Hirdetés
- Projektor topic
- A Lightspeedre építhet a Logitech új headsetje
- Mini PC
- Milyen alaplapot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Intel Core i7 9xx "Bloomfield" (LGA 1366)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!

Ubuntu Linux Összefoglaló
Hivatalos Ubuntu dokumentáció

Amennyiben kérdésed lenne, kérünk, add meg a szükséges adatokat a hiba minél pontosabb leírása mellett:
-számítógép típusa, hardverek pontos megnevezése (különösképp videókártya, vagy hálózati egységek)
-a használt rendszer pontos neve, verziója, a grafikus felület
-mikor és hogyan jelentkezett hiba, mi váltotta ki (program telepítés, frissítés, ...)
-eddigi próbálkozások a megoldásra (ha voltak ilyenek)
A hardverinformációkat legegyszerűbben úgy gyűjtheted össze, ha megnyitod a Terminál nevű programot a menüben. Ide írd be a következő parancsokat (mindkettő után nyomj Enter-t):
lspci
lsusb
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
Juj! Mióta van alapértelmezésben bepipálva a Disk utility Benchmark részében a Write test? Ma szépen belefirkáltam vele egy lemez adataiba, pedig arra voltam kíváncsi, hogy olvasható-e (csak hogy tovább bonyolítsuk, ez egy RAID kötet része, ezért bootoltam Ubuntu-s pendrive-ról, hogy egyenként is elérjem a kötet lemezeit).
Mondjuk szerencsére a fontosabb dolgokról volt backup, azt vissza is másoltam, a többi adat nagy részét pedig le tudom hasholtatni és szükség szerint akár javíttatni, de azért kellemetlen. Régebben ez szerintem alapból nem volt bepipálva. Még jobb lenne, ha még egy figyelmeztetés is külön el kéne fogadni arról, hogy tényleg akarok-e RAW módban a lemezre írni (mondjuk ha látott volna partíciókat, akkor talán előjön ilyesmi, na de tudjuk ha nem látszik, attól még lehet ott valami hasznos/értelmes).
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás az Ubuntut és variánsait használók és az ezekkel még csak ismerkedők számára
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Bemutató Ubuntu 16.04 LTS kezdőknek, gyakorlatiasan, objektíven
- Hír Megjelent az Ubuntu 16.04 LTS
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Eredeti játékok OFF topik
- Projektor topic
- A Lightspeedre építhet a Logitech új headsetje
- Mini PC
- Milyen alaplapot vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Elektromos autók - motorok
- Sorozatok
- Indiana Jones and the Great Circle teszt
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4162, 100% Akksi
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600XT 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB ZALMAN S2 TG CM 650W
- Beszámítás! Acer Nitro V16 ANV16 120Hz Gamer notebook - R7 8845HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- IT Megoldások és szolgáltatások
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest