Hirdetés
Aktív témák
-
asadasad22
őstag
van egy problemam:
hianyzott nehany font, ezert betettem a win7 cd-t es ranyomtam az install windows menupontra (gondoltam kesobb hatha lesz valami opcio arra ami ezt megjavithatja), persze nem lattam ilyet, ezert kileptem a setupbol. ekkor latom hogy letrjott egy 100 megas particio, amit alapbol nem is engedett eltavolitani. ujrainditottam a gepet win7 lemezrol bootolva es ott megprobaltam eltavolitani, de ott sem sikerult, csak a tartalmat letorolni.
ezutan inditom ujra a gepet, bootolnek a szokasos meghajtomrol es egy olyat dob ki hogy operating system not found.valakinek van tippje hogy megis mi az isten tortent itt es hogy lehetne megjavitani?
a vinyon az adatok megvannak ahogy latom halistennek, szoval azert volt olyan kedves a vindoz hogy ne formazza le az egesz vinyomat, csak valami jo kis manoverrel letrehozott egy felesleges particiot, aminek a letorlese utan az eredetirol nem lehet bootolni..
mit lehet tenni?
Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- nVidia Quadro RTX 3000 Max Q SFF - Garanciával
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4366
- DDR4 Szerver RAM felvásárlás - napi árak, elsősorban nagy mennyiségben
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest