- Vezetékes FEJhallgatók
- Valós időben generálhatja a jövőben a GPU a fákat
- Videós, mozgóképes topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- DUNE médialejátszók topicja
- RAM topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marvin02
csendes tag
válasz
luciferc #792 üzenetére
Emlékszem, és vágom, hogy milyen minőséggel kell számolnom, de szerintem egy próbát mindenképp megér, és itt nem arról van szó, hogy idegen nyelven beszélnek benne, mert a németet egész jól megértem, de magyar szinkronnal szerettem meg, és jó lenne már ezt az utolsó 64 részt is a régi hangokkal megnézni. Bár egy eredeti, stúdióban felvett szinkron lenne az igazi, de erre semmi esély nincs. Így jutottam el ahhoz, hogy megpróbálom, max. belebukok, de egy próbát mindenképp megér.
-
-
Arnold2
őstag
válasz
luciferc #768 üzenetére
Köszi,a tippet,de jó lesz ez a mínőség. Max tolog még a bitrátán és ok.
Máski kérdésem az lenne hogy mikor tömörítek VDubbal akkor mindig egy hatalmas fájlt kezd el csinálni. Én rontok el valamit vagy ez természetes velejárója?
(sajna nem jutok sose a végére mert már akkora lesz 20Gb+ hogy már nem fér fel sehova, ezért kérdem) -
amargo
addikt
válasz
luciferc #760 üzenetére
Most nem tudok próbálkozni, de köszönöm a segítséget, már letöltöttemaz avisynth-t is. Esetleg megnézem, de jólenne, ha csak a job file okon kellene változtattgani és batchkét lehetne futtatni a dolgot.. ezért tettszet meg a mencoder is.
L3zl13
XviD-1.1.0-30122005-et használok.
Az is igaz, hogy eddig mindig futott jó pár dolog kódolás közben is.. de azért 8perc 1perces videora.. ennél a p3am is többet tudott.. szerintem tuti valamit elcsesztem. -
Arnold2
őstag
válasz
luciferc #206 üzenetére
Igen.
Na akkor leírom mit csinálok pontosan: betöltöm az avit,kijelölöm rögtön az elején a kezdőt Home-val /az elejéből kell vágjak/. Majd nyomva tartom a SHIFTet és addig húzom ameddig egy olyan keyframehoz érek ami mellett az idő a legközelebb van ahhoy ami nekem kell.
majd End,majd delete.
Ezután beállítom a Videonál és az Audionál amit mondát és Save.
Az előbb is így csináltam asszem és akkor is csúszott a hang -hamarabb lement a hang mint a kép.
Javíts ki ha rosszul írtam. -
LordX
veterán
válasz
luciferc #127 üzenetére
A szinkront szinkronizálják a mozgóképhez (vajh miért ez a neve?
), szóval egy filmhez készült magyar szinkront egy sima összefésüléssel hozzá tudod pakolni. Egyedül az eltolást kell eltalálni.
Illetve ha NTSC a film, akkor meg kell nyújtani a lejátszást, mert a PAL rendszerben az eredetileg NTSC filmeket megnyújtva játszák (25FPS-el 23,9xx helyett) -
válasz
luciferc #127 üzenetére
ilyen egyszerű drag'n'dropos tudtommal nincs, de amennyire én tudom, egy wavelab is elég hozzá. el kell olvasni a leírását, szal jó ha tuidsz angolul. több segítséggel sajnos nem szolgálhatok, mert az életben nem csináltam még ilyet, noha már sokszor megérett bennem az elhatározás.
-
válasz
luciferc #110 üzenetére
igen. ha a csúszás folyamatos, és azonos mértékű, akokr egy egyszerű fps/delay probléma az, amiről szó van. viszont ha a jelentek hossza/sorrendje eltérő a film magyar szinkonja és az eredeti között, akkor kerül szar a palacsintába, ugyanis akkor kézzel kell hozzáigazgatni a hangot a képhez, ami nem kifejezetten kétperces munka.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI Thin A15 B7VF 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7735HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- TUF A17 FA706IU 17.3" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1660 Ti 16GB 512GB NVMe gar
- Lenovo Thinkpad X13 Gen4 - AMD R5 7450U/32GB/1TB
- ELADÓ - LENOVO LEGION SLIM 7i 16IAHV - 40GB RAM, 1.5 TB SSD
- 27" AOC C27G4ZXE Gaming 280Hz 0.3ms válaszidő
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest