Új hozzászólás Aktív témák
-
BigBadPlaYeR
senior tag
válasz
BlackRaven0 #1624 üzenetére
Ez miért macerás? AVI betölt, no video, audio codec beállít, wav-ba lement. Utána AVI betölt, audio from other.
-
BigBadPlaYeR
senior tag
válasz
littleNorbi #1606 üzenetére
Szignómban lévő linken van egy video tutorial a VDub-hoz a letöltések közt. VDubMOD-hoz elvileg ugyanúgy kell működjön.
-
BigBadPlaYeR
senior tag
válasz
Tom2009 #1541 üzenetére
Egy Gúglizásba kerül: MSU Denoise Filter
-
BigBadPlaYeR
senior tag
válasz
andorra #1514 üzenetére
WMV-t VirtualDub nem kezeli. Vagy átalakítottad már valamivel? Szerintem jobb lenne az eredeti forrásfájlokkal dolgozni valami más progival, ami megeszi a wmv-t.
De ha még megadnál néhány infót, hogy pontosan mit mivel és hogyan csináltál, akkor könnyebben tudnánk segíteni.
-
BigBadPlaYeR
senior tag
válasz
Anakin007 #1261 üzenetére
MSU logo removal Bár a beüzemelésével még én sem próbálkoztam. De a képek elég meggyőzőek.
-
BigBadPlaYeR
senior tag
válasz
Cickánykoma #1202 üzenetére
Az nem lehet, hogy minden sz*r... winXP alatt is ezt csinálja?
-
BigBadPlaYeR
senior tag
válasz
Cickánykoma #1200 üzenetére
Vegas el-elboldogul a tömörített állományokkal, ha van hozzá feltelpítve codec, de azzal könnyíted meg a legjobban a dolgát, hogy tömörítetlen AVI-ként vágod ki a szükséges részeket. Azzal semmi gondja nem lesz.
-
BigBadPlaYeR
senior tag
-
BigBadPlaYeR
senior tag
válasz
janika16 #1113 üzenetére
A honlapomon ott van a video tutorial: [link] Abból kiindulva jelölj ki egy kis részt a videóból (mondjuk egy fél percet, vagy egy percet) és próbálgass ki pár DivX profilt mondjuk. Amelyik megfelelő minőségű, akkor azzal ráeresztheted a teljes videóra. Vagy van egy XviD tutorial is az oldalon, azt is megpróbálhatod.
-
BigBadPlaYeR
senior tag
Vdub-al még nem nagyon használtam a capture módot, TVhez meg végképp nem.
-MIt értesz az alatt, hogy ''ugrál''? De ha a végeredmény jó, akkor végülis nincs gond, nem?
-A videónak állandó felbontása van, azon nem javasolt álíltani, mert csak minőségromláshoz vezet és gyanítom, hogy nincs is rá lehetőség. A hangot az audio fülnél a compression menüben tudod álíltani.
Csak AVI-t tud. -
BigBadPlaYeR
senior tag
válasz
VINIKOR #1080 üzenetére
Azért lesz ilyen ronda a kép, mert nem ''key-frame''-nél vágtad. Vagyis az a kép nem tartalmaz minden információt.
A tutorialban mondtam (de úgy tűnik nem emeltem ki kellőképpen), hogy vágás helyénél mindig ugorjunk a legközelebbi key-framre-re, azokkal a kis kulcsos nyilacskákkal és utána vágjunk. Akkor nem lesz ilyen gond.
Transitiont filtert a gúgli nem dobott ki. De ez a progi nem is arra való szvsz. -
BigBadPlaYeR
senior tag
-
BigBadPlaYeR
senior tag
válasz
kapcs-ford #1073 üzenetére
x264-el lett tömörítve. K-lite-ban szintén benne volt... amúgy ez egy ingyenes H264 szabványú kodek. XviD-el lepipálja simán. VLC-vel esetleg? Vagy a GUI-s MPlayer?
-
BigBadPlaYeR
senior tag
válasz
kapcs-ford #1070 üzenetére
Ú ***ameg, igazad van. A letöltések közt publikus elérhetőségú, csak a letöltések ablakba nem enged be reg nélkül. Most ezt így hirtelen nem tom megcsinálni, még csak most ismerkedek ezzel a php motorral, de addig itt a direkt link: [link]
Elnézést kérek, nem célom a regelt felhasználók vadászata, ez egy segítő célzattal indult honlap. Bár tény, az egyéb kis pluginek letöltéséhez regisztrálni kell az alapkoncepció szerint is. -
BigBadPlaYeR
senior tag
válasz
kapcs-ford #1070 üzenetére
A tutorial videókhoz elvileg nem kell regelni. Na várj, ennek utánanézek.
[Szerkesztve] -
BigBadPlaYeR
senior tag
Üdv!
Készítettem egy kis VirtualDub (video) Tutorialt. Nem egy Total Trainig, vagy Lynda.com munka, de ahhoz képest, hogy egy délután alatt hoztam össze, azt hiszem az alapvető funkciókat meg lehet belőle ismerni.
A szignómban lévő linken megtaláljátok a letöltések között.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LENOVO ThinkSystem NVIDIA Quadro RTX 6000 24GB PCIe Passive GPU
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest