- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Apple MacBook
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- Mini PC
- Samsung Galaxy Tab S11 és Tab S11 Ultra: minden, amit tudni érdemes
- OLED TV topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
fasyrt
őstag
válasz
#65675776 #1013 üzenetére
''Cannot be open, or unsupported.''
Eszembe jutott egy ötlet, hogy miért nem jó a betömörített videóm. A kodeknek Multipass 1st passt adtam meg, megcsinálta, de a köv. pass nincs meg. (Érdekes, hog nem 2. hanem N-edikként emlegeti.) Most átkódolom, lehet ez a baja, ezt már csak 1 órásnak írja. (1st pass 12-14 fps, ez meg 46-49 fps-sel halad.) -
fasyrt
őstag
válasz
#65675776 #1010 üzenetére
Nem, VDubMod csak 2 fekete képernyőt mutat. Ezekkel a kodekekkel csak a szívás van.
Át kéne konvertálni a hangot is.Tudsz ebben is segítséget nyújtani? Csak a leszedem-átkonvertálom-visszarakom módszer van, vagy lehet a videokonvertálással párhuzamosan csinálni? (Hál' isten a hang nem csúszik el soha - nem külső hangkábelen van a hang, hanem a hardveres tuner a pci csatin küldi ezt is az mpeg2-es adatfolyamban.)
[Szerkesztve] -
fasyrt
őstag
válasz
#65675776 #1008 üzenetére
Na hurráélmény sikerült.
1ó57p lett 1,25GB, ami szerintem igen szép teljesítmény. Még a hangot kell megvariálnom, mert nem figyeltem, és a tunernek a standard DVD minséget adtam meg, de ehhet 384kb/s -es hang van, ami szerintem tök fölösleges. 128-as hanghoz mit szóltok?
Mellesleg jól betömörítettem, mert nem tudom lejátszani.Hiába a jó verziójú ffdshow (márc. kiadás), hiába frissebb wmp (11), csak nem megy.
Fatális felhasználói hiba, pls help.
Többszálú végrehajtást ez a kodek nem támogatja, majd keresek másikat.. .bár elbizonytalaondtam, hogy akarom-e. Most konvertáltam, mellette Lineage2-vel nagyon jól eljátszogattam. Viva C2D. Bár így simán elvolt vagy 4 órát.
Thx -
fasyrt
őstag
válasz
<Adamsky> #1004 üzenetére
A-aa...
Szoftveres feszmérés nem mérés, mltiméterrel kéne rámérni.
Ha már ide jöttem, ne csak offoljak
Vdubmod, mpeg2 átömörítés. Kéne valami nagyon jó codec. Gyors mozgások vannak a videóban, nem akarom, hogy elvesszen, legyen szép képe. Hardverigény mellékes.
És hogy lehet megmutatni a vdubmodnak, hogy itt van, nesze?
Hogy lehet megmondani a vdubmodnak, hogy haszálja ki mind a két procimagot? Most így csak 51%. -
fasyrt
őstag
Help, mpg-ből kéne xvidre alkotnom. Szűk 5 gigás tunerrel felvett anyag. (mpeg2, 720x576, video: VBR, átlag 3000 kbps max 4400 kbps, audio: 48kHz, 128 kbps).
A fő cél a méret csökkentése lenne észrevehetetlen minőségromlással, a hab a tortán, ha ki tudom vágni belőle a reklámokat, a habon a meggyszem pedig, ha még le is tudnék a szélén egy kb. 10 pixeles csíkot vágni... Inkább legyen lassú, erőforrásigényes, mint gyors. Az se baj, ha 2 magot is ki tud használni. Nem ragaszkodom az xvidhez, lehet bármi más, ami jó.
Ezt milyen progival csináljam, hogyan?
Kösszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Subaru topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Nyakunkon a Dimensity 9500, már 2 nm-re feni a MediaTek a fogát
- Kerékpárosok, bringások ide!
- EAFC 26
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Mikrotik routerek
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 450 G2 - i5-5GEN I 16GB I 128SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ!!! Dell Latitude 5320 i3-1125G4 16GB 256GB magyarbill. 1 év garancia
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest