-
PROHARDVER!
Ubuntu Linux Összefoglaló
Hivatalos Ubuntu dokumentáció
Amennyiben kérdésed lenne, kérünk, add meg a szükséges adatokat a hiba minél pontosabb leírása mellett:
-számítógép típusa, hardverek pontos megnevezése (különösképp videókártya, vagy hálózati egységek)
-a használt rendszer pontos neve, verziója, a grafikus felület
-mikor és hogyan jelentkezett hiba, mi váltotta ki (program telepítés, frissítés, ...)
-eddigi próbálkozások a megoldásra (ha voltak ilyenek)
A hardverinformációkat legegyszerűbben úgy gyűjtheted össze, ha megnyitod a Terminál nevű programot a menüben. Ide írd be a következő parancsokat (mindkettő után nyomj Enter-t):
lspci
lsusb
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz growler #31898 üzenetére
Ismerem, használtam már ezt is. Illetve pl. az Ubuntu MATE oldalán javasolják ezt a módszert is. Ha tartalmazza a rendszer, akkor pedig nyilván telepíteni sem kell. Ahogyan az Etcher esetében sem szükséges telepítés, mert eleve AppImage.
(#31897) colomb2:
Tudom, próbálgattam már ezt is, ahogyan a többi hasonlót szintén. De eleve háklis bizonyos karakterekre és ilyenkor hibára fut. Csak ezért viszont nem feltétlen fogom mindig átírni a fájl/mappa/partíció nevét... Nekem egyszerűbb és kényelmesebb egyik-másik grafikus eszköznél párat kattintani. Na meg pl. az Etcher legalább biztonságos és alapértelmezés szerint nem enged bizonyos háttértárakat kiválasztani. Max. külön beállítás után. Nem úgy, mint pl. az FMW, aminél legutóbb megszívta az egyik fórumtag...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás az Ubuntut és variánsait használók és az ezekkel még csak ismerkedők számára
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Bemutató Ubuntu 16.04 LTS kezdőknek, gyakorlatiasan, objektíven
- Hír Megjelent az Ubuntu 16.04 LTS
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Építő/felújító topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- Kutya topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Hobby elektronika
- Projektor topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest