Hirdetés
- PC játék közbeni freeze/akadások
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali processzoros kérdések órája
- OLED monitor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
spájne
csendes tag
Üdv!
Na ma délelőtt megejtettem életem első proci tuningját
Igyekeztem úgy csinálni mindent ahogy írtátok!
A PCI-E frekit fixáltam 100-ra, a Cpu FSB-t felemeltem 240-ra, a CPU szorzót hagytam 12,5-en.
A RAM-ot pedig úgy állítottam h 800MHz legyen. Igaz nem épp olyan menüpont alatt volt mint ahogy Ti írtátok de csak az lehetett sztem! Fixen volt egy 800-as szám mellette meg egy másik ami fokozatosan emelkedett ahogy az FSB-t növeltem. Különböző arányokat lehetett beállítani hozzá. Én asszem vmi 3.3-t állítottam, így lett pontosan 800 az értéke. A cpu voltage szabályozást manuálra állítottam. Azt a Spread Spectrum menüt nem találtam amit Roli írt nekem, szerintetek hol találom az én alaplapom(GIGABYTE GA-EP31-DS3L ) biosában, vagy nem fontos?A venti hangja vmennyivel erősebb lett 100%-os Prime95 és Orthos alatt, de nagyon nem vészes. Főleg játék közben nem lesz az
Hőmérséklete idle-ben 52 körül van Prime )5 és a többi alatt 60 fok. Sztem ez tűrhető ahhoz képest h 26 fok van a szobában! 40 percet ment a Prime95, nem írt ki semmi hibát.Mellékelek egy képet is hogy mit sikerült összehozni

http://kepfeltoltes.hu/view/090620/tuning_eredm_ny_3.0_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Robotporszívók
- PC játék közbeni freeze/akadások
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Xiaomi Robotporszívók (robot vacuum, Roborock)
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- World of Tanks - MMO
- Milyen monitort vegyek?
- Suzuki topik
- Azonnali processzoros kérdések órája
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3440, 90% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3109
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3375, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest