Hirdetés
- Posztapokalipszis és nosztalgia szegezett a képernyő elé
- Elbaltázott tankolás miatt csúszik a NASA Holdutazása
- Francia ügyészek razziáztak az X párizsi irodájában, Muskot is beidézték
- Elégedetlen lenne az NVIDIA AI gyorsítóinak tempójával az OpenAI?
- Leleplezte az új Xbox generáció érkezését az AMD vezére
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
- Hobby elektronika
- RAM topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kényszerűen visszavesz az AI-ból a Windows 11-ben a Microsoft?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Aktív témák
-
M4123057
csendes tag
-
M4123057
csendes tag
Sziasztok! A következőket szeretném kérdezni: egy vadonatúj 320 GB-os Samsung merevlemezre kb. mennyi ideig tart egy Win 7 Pro 64 bit op. rendszer feltelepítése, a számítógéphez csatlakoztatott 2 db HP nyomtató drivereinek (HP PSC 1350 és Laserjet 2550n) drivereinek feltelepítésével együtt. A gépemben van egy asus en 7300gt silent 256 mb videókártya, ami nem egy erős darab. Azért elég lesz az aero felület futtatására? Előre is köszönöm a válaszokat. Üdv

-
bajbal
tag
válasz
pschio
üzenetére
ez a gépem! Köszi a gondolkodást

Mikor elöször raktam fel a win7-et akkor még nem tudtam hogy az telepít mindent magától ezért a gyártó honlapjáról leszedtem az összeset. Kivéve az amd chipsetet mert az nem működött a honlapon ezért ahhoz a vista-ét szedtem le ami így utólag lehet nem volt jó ötlet, csak azt mondták hogy mind1. Most nem tettem fel semmit hozzá, egyenlőre jó de mivel "ritkán" fordul elő(napi1-2) így nem lehet tudni még hogy jó e.

-
bajbal
tag
válasz
sfdrakex
üzenetére
Nincs húzva semmi. Újraraktam a win7-et, most egyenlőre még nincs fagyás. Bár nem vagyok optimista, lehet egy új rendszerrel is meg kellene próbálnom. De csak a Vista jöhet számításba amitől irtózom.
Egyébként most a win7-et ide meghajtóra raktam így legalább van SMART info ami 100-os így talán azt kizárhatom. -
-
SzalaiG
addikt
Hogyan lehet megoldani, h A Mass Effect nevű játék menjen W7alatt?
-
bajbal
tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni.A problémám a következő:
A 2 hónapos laptomomon a win7 különböző időközönként csonttá fagy az egér nem mozdul semerre csak a reset gomb megnyomása segít, amely hosszútávon azért nem egészséges. Ez a probléma egyébként a kezdetektől fent áll. Másik op.-rendszerrel nem próbáltam ki.
Az eseménynaplóban azt a hiba üzenet hogy kernel power 41 mondjuk ez szerintem a reset gomb megnyomása miatt van. Gondoltam esetleg arra hogy driver gond lehet mivel az amd-s chipset-et nem sikerült feltennem amit megjegyzek sehol sem találok (rs780m).
A netem sok helyen nem találkoztam ezzel a problémával de néhol előfordult. Valaki a HDD-re gyanakodott valaki a tápra. Sajnos a Hdd állapotát eddig nem sikerült ellenőrízni mivel a Hdd sentinel nem működik
ennek úgy hallottam az az oka, hogy a win7-ben AHCI módban nincs smartinfo.
Ha valaki válaszolna nekem az nagyon jó lenne mivel ez a munkaeszközöm és igen zavarnak a fagyások(napi 2 általában)
Előre is KÖSZÖNÖM!! -
baloghlorand
csendes tag
Szia!
Én is k-lite codec packot használok, teljesen bejött WMC alá is, bár én VLC-re esküszöm. Telepítettem már pár gépet, sokaknak a legújabb DivX-et, vagy szintén a Win7 codec packot tettem fel és még nem volt panasz. Ha csak filmnézésre használod akkor próbáld ki a Win7 codec packot, szerintem is teljesen jó!
-
Morden24
nagyúr
válasz
baloghlorand
üzenetére
Nem lehet, hogy esetleg BIOS frissítés kéne?
A PCI-E frequency le van lock-olva 100-ra? -
sfdrakex
nagyúr
válasz
baloghlorand
üzenetére
Biost nézd át érdemes, lehet valami gunbanc ott van, de hoyg pontosan mi azt nem tudom. Próbálj egy bios defaultot ha már állitgattál valamit, aztán minden VGA val kapcsolatos dolgot nézz át.
-
localhost
Közösségépítő
Ez miért jön, amikor a múlt héten még minden rendben volt vele ?

-
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
baloghlorand
üzenetére
Nem kellene a kártyának plusz áram a tápból amit nem dugtál rá esetleg ?
-
baloghlorand
csendes tag
válasz
sfdrakex
üzenetére
Az a vicces, hogy egy régebbi alaplappal (Abit IL9 pro) vitte a kártya a Win7-et! Sőt ha ezzel a lappal egy 7600Gt-vel feltelepítem(mert azzal megy) és átrakom a GTS250-et azzal is bebootol, csak miután megkapja a drivert már nem indul el...:S
Am. minden létező verzióval ezt csinálja. -
sfdrakex
nagyúr
válasz
baloghlorand
üzenetére
Lehet hibás a videó kártyád, ha másik kártyával települ, de a tiéddel nem indul, másik gépben működik a kártyád? A win7 amit raknál fel milyen változat ?
-
baloghlorand
csendes tag
Sziasztok!
Bocsánat, ha már volt ilyen kérdés a fórumban, de nem szívesen olvasnám végig a 12k hozzászólást...

Az a problémám, hogy a Win7 telepítése megszakad az utolsó lépésben, azaz a telepítés befejezése fázisban, miután regisztrálja a bejegyzéseket utána kiírja, hogy a telepítő elindítja a szolgáltatásokat, és akkor elsötétül a képernyő és pár másodperc múlva újraindul a gép. Utána pedig el sem indul, mert a windows logónál ismét újraindul ésígytovább ésígytovább... Csökkentettmódban folytatná a telepítést, csakhogy úgy nem lehetséges. Kipróbáltam másik videókártyával, azzal ment de az az érdekes, hogy ha visszateszem a mostanit akkor megint kihal a driverjével.(ismerek olyat akinek ezzel viszont megy)
Olvastam itt-ott, hogy nvidia driver, vagy monitor hiba, de nem tudom mit csináljak...:S Ha tudnátok mondani valami megoldást, vagy, hogy hol találok erre hozzászólásokat, annak nagyon hálás lennék!A konfigom:
Asus P5q3
GeIL Ultra 1600 DDR3
Core2Duo E7400 2.8GHz
Inno3D GeForce GTS250
Montitor: LG 1919SElőre is köszönöm a segítséget!
-
bajbal
tag
AMD-s Sata ahci driver van már win7-hez? Köszi!
-
pzstm
titán
válasz
Morden24
üzenetére
MÁS: Lezárult MS részről a rinya a laptopakkukkal. Ha valakinek nincsen kedve olvasni vagy nem tud angolul, akkor a lényeg, hogy nem a Win7 teszi tönkre az akksikat.
Miért van az, hogy ezt már a rinyálások idején tudtam? kb. 20 laptop volt a kezem alatt, amikre Win7-et raktam, és egyiknél sem volt ilyen

-
Morden24
nagyúr
Én személy szerint Win7 Codec Pack-ot használok (mivel 64 bites a Win-em, ezért 32 + 64 bites codeceket is, WMP és WMC alá). Én nagyon elégedett vagyok vele, ha gondolod, próbáld ki.
Mások a K-Lite Codec Pack-ra esküsznek.
MÁS: Lezárult MS részről a rinya a laptopakkukkal. Ha valakinek nincsen kedve olvasni vagy nem tud angolul, akkor a lényeg, hogy nem a Win7 teszi tönkre az akksikat.
-
Dr.Én
veterán
Jó reggelt
milyen kodeket ajánlatos felrakni a Win 7-hez?
Leginkább csak Windows media playert használok...ahhoz kellene... -
bajbal
tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni.A problémám a következő:
A 2 hónapos laptomomon a win7 különböző időközönként csonttá fagy az egér nem mozdul semerre csak a reset gomb megnyomása segít, amely hosszútávon azért nem egészséges. Ez a probléma egyébként a kezdetektől fent áll. Másik op.-rendszerrel nem próbáltam ki.
Az eseménynaplóban azt a hiba üzenet hogy kernel power 41 mondjuk ez szerintem a reset gomb megnyomása miatt van. Gondoltam esetleg arra hogy driver gond lehet mivel az amd-s chipset-et nem sikerült feltennem amit megjegyzek sehol sem találok (rs780m).
A netem sok helyen nem találkoztam ezzel a problémával de néhol előfordult. Valaki a HDD-re gyanakodott valaki a tápra. Sajnos a Hdd állapotát eddig nem sikerült ellenőrízni mivel a Hdd sentinel nem működik
ennek úgy hallottam az az oka, hogy a win7-ben AHCI módban nincs smartinfo.
Ha valaki válaszolna nekem az nagyon jó lenne mivel ez a munkaeszközöm és igen zavarnak a fagyások(napi 2 általában)
Előre is KÖSZÖNÖM!! -
Kvazár
őstag
Azt tudja valaki, hogyan lehet megváltoztatni a boot hangot?
Már keresgéltem a neten, de csak rendkívül bonyolult leírásokat találtam, amiknek a felét sem értettem meg.
Mondták, hogy simán a hangfájlt is ki lehet cserélni, na azt sem találtam meg.
Van valakinek 5lete? Ha igen, akkor leírná részletesen?!
Thx. Üdv.
-
válasz
killer1203
üzenetére
Alighanem erre van szükség
Szerk: megelőztek
-
pincehely
addikt
válasz
killer1203
üzenetére
[link]
innen tudod leszedni, de ez egy külső alkalmazás, nem fog menni a beépített sidebarral. -
killer1203
senior tag
Letöltöttem ezt a sidebart, de nem működik mert kér hozzá valami DecktopX sidebar frameworkot, ezt honnan tudom leszedni vagy mittudok vele csinálni hogy működjön?
-
zserrbo
aktív tag
válasz
zserrbo
üzenetére
Amúgy nem rémlik, hogy ilyen gondom lett volna az aláírásomban szereplő géppel, de mióta a laptopomon fent van a 64 bites win 7 azóta többször előjött már a gond. Aztán valahogy sikerült megszűntetni. Egyszer egy repair install után szűnt meg, ha minden igaz.
A legfrisebb driverek vannak fent az Asus oldaláról a VGA driver 10.1 ilyen fullos telepítőt szedtem le 280 mega volt. DX 9 februári, szal minden update.
laptop asus k70ab (ty006 asszem) -
zserrbo
aktív tag
Hali!
Van egy nagy gondom, ami már visszatérő is. Az svchost.exe a 2 magos procimat fullon járatja, vagyis az 1-ig magot. A hálózati szolgáltatások használják ezen belül is. Már próbáltam mindent. A hálózati megosztást, homegroup (munkacsoport magyarul talán) Csak az egyetemen jelentkezik a hiba, koli hálóra gyanakodok, de nem igaz hogy csak nekem gond. A WMP-ben is kikapcsoltam már mindent amit tudtam, mert pl listázza a hálózat többi gépét.
A legtöbbet használó svchost-ot megnéztem:
Worksation
Network Location Awareness
DNS client
kriptográfiai szolgáltatás
ezek tartoznak hozzáTegnap raktam fel a gépet, vírust se tudok elképzelni. Néztem külföldi fórumokat, a windowsseven fórumán vki írta, hogy a Kaspersky letörlése segített neki, ha jól fordítottam. Hát nekem nincs is fent. Ha kihúzom a netet megszűnik az indokolatlanp processzor használat. Szobatársamnak xp-je van, nála nincs magas proc használat.
Windows 7 prof msdn en 64 bit verzióm van
nod32, comodoValaki pls segítsen, mert eddig kb mindent megtudtam oldalni a gépen, de ez kifog rajtam.
Nagyon hálás lennék. -
M4123057
csendes tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy mi a különbség a Windows 7 Op. rendszer N és N nélküli verziói között. Előre is köszönöm. Üdv
-
blájz
csendes tag
Üdv!
Lenne egy problémám: win7 alatt ha zene, film, játék közben beszaggat a hang (3 hangkártyával és több frissen telepített win7-el is próbáltam). Arra jöttem rá, h akkor csinálja ha Direct Sound-ot használja. Ha átállítom Wave out-ra akk megszűnik a szaggatás. Viszont ezt játékban nem tom beállítani. Ja és frissítettem a directx-et.
Tud valaki megoldást? -
McKane
senior tag
na, ahogy olvasgatok jönnek ki az "új" windows 7-ek..
"Gamer edition, xxx edition"
-
nfsu17
veterán
válasz
sfdrakex
üzenetére
Á, azoktól rettegek.
Semmit nem piszkáltam a win-en, ventillátorokat szereltem ki-be, sata kábelt cseréltem, pár hellyel feljebb tettem a win7-es hdd-t a házban, egy hdd-t kivettem.
Ez csak nem szólt közbe.Mondjuk nem is mostanában kellett ez a funkció, kb jó 2 hónapja használtam utoljára, mikor telepítettem a rendszert. Ez akár már 1.8 hónapja is lehet rossz.

-
nfsu17
veterán
-
nfsu17
veterán
-
nfsu17
veterán
Hello.
Start > számítógép > kezelés
Kérdez az UAC > igenre nyomok és villan egyet, de nem történik semmi.
-
törölt tag
válasz
üzenetére
szépen válaszolok magamnak, mert megtaláltam a megoldást.
az xp-s gépen a feladatkezelőből új feladatként elindítani az rdpclip.exe-t. újra sem kell csatlakozni.
ha fut, akkor előtte lelőni.
nekem el sem indította, mikor a win7-el csatlakoztam.
ha megint nem megy, lelőni, és megint új feladat.
Aktív témák
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
- Posztapokalipszis és nosztalgia szegezett a képernyő elé
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Hobby elektronika
- RAM topik
- Android szakmai topik
- Yettel topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG GL10DH brand számítógép - R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060S 8GB 500W W11
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 1TB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- Gamer PC - Számítógép! Csere- Beszámítás! R7 5700 / Suprim RTX 3080/ 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Netatmo Presence okos kültéri kamera / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![[link] [link]](http://img46.imageshack.us/img46/6679/nvtelenqt.th.jpg)