Új hozzászólás Aktív témák
-
lizakattila
senior tag
Nah, megy ez mint az ágyba....
Esetleg megnézheted, hogy így alapfeszen mennyit megy a proci. Az átlag elmegy 3,2-3,3-ig is alapfeszen (az enyémnek 3350 a vége vid feszen). Ettől még baja nem lesz, és melegedni sem igazán kellene neki jobban.
Szép lassan, mondjuk 5-10MHz-enként emeled az fsb-t, és ha elindul a gép, akkor utána teszteled Prime-mal. Ha hibázik, akkor kicsit visszább veszed és kész.
A memória szorzóját hagyhatod így, azért a 800-as Kingmax memók többsége elszaladgál még 900MHz körül is (Kövezzetek meg ezért a kijelentésért nyugodtan. Az enyémek, amik eddig voltak, azok mind vitték, de lehet csak szerencsés vagyok.)Illetve ha nagyon belejössz, kipróbálhatod, hogy a cpu szorzóját 10X-esre állítod és az fsb-t 300-ra (ugye ez is 3GHz) és ehhez állítod be a ramot 800 körülre. A magasabb fsb-től gyorsul az egész rendszer valamelyest.
-
kovacsroli
senior tag
Az nem olyan fontos, legalábbis nekem is úgy mondták, hogy kikapcsolHATOM
Nekem most perpill 45-46 fokos, bár lehet hogy hűvösebb van a szobában, mint nálad. Látom feszt is emeltél, szerintem még emelheted így 3,2-re ha gondolod, bár én még nem próbáltam, de láttam már 4ghz-en ketyegő e5200-at is
Gratulálok ügyes voltál
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged