Új hozzászólás Aktív témák
-
kozyadam
tag
válasz
BigBadPlaYeR #1639 üzenetére
Ez nem a Camtasia. Ez vmi régebbi, ingyenes program, de elég sok mindent tud. Sajnos kodek az nincs benne alapból, de megoldottam, mert szedtem le K-Lite kodek pakkot, és mikor feltettem gépre, akkor a felvevő programban is megjelent.
-
BlackRaven0
csendes tag
válasz
BigBadPlaYeR #1625 üzenetére
ugyanúgy kinyújtva menti le.
-
rup1u5
nagyúr
válasz
BigBadPlaYeR #1610 üzenetére
Haladtam szépen a videód szerint és megvágtam, összefűztem ami kellett. Most már megvan 1 db file-ban, 50%-ra levett felbontással de még mindíg 5 giga az a két perc.
Mondom, hogy mik a problémáim:
Leszedtem a legfrissebb divx codec-et és feltelepítettem de nem érem el virtualdub-ban.
Miért nem látja? Hogy tudom előcsalni, hogy betömöríthessem a videót?
Szintén nem érem el az audio menü, compression részében a lame mp3 codec-et.Az eredetileg 30 fps-es videót 24fps-re módosítanám, de ha ezt teszem elcsúszik a hang és előrébb tart mint a kép....szóval ez a virtualdub se egy egyszerű dolog.
-
rup1u5
nagyúr
válasz
BigBadPlaYeR #1610 üzenetére
Kösz
Összefűzés már sikerült is.
Megnézem a tutorialt és remélem a tömörítés is menni fog. -
littleNorbi
aktív tag
válasz
BigBadPlaYeR #1607 üzenetére
Kösz!
-
törölt tag
válasz
BigBadPlaYeR #1580 üzenetére
Nem inkább csak decoder-ek vannak a simában?
Felrakni meg továbbra is csak azt az egy-két codec-et kell, amit használ is az ember.
-
DAVID0000
aktív tag
válasz
BigBadPlaYeR #1538 üzenetére
Azt tudom de betöltöttem egy plugint ami támogatja a wmv filokat. Aztán ugy írja ezt amit linkeltem.
-
andorra
őstag
válasz
BigBadPlaYeR #1515 üzenetére
Tehát mégegyszer, hátha tényleg nem volt érthető:
Az eredeti anyag van nálam, wmv file.
Csak Sony Vegas-al próbálkoztam.
A kép formátuma 320*240, de torz, magasságban megnyúltak az alakok.
Rendereltem belőle avi-t mpg2-őt minden lehetséges formátumba megpróbáltam, amit a Vegas 8,1 pro enged.
Az mpg-ek lejátszhatatlanok lettek, az avi jó lett, de maradt a torz arány. -
andorra
őstag
válasz
BigBadPlaYeR #1515 üzenetére
Elnézést, csak Vegassal próbáltam eddig. Pont az a kérdésem, hogy milyen programmal alakíthatnám át. Azért teszem fel itt a kérdést, mert ezt a fórum topicot találtam valamelyest reménykeltőnek.
-
misaxoo
csendes tag
válasz
BigBadPlaYeR #1512 üzenetére
Köszönöm a gyors választ. Pont az ajánlott linket böngésztem és a virtualdub.tutorial-t nézem.
Ha valami nem lenne világos, remélem még kérdezhetek.
Üd.: misaxoo
-
4d
aktív tag
válasz
BigBadPlaYeR #1476 üzenetére
Köszi a választ! Kár h nincs benne, elég jó kis univerzális progivá válna ezzel a funkcióval.
Mostanában néztem meg az oldaladon a vdub tutorialt, grat hozzá, és köszi, nagyon sok érdekes info volt benne.
A vegassal nemrég próbálkoztam, de a vdub és a ulead után elsőre elég bonyi. A premiere-hez most veszek könyvet, remélem úgy menni fog. -
beeeeerka
tag
válasz
BigBadPlaYeR #1068 üzenetére
Szia,
Megpróbáltam letölteni a VirtualDub Video Tutorial (avi) -t, de csak lejátszani akarta, nem töltötte le a fájlt. Nálam folyamatosan zene megy a VMP-vel, ami a letöltéskor megszakadt és nem játszotta le az avi-t. Utána ctrl-b - vel visszatért a zenéhez. Az avi-hoz biztosan a VMP az alapértelmezett. Azt láttam, hogy az smPlayert ajánlod, nem fog ez összeakadni a VMP-vel? Tkp. az a kérdés, hogy miért nem töltötte le, illetve miért nem játszotta le a filmet.
Szeretném megnézni és tanulni belőle.
Üdv: B.
-
Anakin007
aktív tag
válasz
BigBadPlaYeR #1263 üzenetére
Jah, jól néz ki, bá közelebből nézve 1 kimentett képkockát naon Photoshop-féle Blur effekthez hasonlít
-
Borisz76
nagyúr
válasz
BigBadPlaYeR #1208 üzenetére
Köszönöm
-
Cickánykoma
tag
válasz
BigBadPlaYeR #1203 üzenetére
Sztem meg az egész gép úgy szar, ahogy van...komolyan! XP nincs felrakva már ősz óta mivel összeomlott és nem lehet azóta se felrakni (első bejelntkezés után behal 6-7x próbáltam felrakni) Vista jól működik XP helyett.
Most viszont olyat csinál ez az idióta Vdub, hogy ki akarok vágni egy jelenetet videóból (H264, 25 fps, AVI) és elmenteni full process módban 23.976fpsre, XViD kódolással, erre lekódolja az adott frame-t amin áll a Vdub csúszkája, és a végeredmény egy videó, ami egy több mp-es állókép lesz. Ezt betöltve Vegasban pedig egy sötét képernyőt kapok.
Mit tudok tenni ??? Ennyire szar a vdub Vista alatt? Vagy a kodekjeim nem jók ??? (Irtam korábban, mindenből a legfrisebb, 01.27-ei K-Lite van fennt)
-
Cickánykoma
tag
válasz
BigBadPlaYeR #1201 üzenetére
Próbáltam, igy se csinál semmit: kis ablkocska feltűnik telik az idő és 0 framet csinál meg...
Kodeknek nem elég Vegasnak a felrakott K-Lite csomag? Mert azt furcsállom. hogy kiakad (kifagy v. bepixelezi a képet) attól , hogyha Divx és Xvid tömöritésű jeleneteket akarok összevágni
-
punish3r
aktív tag
válasz
BigBadPlaYeR #1137 üzenetére
divx 6-os csak!
kicsit off, de milyen lejátszó progit javasoltok ami megeszi a dual audios filmeket szépen és kevés memóriát zabál? -
Lealin
csendes tag
válasz
BigBadPlaYeR #1128 üzenetére
Jaja, a Lame-ről már olvastam egy csomót és le is töltöttem, de nemtom, mit kell vele csinálni, illetve meg sem tudom nyitni. Lehet,h nagyon béna vagyok, de tényleg megpróbáltam utánanézni, de nem jött össze, szóval léci segíts nekem. nagyon köszi
-
Lealin
csendes tag
válasz
BigBadPlaYeR #1125 üzenetére
Ja, értem. Az eredeti avim MPEG Layer 3mal volt, akkor most is ezt válasszam?
Ott csak 8-56 kb/s ot, ill. 11000-22000 Hzig ajánlja fel a lehetőségeket. -
megasanyi
csendes tag
válasz
BigBadPlaYeR #1103 üzenetére
Kösz a segitséget!!!
-
icons
addikt
válasz
BigBadPlaYeR #1089 üzenetére
Hát akkor egy ahhoz közeli felbontás, nemtudom pontosan.
Hát mert ki akarom mindet próbálni. -
icons
addikt
válasz
BigBadPlaYeR #1087 üzenetére
Hát mással le tudtam szedni DVD minőségben, szal várból várat
.
Egyébként stbből HDMIn is tud jönni a jel, ami viszont HDs már sztem (legalábbis 1376*768ban jól mutat, lehet, hogy szoftveresen csinál vmit, de a lényeg a lényeg, sztem ad ki ilyen minőségű jelet). -
icons
addikt
válasz
BigBadPlaYeR #1085 üzenetére
Hát hogy kb 5-6mmeket fel-le ugrál egyfolytában az egész kép.
Tehát nem tud DVD minőséghez közel kódolni, ugye? Thx a hangot. -
VINIKOR
senior tag
válasz
BigBadPlaYeR #1081 üzenetére
Olyan videókról van szó ahol framenként lépkedve kell megtalálni a vágási pontot. Csak véletlen fordulhat elő, hogy kulcskockára essen a vágási pont.
[Szerkesztve] -
Haby
tag
válasz
BigBadPlaYeR #1077 üzenetére
Előre is köszi ki próbálom
-
kapcs-ford
őstag
válasz
BigBadPlaYeR #1074 üzenetére
Megnyitottam virtuáldáb-ban és megjavult..
Jó kis tutorial!
''annak házifeladat hogy olvasson utána '' -
kapcs-ford
őstag
válasz
BigBadPlaYeR #1072 üzenetére
Okes, kosz a linket! Lent van a video de nalam a hang az ok de a kep olyan mintha kepcsoves lenne a tv, nem latni semmit csak vonalakat meg hangyakat. Minden video ok csak ez ilyen. Kell hozza valami spec codec? (a fullos klite van fent)
-
kapcs-ford
őstag
válasz
''A szignómban lévő linken megtaláljátok a letöltések között.'' Amihez regisztrálni kell...
-
VINIKOR
senior tag
válasz
Letöltöttem. Nagyon hasznos videó. Gratula hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xbox Series X|S
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Assetto Corsa Competizione
- Stellar Blade
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged