- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nikon DSLR topik
- Mini-ITX
- Milyen processzort vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali fotós kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
Új hozzászólás Aktív témák
-
VINIKOR
senior tag
FLV konvertálást meg lehet oldani az VirtualDubbal? Van hozzá valamilyen plug-in?
-
ENERGYa
tag
Sziasztok!
Jóllehet digizni a virtualdubbal?
Köszi válaszotokat -
icons
addikt
válasz
BigBadPlaYeR #1089 üzenetére
Hát akkor egy ahhoz közeli felbontás, nemtudom pontosan.
Hát mert ki akarom mindet próbálni. -
luciferc
őstag
válasz
Dr. Romano #1090 üzenetére
virrualdubmod kell neked: [link]
a Streams menüben a stream list pontot választva megkapod a hangsávok listáját, abból kell törölni a megfelelőt. Hogy melyik az, azt úgy tudod eldönteni, hogy amelyik alapból megszólal a lejátszókon, az az első. Ezután a Video menüben direct stream copyt választasz és elmented a filmet valamilyen néven. -
Dr. Romano
veterán
Hali mindenki!
Adott egy divx-es avi film, amin egy angol és egy magyar audió sáv is van. Na én az angolt le szeretném törölni, hogy csak a magyar maradjon. Lehetséges ez a VirtualDub-al?
Ha nem, akkor milyen progi kell hozzá?
Előre is thx! -
icons
addikt
válasz
BigBadPlaYeR #1087 üzenetére
Hát mással le tudtam szedni DVD minőségben, szal várból várat
.
Egyébként stbből HDMIn is tud jönni a jel, ami viszont HDs már sztem (legalábbis 1376*768ban jól mutat, lehet, hogy szoftveresen csinál vmit, de a lényeg a lényeg, sztem ad ki ilyen minőségű jelet). -
icons
addikt
válasz
BigBadPlaYeR #1085 üzenetére
Hát hogy kb 5-6mmeket fel-le ugrál egyfolytában az egész kép.
Tehát nem tud DVD minőséghez közel kódolni, ugye? Thx a hangot. -
BigBadPlaYeR
senior tag
Vdub-al még nem nagyon használtam a capture módot, TVhez meg végképp nem.
-MIt értesz az alatt, hogy ''ugrál''? De ha a végeredmény jó, akkor végülis nincs gond, nem?
-A videónak állandó felbontása van, azon nem javasolt álíltani, mert csak minőségromláshoz vezet és gyanítom, hogy nincs is rá lehetőség. A hangot az audio fülnél a compression menüben tudod álíltani.
Csak AVI-t tud. -
icons
addikt
Hello!
Még soha nem használtam ezt a progit, vagy bármit ilyen célra. Tehát a felállás az lenne, hogy van egy VIVOs 9600XTm, meg egy set-top boxom (IPTVhez) és S-videon veszem tőle a jelet. Namost sikerült befogni, hang is van, ám:
- A kép folyamatosan ugrál (ha nézem, ha veszem, ám ha a felvettet visszanézem, már nem)
- Hol lehet felbontást állítani, illetve a hangot, mert kb olyan, mintha egy 1kmes acélkút mélyéről szólna (ahol én találtam, ott mintha fullon lett volna).
Egyelőre ennyi, ja és hol lehet beállítani azt, hogy milyen formátumban rögzítsen? Ugye nem csak avit tud?? ugye nem?
-
VINIKOR
senior tag
válasz
BigBadPlaYeR #1081 üzenetére
Olyan videókról van szó ahol framenként lépkedve kell megtalálni a vágási pontot. Csak véletlen fordulhat elő, hogy kulcskockára essen a vágási pont.
[Szerkesztve] -
BigBadPlaYeR
senior tag
válasz
VINIKOR #1080 üzenetére
Azért lesz ilyen ronda a kép, mert nem ''key-frame''-nél vágtad. Vagyis az a kép nem tartalmaz minden információt.
A tutorialban mondtam (de úgy tűnik nem emeltem ki kellőképpen), hogy vágás helyénél mindig ugorjunk a legközelebbi key-framre-re, azokkal a kis kulcsos nyilacskákkal és utána vágjunk. Akkor nem lesz ilyen gond.
Transitiont filtert a gúgli nem dobott ki. De ez a progi nem is arra való szvsz. -
VINIKOR
senior tag
Mpeg-2-ből készítek Xvid-et. A vágási pontoknál 2 frame így kockásodik: [link]. Meg lehet oldani, hogy ne kockásodjon a vágási pont? Az mpeg-2-nél még nem látszik, biztos, hogy a tömörítésnél keletkezik.
VirtualDubban vagy VirtualDubMod-ban áttünéseket lehet a snittek közé tenni? Talán nem kockásodna a vágási pont. -
Haby
tag
válasz
BigBadPlaYeR #1077 üzenetére
Előre is köszi ki próbálom
-
BigBadPlaYeR
senior tag
-
Haby
tag
Sziasztok.
Olyan gondom lenne, hogy 1 filmből szeretnék ránagyítani 1 részre, nem az egész filmből csak 1 tízperces részre, hogy kivehető legyen az a rész.
Milyen progival lehetne ezt megoldani? A virtualdub tud ilyet?
[Szerkesztve] -
kapcs-ford
őstag
válasz
BigBadPlaYeR #1074 üzenetére
Megnyitottam virtuáldáb-ban és megjavult..
Jó kis tutorial!
''annak házifeladat hogy olvasson utána '' -
BigBadPlaYeR
senior tag
válasz
kapcs-ford #1073 üzenetére
x264-el lett tömörítve. K-lite-ban szintén benne volt... amúgy ez egy ingyenes H264 szabványú kodek. XviD-el lepipálja simán. VLC-vel esetleg? Vagy a GUI-s MPlayer?
-
kapcs-ford
őstag
válasz
BigBadPlaYeR #1072 üzenetére
Okes, kosz a linket! Lent van a video de nalam a hang az ok de a kep olyan mintha kepcsoves lenne a tv, nem latni semmit csak vonalakat meg hangyakat. Minden video ok csak ez ilyen. Kell hozza valami spec codec? (a fullos klite van fent)
-
BigBadPlaYeR
senior tag
válasz
kapcs-ford #1070 üzenetére
Ú ***ameg, igazad van. A letöltések közt publikus elérhetőségú, csak a letöltések ablakba nem enged be reg nélkül. Most ezt így hirtelen nem tom megcsinálni, még csak most ismerkedek ezzel a php motorral, de addig itt a direkt link: [link]
Elnézést kérek, nem célom a regelt felhasználók vadászata, ez egy segítő célzattal indult honlap. Bár tény, az egyéb kis pluginek letöltéséhez regisztrálni kell az alapkoncepció szerint is. -
BigBadPlaYeR
senior tag
válasz
kapcs-ford #1070 üzenetére
A tutorial videókhoz elvileg nem kell regelni. Na várj, ennek utánanézek.
[Szerkesztve] -
kapcs-ford
őstag
válasz
BigBadPlaYeR #1068 üzenetére
''A szignómban lévő linken megtaláljátok a letöltések között.'' Amihez regisztrálni kell...
-
VINIKOR
senior tag
válasz
BigBadPlaYeR #1068 üzenetére
Letöltöttem. Nagyon hasznos videó. Gratula hozzá.
-
BigBadPlaYeR
senior tag
Üdv!
Készítettem egy kis VirtualDub (video) Tutorialt. Nem egy Total Trainig, vagy Lynda.com munka, de ahhoz képest, hogy egy délután alatt hoztam össze, azt hiszem az alapvető funkciókat meg lehet belőle ismerni.
A szignómban lévő linken megtaláljátok a letöltések között. -
törölt tag
válasz
Winner_hun #1065 üzenetére
A VDub csak avi-ba (a VDubMod emellett mkv-ba és ogm-be is) tud menteni.
-
törölt tag
válasz
Winner_hun #1063 üzenetére
MPEG2-nél nem ír olyat, csak avi-nál. MPEG2-t nem is fogsz tudni Direct stream copy menteni VDub-bal (egyikkel sem).
Ehhez TMPGEnc vagy hasonló kell. Pl ez: [link]
[Szerkesztve] -
törölt tag
válasz
Winner_hun #1060 üzenetére
A File -> File information... -> Video stream -> Decompressor-nál mit ír a VDub?
-
wwenigma
Jómunkásember
Sziasztok!
Egy olyan érdekes problémám van hogy:
Adott egy videó file, amire szeretnék rátenni egy 5.1es 384k AC3 hangsávot. Virtualdubban a végére elmegy kb. 6mp-et a hang, szép folyamatosan, mkvmerge-vel tökéletes, de azt nem viszi az asztali. Mit lehetne csinalni? 23,976fps a film, át lett tömörítve, a hang a forrásról 1:1.
Nig. -
törölt tag
válasz
Winner_hun #1058 üzenetére
Milyen codec-kel vetted fel?
-
Winner_hun
félisten
Van egy film, avit felvettem programmal, megvágom, direct stream copy-val akarom elmenteni azt, ami megmaradt, de ezt kapom:
[link]
Mit lehet ez ellen tenni? Mindenféle tömörítés kizárt... -
VINIKOR
senior tag
VirtualDub-bal csak Single pass-ban tudok Xvid-et elkészíteni? Ha átállítom a Two pass-ban nem indul el a konvertálás. Mi az oka?
Hogyan kell úgy xvid-et készíteni, hogy mp3 legyen a hang? Most csak PCM Audio 1536 kbps-t tudtam csinálni.
Kis off:
AutoGordiaKnot-ban mit kell beállítani, hogy a szélesvásznú film alsó és felső fekete sávját ne vágja le? A logót pont félbevágja. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
VINIKOR #1055 üzenetére
VirtualDub Mod-nál:
Streams -> Stream list -> kiválasztod a hangsávot, és ''Demux''
Ekkor megkapod a VBR-es Mp3-at.
A VDub-al hangot szvsz. nem lehet vágni. Ha valamilyen módon mégis sikerülne, akkor is valahogy meg kéne oldanod, hogy a kivágott rész helyébe ''digitális csönd'' kerüljön (és pont annyi, amennyi kell). Szerintem ezt feletsd el, és inkább valamilyen hnagszerkesztő progival keverd le- majd vissza a hangot a megfelelő helyen. A kész anyagot pedig tömörítsd vissza VBR MP3-ba (a tömörítés szintjével biztos kell majd kísérletezned, hogy eltaláld a méretet, de egy-két tömörítés után talán az is össze fog majd jönni) -
VINIKOR
senior tag
válasz
<Adamsky> #1054 üzenetére
VBR mp3 a hang.
Az is megoldást jelentene, ha ki tudnám vágni az a pár másodperces részt. Videóból lehet vágni de a hangból nem. VirtualDub-ban nem lehet vágni VBR mp3 hangot?
Csak WAV-ban tudom kiszedni a hangot. Nero Wave Editorral szerkesztem, a hosszát nem változtatom. Onnan mp3-ban kimentem. Nandub-ban összeillesztem, de a hang elcsúszik. Hiába vágok le a videóból a mentésnél marad az elcsúszás.
Nandub-ban hogy kellene menteni, hogy hang és a kép csúszását a videó vágásával tudjam korrigálni? (kb. fél másodperc a csúszás) -
kapcs-ford
őstag
Hogyan tudok beleírni a videóba szöveget? A forrás linkjét szeretném belerakni.
-
VINIKOR
senior tag
Xvid videóban egy pár másodperces résznél szeretném elnémítani a hangot. Hogy kellene csinálni?
-
Arnold2
őstag
Remélem jó helyre írom.
Nos van egy avi-m ami elvileg Xvid és 23.98 FPS gyorsaságú. (Ehhez van egy magyar hangsávom amit rá akarok tenni,de ahhoz hogy jól menjen) át kell konvertálnom a videó sebességét 25 FPS-re.
Nos,hogy tudom ezt megtenni ill hol tudok ennek utánaolvasni,ha már volt eza kérdés?
[Szerkesztve] -
LR621W
csendes tag
Még nem találtam meg a megoldást.
-
törölt tag
válasz
VINIKOR #1045 üzenetére
Az első kérdésre: [link]
A másodikra: ha meg tudod adni valahol a bitrate-et, akkor számolható. Egyébként ebben az esetben az össz bitrate (azaz a muxrate) 1638kbps. Ebből ugye lejön a 128kbps az audio javára, azaz videora marad 1510kbps. Magát az XviD-et nem ismerem, de gyanítom az Encoding Type melletti More... gomb a kulcsa a dolognak. Azért javaslom, hogy két menetben kódolj, akkor lesz a legjobb a minőség.
[Szerkesztve] -
VINIKOR
senior tag
TV-tuneres mpeg-2-ből (8000 kbps) VirtualDubMod-dal kivágom a reklámot. Két kérdésem lenne:
- Hogy kell úgy kimenteni mpeg-2-ben, hogy ne tömörítse újra? De legalább mpeg-2 maradjon.
- Xvidbe hogy lehetne átkonvertálni úgy hogy 1 perc videó 12 MB méretű legyen kb és 128 bite mp3 legyen a hang? Ezeknél a beállításoknál nem jövök rá: [link].
Hatalmas kösz a válaszért! Életet ment. -
chais
csendes tag
Megint én vagyok, felraktam elindítottam (4.0 Xpress) de file menüt nem találtam, helyette egy Cut-Edit opciót [link], de úgy nem sikerült szétvágni, hogy el is mentse az adott darabot, csak törli. Lehet úgy ahogy én szeretném?
-
LR621W
csendes tag
Sziasztok!
Virtualdub capture kellene DV-kameráról, firewire kártyán keresztül egyből xvidbe. Tudtok segíteni? -
chais
csendes tag
Sziasztok!
Mpeg2-es felvételt szeretnék szétdarabolni. DE amikor Save as-ra megyek és direct steam-be elindítanám, akkor nem engedi, hogy elmentsem mpeg2 miatt. Van erre gyógymód vagy máshogy kell megoldanom? -
tierbatyo
senior tag
Sziasztok!
Olyat szeretnék megoldani, hogy van egy videóm és abban az egyik frame-t szeretném több másodpercen keresztül mutatni, azaz allóképet szeretnék csinálni. Meg lehet ezt csinálni virtualdub-bal? Vagy esetleg valami mással? -
(Bundás)
addikt
Mi köze a feliratnak a Hz-hez?
Miért konvertálod át SSA-ba a feliratot? Mindegy...
Textsub filtered van? Ha nincs, akkor töltsd le a Vobsub-ot [link], installálásnál a szürke plugins fület nyisd le, ott választ ki a ''Textsub for VirtualDub'' részt, installáld tovább, add meg a VirtualDub helyét és indítsd a programot.
Nyisd meg a filmet, majd Video/Filters/Add../Textsub, itt add be a feliratot, méretezz, szinezz ha szükséges és újratömörítve mentsd el a filmet... -
zsuzso
csendes tag
Hali!!
Az én problémám a feliratégetéssel van, a feliratot atkonvertálom ssa-ba utána kelle a Vitualdub-ban felégetni de amikor ki kell választani a filmnek megfelelő Hz-t nincs a felsoroltak között a nekem megfelelő 48000 Hz.
Mit tudok tenni ezügyben? Kissebbel is probáltam de azt nem fogadta el!!
(Nagyon laikus vagyok)
-
Quadkan
csendes tag
hali!
van pár avi formátumu videom amit szeretnék kicsit átvágni. A virtualdubot használnám hozzá de mikor meg akarom nyitni a videot ezt irja ki:
MPEG Import Filter: invalid pack at position 3 marker bit not set; possibily MPEG-2 stream.
ezt hogy tudnám orvosolni? -
bbchris
senior tag
Segítség kellene : AZ alábbbi baj merült fel - a Capture AVi módban bejelöltük a Screen Capture drivert és azóta állandóan Crash-el a VirtualDub Capture módban . Beragadt és azóta nem bírok vele Capture-olni , hogyan lehet visszaállítani mindent ? Hiába töltöm le a Netről a szűz programot akkor is ugyanez a hiba , mintha valahova elmentette volna és nem lehet kitörölni . Hiába a Remove , Uninstall handler stb , nem reagál semmire . Mit tegyek ?
-
<Adamsky>
nagyúr
Első lépésben szedd külön a hangot és a képet.
Nézzd meg, hogy a hang milyen bitrátájú és mintavételezésű. Érdemes ugyanis abban is elgondolkozni, hogy nem a videót, hanem a hangot kódolod újra, hogy kisebb fájlt kapjál.
Ha az előbbi nem járható, akkor tömörítsd le külön a videót, majd a végén direct stream copy-val tedd mellé a hangot. Amikor azért problémázik a VDub, hogy a hang VBR, akkor ne engedd neki kijavítani az MP3 ''fejlécét'' (header), csak simán importáld be. Majd Save As AVI... -
gbela
senior tag
Sziasztok, segítséget szeretnék kérni, a helyzet:
adott egy xvides avi, ami bizonyos okok miatt nekem 10 megával kisebb méretben kellene, na gondoltam septibe ujratömörítem vdubbal, megnyitom, xvid beállításoknál beállítom a bitrate-et h a végeredmény a megfelelő méretű legyen, semmi máshoz nem nyúlok, aztán save, szépen megcsinálja, csak épp a hang elcsúszik a végére pár másodpercet. Mit kellene másképp csinálnom? alapból vbr a hang alatta azt hiszem, az xvid beállításoknál cbr 128 az alap, ezen is hagytam.
előre is köszi a helpet -
törölt tag
válasz
partymaci #1024 üzenetére
Avi-t össze lehet vele fűzni.
Open video files, itt betöltöd az első darabot.
ezután append avi segment, ezzel a következő és következő darabokat jelölöd hozzá.
Ha nem kell egyéb utómunka, akkor a video fülnél a direkt stream copy-t válaszd, majd save as avi, és már csinálja is. 2 700MB-os avi-t kb 1-2 perc alatt összefűz.
Ha különbözőek a formátumok, elötte egységes formátumra kell hozni őket. a vdub csak avi-t tud szerkeszteni.
[Szerkesztve] -
partymaci
aktív tag
Üdv!
Nemtudom jóhelyen járok e? Tud valaki ajanlani olyan programot amivel videokat tudok összeilleszteni(kulonbozo formatumokat) szerkeszteni. Probaltam adobe premierrel de az nagyon sok memoriat visz. Van a virtualdubnak ilyen funkciója? -
törölt tag
-
törölt tag
Már ez melyik kérdésre válasz? Ha az x264-re, akkor az a probléma amit mondasz, nem csináltad meg az n-edik menetet. Többmenetes kódolás esetén nézhető video mindig csak a másodiktól kezdve van. Az n-edik menet szinte mindig gyorsabban megy, mint az első.
Ha az MPEG stream-esre, akkor nem igazán tudom mi lehet a probléma.
Megnézni még megpróbálhatod a VLC-vel is.
[Szerkesztve] -
Daneeka
senior tag
Feliratot égetnék egy Divx-es avi-ba. Viszont a covert menüpont alatt DivXen belül csak DivX 6.4(vagy valami hasonló de tuti, hogy 6-tal kezdődik
) -et válszthatok. Viszont a lejátszóm nem hiszem, hogy viszi a 6ot.
Mit tudok tenni? -
fasyrt
őstag
válasz
#65675776 #1013 üzenetére
''Cannot be open, or unsupported.''
Eszembe jutott egy ötlet, hogy miért nem jó a betömörített videóm. A kodeknek Multipass 1st passt adtam meg, megcsinálta, de a köv. pass nincs meg. (Érdekes, hog nem 2. hanem N-edikként emlegeti.) Most átkódolom, lehet ez a baja, ezt már csak 1 órásnak írja. (1st pass 12-14 fps, ez meg 46-49 fps-sel halad.) -
fasyrt
őstag
válasz
#65675776 #1010 üzenetére
Nem, VDubMod csak 2 fekete képernyőt mutat. Ezekkel a kodekekkel csak a szívás van.
Át kéne konvertálni a hangot is.Tudsz ebben is segítséget nyújtani? Csak a leszedem-átkonvertálom-visszarakom módszer van, vagy lehet a videokonvertálással párhuzamosan csinálni? (Hál' isten a hang nem csúszik el soha - nem külső hangkábelen van a hang, hanem a hardveres tuner a pci csatin küldi ezt is az mpeg2-es adatfolyamban.)
[Szerkesztve] -
törölt tag
-
fasyrt
őstag
válasz
#65675776 #1008 üzenetére
Na hurráélmény sikerült.
1ó57p lett 1,25GB, ami szerintem igen szép teljesítmény. Még a hangot kell megvariálnom, mert nem figyeltem, és a tunernek a standard DVD minséget adtam meg, de ehhet 384kb/s -es hang van, ami szerintem tök fölösleges. 128-as hanghoz mit szóltok?
Mellesleg jól betömörítettem, mert nem tudom lejátszani.Hiába a jó verziójú ffdshow (márc. kiadás), hiába frissebb wmp (11), csak nem megy.
Fatális felhasználói hiba, pls help.
Többszálú végrehajtást ez a kodek nem támogatja, majd keresek másikat.. .bár elbizonytalaondtam, hogy akarom-e. Most konvertáltam, mellette Lineage2-vel nagyon jól eljátszogattam. Viva C2D. Bár így simán elvolt vagy 4 órát.
Thx -
törölt tag
-
fasyrt
őstag
válasz
<Adamsky> #1004 üzenetére
A-aa...
Szoftveres feszmérés nem mérés, mltiméterrel kéne rámérni.
Ha már ide jöttem, ne csak offoljak
Vdubmod, mpeg2 átömörítés. Kéne valami nagyon jó codec. Gyors mozgások vannak a videóban, nem akarom, hogy elvesszen, legyen szép képe. Hardverigény mellékes.
És hogy lehet megmutatni a vdubmodnak, hogy itt van, nesze?
Hogy lehet megmondani a vdubmodnak, hogy haszálja ki mind a két procimagot? Most így csak 51%. -
Wyll
őstag
válasz
<Adamsky> #1004 üzenetére
Pedig pont tegnap jutottam el odáig, hogy most aztán már kidobom ezt az alaplapot, és veszek egy normálisat. (Aztán ma rá kellett jönnöm, hogy ilyen nincs is már gyakorlatilag..
)
Akkor mindenképp inkább egy tápra szavazol? Úgy tudom, az NF7-szériával voltak gondok, kivált ezzel a fajtájával.
Csak találjak jó kölcsöntápot, aztán meglátjuk. Az lenne a jó.
amúgy mi az hogy ASAP
---
Comment: nem is
[Szerkesztve] -
<Adamsky>
nagyúr
A noname ''Vargáné tápját'' ASAP kicserélni valamilyen márkás (mondjuk Chieftec) 350W-os tápra!! Táp vásárlás előtt azért ha teheted, akkor kérj kölcsön egy nagyobb és/vagy márkásabb tápot, és teszteld (Prime95) le azzal is a vasat. Szvsz a táp lesz a ludas.
Prime futtaása közben érdemes még esetleg valamilyen diagnosztikai szoftverrel figyelni az egyes feszültségek (12V, 3.3V, 5V) alakulását is. Ha instabilitást érzékelsz, akkor ez is mutathatja a táp gyengeségét.
Comment: a 40GB-s Maxtor-ra nem bíznék fontos adatot -
Wyll
őstag
válasz
<Adamsky> #1002 üzenetére
ABIT NF7-S2
AMD Athlon XP 2800+ (Barton, 2083 Mhz)
2xKingston 256MB DDR (élettartamgaris, elvileg már le lett tesztelve, de ráereszthetek egy memtestet)
ASUS A9550 GE/TD (Ati 9550)
Samsung SP1604N 160 GB
Maxtor DiamondMax Plus 8 40GB
LG GSA-4165B DVD-RAM
mag valami noname 300W-os táp. nem látok rajta márkát, de magyarul van ráírva hogy bemenet meg a színek
(nem tettem bele mostanában semmit)
tudom, mindez így nem túl jó ómen. főleg a táp meg az alaplap, nem?
további adalék, hogy pl Ulead DVD Movie Factory is többnyire kiakad konvertálás közben windowsos hibaüzenettel. (bár az meg fura, hogy prime95 azért bírta 3 órát. addig a konvertálók nem bírják) meg játékok is néha elszállnak. még a Worms WWP-től is újraidul néha közben. meg NFS:MW is. ilyenkor ha kifordítom a gépet, hogy több levegőt kapjon, akkor nem indul újra többet. igazság szerint, mióta megvan ez a gép, sosem volt atomstabil, mindig voltak ilyen kisebb-nagyobb bajai. (lassan kereshetek új topicot magamnak úgy érzem
)
van a maxtoron egy másik windóz, azzal is kipróbálom sztem a konvertálást még, meg csinálok memtestet, ez így ok? esetleg más? a memtest meddig tart?
[Szerkesztve] -
<Adamsky>
nagyúr
''...nagy fostalicska a gépem?''
Ez azért így egy kicsit erős, de az tény, hogy nem stabil. A Prime95 nem hibázhat!
Ha hibázik, akkor ott valami gond van. A memória, proci vagy esetleg a táp nem bírja a keményebb megterhelést.
Nem tettél bele mostanság valami új cuccot a gépbe? Plusz vinyó, nagyobb teljesítményű vid. kártya?
Leírnád, hogy mik vannak a gépben (hdd, optikai meghajtók, vid. kártya, proc.), és hogy mindezeket milyen táp szolgálja ki? -
Wyll
őstag
Mikor először elindítottam a Prime95 öt, 3 perc után hibázott...
Másodszorra már ment több mint 3 órát!!
Ez akkor most azt jelenti, hogy egy nagy fostalicska a gépem? Legalábbis videókonvertáláshoz..?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- IPhone 15 128GB Zöld ÚJ! 12 Hó Jótállás!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest