Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Hobby elektronika
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen monitort vegyek?
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- Milyen videókártyát?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kompakt vízhűtés
- Itt a Microsoft szörnyprocesszora, ami 132 maggal tarolhatja le a felhőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
beeeeerka
tag
válasz
BigBadPlaYeR
üzenetére
Szia,
Megpróbáltam letölteni a VirtualDub Video Tutorial (avi) -t, de csak lejátszani akarta, nem töltötte le a fájlt. Nálam folyamatosan zene megy a VMP-vel, ami a letöltéskor megszakadt és nem játszotta le az avi-t. Utána ctrl-b - vel visszatért a zenéhez. Az avi-hoz biztosan a VMP az alapértelmezett. Azt láttam, hogy az smPlayert ajánlod, nem fog ez összeakadni a VMP-vel? Tkp. az a kérdés, hogy miért nem töltötte le, illetve miért nem játszotta le a filmet.
Szeretném megnézni és tanulni belőle.
Üdv: B.
-
kapcs-ford
őstag
válasz
BigBadPlaYeR
üzenetére
''A szignómban lévő linken megtaláljátok a letöltések között.'' Amihez regisztrálni kell...
-
VINIKOR
senior tag
válasz
BigBadPlaYeR
üzenetére
Letöltöttem. Nagyon hasznos videó. Gratula hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi 14C 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Mi 10T Pro 5G 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- ÚJ MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i5 14450HX - 16GB - 512GB - Win11 RTX 5050 - 3 év garancia
- MacBook Pro M1 16" 16GB/ 512 GB SSD
- HASZNÁLT Gamer Pc (videókártya nélkül)
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest