- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- Kompakt vízhűtés
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Megfizethető, Pulse szériás Sapphire alaplap DDR5-ös Ryzenek alá
- Acer notebook topic
- ZIDOO médialejátszók
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
icons
addikt
válasz
BigBadPlaYeR #1089 üzenetére
Hát akkor egy ahhoz közeli felbontás, nemtudom pontosan.
Hát mert ki akarom mindet próbálni. -
icons
addikt
válasz
BigBadPlaYeR #1087 üzenetére
Hát mással le tudtam szedni DVD minőségben, szal várból várat
.
Egyébként stbből HDMIn is tud jönni a jel, ami viszont HDs már sztem (legalábbis 1376*768ban jól mutat, lehet, hogy szoftveresen csinál vmit, de a lényeg a lényeg, sztem ad ki ilyen minőségű jelet). -
icons
addikt
válasz
BigBadPlaYeR #1085 üzenetére
Hát hogy kb 5-6mmeket fel-le ugrál egyfolytában az egész kép.
Tehát nem tud DVD minőséghez közel kódolni, ugye? Thx a hangot. -
icons
addikt
Hello!
Még soha nem használtam ezt a progit, vagy bármit ilyen célra. Tehát a felállás az lenne, hogy van egy VIVOs 9600XTm, meg egy set-top boxom (IPTVhez) és S-videon veszem tőle a jelet. Namost sikerült befogni, hang is van, ám:
- A kép folyamatosan ugrál (ha nézem, ha veszem, ám ha a felvettet visszanézem, már nem)
- Hol lehet felbontást állítani, illetve a hangot, mert kb olyan, mintha egy 1kmes acélkút mélyéről szólna (ahol én találtam, ott mintha fullon lett volna).
Egyelőre ennyi, ja és hol lehet beállítani azt, hogy milyen formátumban rögzítsen? Ugye nem csak avit tud?? ugye nem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest