- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Canon EOS DSLR topic
- BIOS frissítés
- Hobby elektronika
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Jönnek a 144 Hz-es LG OLED tévék
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
VINIKOR
senior tag
Kis off:
Nem tudjátok hogy az Avidemux programot hogyan kell átállítani magyarra? A nyelvi fájl megvan: [link], nem találok olyan menüt, ahol a nyelvet lehet állítani.
-
VINIKOR
senior tag
Milyen új ingyenes filterek vannak a programhoz? Néhány éve nem figyeltem ezeket.
Köszi.
-
VINIKOR
senior tag
Én még az 1.7.6 verziót használom. Annak idején ez volt a stabil verzó. Most melyiket ajánlott használni? Miket fejlesztettek az évek alatt?
Köszi a választ.
-
VINIKOR
senior tag
Hogy kell használni az audió filter-t: [link]?
-
VINIKOR
senior tag
Miért nem fejlesztik mostanában a Virtualdub-ot?
.
Nem lehet a hangot kulcspontozni? Ahogy a videóeffekteket: [kép]. -
VINIKOR
senior tag
Találtam egy jópofa effektet: [link].
Egész jól működik vágási pontok átmeneteként is: [link].Megoldható, hogy ne fekete legyen felvillanás háttére, hanem fehér vagy más szín? Hogyan lehetne még feldobni ezt a átmenetet effektet?
Milyen paracsszavakat lehetne még használni ennél a Frame Tweaker pluginnál?
-
VINIKOR
senior tag
FLV konvertálást meg lehet oldani az VirtualDubbal? Van hozzá valamilyen plug-in?
-
VINIKOR
senior tag
válasz
BigBadPlaYeR #1081 üzenetére
Olyan videókról van szó ahol framenként lépkedve kell megtalálni a vágási pontot. Csak véletlen fordulhat elő, hogy kulcskockára essen a vágási pont.
[Szerkesztve] -
VINIKOR
senior tag
Mpeg-2-ből készítek Xvid-et. A vágási pontoknál 2 frame így kockásodik: [link]. Meg lehet oldani, hogy ne kockásodjon a vágási pont? Az mpeg-2-nél még nem látszik, biztos, hogy a tömörítésnél keletkezik.
VirtualDubban vagy VirtualDubMod-ban áttünéseket lehet a snittek közé tenni? Talán nem kockásodna a vágási pont. -
VINIKOR
senior tag
válasz
BigBadPlaYeR #1068 üzenetére
Letöltöttem. Nagyon hasznos videó. Gratula hozzá.
-
VINIKOR
senior tag
VirtualDub-bal csak Single pass-ban tudok Xvid-et elkészíteni? Ha átállítom a Two pass-ban nem indul el a konvertálás. Mi az oka?
Hogyan kell úgy xvid-et készíteni, hogy mp3 legyen a hang? Most csak PCM Audio 1536 kbps-t tudtam csinálni.
Kis off:
AutoGordiaKnot-ban mit kell beállítani, hogy a szélesvásznú film alsó és felső fekete sávját ne vágja le? A logót pont félbevágja. -
VINIKOR
senior tag
válasz
<Adamsky> #1054 üzenetére
VBR mp3 a hang.
Az is megoldást jelentene, ha ki tudnám vágni az a pár másodperces részt. Videóból lehet vágni de a hangból nem. VirtualDub-ban nem lehet vágni VBR mp3 hangot?
Csak WAV-ban tudom kiszedni a hangot. Nero Wave Editorral szerkesztem, a hosszát nem változtatom. Onnan mp3-ban kimentem. Nandub-ban összeillesztem, de a hang elcsúszik. Hiába vágok le a videóból a mentésnél marad az elcsúszás.
Nandub-ban hogy kellene menteni, hogy hang és a kép csúszását a videó vágásával tudjam korrigálni? (kb. fél másodperc a csúszás) -
VINIKOR
senior tag
Xvid videóban egy pár másodperces résznél szeretném elnémítani a hangot. Hogy kellene csinálni?
-
VINIKOR
senior tag
TV-tuneres mpeg-2-ből (8000 kbps) VirtualDubMod-dal kivágom a reklámot. Két kérdésem lenne:
- Hogy kell úgy kimenteni mpeg-2-ben, hogy ne tömörítse újra? De legalább mpeg-2 maradjon.
- Xvidbe hogy lehetne átkonvertálni úgy hogy 1 perc videó 12 MB méretű legyen kb és 128 bite mp3 legyen a hang? Ezeknél a beállításoknál nem jövök rá: [link].
Hatalmas kösz a válaszért! Életet ment. -
VINIKOR
senior tag
Tömörítetlen AVI-t szeretnék vágni úgy, hogy semmilyen konvertálás nem történik. Meg tudja oldani a progi?
A lépéseit leírnátok?
Köszi.
[Szerkesztve] -
-
VINIKOR
senior tag
Állítólag a VirtualDubnak van képzajszűrő funkiója a temporal smoother. Ez hol van, nem találom. Vagy ez egy plug-in?
-
VINIKOR
senior tag
1.6.11 még mindig nem nyitja meg az mpeg-2-t. A fájl megnyitás ablak legördülőablakában nincs is felkínálva mpeg* kiterjesztés, csak mpeg-1.
A VirtualDubMod 1.5.10.2 simán megnyitotta ua. az mpeg-2. Na mindegy, legalább ez működik.
Nagy kérés: nem próbálnátok ki a Neat Videot [link]? Hátha tényleg tud valami csodát a képzajszűrésben. Nekem nem sikerül még elindítani sem -
VINIKOR
senior tag
válasz
mr_knight #460 üzenetére
Légyszi, leírnád a progihasználat menetét? Melyik programmal használtad a három közül?
Netről felvett ~900 kbps-os streamok és tunerrel felvett mpeg-2 videóknál szeretném kipróbálni. Hátha használna.
Nem tudom szabad-e ilyet kérdezni: napok óta keresem a pro verzió, de csak olyan néhány 100KB-os tömörítéseket találok amiket megnyitva trojait jelez a NOD32. Ti találtatok működő NeatVideo Pro-t?
Kösz. -
VINIKOR
senior tag
Erről a VirtualDub plug-inról kérdeznék: [link]
Fantasztikus képminőség javulást igér wmv és mpeg fájloknál, ime: [link]
Használta valaki? Telepítettem a VirtualDub 1.5-t és a NeatVideo Demót, de nem jövök rá a használatára. Tudnátok segíteni?
Külön csodálkozok azon, hogy wmv és mpeg fájlok képzajszűrését kínálja. AVI-n kívül nem tudtam megnyitni mást, (mpeg-2 és wmv-t). Most akkor melyik VirtualDub képes kezelni mpeg-et és wmv-t?
Kösz!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- Anime filmek és sorozatok
- Medence topik
- Reklámblokkolók topikja
- Spórolós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest