- Végleges a HDMI 2.2-es verziója
- Milyen TV-t vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BigBadPlaYeR
senior tag
válasz
VINIKOR #1080 üzenetére
Azért lesz ilyen ronda a kép, mert nem ''key-frame''-nél vágtad. Vagyis az a kép nem tartalmaz minden információt.
A tutorialban mondtam (de úgy tűnik nem emeltem ki kellőképpen), hogy vágás helyénél mindig ugorjunk a legközelebbi key-framre-re, azokkal a kis kulcsos nyilacskákkal és utána vágjunk. Akkor nem lesz ilyen gond.
Transitiont filtert a gúgli nem dobott ki. De ez a progi nem is arra való szvsz. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
VINIKOR #1055 üzenetére
VirtualDub Mod-nál:
Streams -> Stream list -> kiválasztod a hangsávot, és ''Demux''
Ekkor megkapod a VBR-es Mp3-at.
A VDub-al hangot szvsz. nem lehet vágni. Ha valamilyen módon mégis sikerülne, akkor is valahogy meg kéne oldanod, hogy a kivágott rész helyébe ''digitális csönd'' kerüljön (és pont annyi, amennyi kell). Szerintem ezt feletsd el, és inkább valamilyen hnagszerkesztő progival keverd le- majd vissza a hangot a megfelelő helyen. A kész anyagot pedig tömörítsd vissza VBR MP3-ba (a tömörítés szintjével biztos kell majd kísérletezned, hogy eltaláld a méretet, de egy-két tömörítés után talán az is össze fog majd jönni) -
törölt tag
válasz
VINIKOR #1045 üzenetére
Az első kérdésre: [link]
A másodikra: ha meg tudod adni valahol a bitrate-et, akkor számolható. Egyébként ebben az esetben az össz bitrate (azaz a muxrate) 1638kbps. Ebből ugye lejön a 128kbps az audio javára, azaz videora marad 1510kbps. Magát az XviD-et nem ismerem, de gyanítom az Encoding Type melletti More... gomb a kulcsa a dolognak. Azért javaslom, hogy két menetben kódolj, akkor lesz a legjobb a minőség.
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
komolyabb vagasra nem igazan alkalmas a vdub, de ha csak ki akar vagni egy-egy reszt, akkor megnyitod a videot, kijelolod a kivant reszt, es attol fuggoen, hogy az a resz kell az egeszbol, vagy csak az nem kell, mented a kijelolt reszt (siman mentesnel csak azt menti el), vagy torlod (racsapsz a del billentyure)
egyebkent az edit menu-ben vannak a vagashoz kapcsolodo parancsok, de mint irtam, komolyabb vagashoz en nem javaslom -
ssolitude
őstag
Az uncompressed az a Compression menüben van.Mindegy.Értelemszerűen azt a formátumot válaszd,ami a legjobb minőséget adja a legkedvezőbb méret mellett(dvix,xvid)Ha más igényeid vannak,akkor a listában szereplő kodekekkel variálhatsz.Ami nincs ott,azzal nem is tudsz kódolni.
De például a File/File info-nál megnézed az eredeti formátumot,és ugyanarra visszakódolod. -
ssolitude
őstag
A filter beállításai látszanak a Prewiev ablakban.Ott beállítod amilyennek akarod.leOKzod.Visszamész Video/Compression/...itt kiválasztod milyen codec-el akarod ujrakódolni.Természetesen nem veszteségmentes a kódolás.
Ezután Save as... vagy Save AVI..(verzio-ja válogatja). -
bzoley
veterán
-
mr_knight
senior tag
Nemrég kódoltam egy kisfilmet ezzel a NeatVideo-val. 1 FPS-el nyomta néha-néha
Elégg fura volt még egy 20 másodperces filmet is átalakítani, kábé 1 percig csinálta
Az eredmény szerintem nem akkora, mint ami van az oldalukon. Bár beállítás kérdése is az biztos. Meg DEMO verzió szval....
[Szerkesztve] -
mr_knight
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ROG Maximus Z790 Dark Hero
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged