Hirdetés
Aktív témák
-
bozont
veterán
Egyik ismerősöm egy papírboltot vezet és megszeretné venni valamelyik windows és office csomagot (2007-re gondoltam, prof. vagy small business edition, nem tudom mi a különbség). Mivel az üzletben lenne neki a gép, gondolom a home verzió nem jöhet szóba, legalább egy professional kell, ugye? Semmi komolyabb munka nem lenne vele, csak nyomtatás a gépről, egy-két szerkesztés officeban vagy corel draw-ban. Szóval a lehető legolcsóbb verzió elég lenne.
Az open office meg ilyenek nem jók neki, az esetleges kompatibilitási problémák miatt, bár nem tudom ez mennyiszer jelentene gondot, nem akar kockáztatni. Bár mondtam neki, hogy vezesse be és kezdje sulykolni a vevők tudatába, hogy csak a pdf formátumú fájlokra tud garanciát vállalni és úgy hozzák a nyomtatni valót.
Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- VR topik
- 8 millió felett jár a Clair Obscur: Expedition 33, egy év alatt ért a csúcsra
- BestBuy topik
- Kuponkunyeráló
- Proxmox VE
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- PC Game Pass előfizetés
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- 222 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5050
- 27% - ÚJ Samsung Odyssey G5 S27FG506SU QD-OLED Monitor! 2560x1440 / 180Hz / G-Sync / FreeSync
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8265U I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest