- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hobby elektronika
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
bozont
veterán
Egyik ismerősöm egy papírboltot vezet és megszeretné venni valamelyik windows és office csomagot (2007-re gondoltam, prof. vagy small business edition, nem tudom mi a különbség). Mivel az üzletben lenne neki a gép, gondolom a home verzió nem jöhet szóba, legalább egy professional kell, ugye? Semmi komolyabb munka nem lenne vele, csak nyomtatás a gépről, egy-két szerkesztés officeban vagy corel draw-ban. Szóval a lehető legolcsóbb verzió elég lenne.
Az open office meg ilyenek nem jók neki, az esetleges kompatibilitási problémák miatt, bár nem tudom ez mennyiszer jelentene gondot, nem akar kockáztatni. Bár mondtam neki, hogy vezesse be és kezdje sulykolni a vevők tudatába, hogy csak a pdf formátumú fájlokra tud garanciát vállalni és úgy hozzák a nyomtatni valót.
Aktív témák
- Bittorrent topik
- Anime filmek és sorozatok
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Linux kezdőknek
- Táncolni még nem tud, de stabilan áll az Android 17 a lábán
- Arc Raiders
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Villanyszerelés
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- További aktív témák...
- Sapphire Nitro+ RX 5700 XT 8GB
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- Legion 5 GAMING Notebook! 16" OLED / RTX 5070 / Ultra 9 275HX / 32GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- AKCIÓ! Asus B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5060Ti 16GB Lian Li Vector V100R RGB TG 650W
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro + / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest