masik HDD is egy XP-vel es ott minden jo, mindig kitalal a netre.
Az XP-nel elvileg amikor jo a net akkor egy un. GATEWAY service is megjelenik a halozati eszokozknel. Amikor ez nincs akkor nincs is net.
Kicsit tanacstalan vagyok!
Semmi otletem
Kerem ha valaki talalkozott hasonlo problemaval irjon nekem!
koszonom!
b -
hackeeeee
Jómunkásember
Nha ha már itt vagy, megkérdezem Tőled is, hátha tudsz vmi okosat mondani.
Szóval, Te nem tudsz valami jó meghajtó elrejtős megoldást? A registry-s megoldás nem jött be, mert az csak ugye intézőből rejti el a meghajtót, és vmi olyan megoldás kéne, ami TC-ben is elrejti a mappát. Neked nincs erre vmi jó kis ötleted?
Mellesleg, mi itt a baj a tmobile stick-el? Nekem tökéletesen megy 32bites win7 alatt.
Szal sztem 64bit alatt is megy az, max ugye x86-os mappába telepíti eleve. Mondjuk a régebbiekkel lehet van kavar. Ami nekem itthon van az pár hónapos, az minden gond nélkül megy.
-
pzstm
titán
Érdeklődnék, hogy vkinek működik-e a T-mobiltól kapott mobilinternetes stick a win7 64bit alatt?
Több mint 1 hétig használtam, még anno a Win7 BETA idején x64 alatt, tökéletesen ment a viszonylag újabb szériás Stick-el, aztán végleges Win7 x64 esetén is leteszteltem, ott is hibátlan volt, viszont egy kb. 2-3 éves legelső szériás stick már 3 perc guglizást kívánt.
Ha esetleg még a kollega által linkelt megoldás nem működne, akkor dobj egy privátot mailcímmel, és átküldöm, amivel nekem ment.
-
ginfoka
tag
Sziasztok, Multkor irtam h egy gép látja a másikat a hálózaton de nemtudja kezelni a fájlait, megprobáltam homegroupba, egyik gépen sikerült átváltani, másikon valamiért nem akar:\
-
mdk01
addikt
Na futottam a neten egy kört és van megoldás.
Már a stickről írok.Kereső szó: web'n'walk usb stick win7 driver
Win Vista 64,32
Win 7 64,32
Antonio írta meg az okosságot link formájába.Tehát nekem win 7 64bit alatt működik.
Ha esetleg idővel nem működik a link nekem biztos meglesz a driver, lehet privit írni nyugodtan.Köszönöm mindenkinek a segítséget.
Üdv.
-
phantom88
tag
Üdv!
A windows 7-em nagyon meghízott ~17GB a window mappa. Hogyan tudom csökkenteni a méretét? Temp stb kipucoltam. Arra gondolok, hogy a frissítések telepítőit nem törli ki. Ezt hol tudo megtenni?
Köszi!
-
-
Morden24
nagyúr
Attól még hogy vmit 32bitre csináltak még futni kellene a 64bit OS-en nem?
Nem feltétlenül, de egyébként asszem van, aki ilyen stick-et használ, és neki megy. Nem lehet, hogy konkrétan szar?
Továbbá érdeklődnék hogyan lehet a win startmenüt klasszikussá varázsolni.
Sehol, hála az istennek kidobták a francba.
-
mdk01
addikt
Tegnap felraktam egy win7 64 bit-et.
Érdeklődnék, hogy vkinek működik-e a T-mobiltól kapott mobilinternetes stick a win7 64bit alatt?
Tegnap próbáltuk tesómmal Debi linux alatt is ott sem igazán reagálta le a dolgokat.
Nálam win7 64bit alatt legalább felismerte a sticket és a rajta lévő telepítőt de miután rákattintottam a setup fájlra nem történik semmi.
Attól még hogy vmit 32bitre csináltak még futni kellene a 64bit OS-en nem?Továbbá érdeklődnék hogyan lehet a win startmenüt klasszikussá varázsolni.
Ott ahol régen volt én nem találom.Előre is köszönöm.
Üdv.
-
Morden24
nagyúr
válasz
Biggieboy #13940 üzenetére
Hát ha a Nod32 is warezolt, akkor nem azt pl.
Legalábbis elég sok ész kell ahoz, hogy valaki krekkelt vírusirtót használjon.Egyébként Microsoft Security Essentials, Avira, ilyesmi. Ezek ingyenesek is, és jók is. Nem kell mindent lelopkodni a netről.
Egébként nézd meg a resource monitorban az erőforráshasználatot (merevlemez, memória ilyesmi).
Ha a Windows indításnál baszkodik, akkor valszeg valami startup program vagy driver okozza a gondodat. Nézz rá az automatikusan induló programok listájára, és lődözz ki mindent, ami nem kell, illetve gyanús lehet. -
Biggieboy
csendes tag
volt víruskeresés (nod32) nem talált semmit, a feladatkezelőben a folyamatoknál meg nem jelzi ki hogy hol használja a sok memóriát pluszban. Lehet hogy warezos szemét volt, milyen víruskeresőt tudsz ajánlani?
-
Biggieboy
csendes tag
az hogy minden win indításnál pár perc múlva jön a hibaüzenet és utána a memóriát vmi elkezdi használni például az előbb dvd-t írtam és felugrott a memóriahasználat 4gbyte-ra
miután végzett a dvd írással visszaesett a memóriahasználat 650 mbyte-ra. Azért ez elég furcsa.
-
Morden24
nagyúr
válasz
Biggieboy #13937 üzenetére
A memóriazabáláshoz biztos, hogy semmi köze a Starcraft-nak (nem marad semmi utána ilyen téren), hacsak nem valami warezos szemetet telepítettél ajándék vírussal.
Egyébiránt a futó folyamatok között nézd meg, melyik eszi a memóriádat.
Amúgy meg nyomj egy rendszervisszaállítást korábbi időpontra.
-
Biggieboy
csendes tag
a netről szedtem le a win7et de normál nem, módosított, nem volt vele semmi bajom eddig, BIOS OK,nincs tuning. Igazából arra gyanakszom hogy pár napja telepítettem fel a starcraft broodwart ami egy egész exe fájlos telepítőben volt és utána kezdte ezt csinálni a játék végén az eredményjelző ablaknál kilépett a játékból, pedig már leszedtem a játékot de vhol szerintem még fennmaradhatott vmi cucc de nem tudom hogy hol.
-
válasz
Biggieboy #13933 üzenetére
Töltsd ki az adatlapod hogy milyen géped van, és utána egy kicsit könnyebb lesz elindulni.
Milyen win 7 van fent? Gyári, vagy valami ati/nvidia gamer edition?
Hát nem is tudom, biosban minden be van lőve? Tuning van? Ha van akkor vedd le.
Bár ne mtudom mennyi köze lehet hozzá, de valahol el kell indulni... -
Biggieboy
csendes tag
Sziasztok!
64bites win7-et használok (6.1.7600) és pár napja az a problémám hogy bejelentkezés után pár perccel kidob egy hibaüzenetet: windows gazdafolyamat(Rundll32) működése leállt a következő részletekkel:
Problémaesemény neve: APPCRASH
Alkalmazásnév: rundll32.exe
Alkalmazásverzió: 6.1.7600.16385
Alkalmazás időbélyegzője: 4a5bc637
Hiba – modul neve: KERNELBASE.dll
Hiba – modul verziója: 6.1.7600.16385
Hiba – modul időbélyegzője: 4a5bdbdf
Kivételkód: 0eedfade
Kivétel – eltolás: 0000b727
Operációs rendszer verziója: 6.1.7600.2.0.0.256.1
Területibeállítás-azonosító: 1038
További információk 1: 0a9e
További információk 2: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789
További információk 3: 0a9e
További információk 4: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789Nem tudom mi okozhatja, rákattintok hogy zárja be a programot, nem történik utána semmi látszólag, nincs fagyás,lassulás csak elkezdi zabálni a memóriát, meg néha filmnézés közben beakadt párszor, 4gb memória van a gépemben, általában 1gb szokott használatban lenni most meg volt hogy felugrott 2,4gbra ami zavar egy kicsit. Minden frissítés telepítve van, nem telepítettem semmi különöset.
Aki tud, van vmi ötlete, segítsen legyen szíves, hogy mi okozhatja ezt a problémát!
Köszönöm előre is! -
válasz
[pod]Diablo #13920 üzenetére
Látnia kell, ha beállítod. Beállításokban az integration featuresnél jelöld be a merevlemez főkönyvtárát.
-
Morden24
nagyúr
Pedig egyszerű: nem kell faszságokat írni.
Kértem, hogy nevezd meg a forrásaidat, vagy linkelj teszteket.
Na most meg ne haragudj, de az, hogy a haverod azt mondta, hogy olvasta valahol valakitől, hogy az hallotta a megbízható forrásból, na az egészen pontosan szart sem ér.Egyébként szerintem nem megsértődnöd kéne, hanem megfogadni, amit írtunk, miszerint az elképzeléseid/információid kardinális faszságok.
Ha ezt megtennéd, akkor legközelebb nem fog síkhülyének nézni egy olyan közösség, aminek van némi fogalma arról, amiről beszél. -
válasz
zahoran.zk #13926 üzenetére
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
zahoran.zk #13926 üzenetére
1. Start / Számítógép ikonra jobb egérgomb, Tulajdonságok.
2. Bal oldalt fent Rendszervédelem.
3. Vegyük ki a pipát minden lemez elől és okézzuk le az ablakot!Képpel itt.
-
zahoran.zk
csendes tag
oké de hol tudom kikapcsolni? mert műveleti központba nem tudtam.
tuti nem a rejtet file-k mert bekapcsoltam és 260 Mb-t foglal
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
zahoran.zk #13923 üzenetére
Kapcsold be hogy látszódjanak a rejtett és rendszer fájlok is akkor meg látod mi foglalja a plusz helyet.
-
válasz
zahoran.zk #13923 üzenetére
valószínűleg a rendszervisszaállítás fájljai foglalják a helyet. ha nem akarod használni és ennyire kell a hely, akkor kapcsold ki, és törlődni fognak
-
zahoran.zk
csendes tag
Helló!
Van egy 320 GB-s Western D. winyóm. Ami két felé van particionálva C 60GB D 238,1GB a D meghajtóval van a gond.
98,5 GB adat van rajta de a HDD sentinel és a sajátgép is 123,6 GB-t ír foglaltnak. Én arra gondoltam hogy "biztonsági mentést" állított az OP rendszer. A winyó hibátlan testileg alig 5 hónapos. Hogy tudom kikapcsolni? Vagy ha nem ez a probléma forrása akkor mi?
Remélem valaki tud segíteni. Előre is köszönöm! -
raus
aktív tag
Nem is irok ide semmit mar, ugy szorjatok szarjatok az embert, pedig johiszemuleg jottem ide be, at is megyek G92 meg Wolfdale topikba. UFO-kban en sem hiszek.
-
[pod]Diablo
őstag
válasz
[pod]Diablo #13917 üzenetére
Nah elinditottam az xp-t megy rendesen,lenne ezzel kapcsolatba 1 olyan kerdesem hogy ennek a virtualis xp-nek nemkene latni a wiinchestereimet?
-
[pod]Diablo
őstag
Koszonom mindenkinek a segitseget,egyenlore megcsinaltam virtualbox-al,aztan ha szukseges lessz megprobalkozok az eayBDC-s megoldassal.
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
[pod]Diablo #13905 üzenetére
Feltelepitesz mindent utána pedig easy bcdvel csinálsz boot menüt.
-
bobsys
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #13908 üzenetére
passz. nem olvastam vegig, itt sokan ajanlottak mar, nekem nem volt ra szuksegem
-
válasz
[pod]Diablo #13905 üzenetére
Hali!
Abban a sorrendben csak az XP és a Linux fog indulni, mert az XP "kinyírja" a W7-et, nem fizikai értelemben, csak eltűnik a boot menü, maga a W7 fizikailag rajt marad persze a partíción. Ha így rakod fel, akkor szükséges, hogy utólag Te magad készíts egy boot menüt, amihez az EasyBCD nevű progit szokták javasolni, persze okkal, hisz kivitelezhető vele a mutatvány.
Én mégis azt javasolnám, hogy a korábban írt sorrendet tartsd be ha lehet, tehát XP/W7/Linux (a W7 újratelepítése nem vészes idő, bár ha már fent van egy csomó driver meg utility, akkor tudom, hogy kellemetlen, de nem annyira, mintha esetleg nem értesz az easyBCD-hez, aztán még azt is szétkened, amit nem kellene...
)
Amúgy meg én is csak azt tudnám javasolni, ha elég, akkor bobsys kolléga által javasolt megoldás, megfelelő lehet...
bobsys
Thx, akkor megkeresem, remélem nem bonyolultabb, mint integrálni SP2-t Vista-ba...
(Amúgy ha esetleg ilyen integrációra gondolsz, azt nem hiszem, hogy be tudom adni a gyereknek, mert a dobozos termékei az ő "drágaszágai", az hogy egy írt lemezről telepítsen valamit, az szentségsértés...(Ne engem tesék hülyézni)
Fire.
-
bobsys
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #13902 üzenetére
fel, logout cikk van rola
-
bobsys
veterán
válasz
[pod]Diablo #13900 üzenetére
es virtualbox helyette? vagy vmware workstation ?
-
[pod]Diablo
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #13901 üzenetére
Szia!
Ha ez lessz a sorrend hogy w7->xp->linux.Akkor mit kene tennem,hogy biztos ne legyen vele gond?A particiokat mar elinteztem,csak a bootmenus dolgot akarom bebiztositani,mert elofrodult mar hogy elsiettem a telepiteseket,es vmi gond volt a bootmenukkel,es osszeomlott a rendszer-.-.Koszi megegyszer!
-
-
Hali!
Nekem is lenne egy kérdésem, bár sejtem a választ, hogy nem, de egy megerősítés jól jönne.
Szóval Angol HP-ra felmegy-e az Angol Ultimate Magyar MUI-ja, ami természetesen a WU-ról jött le? (Vagy valahogy fel lehet-e "erőszakolni" rá/alá )Egy ismerősöm annó előrendelésben megvette az angolt(2 példányban, nem OEM), aztán most mégis csak jó lenne magyarul neki, de ha egy mód van rá, akkor nem szívesen venné meg újra magyarul is.
Fire.
-
válasz
[pod]Diablo #13900 üzenetére
Hali!
Ha XP->W7->Linux sorrendben telepíted, akkor nem.
(Persze egy partíció kezelő progival célszerű előre "legyártani" a partíciókat, XP/W7/Linux(+Swap)-nek és gondolom nem valami 90-es évek beli Linux-ot telepítesz)Fire.
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Politika
- Építő/felújító topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- TCL LCD és LED TV-k
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hobby elektronika
- One mobilszolgáltatások
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest