Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Azonnali fotós kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
Aktív témák
-
bozont
veterán
Egyik ismerősöm egy papírboltot vezet és megszeretné venni valamelyik windows és office csomagot (2007-re gondoltam, prof. vagy small business edition, nem tudom mi a különbség). Mivel az üzletben lenne neki a gép, gondolom a home verzió nem jöhet szóba, legalább egy professional kell, ugye? Semmi komolyabb munka nem lenne vele, csak nyomtatás a gépről, egy-két szerkesztés officeban vagy corel draw-ban. Szóval a lehető legolcsóbb verzió elég lenne.
Az open office meg ilyenek nem jók neki, az esetleges kompatibilitási problémák miatt, bár nem tudom ez mennyiszer jelentene gondot, nem akar kockáztatni. Bár mondtam neki, hogy vezesse be és kezdje sulykolni a vevők tudatába, hogy csak a pdf formátumú fájlokra tud garanciát vállalni és úgy hozzák a nyomtatni valót.
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10750H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 W11
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10875H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB W
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Beszámítás! Acer Nitro V16 ANV16 120Hz Gamer notebook - R7 8845HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4264, 92% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs