Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple MacBook
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen házat vegyek?
- Autóhifi
Aktív témák
-
asadasad22
őstag
válasz
polonic
üzenetére
kozben kb egy ora googlizas es szarakodas utan megjavitottam.
ami tortent: a windows szepen letrehozott egy 100 megas particiot (amire nekem abszolut nem volt szuksegem), mindenfele kerdes nelkul, ugy hogy messze voltam attol hogy elinditsam egyaltalan a setupot es cancelt nyomtam.
ez eddig meg nem lenne tragedia, 100 mega hely manapsag semmiseg, engem is inkabb esztetikailag zavart csak, ezert akartam eltavolitani.
ez windows-on belul nem ment csak lemezrol bootolva juottam elorebb, de onnan is csak a tartalmat sikerult kitorolni.
a gond ott volt, hogy a windows (szinten kerdes nelkul) ezt a 100 megas particiot aliototta at boot-ra az alaprol, ezert nem lehetett torolni sem.
egy gparted lemezrol bootolva sikerult visszaallitani az eredeti particiot boot-ra.
ezutan sem bootolt meg amugy, valami "BOOTMGR is missing" uzenettel kenyeztetett inditas utan. ezutan par restart, egy windows 7 lemezrol bootolas/repair/startup repair utan mar sikerult is bootolni es eltavolitani azt a szerencsetlen 100 megas particiot.
hat igen, mindig is tudtam hogy windows-al nem unatkozik az ember, de azt hittem hogy az ilyen durva balfaszsagokbol mar kinottek. ugy tunik tevedtem..
Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One mobilszolgáltatások
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ennyit dobott egy telefon gyártási költségén a memóriakrízis a Xiaomi szerint
- Ingatlanos topic!
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- LG 34GX90SA - 34" Ívelt Smart OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- ÚJ Lenovo Yoga 7 - 14" WUXGA OLED - Intel Ultra 5 226V - 16GB - 512GB - Win11 -3 év gari - HUN - PEN
- Apple iPhone 13 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Lenovo V14 i5-1035G1 számlával és garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest