Hirdetés

Aktív témák

• asadasad22

őstag

válasz polonic #13857 üzenetére

kozben kb egy ora googlizas es szarakodas utan megjavitottam.
    ami tortent: a windows szepen letrehozott egy 100 megas particiot (amire nekem abszolut nem volt szuksegem), mindenfele kerdes nelkul, ugy hogy messze voltam attol hogy elinditsam egyaltalan a setupot es cancelt nyomtam.
    ez eddig meg nem lenne tragedia, 100 mega hely manapsag semmiseg, engem is inkabb esztetikailag zavart csak, ezert akartam eltavolitani.
    ez windows-on belul nem ment csak lemezrol bootolva juottam elorebb, de onnan is csak a tartalmat sikerult kitorolni.
    a gond ott volt, hogy a windows (szinten kerdes nelkul) ezt a 100 megas particiot aliototta at boot-ra az alaprol, ezert nem lehetett torolni sem.
    egy gparted lemezrol bootolva sikerult visszaallitani az eredeti particiot boot-ra.
    ezutan sem bootolt meg amugy, valami "BOOTMGR is missing" uzenettel kenyeztetett inditas utan. ezutan par restart, egy windows 7 lemezrol bootolas/repair/startup repair utan mar sikerult is bootolni es eltavolitani azt a szerencsetlen 100 megas particiot.
    hat igen, mindig is tudtam hogy windows-al nem unatkozik az ember, de azt hittem hogy az ilyen durva balfaszsagokbol mar kinottek. ugy tunik tevedtem..

Aktív témák